Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Ρωτησα ενα εντατικολογο πριν κανα πενθημερο ποσο πιο επικίνδυνος ειναι ο κοβιντ σε σχεση με τη γριπη.
Μου ειπε οτι βαση των στατιστικων ο κοβιντ ειναι κατα μεσο ορο 7 φορες πιο θανατηφόρος με ποσοστα μεσο ορο 3%

Τα γκρικ στατιστικς του τσιοντα χαλβαλια και των αλλων κουληνοπαιδιων ειδικων μουφολογων;;
Γιατι θεωρεις υποχρεωση σου να ποσταρεις διαρκως μαλακιες?

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Ενω εγω προσπαθω να κρατησω και ενα ενδιαφερον και επιπεδο, μοιραζοντας μπινελικια με ποικιλους τροπους, ο Μπαρμπαπηδουλας επιμενει να με βγαζει αδερφη απο τη μια, που πηγαινω σε μπουρδελα απο την αλλη.

Τι να πω, προχωρημενη περιπτωση νευροσυφιλης.
Σε ποια μπουρδελα πας μωρή ΑΔΕΡΦΑΡΑ! Εδώ δεν έχεις 5 ευρώ για ταξί, ΑΔΕΡΦΑΡΑ, θα έχεις για μπουρδελα?

ΧΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΑΑ

ΜΙΑ κριτική για το ξεκάρφωμα κι αυτή προφανώς ψεύτικη! Όπως και το "αντριλικι" του! Μας βγήκε πουτανιτσα που λέει λέει λέει κι από πράξεις ΜΗΔΕΝ! Όπως κι η ύπαρξή σου! Γι αυτό έχεις καταχωνιαστει εκεί στην χωρουλα που είσαι!

ΑΔΕΡΦΑΡΑ! :tooth:

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Μπαρμπαθειτσο μην μιλατε εσεις οι δεξιοι για αδερφαρες

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Τελικα τυποι πρωτου εμφανιστει το εμβολιο,ολοι οι θανατοι αποδιδοταν σε κορονοϊο,μετα τον εμβολιασμο ολοι οι θανατοι αποδιδονται σε φυσιολογικο γηρας :confused:

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Τελικα τυποι πρωτου εμφανιστει το εμβολιο,ολοι οι θανατοι αποδιδοταν σε κορονοϊο,μετα τον εμβολιασμο ολοι οι θανατοι αποδιδονται σε φυσιολογικο γηρας :confused:

Και σευποκειμενα νοσηματα

Τοση σοβαροτητα

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
Μετά τους 23 θανάτους η Νορβηγία άλλαξε τις οδηγίες της για το εμβόλιο της Pfizer

Μια και βάζεις link διάβαζέ τα κιόλας:

Στη Νορβηγία, κατά μέσο όρο 400 άνθρωποι πεθαίνουν κάθε εβδομάδα σε γηροκομεία και εγκαταστάσεις μακροχρόνιας περίθαλψης, ανέφερε ο οργανισμός φαρμάκων.

Νορβηγία: Δεν ευθύνεται το εμβόλιο για το θάνατο 23 ηλικιωμένων
O Οργανισμός Φαρμάκων της Νορβηγίας, πάντως, τοποθετήθηκε και ξεκαθάρισε ότι δε βρήκε καμία σύνδεση μεταξύ του εμβολίου κατά του κορονοϊού και τον θάνατο των ηλικιωμένων

«Είναι σαφές ότι η COVID-19 είναι πολύ πιο επικίνδυνη για τους περισσότερους ασθενείς από τον εμβολιασμό», δήλωσε ο Steinar Madsen, ιατρικός διευθυντής της Νορβηγικής Υπηρεσίας Φαρμάκων τη Δευτέρα.

«Δεν ανησυχούμε. Όλοι αυτοί οι ασθενείς είχαν σοβαρές υποκείμενες ασθένειες. Δεν μπορούμε να πούμε ότι οι άνθρωποι πεθαίνουν από το εμβόλιο. Μπορούμε να πούμε ότι μπορεί να είναι συμπτωματικό. Είναι δύσκολο να αποδειχθεί ότι είναι το άμεσο αίτιο του εμβολίου», δήλωσε ο Μάντσεν.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Μια και βάζεις link διάβαζέ τα κιόλας:

Στη Νορβηγία, κατά μέσο όρο 400 άνθρωποι πεθαίνουν κάθε εβδομάδα σε γηροκομεία και εγκαταστάσεις μακροχρόνιας περίθαλψης, ανέφερε ο οργανισμός φαρμάκων.

Νορβηγία: Δεν ευθύνεται το εμβόλιο για το θάνατο 23 ηλικιωμένων
O Οργανισμός Φαρμάκων της Νορβηγίας, πάντως, τοποθετήθηκε και ξεκαθάρισε ότι δε βρήκε καμία σύνδεση μεταξύ του εμβολίου κατά του κορονοϊού και τον θάνατο των ηλικιωμένων

«Είναι σαφές ότι η COVID-19 είναι πολύ πιο επικίνδυνη για τους περισσότερους ασθενείς από τον εμβολιασμό», δήλωσε ο Steinar Madsen, ιατρικός διευθυντής της Νορβηγικής Υπηρεσίας Φαρμάκων τη Δευτέρα.

«Δεν ανησυχούμε. Όλοι αυτοί οι ασθενείς είχαν σοβαρές υποκείμενες ασθένειες. Δεν μπορούμε να πούμε ότι οι άνθρωποι πεθαίνουν από το εμβόλιο. Μπορούμε να πούμε ότι μπορεί να είναι συμπτωματικό. Είναι δύσκολο να αποδειχθεί ότι είναι το άμεσο αίτιο του εμβολίου», δήλωσε ο Μάντσεν.

Γι΄αυτό τον λέμε χώνα ρε, τι κάθεσαι και διαβάζεις! Εγώ έχω σταματήσει, μόνο τον τρολάρω! :tooth:

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Μετά τους 23 θανάτους η Νορβηγία άλλαξε τις οδηγίες της για το εμβόλιο της Pfizer

Επειδη τα διαβαζω γιαυτο τα ποσταρω χλεχλε

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Εμβόλιο κορωνοϊού της AstraZeneca: Επιφυλακτικοί οι επιστήμονες για την αποτελεσματικότητα σε άτομα άνω των 55 ετών

Πιθανές καθυστερήσεις για την έγκριση του εμβολίου από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων - Σε περίπτωση περιορισμένης έγκρισης από τον EMA, πιθανότατα θα πρέπει να υπάρξει αλλαγή στα σχέδια εμβολιασμού στην ΕΕ

Την ώρα που αρκετές κυβερνήσεις των κρατών μελών της ΕΕ, όπως της Ελλάδας, της Αυστρίας και της Δανίας επιθυμούν να υπάρξει μια ταχεία έγκριση του εμβολίου της AstraZeneca, το οποίο θα συμβάλει στον μαζικό εμβολιασμό των πολιτών, το πιθανό «πράσινο φως» του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων (ΕΜΑ) θα μπορούσε να θέσει υπό αμφισβήτηση τις προτεραιότητες των σχεδίων εμβολιασμού.

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
Η καλή μου διάθεση να αποκαλύψω την ιδιότητά μου και το επίπεδο σπουδών μου εξαφανίστηκε όταν εσύ και κυρίως οι όμοιοί σου με αρχηγό τον Βλαροκ αρχίσατε τις ειρωνείες. Ειδάλλως πολύ ευχαρίστως θα σας παρέθετα και το linkedin μου.

Εγώ πάντως σου είχα γράψει πως μπορεί για μένα να είσαι λάθος (η μόρφωση δεν έχει σχέση με την αντίληψη που έχεις για τα πράγματα) άλλα σίγουρα παίζει ρόλο στον τρόπο που απαντώ.

Αφού πιστεύεις ότι κανένα κόμμα δεν σε αντιπροσωπεύει και δεν ψηφίζεις, μπορείς να βοηθήσεις να καταλάβουμε κάποια πράγματα για σένα κάνοντας αυτό το test:

Αυτού του είδους τα τεστ είναι ηλίθια. Και είναι ηλίθια γιατί μπορείς εύκολα να βγάλεις ό,τι αποτέλεσμα θέλεις πράγμα που το καθιστά ένα κακό τεστ. Ένα καλό τεστ είναι έτσι φτιαγμένο που να μη μπορείς τεχνητά να βγάλεις ένα προκαθορισμένο αποτέλεσμα.
Παρεμπιπτόντως εσύ πού θα ήθελες να με δεις ή πού πιστεύεις ότι βρίσκομαι;

Υπάρχει περίπτωση να απαντήσεις κάποια στιγμή σπαθάτα σε ερώτηση που αφορά εσένα, χωρίς ντρίπλες, ok, bye-bye και ζεστά νερά; :confused:
Προφανώς και μπορείς να χειραγωγήσεις το ερωτηματολόγιο, αλλά υποτίθεται μιλάμε σοβαρά μεταξύ μας, αν αισθάνεσαι ότι θέλεις να μας παραπλανήσεις κάν΄το, δεν καταλαβαίνω την προσέγγισή σου. :embarrased:

Φυσικά δεν ξέρω πόσο σωστά δουλεύει το ερωτηματολόγιο.
Εμένα μου έβγαλε αυτό : (Κόκκινο σημάδι)

Πίστευα πως θα με βγάλει πιο κάτω και πιο δεξιά, κάπου εκεί θα ήθελα να είσαι.
Νομίζω όμως ό,τι είσαι κάπου εκεί που έβαλα το τρίγωνο.

Συνημμένα

• Screenshot_1.jpg
    Screenshot_1.jpg
    78,1 KB · Εμφανίσεις: 18

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
Επειδη τα διαβαζω γιαυτο τα ποσταρω χλεχλε

Καλά μας έπεισες, τις επικεφαλίδες διαβάζεις για αυτό γράφεις αηδίες.

Τράβα να πεις στην Φώφη να προσέχει, στην Νορβηγία πέθαναν μετά την πρώτη δόση, άντε ξουτ…

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Εμένα εκεί που είχε την κουκίδα "Thatcher"!!! :tooth:

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.031
Πόντοι
1.706

Τύπε αν είσαι Τζημερικός/Κουλικός πρέπει να μεταφερθείς πάνω δεξιά.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786

Συνημμένα

• mike.gif
    mike.gif
    2 MB · Εμφανίσεις: 25

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.031
Πόντοι
1.706
Eσύ αυτό έχεις καταλάβει... ότι η σημερινή ΝΔ είναι πάνω δεξιά.... ε?
...
...

...
...
...
Στην ακριβώς προηγούμενη απάντηση εσύ ο ίδιος τοποθετήθηκες πάνω δεξιά ως φανατικός Κουλόφιλος.:confused:

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Η καλή μου διάθεση να αποκαλύψω την ιδιότητά μου και το επίπεδο σπουδών μου εξαφανίστηκε όταν εσύ και κυρίως οι όμοιοί σου με αρχηγό τον Βλαροκ αρχίσατε τις ειρωνείες. Ειδάλλως πολύ ευχαρίστως θα σας παρέθετα και το linkedin μου.

Εγώ πάντως σου είχα γράψει πως μπορεί για μένα να είσαι λάθος (η μόρφωση δεν έχει σχέση με την αντίληψη που έχεις για τα πράγματα) άλλα σίγουρα παίζει ρόλο στον τρόπο που απαντώ.

Αφού πιστεύεις ότι κανένα κόμμα δεν σε αντιπροσωπεύει και δεν ψηφίζεις, μπορείς να βοηθήσεις να καταλάβουμε κάποια πράγματα για σένα κάνοντας αυτό το test:

Αυτού του είδους τα τεστ είναι ηλίθια. Και είναι ηλίθια γιατί μπορείς εύκολα να βγάλεις ό,τι αποτέλεσμα θέλεις πράγμα που το καθιστά ένα κακό τεστ. Ένα καλό τεστ είναι έτσι φτιαγμένο που να μη μπορείς τεχνητά να βγάλεις ένα προκαθορισμένο αποτέλεσμα.
Παρεμπιπτόντως εσύ πού θα ήθελες να με δεις ή πού πιστεύεις ότι βρίσκομαι;

Υπάρχει περίπτωση να απαντήσεις κάποια στιγμή σπαθάτα σε ερώτηση που αφορά εσένα, χωρίς ντρίπλες, ok, bye-bye και ζεστά νερά; :confused:
Προφανώς και μπορείς να χειραγωγήσεις το ερωτηματολόγιο, αλλά υποτίθεται μιλάμε σοβαρά μεταξύ μας, αν αισθάνεσαι ότι θέλεις να μας παραπλανήσεις κάν΄το, δεν καταλαβαίνω την προσέγγισή σου. :embarrased:

Φυσικά δεν ξέρω πόσο σωστά δουλεύει το ερωτηματολόγιο.

Ρε χλεχλε στα τεστ ψαχνεις να βρεις τι εισαι;;

Μεγαλος ανθρωπος

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356

Ααααα είσαι ανίατη περίπτωση σαν τον Γκρούεζα….:confused:

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.031
Πόντοι
1.706
Ρε χλεχλε στα τεστ ψαχνεις να βρεις τι εισαι;;

Μεγαλος ανθρωπος
Τα οποίo τεστ αν μπεις να δεις έχει φοβερά απρόβλεπτες ερωτήσεις όπως: