Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.069
Πόντοι
6.256
Ειμαι πολυ περήφανος που εχουμε μορφωμένους εδω με κομματικα σκατά στο κεφάλι τους.
Σπαταλήσαμε φόρους να τους σπουδάσουμε και αυτοί μας βγήκαν γλύφτες των κομμάτων όπως στα 80ς

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Άκουσα πιάσανε έναν παιδεραστή σε ένα πάρκο,πόση ώρα έχει να ποστάρει ο μαλακας ;

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
Άκουσα πιάσανε έναν παιδεραστή σε ένα πάρκο,πόση ώρα έχει να ποστάρει ο μαλακας ;

Αλλος ηταν αυτος
Ο μπαρμπαγκεουλας εθεαθη μεταξι με 10 ευρω σε κερματα ψαχνοντας ανοιχτο σπιτακι

Για call girl δεν του βγαινουν τα λεφτα:confused:

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Το ξέρω πως δε του βγαίνουνε γιατί η πρώην του του πήρε τα λίγα λεφτά που έβγαζε και τα τρώει με τον Αλβανό.

Έτσι κατάντησε αυτό το ανθρώπινο ερείπιο, να είναι τελείως μηδενικό και να φωτόγραφιζει εν άγνοια του περαστικούς .

Και για αυτό λέει συνέχεια «γαμαω,μουνι» είναι που του λείπει.

Ελπίζω τουλάχιστον να του κάνει καμία σούπα η μάνα του τώρα π μένει μαζί της

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.868
Πόντοι
19.795
Μόλις έμαθα ότι ένας γνωστός μου πέθανε από τον κορόνα. 67 χρόνων, τον είχαν διασωληνωσει πριν από 10 μέρες. Δεν έχω μάθει ακόμα αν είχε επιβαρυμένη υγεία, εμένα μου φαινόταν απόλυτα υγιής.

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Μόλις έμαθα ότι ένας γνωστός μου πέθανε από τον κορόνα. 67 χρόνων, τον είχαν διασωληνωσει πριν από 10 μέρες. Δεν έχω μάθει ακόμα αν είχε επιβαρυμένη υγεία, εμένα μου φαινόταν απόλυτα υγιής.
Συλληπητηρια φιλε..
Εμενα ο φιλος μου αποσωληνωθηκε χτες μετα απο 17 μερες στη διασωλήνωση.
Ξυπνησε καλά,πηγε σε θαλαμο..Ακομα δεν μπορεί να κουνηθεί βεβαια,εχει δρομο ακόμα...

Foukariaris2020

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2020
Like
928
Πόντοι
96
Συλληπητηρια φιλε..
Ξυπνησε καλά,πηγε σε θαλαμο..Ακομα δεν μπορεί να κουνηθεί βεβαια,εχει δρομο ακόμα...

Αυτός που δεν πίστευε στον κορώνα;

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.782
Πόντοι
3.656
Συλληπητηρια φιλε..

Επειδή ο δικός μου που διασωληνώθηκε (από τα πρώτα θύματα του Κοροναιού) σε τρεις μήνες ανέπτυξε ΧΑΠ και κυκλοφορεί με φιάλη οξυγόνου, πληροφόρησέ μας σε κανα δύο μήνες την εξέλιξη του δικού σου

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Συλληπητηρια φιλε..

Αυτός που δεν πίστευε στον κορώνα;
Αυτός ακριβώς..Δεν ξερω τι θα πιστευε τωρα βεβαια,αλλα όταν μιλησει-γιατι ακόμα δε βγαινει η φωνή του -θα σας ενημερωσω,όπως και την μετεπειτα πορεία της αποκαταστασης του..Πιστευω παντως οτι εχει ανηφόρα μπροστα του....

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
ΧΑΠ: Μπορούμε να την προλάβουμε αν τη διαγνώσουμε έγκαιρα
H Χρόνια Αποφρακτική Πνευμονοπάθεια, είναι ίσως η πιο ύπουλη αρρώστια του ανθρώπου σήμερα. Για πολλά χρόνια, περισσότερα από 10-15, αναπτύσσεται σιωπηρά χωρίς να δίνει ανησυχητικά συμπτώματα που να προειδοποιούν το θύμα της.

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456

Να ζήσεις να τον θυμάσαι. Όπως και να έχει υγεία η οικογένεια του.

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Έχω και εγώ για έναν γνωστό μου εδώ, 28 χρόνων, ψηλός αδύνατος, ήταν για δυο βδομαδες νοσοκομείο. Η μόνη περίπτωση που άκουσα για νοσοκομείο

Δεν το συζήτησα το θέμα αλλά όταν τον ρώτησε μια παραλίγο να βάλει τα κλάμματα και μάλιστα αποφάσισε να παντρευτεί τη γκομενα του. Φαντάζομαι πέρα από το σωματικό υπάρχει και μεγάλο ψυχολογικό βάρος.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Εμβόλιο : «Χακαρισμένα» e-mails του ΕΜΑ δείχνουν πίεση για την έγκριση
Στα e-mails, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα της γαλλικής εφημερίδας, φαίνεται πως η ρυθμιστική αρχή δέχτηκε πίεση για να επιταχύνει τη διαδικασία έγκρισης για του εμβολίου της Pfizer

Μια μέρα μετά, στις 20 Νοεμβρίου -πάντα σύμφωνα με το δημοσίευμα της Le Monde-, ο ίδιος αξιωματούχος γράφει στη δανέζικη ρυθμιστική αρχή ότι εξεπλάγην όταν η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, ονόμασε τα δύο εμβόλια που θα λάβουν άδεια μέχρι το τέλος του έτους. Επρόκειτο για αυτά της Pfizer / BioNTech και της Moderna. Όπως και συνέβη…

Βρε την ουρσουλα ...

Ολα τα ξερει

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.031
Πόντοι
1.706
Πώς αισθάνεσαι που ακόμα και αυτός ο επ' ουδενί ακαδημαϊκός έχει περισσότερο λογική και δομημένη σκέψη από εσένα και τα υπόλοιπα ναυάγια Αλεξ, Βλαροκ, κλπ..;

Ο βλαξ βάζει ένα βίντεο κάποιου light και περιμένει να το ακούσω!! :2funny::2funny:
Όταν κυκλοφορήσει και του dark θα τα δω μαζί να έχω εμπεριστατωμένη άποψη!! :grin:
Μέχρι τότε σταμάτα να ξευτιλίζεσαι, καλύτερα να διάβαζεις το thread του survivor γιατί για μέχρι εκεί είσαι….
Το έβαλα για να καταλάβεις ότι ακόμα και ένας κάποιος light έχει περισσότερο λογική και δομημένη σκέψη από εσένα που υποτίθεται είσαι γιατρός ή τον Αλεξ που υποτίθεται είναι δικηγόρος. Εγώ πάντως αν ήμουν γιατρός/δικηγόρος και έβλεπα έναν κάποιο light να είναι περισσότερο σκεπτόμενος από εμένα θα προβληματιζόμουν.
Εγω θα προβληματιζομουν αν καποιοι σαν εσενα συμφωνουσαν μαζι μου

Το οτι βαζεις και την επαγγελματικη μου ιδιοτητα καθε φορα στα ποσταρισματα σου, μαλλον σε κομπλεξ μου κάνει.
Τι να κανουμε, ας διαβαζες μικρος να περασεις νομικη.
Αληθεια, εσυ που εισαι παντογνωστης και σκεπτομενος, τι δουλεια κανεις ειπαμε?
Η καλή μου διάθεση να αποκαλύψω την ιδιότητά μου και το επίπεδο σπουδών μου εξαφανίστηκε όταν εσύ και κυρίως οι όμοιοί σου με αρχηγό τον Βλαροκ αρχίσατε τις ειρωνείες. Ειδάλλως πολύ ευχαρίστως θα σας παρέθετα και το linkedin μου.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Κορωνοϊός: Ο Μητσοτάκης έκανε τη 2η δόση του εμβολίου -Στο πλευρό του ο Τσιόδρας
Πηγή: iefimerida.gr -
https://[URL unfurl="true"]www.iefimerida.gr/sites/default/files/inline-images/kyriakos-mitsotakis-kanei-deftero-embolio1.jpg[/img[/URL]]

Κουλης σωτηρης

Οπως λεμε

Κ@λος και βρακι

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.237
Πόντοι
5.506
Πώς αισθάνεσαι που ακόμα και αυτός ο επ' ουδενί ακαδημαϊκός έχει περισσότερο λογική και δομημένη σκέψη από εσένα και τα υπόλοιπα ναυάγια Αλεξ, Βλαροκ, κλπ..;

Ο βλαξ βάζει ένα βίντεο κάποιου light και περιμένει να το ακούσω!! :2funny::2funny:
Όταν κυκλοφορήσει και του dark θα τα δω μαζί να έχω εμπεριστατωμένη άποψη!! :grin:
Μέχρι τότε σταμάτα να ξευτιλίζεσαι, καλύτερα να διάβαζεις το thread του survivor γιατί για μέχρι εκεί είσαι….
Το έβαλα για να καταλάβεις ότι ακόμα και ένας κάποιος light έχει περισσότερο λογική και δομημένη σκέψη από εσένα που υποτίθεται είσαι γιατρός ή τον Αλεξ που υποτίθεται είναι δικηγόρος. Εγώ πάντως αν ήμουν γιατρός/δικηγόρος και έβλεπα έναν κάποιο light να είναι περισσότερο σκεπτόμενος από εμένα θα προβληματιζόμουν.
Εγω θα προβληματιζομουν αν καποιοι σαν εσενα συμφωνουσαν μαζι μου

Το οτι βαζεις και την επαγγελματικη μου ιδιοτητα καθε φορα στα ποσταρισματα σου, μαλλον σε κομπλεξ μου κάνει.
Τι να κανουμε, ας διαβαζες μικρος να περασεις νομικη.
Αληθεια, εσυ που εισαι παντογνωστης και σκεπτομενος, τι δουλεια κανεις ειπαμε?
Η καλή μου διάθεση να αποκαλύψω την ιδιότητά μου και το επίπεδο σπουδών μου εξαφανίστηκε όταν εσύ και κυρίως οι όμοιοί σου με αρχηγό τον Βλαροκ αρχίσατε τις ειρωνείες. Ειδάλλως πολύ ευχαρίστως θα σας παρέθετα και το linkedin μου.

Ναι τύπε, μη χάσουμε τον ακαδημαικό. Μόνο μη βάλεις τα κλάματα.

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.641
Πόντοι
1.706
Αν μου επιτρέπεις, άστα στην άκρη.
Δεν θα σε περάσει κανείς Ιερά Εξέταση.
Απλά κάποια βιντεάκια με κάτι τελειωμένες φάτσες μπορούν να λείπουν.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Ρωτησα ενα εντατικολογο πριν κανα πενθημερο ποσο πιο επικίνδυνος ειναι ο κοβιντ σε σχεση με τη γριπη.
Μου ειπε οτι βαση των στατιστικων ο κοβιντ ειναι κατα μεσο ορο 7 φορες πιο θανατηφόρος με ποσοστα μεσο ορο 3%

Κανει επιπλοκες,οξειες πνευμονιες,αυξανει τις κυτοκινες στα πνευμονια και κατακλειζονται απο φλεγμονες,επισης δημιουργούνται θρομβωσεις και πολλες δευτερευων επιπλοκες

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Ρωτησα ενα εντατικολογο πριν κανα πενθημερο ποσο πιο επικίνδυνος ειναι ο κοβιντ σε σχεση με τη γριπη.
Μου ειπε οτι βαση των στατιστικων ο κοβιντ ειναι κατα μεσο ορο 7 φορες πιο θανατηφόρος με ποσοστα μεσο ορο 3%

Τα γκρικ στατιστικς του τσιοντα χαλβαλια και των αλλων κουληνοπαιδιων ειδικων μουφολογων;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom