Η καλή μου διάθεση να αποκαλύψω την ιδιότητά μου και το επίπεδο σπουδών μου εξαφανίστηκε όταν εσύ και κυρίως οι όμοιοί σου με αρχηγό τον Βλαροκ αρχίσατε τις ειρωνείες. Ειδάλλως πολύ ευχαρίστως θα σας παρέθετα και το linkedin μου.
Εγώ πάντως σου είχα γράψει πως μπορεί για μένα να είσαι λάθος (η μόρφωση δεν έχει σχέση με την αντίληψη που έχεις για τα πράγματα) άλλα σίγουρα παίζει ρόλο στον τρόπο που απαντώ.
Αφού πιστεύεις ότι κανένα κόμμα δεν σε αντιπροσωπεύει και δεν ψηφίζεις, μπορείς να βοηθήσεις να καταλάβουμε κάποια πράγματα για σένα κάνοντας αυτό το test:
Αυτού του είδους τα τεστ είναι ηλίθια. Και είναι ηλίθια γιατί μπορείς εύκολα να βγάλεις ό,τι αποτέλεσμα θέλεις πράγμα που το καθιστά ένα κακό τεστ. Ένα καλό τεστ είναι έτσι φτιαγμένο που να μη μπορείς τεχνητά να βγάλεις ένα προκαθορισμένο αποτέλεσμα.
Παρεμπιπτόντως εσύ πού θα ήθελες να με δεις ή πού πιστεύεις ότι βρίσκομαι;
Υπάρχει περίπτωση να απαντήσεις κάποια στιγμή σπαθάτα σε ερώτηση που αφορά εσένα, χωρίς ντρίπλες, ok, bye-bye και ζεστά νερά;
Προφανώς και μπορείς να χειραγωγήσεις το ερωτηματολόγιο, αλλά υποτίθεται μιλάμε σοβαρά μεταξύ μας, αν αισθάνεσαι ότι θέλεις να μας παραπλανήσεις κάν΄το, δεν καταλαβαίνω την προσέγγισή σου.
Φυσικά δεν ξέρω πόσο σωστά δουλεύει το ερωτηματολόγιο.
Εμένα μου έβγαλε αυτό : (Κόκκινο σημάδι)
Πίστευα πως θα με βγάλει πιο κάτω και πιο δεξιά, κάπου εκεί θα ήθελα να είσαι.
Νομίζω όμως ό,τι είσαι κάπου εκεί που έβαλα το τρίγωνο.