Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Το αβουλα δε μου λεει κατι, παντα θα υπαρχουν βοδια.

Το ειναι σκατοψυχοι και ναρκισσοι καθως και ανωμαλοι (μπαρμπαματακιας) ειναι απλα σιχαμερο.

Ουτε να τους λυπασαι δεν αξιζουν

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
Πραγματικά έχω κουραστεί με τους τυφλούς υποστηρικτές του Κούλη. Δεν είναι καν αστείοι πλέον. Άβουλα πλάσματα χωρίς καθόλου κριτική σκέψη και δική τους άποψη.

Κριτική σκέψη λέει ο άχρηστος! :2funny:
Η κριτική σκέψη του είναι αν τα φορτηγά είναι μικρά, αν εμβολιάζονται με πουκάμισο, αν βγάζουν φωτογραφίες, πως κάθονται, αν το Τσιτσιπάς πήρε άδεια από την Ακαδημία Αθηνών να πάει στο Ντουμπάι, αν οι ψηφοφόροι του Κούλη έχουν δικαίωμα να στηρίζουν Μπάιντεν… :confused:
Ρε μπούφο ξύπνα, έχεις γίνει ρόμπα με τις σαχλαμάρες που γράφεις…
Έχεις καταλάβει ότι συντάσσεσαι πλέον με τον Τζόνυ, το υπ' αριθμόν ένα ακατοίκητο μυαλό ever; :grin:

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.031
Πόντοι
1.706
Πραγματικά έχω κουραστεί με τους τυφλούς υποστηρικτές του Κούλη. Δεν είναι καν αστείοι πλέον. Άβουλα πλάσματα χωρίς καθόλου κριτική σκέψη και δική τους άποψη.

Κριτική σκέψη λέει ο άχρηστος! :2funny:
Η κριτική σκέψη του είναι αν τα φορτηγά είναι μικρά, αν εμβολιάζονται με πουκάμισο, αν βγάζουν φωτογραφίες, πως κάθονται, αν το Τσιτσιπάς πήρε άδεια από την Ακαδημία Αθηνών να πάει στο Ντουμπάι, αν οι ψηφοφόροι του Κούλη έχουν δικαίωμα να στηρίζουν Μπάιντεν… :confused:
Ρε μπούφο ξύπνα, έχεις γίνει ρόμπα με τις σαχλαμάρες που γράφεις…
Έχεις καταλάβει ότι συντάσσεσαι πλέον με τον Τζόνυ, το υπ' αριθμόν ένα ακατοίκητο μυαλό ever; :grin:
Πώς αισθάνεσαι που ακόμα και αυτός ο επ' ουδενί ακαδημαϊκός έχει περισσότερο λογική και δομημένη σκέψη από εσένα και τα υπόλοιπα ναυάγια Αλεξ, Βλαροκ, κλπ..;

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Χανεις το χρονο σου με τον λεκλερκ, ειναι ο πιο κομπλεξικος απο τους δεξιους εδω μεσα και αυτο απο μονο του δειχνει κατι

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
Πώς αισθάνεσαι που ακόμα και αυτός ο επ' ουδενί ακαδημαϊκός έχει περισσότερο λογική και δομημένη σκέψη από εσένα και τα υπόλοιπα ναυάγια Αλεξ, Βλαροκ, κλπ..;

Ο βλαξ βάζει ένα βίντεο κάποιου light και περιμένει να το ακούσω!! :2funny::2funny:
Όταν κυκλοφορήσει και του dark θα τα δω μαζί να έχω εμπεριστατωμένη άποψη!! :grin:
Μέχρι τότε σταμάτα να ξευτιλίζεσαι, καλύτερα να διάβαζεις το thread του survivor γιατί για μέχρι εκεί είσαι….

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456

Ο βλαξ βάζει ένα βίντεο κάποιου light και περιμένει να το ακούσω!! :2funny::2funny:
Όταν κυκλοφορήσει και του dark θα τα δω μαζί να έχω εμπεριστατωμένη άποψη!! :grin:
Μέχρι τότε σταμάτα να ξευτιλίζεσαι, καλύτερα να διάβαζεις το thread του survivor γιατί για μέχρι εκεί είσαι….

Ειπε καποιος μαλακας λεκλερκ

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.031
Πόντοι
1.706

Το έβαλα για να καταλάβεις ότι ακόμα και ένας κάποιος light έχει περισσότερο λογική και δομημένη σκέψη από εσένα που υποτίθεται είσαι γιατρός ή τον Αλεξ που υποτίθεται είναι δικηγόρος. Εγώ πάντως αν ήμουν γιατρός/δικηγόρος και έβλεπα έναν κάποιο light να είναι περισσότερο σκεπτόμενος από εμένα θα προβληματιζόμουν.

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356

Το έβαλα για να καταλάβεις ότι ακόμα και ένας κάποιος light έχει περισσότερο λογική και δομημένη σκέψη από εσένα που υποτίθεται είσαι γιατρός ή τον Αλεξ που υποτίθεται είναι δικηγόρος. Εγώ πάντως αν ήμουν γιατρός/δικηγόρος και έβλεπα έναν κάποιο light να είναι περισσότερο σκεπτόμενος από εμένα θα προβληματιζόμουν.

Ρε πανίβλακα, ρε μπετόστοκε, αυτό το νομίζεις εσύ, γατί έχεις μυαλό νηπίου, στο ίδιο επίπεδο με αυτόν τον «πουθενά», είστε νοητικά καθυστερημένοι για αυτό καταλαβαίνεστε και συμφωνείτε. :uglystupid:
Έλεος κάπου με τις αηδίες σου….:idiot:

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.031
Πόντοι
1.706

Ρε πανίβλακα, ρε μπετόστοκε, αυτό το νομίζεις εσύ, γατί έχεις μυαλό νηπίου, στο ίδιο επίπεδο με αυτόν τον «πουθενά», είστε νοητικά καθυστερημένοι για αυτό καταλαβαίνεστε και συμφωνείτε. :uglystupid:
Δηλαδή το να θεωρείς ανέκδοτο την αναθέρμανση της οικονομίας μέσω της αύξησης του προστίμου ή να χλευάζεις την επιλογή του Κούλη να επενδύσει σε καινούρια περιπολικά εν καιρώ πανδημίας υποδεικνύει μυαλό νηπίου. Μάλιστα. Δηλαδή αυτοί που επικροτούν τα παραπάνω τι μυαλό έχουν; Εμβρύου;

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.338
Πόντοι
22.266

Για το κανάλι που άρπαξε τα εκατομμύρια για να είμαστε σπίτι ,τι έχουν να που οι καραντινολαγνοι;;;;
Είσαι ελαφρύς αν δεν πιστεύεις στον ιό ή ότι το εμβόλιο έχει 5 G, αλλά να μου επιβάλεις τη γνώμη σου εις βάρος της τσέπης μου είναι περισσότερη ηλιθιότητα για να μη το πω περιέχει δόλο κ στοχοποίηση της δικιάς μου επιβίωσης

Λοιπόν μπορείς να κάτσεις σπίτι σου εσύ που είσαι υπέρ της καραντινας ,,, κ άσε εμένα να ζήσω με όλο το ρίσκο να κολλήσω

Παρεμπιπτόντως το κολησσα κ το πέρασα κ ούτε εβηχα ούτε απώλεια οσμής ούτε πονόλαιμο ο με μπόλικη γεύση αλλά τσπ

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.641
Πόντοι
1.706

Δηλαδή το να θεωρείς ανέκδοτο την αναθέρμανση της οικονομίας μέσω της αύξησης του προστίμου ή να χλευάζεις την επιλογή του Κούλη να επενδύσει σε καινούρια περιπολικά εν καιρώ πανδημίας υποδεικνύει μυαλό νηπίου. Μάλιστα. Δηλαδή αυτοί που επικροτούν τα παραπάνω τι μυαλό έχουν; Εμβρύου;
Αναθέρμανση οικονομίας μέσω της αύξησης του προστίμου από τα 300 στα 500 ευρά.

Α)Σου ρίχνω πρόστιμο, των 500 πλέον, όπου σε βρω και όπου σε πετύχω. Μην κολλάμε τώρα στους λόγους. Πλέρωνε 500αρες και αν δεν τα έχεις σε βγάζω σε πλειστηριασμό.

Β)Ανοίγω την αγορά αλλά να κάτσεις φρόνιμα, Και επειδή δεν κάθεσαι φρόνιμα θα στο αυξήσω το πρόστιμο. Θα βαρεθείς να πληρώνεις 500αρες και θα κάτσεις φρόνιμα. Να δεις που θα επιστρέψουν η αγορά και η κοινωνία σε μια κανονικότητα.

Τα ίδια είναι Α και Β??

theioulis

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
44
Like
1.755
Πόντοι
3.425

Για το κανάλι που άρπαξε τα εκατομμύρια για να είμαστε σπίτι ,τι έχουν να που οι καραντινολαγνοι;;;;

Τελικά κολλάει μάλλον αν μαζευτούν 3-4 άτομα σε μια πλατεία και πιουν κανα μπυρόπουλο αγορασμένο από το περίπτερο της γωνίας, ή αν καλέσεις κανα φιλαράκι και πιείτε κανα ποτάκι στο μπαλκόνι.

Σε γκλαμουριάρικα στούντιο όπου συναθροίζονται ζώα που πίνουν εις "υγείαν" στα κορόιδα που κάθονται και μας βλέπουν δεν κολλάει.
Αλλά τι να πεις για το μαιντανό που λέγεται Σπύρος Παπαδόπουλος και μας έχει κατσικωθεί δεκαετίες τώρα. Πρέπει να τον @@σουμε τελικά πολύ σχολαστικά γιατί το ζητάει ο οργανισμός του.
Ξεχνάω ότι μας τον βάλανε να παίζει και στα σποτ για το Ευρώ (από κει ξεκίνησε η ρουφοκαβλέτα και συνεχίζεται με αμείωτη ένταση). Και θάχει και part 2 (όπως λέμε έχει 2 έργα σεξ).

• Like
Αντιδράσεις: Α-Ω

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
798
Πόντοι
96
Γιατί τσακώνεστε δεν καταλαβαίνω. Οι αποφάσεις της κυβέρνησης στηρίζονται σε δύο μέτρα και σταθμά. Κολλάει εκεί που πιστεύει η "εκλεγμένη". Τέλος. Πουθενά αλλού. Και θα συμορφώνεσαι γιατί θα πέφτει 500άρα. Πάλι τέλος.

Όλο αυτό θα συνεχίζετε μέχρι να καταλάβετε ότι αυτοί που ονομάζουμε "πολιτική ελίτ"..........

ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΈΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΌ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.

theioulis

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
44
Like
1.755
Πόντοι
3.425

Χεστήκαμε αν έρθουν τα εμβόλια με διαστημόπλοιο ή αν έρθουν με πατίνι. Τα πληρωμένα φερέφωνα της κυβέρνησης είναι σε κάθε στάση τους και μας τα ζαλίζουν ήρθαν δεν ήρθαν πόσα ήρθαν και λοιπές μπούρδες. Χεστήκαμε αν φοράει ο λεκιασμένο πουκάμισο ή σώβρακο ο Τσιόδρας (ας τον προσέχει καλύτερα η κυρά του, που της πέταξε και 7 κουτσούβελα). Χεστήκαμε επίσης για το που θα καταλύσει για ρεβεγιόν ο μη έχων Τσίπα (Ξετσίπωτος) Τσιτσιπάς ή άλλα ξεφωνημένα celebrities.
Εσύ όμως θα πρέπει να νοιάζεσαι αν θα βγούν εργατικοί ή συντηρητικοί σε μια κυβέρνηση (μη μου πεις ότι είσαι και με τους εργατικούς/δημοκρατικούς γιατί δε θα το πιστέψω (ή μάλλον θα αρχίσω να πιστεύω ότι άρχισες να αριστερίζεις επικίνδυνα). Άλλωστε η Ferrari είναι και κόκκινη ομάδα (συμπαθής για μας τους αθεράπευτους αριστερούς).

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
Και θα συμορφώνεσαι γιατί θα πέφτει 500άρα. Πάλι τέλος.

Κάτσε ρε φίλε κι εσύ, 500 κατευθείαν.
Με 500 ο Αλέξης νοικιάζει βίλα στο Σούνιο!
Εεε μα να είμαστε λογικοί, μην είμαστε και πλεονέκτες!! :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom