You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 105K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
kolompourdas
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2012
- Like
- 3.031
- Πόντοι
- 1.706
Αυτός πχ ήταν μεν ανύπαρκτος αλλά όχι ασόβαρος και γελωτοποιός όπως ο Κούλης.Χρόνια πολλά στον Αντώνη είπαμε;
Χρόνια πολλά Πρόεδρε!!
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.935
- Πόντοι
- 19.795
Τελικα εστω και αργα, τα μικρομαγαζα θα ανοιξουν. Επιτελους εγινε αυτο που επρεπε
να γινει απο την επομενη μερα της Παρνηθας, την ημερα που ο κυβερνηση κατηργησε το
λοκνταουν και αφησε ελευθερο τον κοσμο να κυκλοφορει με κωδ. 6, εντος περιφερειας.
Τωρα ομως πρεπει και εμεις να δειξουμε λιγη αυτοσυγκρατηση και ατομικη ευθυνη.
Ατομικη ευθυνη ειπαμε, δειχνει ο κοσμος οταν το κρατος ειναι ανισχυρο, η, ανικανο
(οπως θελετε πεστε το, αναλογα με την κομματικη σας τοποθετηση) να προστατευσει τον
πολιτη του και να του παρασχει προστασια και περιθαλψη, στην συγκεκριμενη περιπτωση,
απο τον ιο.
Τηρουμε τους κανονες, σεβομαστε τους αλλους και φοραμε μασκα και δεν παμε στα μαγαζια
μονο και μονο για να κανουμε την πλακα μας. Ας δειξουμε και εμεις λιγη υπευθυνοτητα
αν μην τι αλλο, για να τους δειξουμε οτι κανανε λαθος.
να γινει απο την επομενη μερα της Παρνηθας, την ημερα που ο κυβερνηση κατηργησε το
λοκνταουν και αφησε ελευθερο τον κοσμο να κυκλοφορει με κωδ. 6, εντος περιφερειας.
Τωρα ομως πρεπει και εμεις να δειξουμε λιγη αυτοσυγκρατηση και ατομικη ευθυνη.
Ατομικη ευθυνη ειπαμε, δειχνει ο κοσμος οταν το κρατος ειναι ανισχυρο, η, ανικανο
(οπως θελετε πεστε το, αναλογα με την κομματικη σας τοποθετηση) να προστατευσει τον
πολιτη του και να του παρασχει προστασια και περιθαλψη, στην συγκεκριμενη περιπτωση,
απο τον ιο.
Τηρουμε τους κανονες, σεβομαστε τους αλλους και φοραμε μασκα και δεν παμε στα μαγαζια
μονο και μονο για να κανουμε την πλακα μας. Ας δειξουμε και εμεις λιγη υπευθυνοτητα
αν μην τι αλλο, για να τους δειξουμε οτι κανανε λαθος.
Foukariaris2020
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2020
- Like
- 928
- Πόντοι
- 96
"Ο Κούγιας, το εμβόλιο κι ένας οίκος φροντίδας ηλικιωμένων"
Αυτά τα περιστατικά βγαίνουν προς τα έξω γιατί έχουμε να κάνουμε με celebrities.
Φανταστείτε τί άλλα όργια να κάνουν τα κομματόσκυλα στα νοσοκομεία και εμείς δεν παίρνουμε καν χαμπάρι.
Αυτά τα περιστατικά βγαίνουν προς τα έξω γιατί έχουμε να κάνουμε με celebrities.
Φανταστείτε τί άλλα όργια να κάνουν τα κομματόσκυλα στα νοσοκομεία και εμείς δεν παίρνουμε καν χαμπάρι.
Leclerc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2020
- Like
- 9.442
- Πόντοι
- 2.356
Αυτός πχ ήταν μεν ανύπαρκτος αλλά όχι ασόβαρος και γελωτοποιός όπως ο Κούλης.
Μιας και τοποθετείσαι επί παντός επιστητού, για πες μας την άποψή σου για την πανεπιστημιακή αστυνομία.
Leclerc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2020
- Like
- 9.442
- Πόντοι
- 2.356
Συνημμένα
Foukariaris2020
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2020
- Like
- 928
- Πόντοι
- 96
Κι εγω αν είμουν κομματόσκυλο, στην πλάκα θα το γύρναγα ;)
Leclerc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2020
- Like
- 9.442
- Πόντοι
- 2.356
Βιάζετε να κάνει εμβόλιο ο φουκαριάρης, ο άχρηστος, ο ανίδεος, ο αγράμματος, που είχε γράψει ότι μας έστειλαν τις κινεζιές εδώ γιατί ήρθαν με ψυγείο που δεν πάει μέχρι -70.
Για σένα δουλεύουν μπούφο, κάνουν τις κινεζιές και τα ληγμένα οι κυβερνητικοί κι εσύ θα κάνεις από τα φρέσκα της Οξφόρδης που δεν χρειάζονται ψύκτη.
Συνημμένα
Foukariaris2020
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2020
- Like
- 928
- Πόντοι
- 96
Βιάζετε να κάνει εμβόλιο ο φουκαριάρης, ο άχρηστος, ο ανίδεος, ο αγράμματος, που είχε γράψει ότι μας έστειλαν τις κινεζιές εδώ γιατί ήρθαν με ψυγείο που δεν πάει μέχρι -70.
Για σένα δουλεύουν μπούφο, κάνουν τις κινεζιές και τα ληγμένα οι κυβερνητικοί κι εσύ θα κάνεις από τα φρέσκα της Οξφόρδης που δεν χρειάζονται ψύκτη.
"ΒιάζετΕ ο αγράμματος"... είπε το σκουπίδι
Πόσο πολύ σου έχω γαμήσει την πσυχούλα που φτάνεις να σκαλίζεις πόστ μου 1 μήνα πριν;
Προφανώς και το μισό ποστ ήταν χιουμοριστικό καθότι το κινεζικό εμβόλιο δεν έχει εγκριθεί από ΕΕ.
kolompourdas
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2012
- Like
- 3.031
- Πόντοι
- 1.706
Κάτι πήρε το αυτί μου αλλά δεν έχω ψάξει το θέμα. Γενικά είμαι υπέρ της αστυνόμευσης στα πανεπιστήμια αλλά όχι με πόρους της ΕΛ.ΑΣ.Αυτός πχ ήταν μεν ανύπαρκτος αλλά όχι ασόβαρος και γελωτοποιός όπως ο Κούλης.
Μιας και τοποθετείσαι επί παντός επιστητού, για πες μας την άποψή σου για την πανεπιστημιακή αστυνομία.
kakiasmenoprovato
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.108
- Πόντοι
- 456
"ΒιάζετΕ ο αγράμματος"... είπε το σκουπίδι
Πόσο πολύ σου έχω γαμήσει την πσυχούλα που φτάνεις να σκαλίζεις πόστ μου 1 μήνα πριν;
Προφανώς και το μισό ποστ ήταν χιουμοριστικό καθότι το κινεζικό εμβόλιο δεν έχει εγκριθεί από ΕΕ.
Τυπε αστον τον κλωνο του Μπαρμπαπηδουλα, ειναι κλεισμενος στο σπιτι και δεν μπορει να παρει ματι. Ιντερνετ η μανα του δεν εχει για να δει καμια τσοντα, το επιδομα το πηρε η πρωην του και το εφαγε με τον Αλβανο, ασε, κριμα ειναι.
Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.405
- Πόντοι
- 2.786
Αδερφάρα παλιόπουστα που ξυρίζεις το ΜΟΥΝΙ σου, έκανες καταγγελία για να σε γαμήσω σα σκουπίδι?Τυπε αστον τον κλωνο του Μπαρμπαπηδουλα, ειναι κλεισμενος στο σπιτι και δεν μπορει να παρει ματι. Ιντερνετ η μανα του δεν εχει για να δει καμια τσοντα, το επιδομα το πηρε η πρωην του και το εφαγε με τον Αλβανο, ασε, κριμα ειναι.
Πάρτε έναν άντρακλα που όταν γεννήθηκε... και να τα αρνιά στη σούβλα ο πατέρας του... και να οι μπύρες και τα κεράσματα στο καφενείο... που να ήξερε ότι θα έβγαζε ΑΔΕΡΦΑΡΑ που όλο λέει λέει λέει λέει σαν πουτανίτσα του πεζoδρομίου?
AδερφΑΡΑ!!!!!
Συνημμένα
https://[URL unfurl="true"]www.sarajevomag.net/wp/wp-content/uploads/2021/01/bananas.png[/img[/URL]]
Ο τύπος είναι απιστευτος
Αν αντικαταστήσεις στο κείμενο του τα "εμβόλια" με τον "COVID" χρησιμοποιεί τα ιδια ακριβώς επιχειρήματα με αυτούς που κράζει ως ψεκασμενους (υποκείμενα νοσήματα, ηλικιωμένοι, μικρό ποσοστό, όχι απαραίτητα αυτό σαν αιτία θανάτου)
Ο τύπος είναι απιστευτος
Αν αντικαταστήσεις στο κείμενο του τα "εμβόλια" με τον "COVID" χρησιμοποιεί τα ιδια ακριβώς επιχειρήματα με αυτούς που κράζει ως ψεκασμενους (υποκείμενα νοσήματα, ηλικιωμένοι, μικρό ποσοστό, όχι απαραίτητα αυτό σαν αιτία θανάτου)
kakiasmenoprovato
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.108
- Πόντοι
- 456
Αρα αν ηταν ετοιμοθανατοι, τζαμπα τα εμβολια
kakiasmenoprovato
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.108
- Πόντοι
- 456
Αδερφάρα παλιόπουστα που ξυρίζεις το ΜΟΥΝΙ σου, έκανες καταγγελία για να σε γαμήσω σα σκουπίδι?Τυπε αστον τον κλωνο του Μπαρμπαπηδουλα, ειναι κλεισμενος στο σπιτι και δεν μπορει να παρει ματι. Ιντερνετ η μανα του δεν εχει για να δει καμια τσοντα, το επιδομα το πηρε η πρωην του και το εφαγε με τον Αλβανο, ασε, κριμα ειναι.
Πάρτε έναν άντρακλα που όταν γεννήθηκε... και να τα αρνιά στη σούβλα ο πατέρας του... και να οι μπύρες και τα κεράσματα στο καφενείο... που να ήξερε ότι θα έβγαζε ΑΔΕΡΦΑΡΑ που όλο λέει λέει λέει λέει σαν πουτανίτσα του πεζoδρομίου?
AδερφΑΡΑ!!!!!
Χιλιες φορες να κανω παιδι που να ειναι αδερφη και κοτα, παρα καποιον που ειναι ματακιας ανωμαλος και παιδεραστης σαν και σενα το χυσοδοχειο.
kakiasmenoprovato
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.108
- Πόντοι
- 456
Τυπος μπαρμπαπηδουλας, ειναι τοσο μαλακας που συνεχιζει να ποσταρει το ιδιο σκρινσοτ, το οποιο λεει πολυ απλα τι του αξιζει
ενω δεν καταλαβαινει οτι ταυτοχρονα, ακομα και ο πιο χαζος επισκεπτης καταλαβαινει οτι ειναι ανωμαλος, ματακιας, βγαζει κρυφα φωτογραφιες απο κωλους (ανηλικων?) κοριτσιων στο δρομο και τις ποσταρει ονλαιν και ειναι περηφανος.
Κορες ρε μαλακες δε εχει κανεις σας εδω μεσα που διαβαζετε? Ο εφιαλτης καθε γονιου ειναι αυτος ο κλοουν, το ψυχανωμαλο αρχιδι. Ειτε με το να πετυχουν τα παιδια του εναν τετοιο μαλακα ειτε με το να τους βγουν τα παιδια τετοια πουσταρια.
ΜΠΑΝΑΡΕΤΕ ΤΟ ΑΡΧΙΔΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ
ενω δεν καταλαβαινει οτι ταυτοχρονα, ακομα και ο πιο χαζος επισκεπτης καταλαβαινει οτι ειναι ανωμαλος, ματακιας, βγαζει κρυφα φωτογραφιες απο κωλους (ανηλικων?) κοριτσιων στο δρομο και τις ποσταρει ονλαιν και ειναι περηφανος.
Κορες ρε μαλακες δε εχει κανεις σας εδω μεσα που διαβαζετε? Ο εφιαλτης καθε γονιου ειναι αυτος ο κλοουν, το ψυχανωμαλο αρχιδι. Ειτε με το να πετυχουν τα παιδια του εναν τετοιο μαλακα ειτε με το να τους βγουν τα παιδια τετοια πουσταρια.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Εγω θα προβληματιζομουν αν καποιοι σαν εσενα συμφωνουσαν μαζι μουΤο έβαλα για να καταλάβεις ότι ακόμα και ένας κάποιος light έχει περισσότερο λογική και δομημένη σκέψη από εσένα που υποτίθεται είσαι γιατρός ή τον Αλεξ που υποτίθεται είναι δικηγόρος. Εγώ πάντως αν ήμουν γιατρός/δικηγόρος και έβλεπα έναν κάποιο light να είναι περισσότερο σκεπτόμενος από εμένα θα προβληματιζόμουν.Πώς αισθάνεσαι που ακόμα και αυτός ο επ' ουδενί ακαδημαϊκός έχει περισσότερο λογική και δομημένη σκέψη από εσένα και τα υπόλοιπα ναυάγια Αλεξ, Βλαροκ, κλπ..;
Ο βλαξ βάζει ένα βίντεο κάποιου light και περιμένει να το ακούσω!!
Όταν κυκλοφορήσει και του dark θα τα δω μαζί να έχω εμπεριστατωμένη άποψη!!
Μέχρι τότε σταμάτα να ξευτιλίζεσαι, καλύτερα να διάβαζεις το thread του survivor γιατί για μέχρι εκεί είσαι….
Το οτι βαζεις και την επαγγελματικη μου ιδιοτητα καθε φορα στα ποσταρισματα σου, μαλλον σε κομπλεξ μου κάνει.
Τι να κανουμε, ας διαβαζες μικρος να περασεις νομικη.
Αληθεια, εσυ που εισαι παντογνωστης και σκεπτομενος, τι δουλεια κανεις ειπαμε?
politis
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2005
- Like
- 4.671
- Πόντοι
- 1.706
Υποτιμάς και τη δυναμική της συστράτευσης του αχαχούχα/γλάσκου. Το λάηκ που του έβαλε ο περπατημένος λαχειοπώλης είναι βαρύνουσας σημασίας.Πραγματικά έχω κουραστεί με τους τυφλούς υποστηρικτές του Κούλη. Δεν είναι καν αστείοι πλέον. Άβουλα πλάσματα χωρίς καθόλου κριτική σκέψη και δική τους άποψη.Τρικυμία εν κρανίω..
10 μποφορ
Κριτική σκέψη λέει ο άχρηστος!
Η κριτική σκέψη του είναι αν τα φορτηγά είναι μικρά, αν εμβολιάζονται με πουκάμισο, αν βγάζουν φωτογραφίες, πως κάθονται, αν το Τσιτσιπάς πήρε άδεια από την Ακαδημία Αθηνών να πάει στο Ντουμπάι, αν οι ψηφοφόροι του Κούλη έχουν δικαίωμα να στηρίζουν Μπάιντεν…
Ρε μπούφο ξύπνα, έχεις γίνει ρόμπα με τις σαχλαμάρες που γράφεις…
Έχεις καταλάβει ότι συντάσσεσαι πλέον με τον Τζόνυ, το υπ' αριθμόν ένα ακατοίκητο μυαλό ever;
Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.405
- Πόντοι
- 2.786
Κάνε καταγγελία μωρή πουτάνα γαμιόλα ξεσκισμένη πόρνη του ελέους!!! Για να δούμε αν ΟΝΤΩΣ αυτά που λες ισχύουν! Αρχιπουτάνα γαμημένη ξεκωλιαμένη ψώλα! Κάνε καταγγελία πριν πάθεις εγκεφαλικό όμως... αρχιπουτάνα ξεσκισμένη! Μουνί έχεις μωρή πουτάνα, ΜΟΥΝΑΡΑ έχεις και φοράς φούστες ξεκωλιάρα πόρνη!Τυπος μπαρμπαπηδουλας, ειναι τοσο μαλακας που συνεχιζει να ποσταρει το ιδιο σκρινσοτ, το οποιο λεει πολυ απλα τι του αξιζει
Συνημμένα
Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.405
- Πόντοι
- 2.786
OK, στο εύχομαι από καρδίας τότε... αφού αυτό προτιμάς! Άλλωστε κάτι τέτοιο έβγαλε κι ο πατέρας σου, σόι πάει το βασίλειο!!!Αδερφάρα παλιόπουστα που ξυρίζεις το ΜΟΥΝΙ σου, έκανες καταγγελία για να σε γαμήσω σα σκουπίδι?Τυπε αστον τον κλωνο του Μπαρμπαπηδουλα, ειναι κλεισμενος στο σπιτι και δεν μπορει να παρει ματι. Ιντερνετ η μανα του δεν εχει για να δει καμια τσοντα, το επιδομα το πηρε η πρωην του και το εφαγε με τον Αλβανο, ασε, κριμα ειναι.
AδερφΑΡΑ!!!!!
Χιλιες φορες να κανω παιδι που να ειναι αδερφη και κοτα, παρα καποιον που ειναι ματακιας ανωμαλος και παιδεραστης σαν και σενα το χυσοδοχειο.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 153
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 28
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 36
- Εμφανίσεις