Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.120
Πόντοι
4.895
Εσύ ήσουν που έλεγες ότι ψήφισες Τζήμερο;

Για να προχωρήσει τέτοια συζήτηση πρέπει να ξέρουμε τι ψήφισες εσύ.
Θα σου πω ότι δεν ψήφισα και θα αρχίσεις τη γνωστή καραμελίτσα ότι αφού δεν ψήφισα είμαι απολιτικ και δεν έχω δικαίωμα να μιλάω και καλά να πάθω που δεν πήγα να ψηφίσω κλπ κλπ
Και μην πετάξεις καμιά ανοησία του τύπου "ας έριχνες λευκό ή άκυρο" γιατί με το εκλογικό σύστημα του κώλου που έχουμε τα λευκά και τα άκυρα δεν καταμετρώνται καθόλου για να μην κόψουν ποσοστό από τα κόμματα γιατί αλλιώς δε θα έπιανε κανείς 40% στον αιώνα τον άπαντα. Επομένως είναι σαν να μην πήγες καθόλου να ψηφίσεις.

Ωραία τα είπες, αλλά ξέρω και άλλους τέτοιους και η πείρα μου λέει πως συζήτηση δεν μπορεί να γίνει με κάποιον που θεωρεί ότι όλοι είναι άχρηστοι και κανένας δεν φτάνει στο δικό του επίπεδο για να μπορεί να τον εκπροσωπήσει στην Βουλή.
Τώρα έχει και μiα λογική το στόρι, κρίνει τους πάντες, έχει την λύση για όλα και μιλάει για τον εαυτό του σε τρίτο πρόσωπο.
Σαν τι συζήτηση θα κάνουμε τότε, που θα παρκάρεις το καλάμι;
Αν στη ζωή σου συναναστρεφόσουν με υψηλού μορφωτικού και νοητικού επιπέδου ανθρώπους θα είχες μάθει μέχρι τώρα ότι οι σοβαροί και πραγματικά ικανοί άνθρωποι απαξιούν και αποθαρρύνονται να ασχοληθούν με την πολιτική λόγω των ίδιων των πολιτικών και της κατάστασης που επικρατεί εντός τους. Γι αυτό και βλέπεις μόνο κλοουν και τραγέλαφους στα έδρανα.

άσε να μαντέψω, όλοι αυτοί οι ικανοί, σοβαροί και υψηλού μορφωτικού και νοητικού επιπέδου μιλάνε για τον εαυτό τους σε τρίτο πρόσωπο ;

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.263
Πόντοι
5.506
Άρα δηλαδή ο Βασιλάκης είναι καλός για την Ελλάδα γιατί πληρώνει τους φόρους που προα ναφέρεις.. από την τσέπη του και χωρίς κέρδος. Και εσύ δε θα προτιμουσες να υπήρχε υγειης η ολυμπιακή και να κέρδιζε εκεινη τα χρήματα που κερδίζει σήμερα η ετζιαν του ιδιώτη Βασιλάκη για λογαριασμό της Ελλάδας και των Ελλήνων.
Μνημόνια μέχρι να γίνει η θάλασσα γιαούρτι ρεεεεεε

Ποιός επιεχειρηματίας δουλεύει χωρίς κέρδος ρε τύπε, θα μας τρελάνεις, έγραψα εγώ κάτι τέτοιο;

Τύπε, θα ήθελα επίσης υγεία, ειρήνη και να σταματήσει η πείνα σε όλο τον κόσμο. Αλλά ακόμα και αυτά να μπορούσαν να γίνουν, η Ολυμπιακή υγιής πάλι δε θα γινόταν στον αιώνα τον άπαντα.

Αλήθεια, πέρα από τα κομμουνιστικά τσιτάτα, ποιό ακριβώς είναι το κακό που ο "ιδιώτης" Βασιλάκης έχει μια κορυφαία Ευρωπαική αεροπορική εταιρεία και κερδίζει απ αυτή;

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.263
Πόντοι
5.506
ψάχνει να παραμυθιάσει αμόρφωτους και χαμηλής νοημοσύνης ανθρώπους για να κάνει ην δουλειά του.
Μόλις περιέγραψες τον Άδωνι και κάποιους άλλους δεκάδες (για να μην πω εκατοντάδες) βουλευτές τύπε. Ο Άδωνις είναι με διαφορά ο πιο επαγγελματίας σε αυτό πάντως, του το αναγνωρίζω.:confused: .

Τύπε, μεταξύ μας, εκεί στα κοσμικά στέκια που συχνάζεις με όλους τους διανοούμενους και την υψηλή κοινωνία, μπέσα τώρα, έκανες πεσιματική στην Ευγενία και σου την έφαγε ο Άδωνις, έτσι δεν είναι;

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.263
Πόντοι
5.506
Εσύ ήσουν που έλεγες ότι ψήφισες Τζήμερο;

Για να προχωρήσει τέτοια συζήτηση πρέπει να ξέρουμε τι ψήφισες εσύ.
Θα σου πω ότι δεν ψήφισα και θα αρχίσεις τη γνωστή καραμελίτσα ότι αφού δεν ψήφισα είμαι απολιτικ και δεν έχω δικαίωμα να μιλάω και καλά να πάθω που δεν πήγα να ψηφίσω κλπ κλπ
Και μην πετάξεις καμιά ανοησία του τύπου "ας έριχνες λευκό ή άκυρο" γιατί με το εκλογικό σύστημα του κώλου που έχουμε τα λευκά και τα άκυρα δεν καταμετρώνται καθόλου για να μην κόψουν ποσοστό από τα κόμματα γιατί αλλιώς δε θα έπιανε κανείς 40% στον αιώνα τον άπαντα. Επομένως είναι σαν να μην πήγες καθόλου να ψηφίσεις.

Ωραία τα είπες, αλλά ξέρω και άλλους τέτοιους και η πείρα μου λέει πως συζήτηση δεν μπορεί να γίνει με κάποιον που θεωρεί ότι όλοι είναι άχρηστοι και κανένας δεν φτάνει στο δικό του επίπεδο για να μπορεί να τον εκπροσωπήσει στην Βουλή.
Τώρα έχει και μiα λογική το στόρι, κρίνει τους πάντες, έχει την λύση για όλα και μιλάει για τον εαυτό του σε τρίτο πρόσωπο.
Σαν τι συζήτηση θα κάνουμε τότε, που θα παρκάρεις το καλάμι;
Αν στη ζωή σου συναναστρεφόσουν με υψηλού μορφωτικού και νοητικού επιπέδου ανθρώπους θα είχες μάθει μέχρι τώρα ότι οι σοβαροί και πραγματικά ικανοί άνθρωποι απαξιούν και αποθαρρύνονται να ασχοληθούν με την πολιτική λόγω των ίδιων των πολιτικών και της κατάστασης που επικρατεί εντός τους. Γι αυτό και βλέπεις μόνο κλοουν και τραγέλαφους στα έδρανα.

άσε να μαντέψω, όλοι αυτοί οι ικανοί, σοβαροί και υψηλού μορφωτικού και νοητικού επιπέδου μιλάνε για τον εαυτό τους σε τρίτο πρόσωπο ;

My name is Bourdas, Kwlo Bourdas.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.896
Πόντοι
19.795
Άρα δηλαδή ο Βασιλάκης είναι καλός για την Ελλάδα γιατί πληρώνει τους φόρους που προα ναφέρεις.. από την τσέπη του και χωρίς κέρδος. Και εσύ δε θα προτιμουσες να υπήρχε υγειης η ολυμπιακή και να κέρδιζε εκεινη τα χρήματα που κερδίζει σήμερα η ετζιαν του ιδιώτη Βασιλάκη για λογαριασμό της Ελλάδας και των Ελλήνων.

Ποιός επιεχειρηματίας δουλεύει χωρίς κέρδος ρε τύπε, θα μας τρελάνεις, έγραψα εγώ κάτι τέτοιο;

Τύπε, θα ήθελα επίσης υγεία, ειρήνη και να σταματήσει η πείνα σε όλο τον κόσμο. Αλλά ακόμα και αυτά να μπορούσαν να γίνουν, η Ολυμπιακή υγιής πάλι δε θα γινόταν στον αιώνα τον άπαντα.

Αλήθεια, πέρα από τα κομμουνιστικά τσιτάτα, ποιό ακριβώς είναι το κακό που ο "ιδιώτης" Βασιλάκης έχει μια κορυφαία Ευρωπαική αεροπορική εταιρεία και κερδίζει απ αυτή;
Μα δεν σου λέει για αυτό. Όλοι για το κέρδος δουλεύουμε.
Σου λέει για τα 120 εκ. που θα του δώσεις ( ο Έλληνας φορολογούμενος), για να κρατήσει την εταιρεία.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.263
Πόντοι
5.506

Σου λέει για τα 120 εκ. που θα του δώσεις ( ο Έλληνας φορολογούμενος), για να κρατήσει την εταιρεία.

Nαι αλλά λέει και ο ίδιος οτι δεν είναι μια οποιαδήποτε εταιρεία, είναι ο κρατικός αερομεταφορέας. Και μάλιστα η συμφωνία φαίνεται να λέει για δικαίωμα του κράτους σε μετοχές για το συγκεκριμένο ποσό.

Geokoro

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Νοε 2016
Κριτικές
29
Like
1.814
Πόντοι
1.196
τελικα ειναι αληθεια, ο μπιλ γκειτς μας εχει βαλει στο ματι?
:think::think::think::think::think::think:

Εννοειται τυπε...ο Μπιλ Γκειτς ζει και αναπνεει για τη μερα που θα βαλει τσιπακι στον gerokoro για να τον ελεγχει και να του περιοριζει τις ελευθεριες.Ολες οι μυστικες υπηρεσιες του κοσμου θα παρακολουθουν 24ωρες το 24ωρο με το τσιπακι του Γκειτς τι κανει ο gerokoros.

Τι ωρα κανει login στο μπουρντελα ντοτ κομ;Ποτε πηγε για χεσιμο;Τι εφαγε το μεσημερι ο gerokoros;

Εσύ είσαι και γιατρός; Αγράμματο μοσχάρι είσαι, λυπάμαι τους ασθενείς σου....

Ρε τύπε γιατρός είναι, δεν ξέρει από πληροφορική, τσιπάκια, κάρτες σιμ και όλα αυτά τα καλούδια που θα σου περάσουν με το εμβόλιο η ΝΤΠ.

Τυπάκο μ'αρέσει το χιούμορ σου και τα σχόλια σου και δεκτά είναι εφόσον δεν προσβάλλουν τον συνομιλητή σου, αλλά ν'απαντάς και καμιά φορά με επιχειρήματα στα λεγόμενα μου.
Είναι ή δεν ο Μητσοτάκης μέλος της Μπίλντεμπεργκ, εκτός αν δεν σε ενοχλεί αυτό.
Εγώ δεν είπα ποτέ ότι το εμβόλιο θα έχει τσιπ, δες σημερινό σχόλιο μου, θα έχει στελέχη rna το οποίο θα μας πούνε οι γιατροί μας τι είναι αυτό.
Το να με σαβουριαζεις με όλους τους ψεκασμενους δεν είναι απάντηση αλλά αποφυγή της λόγω μη ύπαρξης επιχειρημάτων...

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Ο Γερμανός φορολογούμενος γιατί δίνει 7 δις στην Lufthansa? Ο Γάλλος 6 δις στην AirFrance?

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.263
Πόντοι
5.506

Εννοειται τυπε...ο Μπιλ Γκειτς ζει και αναπνεει για τη μερα που θα βαλει τσιπακι στον gerokoro για να τον ελεγχει και να του περιοριζει τις ελευθεριες.Ολες οι μυστικες υπηρεσιες του κοσμου θα παρακολουθουν 24ωρες το 24ωρο με το τσιπακι του Γκειτς τι κανει ο gerokoros.

Τι ωρα κανει login στο μπουρντελα ντοτ κομ;Ποτε πηγε για χεσιμο;Τι εφαγε το μεσημερι ο gerokoros;

Ρε τύπε γιατρός είναι, δεν ξέρει από πληροφορική, τσιπάκια, κάρτες σιμ και όλα αυτά τα καλούδια που θα σου περάσουν με το εμβόλιο η ΝΤΠ.

Τυπάκο μ'αρέσει το χιούμορ σου και τα σχόλια σου και δεκτά είναι εφόσον δεν προσβάλλουν τον συνομιλητή σου, αλλά ν'απαντάς και καμιά φορά με επιχειρήματα στα λεγόμενα μου.
Εγώ δεν είπα ποτέ ότι το εμβόλιο θα έχει τσιπ, δες σημερινό σχόλιο μου, θα έχει στελέχη rna το οποίο θα μας πούνε οι γιατροί μας τι είναι αυτό.
Το να με σαβουριαζεις με όλους τους ψεκασμενους δεν είναι απάντηση αλλά αποφυγή της λόγω μη ύπαρξης επιχειρημάτων...

Ωραία. Τι είναι η Μπίλντεμπεργκ ξέρεις;

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.896
Πόντοι
19.795

Nαι αλλά λέει και ο ίδιος οτι δεν είναι μια οποιαδήποτε εταιρεία, είναι ο κρατικός αερομεταφορέας. Και μάλιστα η συμφωνία φαίνεται να λέει για δικαίωμα του κράτους σε μετοχές για το συγκεκριμένο ποσό.
Δεν ξέρω, δεν έχω ασχοληθεί, και δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη για το καθεστώς της συγκεκριμένης εταιρείας. Εκείνο που ξέρω είναι ότι μέσα σε αυτόν τον χαμό, αυτής της πανδημίας, χιλιάδες επιχειρησεις καταστρέφονται και εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι θα μείνουν άνεργοι. Θα πρέπει το πρόβλημα να αντιμετωπιστεί συνολικά για όλους και όχι επιλεκτικά. Και φυσικά χωρίς να προκαλούμε το κοινό αίσθημα γιατί οι καιροί είναι πιο πονηροί από ποτέ.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.263
Πόντοι
5.506
Ο Γερμανός φορολογούμενος γιατί δίνει 7 δις στην Lufthansa? Ο Γάλλος 6 δις στην AirFrance?

Γιατί όταν αυτοί έτρωγαν βελανίδια εμείς είχαμε ήδη χοληστερίνη. :confused:

Στα σοβαρά, λέγεται οτι εκεί έχουν μερίδιο και τα κράτη στις εταιρείες. Αλλά και πάλι είναι τραγικό να συγκρίνουμε το μέγεθος της ανταπόδωσης της αεροπορικής στο κράτος και στο ΑΕΠ σε σχέση με την επιδότηση, όταν μάλιστα είναι περίπου το 1/3 των φόρων και εισφορών που δίνει κάθε χρόνο στο κράτος λειτουργώντας. Ναι, από την κερδοφορία της τα δίνει και αυτά, δε λέει κανείς οτι τα χαρίζει.

Geokoro

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Νοε 2016
Κριτικές
29
Like
1.814
Πόντοι
1.196

Ένα φόρουμ καλή ώρα σαν το μπου.com

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Δεν ξέρω, δεν έχω ασχοληθεί, και δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη για το καθεστώς της συγκεκριμένης εταιρείας. Εκείνο που ξέρω είναι ότι μέσα σε αυτόν τον χαμό, αυτής της πανδημίας, χιλιάδες επιχειρησεις καταστρέφονται και εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι θα μείνουν άνεργοι. Θα πρέπει το πρόβλημα να αντιμετωπιστεί συνολικά για όλους και όχι επιλεκτικά. Και φυσικά χωρίς να προκαλούμε το κοινό αίσθημα γιατί οι καιροί είναι πιο πονηροί από ποτέ.
Δηλαδή θες να μας πεις ότι εάν κλείσει η Aegean και χάσουν την δουλειά τους 3.000 άνθρωποι, θα είναι ΟΚ τι να κάνουμε... σωστά?

Το ίδιο φαντάζομαι τότε ισχύει και για Δημόσιες επιχειρήσεις που σφαζόμεθα να κρατήσουμε όρθιες (π.χ. Λάρκο, ΔΕΗ)... σωστά? Ξέρεις πόσες επιχορηγήσεις έχουν πάρει αυτές οι δύο εταιρείες μόνο? Εδώ δεν προκαλείται το κοινό αίσθημα? Επειδή οι δημόσιοι υπάλληλοι εδώ στην Ελλάδα έχουν επικρατήσει να είναι τα θεία βρέφη που πρέπει πάση θυσία να μείνουν ανέγγιχτα? Ενώ οι του ιδιωτικού τομέα να πα να γαμηθούνε, εξάλλου κρίση έχουμε? Θεωρείς ότι έχουν χάσει λεφτά οι δημόσιοι υπάλληλοι τώρα με την κρίση? Οι ιδιωτικοί υπάλληλοι και οι ελεύθεροι επαγγελματίες? Για πες μας λίγο την άποψή σου.

Δεν μου λες κάτι άλλο τώρα... έχεις ταξιδέψει ποτέ με Aegean? Ποια είναι η γνώμη σου? Την θεωρείς καλή ή κακή εταιρεία? Είχες κάποιο παράπονο σε κάποια πτήση?

Από την άλλη, είσαι ευχαριστημένος με την ΔΕΗ? ή έχεις πάει σε κάποιον εναλλακτικό πάροχο?

Foukariaris2020

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2020
Like
928
Πόντοι
96

Γιατί η Lufthansa είναι κατά 20% και η AirFrance κατά 16% δημόσιες! Γίδι!

Φιλελεύθερε από τα Lidl που θέλεις και χρηματοδότηση από το κράτος!

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.263
Πόντοι
5.506

Όλος ο ιδιωτικός τομέας έχει πάρει κάποιες βοήθειες, εκπτώσεις ενοικίου, επιστρεπτέες προκαταβολές, αναστολή υποχρεώσεων, αναστολή επιταγών, διάφορα. Είναι λίγα; Πιθανότατα. Θα μπορούσαν να δώσουν περισσότερα; Ίσως ναι, ίσως όχι. Είναι πάλι ευνοημένα τα δημόσια κοπριτάκια; Είναι.

Έχουμε πανδημία, παγκόσμια, ούτε εγώ είμαι απόλυτα ευχαριστημένος είτε με τα μέτρα ή με την ανταπόδοση αλλά κανείς δε θα είναι ευχαριστημένος σε τέτοιες συνθήκες.

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Για να επεμβω και εγω.

Στη Λουφτχανσα το κρατος εχει ΤΩΡΑ 20%. Με την αυξηση του μετοχικου κεφαλαιου λογω της ενισχυσης των 7 δις. Πριν ειχε ενα ποσοστο αλλα πολυ μικροτερο.Μη λεμε οτι ειχε 20% απο πριν.

Αυτο που δε λενε οι δεξιοι του φορουμ (γιατι μαλλον δε ξερουν) ειναι πως στη Γερμανια στις αερομεταφορες (Τοσο στη Φραπορτ, οσο και στα αλλα αεροδρομια και τη Λουφτχανσα) ειναι οτι τα συνταξιοδοτικα ταμεια ειναι μετοχοι. Ειδικα για παραδειγμα στη Φραπορτ. Επισης για τη Γερμανια η Λουφτχανσα και η φρανκφουρτη σαν αεροδρομιο παιζουν τεραστιο οικονομικο ρολο. Τα ομοσπονδιακα κρατιδια ειναι βασικοι μετοχοι των αεροδρομιων επισης.

Αυτο που μπορω να πω στην Ελλαδα σαν επιχειρημα ειναι οτι χρειαζεσαι την Ετζιαν για να εχεις αεροπλανα να φερνουν καποιους τουριστες. Καποιος θα πει θα βρεθει καποιος αλλος να τους φερει, αλλα οκ η ετζιαν χρειαζεται.

Having said that , γνωριζοντας το ελληνικο κρατος αμφιβαλλω αν αυτη η ενισχυση γινεται προς 100% το συμφερον των φορολογουμενων/της χωρας, μιας και ο ελληνικος καπιταλισμος ειναι κρατικοδιαιτος.

Επισης θεωρω μαλακια για μια χωρα που βασιζεται στον τουρισμο την πωληση των αεροδρομιων της σε ξενα συμφεροντα. Το ιδιο για διοδια και τετοιου ειδους εσοδα.

Αλλα οπως ειπε και ο κωλο-γερος νομιζω, στην Ελλαδα ολα τα κρατικα μονοπωλια καταφεραν να φαλιρισουν. Σοβιετια.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.263
Πόντοι
5.506

Ένα φόρουμ καλή ώρα σαν το μπου.com

Μια χαρά τότε, που το πρόβλημα;

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Γιατί η Lufthansa είναι κατά 20% και η AirFrance κατά 16% δημόσιες! Γίδι!
Φιλελεύθερε από τα Lidl που θέλεις και χρηματοδότηση από το κράτος!
Kαλά είσαι φουκαρατζίκος εσύ, το έχουμε πει πολλές φορές. Απορώ πως διάλεξες αυτό το όνομα ρε φίλε... τόσο πολύ γνώθι σαυτόν? :grin:

Άκου τους όρους ηλίθιο κι αγράμματο κούτσουρο, κάτω από τους οποίους γίνεται η επιδότηση:

- Το κράτος δεν βάζει απλά 120 μύρια αλλά παίρνει μετοχές και μερίδια.
- Αυτό που κάνει δηλαδή, είναι να δώσει χρόνο στην εταιρεία να ισορρπήσει κι αν η εταιρεία τα πληρώσει, τα παίρνει πίσω (και θα τα πληρώσει, αν θες κράτα αυτό το ποστ να το δεις μετά από λίγα χρόνια ξανά!).

Δηλαδή, άσχετε φουκαριάρη του πεζοδρομίου, κάνει αυτό που κάνει και για άλλες επιχειρήσεις έτσι ώστε να μην κλείσουν. Για να μην απολυθούν εργαζόμενοι, για να μην χαθούν δουλειές. Άσχετο ΒΟΔΙ του οροπεδίου!

Αλλά εσύ γουστάρεις να κλείνουν επιχειρήσεις, να χάνει τις δουλειές του ο κόσμος έτσι ώστε να έχεις να λες "να πως τα κατάφεραν οι μαλάκες, ρίξτε τους να αναλάβουμε εμείς!!!!". Γιατί τα σκατά τα έχεις από πάνω σου μέχρι μέσα σου! Κόβεις τη φλέβα σου και βγαίνει τσίρλα.

Κι έχετε το θράσος εσύ και κάτι άλλο σκουπιδαριά σαν του λόγου σου να μιλάτε για πτωματολάγνους! Άντε ρε κάντε στην άκρη κουράδες βρωμερές και τσαλαπατημένες!

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.896
Πόντοι
19.795
Δηλαδή θες να μας πεις ότι εάν κλείσει η Aegean και χάσουν την δουλειά τους 3.000 άνθρωποι, θα είναι ΟΚ τι να κάνουμε... σωστά?

Το ίδιο φαντάζομαι τότε ισχύει και για Δημόσιες επιχειρήσεις που σφαζόμεθα να κρατήσουμε όρθιες (π.χ. Λάρκο, ΔΕΗ)... σωστά? Ξέρεις πόσες επιχορηγήσεις έχουν πάρει αυτές οι δύο εταιρείες μόνο? Εδώ δεν προκαλείται το κοινό αίσθημα? Επειδή οι δημόσιοι υπάλληλοι εδώ στην Ελλάδα έχουν επικρατήσει να είναι τα θεία βρέφη που πρέπει πάση θυσία να μείνουν ανέγγιχτα? Ενώ οι του ιδιωτικού τομέα να πα να γαμηθούνε, εξάλλου κρίση έχουμε? Θεωρείς ότι έχουν χάσει λεφτά οι δημόσιοι υπάλληλοι τώρα με την κρίση? Οι ιδιωτικοί υπάλληλοι και οι ελεύθεροι επαγγελματίες? Για πες μας λίγο την άποψή σου.

Δεν μου λες κάτι άλλο τώρα... έχεις ταξιδέψει ποτέ με Aegean? Ποια είναι η γνώμη σου? Την θεωρείς καλή ή κακή εταιρεία? Είχες κάποιο παράπονο σε κάποια πτήση?

Από την άλλη, είσαι ευχαριστημένος με την ΔΕΗ? ή έχεις πάει σε κάποιον εναλλακτικό πάροχο?
Δεν είμαι δημοσιος υπάλληλος, τυπε, ούτε τα παιδιά μου. Ούτε πολιτικός είμαι να προσλαμβάνω δημόσιους υπαλλήλους. Όσο για την Ετζιαν είναι από τις καλύτερες εταιρείες, παρόλο που το Αθηνα-Κερκυρα πολλές φορές τό πληρώνω πιο ακριβά από το Αθήνα-Βαρκελωνη.
Εγώ λέω ότι μετά από αυτή τη καταστροφή που εξελίσσεται, πρέπει να κάτσουνε όλοι μαζί, οι λεγόμενες παραγωγικές τάξεις, η κυβερνηση, τα επιμελητήρια, και όποιος διάολος μπορεί να βοηθήσει να δούμε πως θα ορθοποδήσουμε από αυτή τη καταστροφη, και όχι επιλεκτικά να σωζουμε όσους εμείς γουσταρουμε.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Δεν είμαι δημοσιος υπάλληλος, τυπε, ούτε τα παιδιά μου. Ούτε πολιτικός είμαι να προσλαμβάνω δημόσιους υπαλλήλους. Όσο για την Ετζιαν είναι από τις καλύτερες εταιρείες, παρόλο που το Αθηνα-Κερκυρα πολλές φορές τό πληρώνω πιο ακριβά από το Αθήνα-Βαρκελωνη.
Εγώ λέω ότι μετά από αυτή τη καταστροφή που εξελίσσεται, πρέπει να κάτσουνε όλοι μαζί, οι λεγόμενες παραγωγικές τάξεις, η κυβερνηση, τα επιμελητήρια, και όποιος διάολος μπορεί να βοηθήσει να δούμε πως θα ορθοποδήσουμε από αυτή τη καταστροφη, και όχι επιλεκτικά να σωζουμε όσους εμείς γουσταρουμε.
Ναι, αυτό ακριβώς εξήγησα στον βραδύστροφο φουκαριάρη πιο πάνω. Γιατί είναι επιλεκτικά? Όπως έχουν βοηθηθεί κι άλλες επιχειρήσεις, έτσι κι αυτή. 3.000 κόσμο έχει κι είναι από τις καλύτερες παγκοσμίως. Αυτό δεν σε νοιάζει? Δεν θες μια από τις καλύτερες αεροπορικές εταιρίες να είναι Ελληνική? Θες 3.000 άτομα να χάσουν την δουλειά τους?

Με λίγα λόγια, με ποιο σκεπτικό θεωρείς ότι η επιδότηση είναι "επιλεκτική"?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom