Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

jigis0702

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2012
Κριτικές
1
Like
280
Πόντοι
21
Κορωνοϊός: Ο Μητσοτάκης έκανε τη 2η δόση του εμβολίου -Στο πλευρό του ο Τσιόδρας
Πηγή: iefimerida.gr -
https://[URL unfurl="true"]www.iefimerida.gr/sites/default/files/inline-images/kyriakos-mitsotakis-kanei-deftero-embolio1.jpg[/img[/URL]]

Κουλης σωτηρης

Οπως λεμε

Κ@λος και βρακι [/quote]

Αχωριστοι οι δυο τους.

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
Ρωτησα ενα εντατικολογο πριν κανα πενθημερο ποσο πιο επικίνδυνος ειναι ο κοβιντ σε σχεση με τη γριπη.
Μου ειπε οτι βαση των στατιστικων ο κοβιντ ειναι κατα μεσο ορο 7 φορες πιο θανατηφόρος με ποσοστα μεσο ορο 3%

Κανει επιπλοκες,οξειες πνευμονιες,αυξανει τις κυτοκινες στα πνευμονια και κατακλειζονται απο φλεγμονες,επισης δημιουργούνται θρομβωσεις και πολλες δευτερευων επιπλοκες

Ίσως είναι η πρώτη φορά που γράφεις κάτι σωστό.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.782
Πόντοι
3.656
Ρωτησα ενα εντατικολογο πριν κανα πενθημερο ποσο πιο επικίνδυνος ειναι ο κοβιντ σε σχεση με τη γριπη.
Μου ειπε οτι βαση των στατιστικων ο κοβιντ ειναι κατα μεσο ορο 7 φορες πιο θανατηφόρος με ποσοστα μεσο ορο 3%

Κανει επιπλοκες,οξειες πνευμονιες,αυξανει τις κυτοκινες στα πνευμονια και κατακλειζονται απο φλεγμονες,επισης δημιουργούνται θρομβωσεις και πολλες δευτερευων επιπλοκες

Αρκεί να δεις πόσοι νοσηλεύτηκαν σε Εντατικές και πόσοι πέθαναν από γρίπη ένα χρόνο προ Κόβιντ και πόσοι νοσηλεύτηκαν σε Εντατικές και πόσοι πέθαναν από αυτόν ένα χρόνο μετά, και θα δεις ότι η διαφορά είναι τεράστια. όσο για τις παρενέργειες, δεν υπάρχει σύγκριση

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
Πώς αισθάνεσαι που ακόμα και αυτός ο επ' ουδενί ακαδημαϊκός έχει περισσότερο λογική και δομημένη σκέψη από εσένα και τα υπόλοιπα ναυάγια Αλεξ, Βλαροκ, κλπ..;

Ο βλαξ βάζει ένα βίντεο κάποιου light και περιμένει να το ακούσω!! :2funny::2funny:
Όταν κυκλοφορήσει και του dark θα τα δω μαζί να έχω εμπεριστατωμένη άποψη!! :grin:
Μέχρι τότε σταμάτα να ξευτιλίζεσαι, καλύτερα να διάβαζεις το thread του survivor γιατί για μέχρι εκεί είσαι….
Το έβαλα για να καταλάβεις ότι ακόμα και ένας κάποιος light έχει περισσότερο λογική και δομημένη σκέψη από εσένα που υποτίθεται είσαι γιατρός ή τον Αλεξ που υποτίθεται είναι δικηγόρος. Εγώ πάντως αν ήμουν γιατρός/δικηγόρος και έβλεπα έναν κάποιο light να είναι περισσότερο σκεπτόμενος από εμένα θα προβληματιζόμουν.
Εγω θα προβληματιζομουν αν καποιοι σαν εσενα συμφωνουσαν μαζι μου

Το οτι βαζεις και την επαγγελματικη μου ιδιοτητα καθε φορα στα ποσταρισματα σου, μαλλον σε κομπλεξ μου κάνει.
Τι να κανουμε, ας διαβαζες μικρος να περασεις νομικη.
Αληθεια, εσυ που εισαι παντογνωστης και σκεπτομενος, τι δουλεια κανεις ειπαμε?
Η καλή μου διάθεση να αποκαλύψω την ιδιότητά μου και το επίπεδο σπουδών μου εξαφανίστηκε όταν εσύ και κυρίως οι όμοιοί σου με αρχηγό τον Βλαροκ αρχίσατε τις ειρωνείες. Ειδάλλως πολύ ευχαρίστως θα σας παρέθετα και το linkedin μου.

Τυπε τουςμπερδεψες, θα νομιζουν οτι λες για το lidl:confused:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Άκουσα πιάσανε έναν παιδεραστή σε ένα πάρκο,πόση ώρα έχει να ποστάρει ο μαλακας ;
Εσυ ως γνωστόν επειδή είσαι ΑΔΕΡΦΑΡΑ ποστάρει fake news. Κάνε μου καταγγελία ρε ΑΔΕΡΦΑΡΑ, χαζοπουτανοσπερμα του κερατά που δεν έχεις ούτε 5 ευρώ για μα πάρεις ταξί για 5 χλμ! :tooth: :tooth: :tooth:

Με 5 ευρώ δεν γαμας ούτε παλάμη ΣΚΑΤΑΔΕΡΦΑΡΑ του κερατά! Κάνε καταγγελία ΑΔΕΡΦΑΡΑ!

Βαζω στοίχημα ότι δεν θα κάνεις ποτέ! Γιατί? Γιατί είσαι ΑΔΕΡΦΑΡΑ, καριολακι, πουτανιτσα του διφραγκου!

Ρουφα ΑΔΕΡΦΑΡΑ!!!!

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Άκουσα πιάσανε έναν παιδεραστή σε ένα πάρκο,πόση ώρα έχει να ποστάρει ο μαλακας ;
Εσυ ως γνωστόν επειδή είσαι ΑΔΕΡΦΑΡΑ ποστάρει fake news. Κάνε μου καταγγελία ρε ΑΔΕΡΦΑΡΑ, χαζοπουτανοσπερμα του κερατά που δεν έχεις ούτε 5 ευρώ για μα πάρεις ταξί για 5 χλμ! :tooth: :tooth: :tooth:

Με 5 ευρώ δεν γαμας ούτε παλάμη ΣΚΑΤΑΔΕΡΦΑΡΑ του κερατά! Κάνε καταγγελία ΑΔΕΡΦΑΡΑ!

Βαζω στοίχημα ότι δεν θα κάνεις ποτέ! Γιατί? Γιατί είσαι ΑΔΕΡΦΑΡΑ, καριολακι, πουτανιτσα του διφραγκου!

Ρουφα ΑΔΕΡΦΑΡΑ!!!!

Τυπε, 4 χιλιομετρα, βλεποντας και την πολη ταυτοχρονα.

Εχεις δικιο, εδωσα λεφτα στην πουτανα, 250 για τη συναυλια, 200 για εισητηρια/ξενοδοχειο και ειμαι τοσο χαζος ωστε δε σκεφτηκα εστω να παρω το λεωφορειο λαθραια.

Τεσπα ας αφησουμε αυτη την κοντρα στην ακρη επιτελους γιατι θελω να σε ρωτησω κατι. Τις πουτανες που πληρωνεις πεντε ευρω να γαμας (γιατι εσυ τετοιες κριτικες εγραφες, οταν ειχες ακομα ενα διφραγκο προτου στο φαει ο Αλβανος γαμιας της γυναικας σου,δεν εισαι σαν εμενα, που μπορω να μιλησω για τις μισες Ευρωπαικες χωρες) τις εχεις κοιταξει για καμια αρρωστια?

Γιατι αν οντως καποτε επαιρνες 7 χιλιαρικα και τωρα εχεις καταληξει ετσι, ισως εχεις παθει καμια νευροσυφιλη ρε τυπε, να κοιταχτεις. Ισως δηλαδη να εισαι ματακιας και ναυγιο επειδη εχεις αυτην την αρρωστια ρε καημενε....... Βαστα μπαρμπαπηδουλα, νευροσυφιλιασμενε

• Like
Αντιδράσεις: ave.

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.690
Πόντοι
736

Το θέμα είναι οτι απο οτι φαίνεται επιπλοκές παρουσιάζει και το εμβόλιο απο οτι είπε ενας βιολόγος που άκουσα χτες , οπότε αν ισχύει αυτό είναι λίγο μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα το να εμβολιαστείς η όχι ... δηλαδη μπορεί το εμβόλιο να έχει λιγότερες πιθανότητες για επιπλοκές , αλλά απο την άλλη μπορεί να μην κολλούσες τον ιό ενω το εμβόλιο θα το κάνουν υποτίθεται όλοι ...

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
"ΒιάζετΕ ο αγράμματος"... είπε το σκουπίδι

Δεν διεκδικώ το αλάθητο. Στα 5000 post ίσως βρεις και 5-6 λάθη.
Σίγουρα πάντως δεν μεμψιμοιρώ (αν το φορτηγό είναι μικρό, οι βελόνες στραβές, τα εμβόλια ζεστά, η παλέτα κινέζικη...) κι ούτε είμαι ανακόλουθος, άλλα να λέω στο πάρα πέντε και άλλα στο και 10.

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356

Τα γκρικ στατιστικς του τσιοντα χαλβαλια και των αλλων κουληνοπαιδιων ειδικων μουφολογων;;

Βγάλε στον σκασμό επιτέλους ηλίθιε Γκρούεζα.
Ακόμα και σε σοβαρή συζήτηση πετάγεσαι να γράψεις πολιτικές μαλακίες, έχεις καταντήσει αηδία.
Το έχω γράψει πολύ καιρό πριν, όποιος βλέπει ακτινογραφία θώρακος ασθενή που νοσεί σοβαρά του έρχεται να κλάψει.
Θέλεις να μάθεις κάτι, άνοιξε τα στραβά σου και διάβαζε, αλλιώς τράβα στα πολιτικά, ούστ ελεεινέ.
Έρευνα του University of Leicester:

Υ.Γ. Εσύ Γκρούεζα αν θέλεις να το διαβάσεις πάνε το link στον πορτιέρη της Χαριλάου Τρικούπη να σου το μεταφράσει.

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
Η καλή μου διάθεση να αποκαλύψω την ιδιότητά μου και το επίπεδο σπουδών μου εξαφανίστηκε όταν εσύ και κυρίως οι όμοιοί σου με αρχηγό τον Βλαροκ αρχίσατε τις ειρωνείες. Ειδάλλως πολύ ευχαρίστως θα σας παρέθετα και το linkedin μου.

Εγώ πάντως σου είχα γράψει πως μπορεί για μένα να είσαι λάθος (η μόρφωση δεν έχει σχέση με την αντίληψη που έχεις για τα πράγματα) άλλα σίγουρα παίζει ρόλο στον τρόπο που απαντώ.

Αφού πιστεύεις ότι κανένα κόμμα δεν σε αντιπροσωπεύει και δεν ψηφίζεις, μπορείς να βοηθήσεις να καταλάβουμε κάποια πράγματα για σένα κάνοντας αυτό το test:

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.031
Πόντοι
1.706

Εγώ πάντως σου είχα γράψει πως μπορεί για μένα να είσαι λάθος (η μόρφωση δεν έχει σχέση με την αντίληψη που έχεις για τα πράγματα) άλλα σίγουρα παίζει ρόλο στον τρόπο που απαντώ.

Αφού πιστεύεις ότι κανένα κόμμα δεν σε αντιπροσωπεύει και δεν ψηφίζεις, μπορείς να βοηθήσεις να καταλάβουμε κάποια πράγματα για σένα κάνοντας αυτό το test:

Αυτού του είδους τα τεστ είναι ηλίθια. Και είναι ηλίθια γιατί μπορείς εύκολα να βγάλεις ό,τι αποτέλεσμα θέλεις πράγμα που το καθιστά ένα κακό τεστ. Ένα καλό τεστ είναι έτσι φτιαγμένο που να μη μπορείς τεχνητά να βγάλεις ένα προκαθορισμένο αποτέλεσμα.
Παρεμπιπτόντως εσύ πού θα ήθελες να με δεις ή πού πιστεύεις ότι βρίσκομαι;

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786

Ρουφα ΑΔΕΡΦΑΡΑ!!!!

Εχεις δικιο, εδωσα λεφτα στην πουτανα, 250 για τη συναυλια, 200 για εισητηρια/ξενοδοχειο και ειμαι τοσο χαζος ωστε δε σκεφτηκα εστω να παρω το λεωφορειο λαθραια.

Τεσπα ας αφησουμε αυτη την κοντρα στην ακρη επιτελους γιατι θελω να σε ρωτησω κατι. Τις πουτανες που πληρωνεις πεντε ευρω να γαμας (γιατι εσυ τετοιες κριτικες εγραφες, οταν ειχες ακομα ενα διφραγκο προτου στο φαει ο Αλβανος γαμιας της γυναικας σου,δεν εισαι σαν εμενα, που μπορω να μιλησω για τις μισες Ευρωπαικες χωρες) τις εχεις κοιταξει για καμια αρρωστια?

Γιατι αν οντως καποτε επαιρνες 7 χιλιαρικα και τωρα εχεις καταληξει ετσι, ισως εχεις παθει καμια νευροσυφιλη ρε τυπε, να κοιταχτεις. Ισως δηλαδη να εισαι ματακιας και ναυγιο επειδη εχεις αυτην την αρρωστια ρε καημενε....... Βαστα μπαρμπαπηδουλα, νευροσυφιλιασμενε
Καλά καλά ΑΔΕΡΦΑΡΑ και μάλιστα κακιασμενη ΑΔΕΡΦΑΡΑ! Λυπάμαι τον πατέρα σου που έχει γιο ΑΔΕΡΦΑΡΑ και την μάνα σου που έκανε μια πουτανα κόρη σαν εσένα.

Περπατα λοιπόν φτωχομπινεδιαρη ξεκωλιαρα πορνη. Αν φοράς παντελόνια κάνε καταγγελία ΑΔΕΡΦΑΡΑ. Όσο δεν κάνεις παραμένεις ΑΔΕΡΦΑΡΑ! Όταν κανεις θα σου γαμησω τα σωψυχα μούλε σκατομπινε του διφραγκου! :tooth: :tooth: :tooth:

ΑΔΕΡΦΑΡΑ του ελέους και ζητιάνα του πέους! :grin:

c_blu

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2019
Like
125
Πόντοι
1
59 θανατοι και χιλιαδες παρενεργειες στις ηπα - 29 θανατοι στη νορβηγια :idiot:

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Ακόμα και σε σοβαρή συζήτηση

Οσο γιαυτο ειναι σιγουρα σοβαρη χλεχλε

:tooth::tooth::tooth::tooth:

Ρουφα ΑΔΕΡΦΑΡΑ!!!!

Καλά καλά ΑΔΕΡΦΑΡΑ και μάλιστα κακιασμενη ΑΔΕΡΦΑΡΑ! Λυπάμαι τον πατέρα σου που έχει γιο ΑΔΕΡΦΑΡΑ και την μάνα σου που έκανε μια πουτανα κόρη σαν εσένα.

Περπατα λοιπόν φτωχομπινεδιαρη ξεκωλιαρα πορνη. Αν φοράς παντελόνια κάνε καταγγελία ΑΔΕΡΦΑΡΑ. Όσο δεν κάνεις παραμένεις ΑΔΕΡΦΑΡΑ! Όταν κανεις θα σου γαμησω τα σωψυχα μούλε σκατομπινε του διφραγκου! :tooth: :tooth: :tooth:

ΑΔΕΡΦΑΡΑ του ελέους και ζητιάνα του πέους! :grin:

Χλεχλε πιο σοβαρη πεθαινεις απο κοροιδοιο

:tooth::tooth::tooth::tooth::tooth::tooth::tooth::tooth:

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Ενω εγω προσπαθω να κρατησω και ενα ενδιαφερον και επιπεδο, μοιραζοντας μπινελικια με ποικιλους τροπους, ο Μπαρμπαπηδουλας επιμενει να με βγαζει αδερφη απο τη μια, που πηγαινω σε μπουρδελα απο την αλλη.

Τι να πω, προχωρημενη περιπτωση νευροσυφιλης.

• Like
Αντιδράσεις: ave.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306

Τα γκρικ στατιστικς του τσιοντα χαλβαλια και των αλλων κουληνοπαιδιων ειδικων μουφολογων;;

Βγάλε στον σκασμό επιτέλους ηλίθιε Γκρούεζα.
Ακόμα και σε σοβαρή συζήτηση πετάγεσαι να γράψεις πολιτικές μαλακίες, έχεις καταντήσει αηδία.
Το έχω γράψει πολύ καιρό πριν, όποιος βλέπει ακτινογραφία θώρακος ασθενή που νοσεί σοβαρά του έρχεται να κλάψει.
Θέλεις να μάθεις κάτι, άνοιξε τα στραβά σου και διάβαζε, αλλιώς τράβα στα πολιτικά, ούστ ελεεινέ.
Έρευνα του University of Leicester:

Υ.Γ. Εσύ Γκρούεζα αν θέλεις να το διαβάσεις πάνε το link στον πορτιέρη της Χαριλάου Τρικούπη να σου το μεταφράσει.

Ελα χλεχλε

Σημειώνεται πως η συγκεκριμένη μελέτη δεν έχει ακόμη αξιολογηθεί από ειδικούς εκτός του Πανεπιστημίου του Λέστερ ενώ τα ανησυχητικά στατιστικά βασίζονται σε αρχικά δεδομένα.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Παρε και αυτο χλεχλε

Σε σύγκριση με τον γενικό πληθυσμό, τα άτομα που πάσχουν από σοβαρές επιπλοκές από την Covid-19 είναι πιθανότερο να είναι άνω των 50 ετών, άνδρες, ζουν σε υποβαθισμένες περιοχές, είναι υπέρβαροι και πρώην καπνιστές. Είναι επίσης πιο πιθανό να έχουν υποκείμενες καταστάσεις υγείας, όπως υπέρταση, αναπνευστικές ασθένειες και διαβήτη. Αυτό σημαίνει ότι είναι ήδη πιο πιθανό να εισαχθούν στο νοσοκομείο.

Ωστόσο, έρευνες έχουν υποδηλώσει ότι ο κορωνοϊός μπορεί να προκαλέσει μακροχρόνια βλάβη στην υγεία των ανθρώπων, με προβλήματα στους πνεύμονες, την καρδιά και τον εγκέφαλό τους.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Πώς αισθάνεσαι που ακόμα και αυτός ο επ' ουδενί ακαδημαϊκός έχει περισσότερο λογική και δομημένη σκέψη από εσένα και τα υπόλοιπα ναυάγια Αλεξ, Βλαροκ, κλπ..;

Ο βλαξ βάζει ένα βίντεο κάποιου light και περιμένει να το ακούσω!! :2funny::2funny:
Όταν κυκλοφορήσει και του dark θα τα δω μαζί να έχω εμπεριστατωμένη άποψη!! :grin:
Μέχρι τότε σταμάτα να ξευτιλίζεσαι, καλύτερα να διάβαζεις το thread του survivor γιατί για μέχρι εκεί είσαι….
Το έβαλα για να καταλάβεις ότι ακόμα και ένας κάποιος light έχει περισσότερο λογική και δομημένη σκέψη από εσένα που υποτίθεται είσαι γιατρός ή τον Αλεξ που υποτίθεται είναι δικηγόρος. Εγώ πάντως αν ήμουν γιατρός/δικηγόρος και έβλεπα έναν κάποιο light να είναι περισσότερο σκεπτόμενος από εμένα θα προβληματιζόμουν.
Εγω θα προβληματιζομουν αν καποιοι σαν εσενα συμφωνουσαν μαζι μου

Το οτι βαζεις και την επαγγελματικη μου ιδιοτητα καθε φορα στα ποσταρισματα σου, μαλλον σε κομπλεξ μου κάνει.
Τι να κανουμε, ας διαβαζες μικρος να περασεις νομικη.
Αληθεια, εσυ που εισαι παντογνωστης και σκεπτομενος, τι δουλεια κανεις ειπαμε?
Μην μου το λες, θα κλαψω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom