Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
Εσύ ήσουν που έλεγες ότι ψήφισες Τζήμερο;

Για να προχωρήσει τέτοια συζήτηση πρέπει να ξέρουμε τι ψήφισες εσύ.
Θα σου πω ότι δεν ψήφισα και θα αρχίσεις τη γνωστή καραμελίτσα ότι αφού δεν ψήφισα είμαι απολιτικ και δεν έχω δικαίωμα να μιλάω και καλά να πάθω που δεν πήγα να ψηφίσω κλπ κλπ
Και μην πετάξεις καμιά ανοησία του τύπου "ας έριχνες λευκό ή άκυρο" γιατί με το εκλογικό σύστημα του κώλου που έχουμε τα λευκά και τα άκυρα δεν καταμετρώνται καθόλου για να μην κόψουν ποσοστό από τα κόμματα γιατί αλλιώς δε θα έπιανε κανείς 40% στον αιώνα τον άπαντα. Επομένως είναι σαν να μην πήγες καθόλου να ψηφίσεις.

Ωραία τα είπες, αλλά ξέρω και άλλους τέτοιους και η πείρα μου λέει πως συζήτηση δεν μπορεί να γίνει με κάποιον που θεωρεί ότι όλοι είναι άχρηστοι και κανένας δεν φτάνει στο δικό του επίπεδο για να μπορεί να τον εκπροσωπήσει στην Βουλή.
Τώρα έχει και μiα λογική το στόρι, κρίνει τους πάντες, έχει την λύση για όλα και μιλάει για τον εαυτό του σε τρίτο πρόσωπο.
Σαν τι συζήτηση θα κάνουμε τότε, που θα παρκάρεις το καλάμι;

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.293
Πόντοι
5.506

Θα σου πω ότι δεν ψήφισα και θα αρχίσεις τη γνωστή καραμελίτσα ότι αφού δεν ψήφισα είμαι απολιτικ και δεν έχω δικαίωμα να μιλάω και καλά να πάθω που δεν πήγα να ψηφίσω κλπ κλπ
Και μην πετάξεις καμιά ανοησία του τύπου "ας έριχνες λευκό ή άκυρο" γιατί με το εκλογικό σύστημα του κώλου που έχουμε τα λευκά και τα άκυρα δεν καταμετρώνται καθόλου για να μην κόψουν ποσοστό από τα κόμματα γιατί αλλιώς δε θα έπιανε κανείς 40% στον αιώνα τον άπαντα. Επομένως είναι σαν να μην πήγες καθόλου να ψηφίσεις.

Εγώ θα σε αφήσω να μιλάς, όπως αρμόζει στο δημοκρατικό πολίτευμα που έχουμε, ακόμα κι αν λες μαλακίες. Εσύ βέβαια αμφισβητείς αυτό το πολίτευμα και τους κανόνες του και μάλιστα θα προσπαθούσες να το αλλάξεις ή έστω να μας αλλάξεις γνώμη όλους τους άλλους για την ποιότητα του πολιτεύματος.

Κάτι σαν τους λαθρομετανάστες δηλαδή που αμφισβητούν τη θρησκεία μας και μάλιστα θέλουν να επιβάλλουν τη δική τους.

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.006
Πόντοι
606
Εγώ ρώτησα ποιος και με ποιο τρόπο έκανε την ετζιαν τον κρατικό μας αερομεταφορεα.

Δεν μας ενδιαφέρει αυτό, είναι off topic.
Ρώτα τον Γκρούεζα ή γράψε στον ΓΑΠ που κυβερνούσε τότε…:grin:
ο γαπ κυβερνούσε βλακα? Η ο Χατζηδάκης έκλεισε την ολυμπιακή αρχιμαλακα με κοντή μνήμη και σίγουρα κοντή ψωλη? Αφού βέβαια πρώτα τη διάλυσε οποίος πέρασε από πάνω της? Ξύπνα βλακα. Μετά τον ΟΤΕ πάει και η ΔΕΗ για φούντο αφού όλοι οι πελάτες πάνε ελπεντισον, πρωτεργειες και διάφορες άλλες ιδιωτικές βλακα. Και εσένα σου δείχνουν σποτ στη τβ "η ΔΕΗ είναι εδώ"

ΒΛΑΚΑ!

Ο Χατζηδάκης έκλεισε την Ολυμπιακή;;; :new_shocked::new_shocked::new_shocked::new_shocked:

Πως είχα την εντύπωση οτι η Ολυμπιακή είχε κλείσει καμιά 15αρια χρόνια νωρίτερα και απλά δεν τολμούσε κάποιος να τη βγάλει από τη μπρίζα;

Γαμώτο και ήρθε ο κακός ο Βασιλάκης που έχει καμιά 2500 εργαζόμενους, μια από τις καλύτερες αεροπορικές στην Ευρώπη τουλάχιστον, πληρώνει μόνο φόρους καμιά 400αρα εκατομμύρια το χρόνο, οι εργαζόμενοί του πίνουν νερό στο όνομά του, όσο ξέρω, αλλά εν έτει 2020 αναπολούμε την Ολυμπιακή που είχε ταράξει στην τράκα κάθε χρόνο το ετήσιο ΑΕΠ.
Αν διαβάσεις καλά τι έγραψα θα παρατηρήσεις ότι αναφέρομαι και σε όλους τους προηγούμενους που πέρασαν καθώς για εμένα που δεν κομματογαβγιζω είναι μια από τα ίδια με ακριβώς τα ίδια συμφέροντα. Όσο για το ότι οι εργαζόμενοι πίνουν νερό στο όνομα "της" γιατί κουμάντο κάνει η Εμμανουέλα Βασιλάκη και στην ετζιαν και στη χερτζ, να σε ενημερώσω ότι λες μπουρδες. Αναφορικά να σου πω ότι κάποια Χριστούγεννα εκανε δώρα.. σαπουνακια από αυτά που δίνει στο αεροπλάνο και είχαν περισσέψει :confused:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.293
Πόντοι
5.506
Εγώ ρώτησα ποιος και με ποιο τρόπο έκανε την ετζιαν τον κρατικό μας αερομεταφορεα.

ο γαπ κυβερνούσε βλακα? Η ο Χατζηδάκης έκλεισε την ολυμπιακή αρχιμαλακα με κοντή μνήμη και σίγουρα κοντή ψωλη? Αφού βέβαια πρώτα τη διάλυσε οποίος πέρασε από πάνω της? Ξύπνα βλακα. Μετά τον ΟΤΕ πάει και η ΔΕΗ για φούντο αφού όλοι οι πελάτες πάνε ελπεντισον, πρωτεργειες και διάφορες άλλες ιδιωτικές βλακα. Και εσένα σου δείχνουν σποτ στη τβ "η ΔΕΗ είναι εδώ"

ΒΛΑΚΑ!

Ο Χατζηδάκης έκλεισε την Ολυμπιακή;;; :new_shocked::new_shocked::new_shocked::new_shocked:

Πως είχα την εντύπωση οτι η Ολυμπιακή είχε κλείσει καμιά 15αρια χρόνια νωρίτερα και απλά δεν τολμούσε κάποιος να τη βγάλει από τη μπρίζα;

Γαμώτο και ήρθε ο κακός ο Βασιλάκης που έχει καμιά 2500 εργαζόμενους, μια από τις καλύτερες αεροπορικές στην Ευρώπη τουλάχιστον, πληρώνει μόνο φόρους καμιά 400αρα εκατομμύρια το χρόνο, οι εργαζόμενοί του πίνουν νερό στο όνομά του, όσο ξέρω, αλλά εν έτει 2020 αναπολούμε την Ολυμπιακή που είχε ταράξει στην τράκα κάθε χρόνο το ετήσιο ΑΕΠ.
Αν διαβάσεις καλά τι έγραψα θα παρατηρήσεις ότι αναφέρομαι και σε όλους τους προηγούμενους που πέρασαν καθώς για εμένα που δεν κομματογαβγιζω είναι μια από τα ίδια με ακριβώς τα ίδια συμφέροντα. Όσο για το ότι οι εργαζόμενοι πίνουν νερό στο όνομα "της" γιατί κουμάντο κάνει η Εμμανουέλα Βασιλάκη και στην ετζιαν και στη χερτζ, να σε ενημερώσω ότι λες μπουρδες. Αναφορικά να σου πω ότι κάποια Χριστούγεννα εκανε δώρα.. σαπουνακια από αυτά που δίνει στο αεροπλάνο και είχαν περισσέψει :confused:

Εγώ ξέρω οτι ΠΟΛΥ ΚΑΚΩΣ άργησε να τόσο να κλείσει το μπουρδέλο η Ολυμπιακή και ευτυχώς τόλμησε ο Χατζηδάκης και τράβηξε τη μπρίζα. Και φυσικά στους προηγούμενους που έπαιζαν το πουλάκι τους με αυτή την πληγή συγκαταλέγονται κυβερνήσεις ΚΑΙ του πασοκ ΚΑΙ της ΝΔ. Και επίσης πολύ καλώς που υπάρχει ακόμα μια κορυφαία Ελληνική εταιρεία στον κλάδο και μακάρι να αναπτυχθούν κι άλλες.

Όσο για τους εργαζόμενους, έχω 3 φίλους πιλότους και μια κοπέλα της καμπίνας οι οποίοι είναι απόλυτα ευχαριστημένοι συνολικά από την εταιρεία και το σκέφτονται να φύγουν για μεγαλύτερη εταιρεία του εξωτερικού, μπορεί να είναι εξαίρεσεις, δεν ξέρω, αυτά μου έχουν πει για την εικόνα της εταιρείας, αυτά λέω.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Συγκλονίζει ο θάνατος του 25χρονου στις Σέρρες
Δεν πίστευε στον κορονοϊό.
Αναρτήσεις στο fb με Τράγκα και Κασιδιάρη.

«Λέγεται πως διαγνώστηκε με κορωνοϊό.Ο φίλος μου έπασχε από καρδιακή ανεπάρκεια.Είχε κάνει μπαλονάκι στα 19 και από εκεί και πέρα έως σήμερα ακολουθούσε αγωγή. Ήταν μια χαρά στη ζωή του κάναμε παρέα τα τελευταία χρόνια και δεν το ήξερα καν ότι έχει καρδιά, εγώ όταν άκουσα ότι πήγε στο νοσοκομείο έμαθα από τον πατέρα μου ότι είχε θέμα με την καρδιά του», μας είπε χαρακτηριστικά φίλη του και συνέχισε: «Η καρδιά του ήταν αυτή η οποία δεν άντεξε. Επίσης τον είχαν διασωληνωμενο συνεχώς αυτό ξέρω πως δημιουργεί φλεγμονές στα πνευμόνια αν δεν έχεις ανάγκη το επιπλέον οξυγόνο που προφανώς κ δεν το είχε.Άκουσα ότι έγινε λάθος με τα χάπια. Είναι πολλά από πίσω την πραγματική αλήθεια την ξέρουν μόνο οι γιατροί.

Geokoro

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Νοε 2016
Κριτικές
29
Like
1.814
Πόντοι
1.196
τελικα ειναι αληθεια, ο μπιλ γκειτς μας εχει βαλει στο ματι?
:think::think::think::think::think::think:

Εννοειται τυπε...ο Μπιλ Γκειτς ζει και αναπνεει για τη μερα που θα βαλει τσιπακι στον gerokoro για να τον ελεγχει και να του περιοριζει τις ελευθεριες.Ολες οι μυστικες υπηρεσιες του κοσμου θα παρακολουθουν 24ωρες το 24ωρο με το τσιπακι του Γκειτς τι κανει ο gerokoros.

Τι ωρα κανει login στο μπουρντελα ντοτ κομ;Ποτε πηγε για χεσιμο;Τι εφαγε το μεσημερι ο gerokoros;

Εσύ είσαι και γιατρός; Αγράμματο μοσχάρι είσαι, λυπάμαι τους ασθενείς σου....

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
Να πάτε όλα εσείς τα ηλίθια κομματόσκυλα να πείτε στην οικογένεια αυτού του ανθρώπου ότι δεν είναι λύση να έχουμε περισσότερες ΜΕΘ...

δες πως εχουν τα πραγματα και μην απομονωνεις μια φραση

Όπως είπε, "δεν είναι η λύση οι ΜΕΘ, θα πρέπει πρώτα από όλα να προφυλασσόμαστε οι ίδιοι". "Προφανώς θα θέλαμε να είχαμε και δύο και τρεις και πέντε χιλιάδες ΜΕΘ. Να έχουμε όμως υπ΄όψη, ότι οι ΜΕΘ δεν είναι η λύση, θα πρέπει πρώτα να προφυλασσόμαστε οι ίδιοι ώστε να μη χρειάζεται να προσφεύγουμε σε αυτές τις Μονάδες. Εάν υποθέσουμε ότι είχαμε 5.000 ΜΕΘ αυτό θα σήμαινε ότι θα είχαμε ένα πολύ μεγαλύτερο αριθμό νεκρών. Διότι η θνητότητα μέσα στις ΜΕΘ είναι στο μισό. Σκοπός δεν είναι να αυξήσουμε εκείνους που μπαίνουν αλλά να μειώσουμε το φαινόμενο τηρώντας τα μέτρα και έχοντας όσο το δυνατόν μεγαλύτερη κοινωνική αποστασιοποίηση".

δηλαδη αν ΤΩΡΑ που εχουμε περιπου 1000 και μεθ αν ξαφνικα που δεν γινεται φτιαχναμε 4000 ακομα τι φανταζοσουν οτι θα γινοταν
ΓΙΑ ΤΩΡΑ θα ηταν βεβαια καλυτερα και πιθανοτατα θα γλυτωναμε θυματα

ομως
τα μετρα θα μειωνοταν
οι ανθρωποι θα πιστευαν οτι το προβλημα θα ηταν μικροτερο
θα τηρουσαν λιγοτερο τα οποια μετρα
θα αυξανοταν οι αρρωστοι και τα θυματα οπως εγινε και τωρα

αυτα εννοει

εκτος βεβαια αν προλαβαιναμε το εμβολιο

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.951
Πόντοι
19.795

ΒΛΑΚΑ!
Πρεπει να μαστε η μονη χωρα στον πλανητη που τα μονοπωλια(ΔΕΗ,ΟΤΕ)καταφεραν να καταχρεωθουν και να ξεπουληθουν σε ιδιωτες :confused: :confused: :confused:
Έτσι δεν γίνεται πάντα; Για να ξεπουληθεί κάτι για ένα ξερόκομμάτο, πρέπει να το φαληρισουν πρώτα.

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356

ο γαπ κυβερνούσε βλακα? Η ο Χατζηδάκης έκλεισε την ολυμπιακή αρχιμαλακα με κοντή μνήμη και σίγουρα κοντή ψωλη? Αφού βέβαια πρώτα τη διάλυσε οποίος πέρασε από πάνω της?

Βρε ηλίθιε, ρε χαμένο τομάρι αμόρφωτη λούγκρα, ο Χατζηδάκης καλά έκανε και την έκλεισε.
Δεν ρώτησες αυτό όμως βλαμμένε, ρώτησες για την Aegean, βλάκα…
Ας γράψω τα ίδια ξανά αλλά με άλλο τρόπο για να καταλαβαίνουν και οι πέτρες. Ρώτησα πως έγινε κρατικός αερομεταφορεας η ετζιαν καθηγητή της φαπας. Για να γίνει λοιπόν, πρώτα έκλεισε η ολυμπιακή. Το κατάλαβες τώρα βλακα η να κάνω και τα κακά μου?

Πες από την αρχή ότι είσαι εναντίων των ιδιωτικοποιήσεων να ξέρουμε.
Το κράτος επιχειρηματίας τελείωσε.
Τα αριστερά παράσιτα και λοιπά τρωκτικά που έψαχναν βύσμα να βολευτούν σε καλοπληρωμένες θέσεις, να ξεκινήσουν αμέσως τις απεργίες και μετά από 10 χρόνια να ψάχνουν παράθυρο για πρόωρη συνταξούλα να βγάλουν τον σκασμό.
Ή ακόμα καλύτερα να πάρουν τον πούλο από την χώρα.
Ο Κιμ περιμένει…

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.036
Πόντοι
1.706

Ωραία τα είπες, αλλά ξέρω και άλλους τέτοιους και η πείρα μου λέει πως συζήτηση δεν μπορεί να γίνει με κάποιον που θεωρεί ότι όλοι είναι άχρηστοι και κανένας δεν φτάνει στο δικό του επίπεδο για να μπορεί να τον εκπροσωπήσει στην Βουλή.
Τώρα έχει και μiα λογική το στόρι, κρίνει τους πάντες, έχει την λύση για όλα και μιλάει για τον εαυτό του σε τρίτο πρόσωπο.
Αν στη ζωή σου συναναστρεφόσουν με υψηλού μορφωτικού και νοητικού επιπέδου ανθρώπους θα είχες μάθει μέχρι τώρα ότι οι σοβαροί και πραγματικά ικανοί άνθρωποι απαξιούν και αποθαρρύνονται να ασχοληθούν με την πολιτική λόγω των ίδιων των πολιτικών και της κατάστασης που επικρατεί εντός τους. Γι αυτό και βλέπεις μόνο κλοουν και τραγέλαφους στα έδρανα.

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.006
Πόντοι
606
Άρα δηλαδή ο Βασιλάκης είναι καλός για την Ελλάδα γιατί πληρώνει τους φόρους που προα ναφέρεις.. από την τσέπη του και χωρίς κέρδος. Και εσύ δε θα προτιμουσες να υπήρχε υγειης η ολυμπιακή και να κέρδιζε εκεινη τα χρήματα που κερδίζει σήμερα η ετζιαν του ιδιώτη Βασιλάκη για λογαριασμό της Ελλάδας και των Ελλήνων.
Μνημόνια μέχρι να γίνει η θάλασσα γιαούρτι ρεεεεεε

• Like
Αντιδράσεις: txar

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356

«Λέγεται πως διαγνώστηκε με κορωνοϊό.Ο φίλος μου έπασχε από καρδιακή ανεπάρκεια.Είχε κάνει μπαλονάκι στα 19 και από εκεί και πέρα έως σήμερα ακολουθούσε αγωγή. Ήταν μια χαρά στη ζωή του κάναμε παρέα τα τελευταία χρόνια και δεν το ήξερα καν ότι έχει καρδιά, εγώ όταν άκουσα ότι πήγε στο νοσοκομείο έμαθα από τον πατέρα μου ότι είχε θέμα με την καρδιά του», μας είπε χαρακτηριστικά φίλη του και συνέχισε: «Η καρδιά του ήταν αυτή η οποία δεν άντεξε. Επίσης τον είχαν διασωληνωμενο συνεχώς αυτό ξέρω πως δημιουργεί φλεγμονές στα πνευμόνια αν δεν έχεις ανάγκη το επιπλέον οξυγόνο που προφανώς κ δεν το είχε.Άκουσα ότι έγινε λάθος με τα χάπια. Είναι πολλά από πίσω την πραγματική αλήθεια την ξέρουν μόνο οι γιατροί.

Δεν αμφισβητείται ότι νοσούσε από κορονοϊό.
Η φίλη του να στείλει εισαγγελέα στο Τράγκα που ψάχνει να παραμυθιάσει αμόρφωτους και χαμηλής νοημοσύνης ανθρώπους για να κάνει ην δουλειά του.

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
Αν στη ζωή σου συναναστρεφόσουν με υψηλού μορφωτικού και νοητικού επιπέδου ανθρώπους θα είχες μάθει μέχρι τώρα ότι οι σοβαροί και πραγματικά ικανοί άνθρωποι απαξιούν και αποθαρρύνονται να ασχοληθούν με την πολιτική λόγω των ίδιων των πολιτικών και της κατάστασης που επικρατεί εντός τους. Γι αυτό και βλέπεις μόνο κλοουν και τραγέλαφους στα έδρανα.

:2funny::2funny::2funny:

Που συχνάζεται κύριε ακαδημαϊκέ, στην Εθνική Βιβλιοθήκη;
Παίζει να καταδεχτείτε να έρθετε για ένα ποτό στο Witzwork όταν με το καλό στρώσουν τα πράγματα; :confused:

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.036
Πόντοι
1.706
ψάχνει να παραμυθιάσει αμόρφωτους και χαμηλής νοημοσύνης ανθρώπους για να κάνει ην δουλειά του.
Μόλις περιέγραψες τον Άδωνι και κάποιους άλλους δεκάδες (για να μην πω εκατοντάδες) βουλευτές τύπε. Ο Άδωνις είναι με διαφορά ο πιο επαγγελματίας σε αυτό πάντως, του το αναγνωρίζω.:confused: .

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306

«Λέγεται πως διαγνώστηκε με κορωνοϊό.Ο φίλος μου έπασχε από καρδιακή ανεπάρκεια.Είχε κάνει μπαλονάκι στα 19 και από εκεί και πέρα έως σήμερα ακολουθούσε αγωγή. Ήταν μια χαρά στη ζωή του κάναμε παρέα τα τελευταία χρόνια και δεν το ήξερα καν ότι έχει καρδιά, εγώ όταν άκουσα ότι πήγε στο νοσοκομείο έμαθα από τον πατέρα μου ότι είχε θέμα με την καρδιά του», μας είπε χαρακτηριστικά φίλη του και συνέχισε: «Η καρδιά του ήταν αυτή η οποία δεν άντεξε. Επίσης τον είχαν διασωληνωμενο συνεχώς αυτό ξέρω πως δημιουργεί φλεγμονές στα πνευμόνια αν δεν έχεις ανάγκη το επιπλέον οξυγόνοη [/b].

Δεν αμφισβητείται ότι νοσούσε από κορονοϊό.
Η φίλη του να στείλει εισαγγελέα στο Τράγκα που ψάχνει να παραμυθιάσει αμόρφωτους και χαμηλής νοημοσύνης ανθρώπους για να κάνει ην δουλειά του.

Χλεχλε νυχτα θα φυγετε αν προλαβετε

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.036
Πόντοι
1.706

:2funny::2funny::2funny:

Που συνάζεται κύριε ακαδημαϊκέ, στην Εθνική Βιβλιοθήκη;
Παίζει να καταδεχτείτε να έρθετε για ένα ποτό στο Witzwork όταν με το καλό στρώσουν τα πράγματα; :confused:
Πάντως εσύ που έχεις ψηφίσει Τζήμερο και ασπάζεσαι Άδωνι πρέπει να έχεις δεχθεί πρόσκληση από όλες τις λέσχες διανοούμενων.:confused: .

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356
Ολο...κολομπουρδες λεει ο βλακας ο κολομπουρδας! :confused:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.293
Πόντοι
5.506
τελικα ειναι αληθεια, ο μπιλ γκειτς μας εχει βαλει στο ματι?
:think::think::think::think::think::think:

Εννοειται τυπε...ο Μπιλ Γκειτς ζει και αναπνεει για τη μερα που θα βαλει τσιπακι στον gerokoro για να τον ελεγχει και να του περιοριζει τις ελευθεριες.Ολες οι μυστικες υπηρεσιες του κοσμου θα παρακολουθουν 24ωρες το 24ωρο με το τσιπακι του Γκειτς τι κανει ο gerokoros.

Τι ωρα κανει login στο μπουρντελα ντοτ κομ;Ποτε πηγε για χεσιμο;Τι εφαγε το μεσημερι ο gerokoros;

Εσύ είσαι και γιατρός; Αγράμματο μοσχάρι είσαι, λυπάμαι τους ασθενείς σου....

Ρε τύπε γιατρός είναι, δεν ξέρει από πληροφορική, τσιπάκια, κάρτες σιμ και όλα αυτά τα καλούδια που θα σου περάσουν με το εμβόλιο η ΝΤΠ.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.293
Πόντοι
5.506

ΒΛΑΚΑ!
Πρεπει να μαστε η μονη χωρα στον πλανητη που τα μονοπωλια(ΔΕΗ,ΟΤΕ)καταφεραν να καταχρεωθουν και να ξεπουληθουν σε ιδιωτες :confused: :confused: :confused:
Έτσι δεν γίνεται πάντα; Για να ξεπουληθεί κάτι για ένα ξερόκομμάτο, πρέπει να το φαληρισουν πρώτα.

Η περίπτωση ένα άχρηστο και διεφθαρμένο κράτος μέχρι το μεδούλι να μην είναι ικανό και να μην πρέπει να κάνει μπίζνες δεν παίζει;

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.293
Πόντοι
5.506

Αυτοί οι υψηλού μορφωτικού και νοητικού επιπέδου άνθρωποι που συναναστρέφεσαι ούτε να ψηφίσουν πηγαίνουν;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom