Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
798
Πόντοι
96

Στο 21:15 ο Πρωθυπουργός κινείται στο ίδιο μήκος κύματος με το Γεραπετρίτη. Υπάρχει κάποιος να ξέρει τί ώρα έγινε η δήλωση Γεραπετρίτη;;;;

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
Εγώ ρώτησα ποιος και με ποιο τρόπο έκανε την ετζιαν τον κρατικό μας αερομεταφορεα.

Δεν μας ενδιαφέρει αυτό, είναι off topic.
Ρώτα τον Γκρούεζα ή γράψε στον ΓΑΠ που κυβερνούσε τότε…:grin:

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.031
Πόντοι
1.706
Η ποιότητα των συμμετεχόντων δείχνει πως κάτι κάνει σωστά η κυβέρνηση!
Δεν κοιτάς καλύτερα την ποιότητα των υπουργών σου που αντί να προσφέρουν έργο γυρνάνε στα κανάλια και κάνουν δηλώσεις ότι οι επόμενες μέρες είναι κρίσιμες και οι περισσότερες ΜΕΘ θα έφερναν περισσότερους νεκρούς; Δεν κοιτάς καλύτερα την ποιότητα του πρωθυπουργού σου που αντί να προσφέρει έργο βιντεοσκοπεί διαγγέλματα κάθε μήνα;

Όλο και περισσότερο απομακρύνεσαι από την πιθανότητα να είσαι ακαδημαϊκός.
Πλησιάζεις με φόρα το επίπεδο Τζόνυ και μετά μπροστά σου έχεις την Κασσιανή. :headbang2:
Ο μουνοβαγόνης έχει ξεφύγει λίγο αλλά αν συνεχίσεις έτσι τίποτα δεν αποκλείεται… :confused:
Πραγματικά ΧΕΣΤΗΚΑ για το αν πιστεύεις ότι είμαι ακαδημαϊκός ή όχι.

Το έχω καταλάβει αυτό γιατί αναδύεται μια μπόχα τελευταία από τα ποσταρίσματα, αλλά τι να σου κάνω κι εγώ, προσπάθησα όσο μπορούσα να σε πιστέψω, αλλά εδώ μιλάν τα γεγονότα…
Κάτσε να σιγουρευτούμε από πού αναδύεται η μπόχα. Εσύ ήσουν που έλεγες ότι ψήφισες Τζήμερο;

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.259
Πόντοι
5.506
Επειδή οι γνωστοί μπετοβλακες έγραψαν για τη χρηματοδότηση στον Βασιλάκη και την αεροπορική του την επίσης γνωστή καραμέλα "μα σε όλη την Ευρώπη το ίδιο έγινε" ας μας πει κάποιος από αυτούς ποιος και με ποιο τρόπο έκανε την ετζιαν κρατικό αερομεταφορεα?
Και για να μην το ξεχάσω πάλι, όταν φάει το σανο του ο χαζοπηδουλας και ο βλακομπαροκ, να αφήσει λίγο και για τον καθηγητή λεκλερ γιατί πέρασε η ώρα και πεινασε.

Για πες.......

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.065
Πόντοι
3.556

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
Κάτσε να σιγουρευτούμε από πού αναδύεται η μπόχα.

Εσύ χέστηκες και τώρα ψάχνεις την μπόχα;
Κάνεις σαν αυτούς που την αμολάν και κοιτάνε αδιάφορα γύρω τους…

Εσύ ήσουν που έλεγες ότι ψήφισες Τζήμερο;

Για να προχωρήσει τέτοια συζήτηση πρέπει να ξέρουμε τι ψήφισες εσύ.

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
Η ποιότητα των συμμετεχόντων δείχνει πως κάτι κάνει σωστά η κυβέρνηση!
Δεν κοιτάς καλύτερα την ποιότητα των υπουργών σου που αντί να προσφέρουν έργο γυρνάνε στα κανάλια και κάνουν δηλώσεις ότι οι επόμενες μέρες είναι κρίσιμες και οι περισσότερες ΜΕΘ θα έφερναν περισσότερους νεκρούς; Δεν κοιτάς καλύτερα την ποιότητα του πρωθυπουργού σου που αντί να προσφέρει έργο βιντεοσκοπεί διαγγέλματα κάθε μήνα;

χωρις να απομονωνεις την φραση

Όπως είπε, "δεν είναι η λύση οι ΜΕΘ, θα πρέπει πρώτα από όλα να προφυλασσόμαστε οι ίδιοι". "Προφανώς θα θέλαμε να είχαμε και δύο και τρεις και πέντε χιλιάδες ΜΕΘ. Να έχουμε όμως υπ΄όψη, ότι οι ΜΕΘ δεν είναι η λύση, θα πρέπει πρώτα να προφυλασσόμαστε οι ίδιοι ώστε να μη χρειάζεται να προσφεύγουμε σε αυτές τις Μονάδες. Εάν υποθέσουμε ότι είχαμε 5.000 ΜΕΘ αυτό θα σήμαινε ότι θα είχαμε ένα πολύ μεγαλύτερο αριθμό νεκρών. Διότι η θνητότητα μέσα στις ΜΕΘ είναι στο μισό. Σκοπός δεν είναι να αυξήσουμε εκείνους που μπαίνουν αλλά να μειώσουμε το φαινόμενο τηρώντας τα μέτρα και έχοντας όσο το δυνατόν μεγαλύτερη κοινωνική αποστασιοποίηση".

δηλαδη αν ΤΩΡΑ που εχουμε περιπου 1000 και μεθ αν ξαφνικα που δεν γινεται φτιαχναμε 4000 ακομα τι φανταζοσουν οτι θα γινοταν
ΓΙΑ ΤΩΡΑ θα ηταν βεβαια καλυτερα

ομως
τα μετρα θα μειωνοταν
οι ανθρωποι θα πιστευαν οτι το προβλημα θα ηταν μικροτερο
θα τηρουσαν λιγοτερο τα οποια μετρα
θα αυξανοταν οι αρρωστοι και τα θυματα οπως εγινε και τωρα

αυτα εννοει

εκτος βεβαια αν προλαβαιναμε το εμβολιο

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596

το μηλο κατω απο την μηλια θα πεσει:vomit:

:confused::confused::confused:

τύπε δεν το διαβασα το άρθρο αλλα ειδα την φωτο. τι ειναι τύπε; μοιαζει με ορκ απο άρχοντα των δαχτυλιδιών :confused::confused:
οταν τυπε ο γεροξεκουτης ο πατερας της τραβελολεσβιας της Γιαμαρελου ελεγε για την μουμια τον Βησσαριωνα οτι ειναι θαυμα:jerking2:
η κορη του η Ελενη Λουκα Γιαμαρελου βγαινει τωρα και προτρεπει τον κοσμο να παει να κοινωνησει:zombie:
:confused::confused::confused:

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.958
Πόντοι
606
Εγώ ρώτησα ποιος και με ποιο τρόπο έκανε την ετζιαν τον κρατικό μας αερομεταφορεα.

ο γαπ κυβερνούσε βλακα? Η ο Χατζηδάκης έκλεισε την ολυμπιακή αρχιμαλακα με κοντή μνήμη και σίγουρα κοντή ψωλη? Αφού βέβαια πρώτα τη διάλυσε οποίος πέρασε από πάνω της? Ξύπνα βλακα. Μετά τον ΟΤΕ πάει και η ΔΕΗ για φούντο αφού όλοι οι πελάτες πάνε ελπεντισον, πρωτεργειες και διάφορες άλλες ιδιωτικές βλακα. Και εσένα σου δείχνουν σποτ στη τβ "η ΔΕΗ είναι εδώ"

ΒΛΑΚΑ!

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.031
Πόντοι
1.706
Εσύ ήσουν που έλεγες ότι ψήφισες Τζήμερο;

Για να προχωρήσει τέτοια συζήτηση πρέπει να ξέρουμε τι ψήφισες εσύ.
Θα σου πω ότι δεν ψήφισα και θα αρχίσεις τη γνωστή καραμελίτσα ότι αφού δεν ψήφισα είμαι απολιτικ και δεν έχω δικαίωμα να μιλάω και καλά να πάθω που δεν πήγα να ψηφίσω κλπ κλπ
Και μην πετάξεις καμιά ανοησία του τύπου "ας έριχνες λευκό ή άκυρο" γιατί με το εκλογικό σύστημα του κώλου που έχουμε τα λευκά και τα άκυρα δεν καταμετρώνται καθόλου για να μην κόψουν ποσοστό από τα κόμματα γιατί αλλιώς δε θα έπιανε κανείς 40% στον αιώνα τον άπαντα. Επομένως είναι σαν να μην πήγες καθόλου να ψηφίσεις.

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
emvolio1.jpg

emvolio2.jpg

emvolio3.jpg

emvolio4.jpg

emvolio5.jpg

emvolio6.jpg

emvolio7.jpg

emvolio8.jpg

emvolio10.jpg

emvolio11.jpg

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356

ο γαπ κυβερνούσε βλακα? Η ο Χατζηδάκης έκλεισε την ολυμπιακή αρχιμαλακα με κοντή μνήμη και σίγουρα κοντή ψωλη? Αφού βέβαια πρώτα τη διάλυσε οποίος πέρασε από πάνω της?

Βρε ηλίθιε, ρε χαμένο τομάρι αμόρφωτη λούγκρα, ο Χατζηδάκης καλά έκανε και την έκλεισε.
Δεν ρώτησες αυτό όμως βλαμμένε, ρώτησες για την Aegean, βλάκα…

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.134
Πόντοι
6.056

ο γαπ κυβερνούσε βλακα? Η ο Χατζηδάκης έκλεισε την ολυμπιακή αρχιμαλακα με κοντή μνήμη και σίγουρα κοντή ψωλη? Αφού βέβαια πρώτα τη διάλυσε οποίος πέρασε από πάνω της? Ξύπνα βλακα. Μετά τον ΟΤΕ πάει και η ΔΕΗ για φούντο αφού όλοι οι πελάτες πάνε ελπεντισον, πρωτεργειες και διάφορες άλλες ιδιωτικές βλακα. Και εσένα σου δείχνουν σποτ στη τβ "η ΔΕΗ είναι εδώ"

ΒΛΑΚΑ!
Πρεπει να μαστε η μονη χωρα στον πλανητη που τα μονοπωλια(ΔΕΗ,ΟΤΕ)καταφεραν να καταχρεωθουν και να ξεπουληθουν σε ιδιωτες :confused: :confused: :confused:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.944
Πόντοι
6.256

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.259
Πόντοι
5.506

ΒΛΑΚΑ!

Ο Χατζηδάκης έκλεισε την Ολυμπιακή;;; :new_shocked::new_shocked::new_shocked::new_shocked:

Πως είχα την εντύπωση οτι η Ολυμπιακή είχε κλείσει καμιά 15αρια χρόνια νωρίτερα και απλά δεν τολμούσε κάποιος να τη βγάλει από τη μπρίζα;

Γαμώτο και ήρθε ο κακός ο Βασιλάκης που έχει καμιά 2500 εργαζόμενους, μια από τις καλύτερες αεροπορικές στην Ευρώπη τουλάχιστον, πληρώνει μόνο φόρους καμιά 400αρα εκατομμύρια το χρόνο, οι εργαζόμενοί του πίνουν νερό στο όνομά του, όσο ξέρω, αλλά εν έτει 2020 αναπολούμε την Ολυμπιακή που είχε ταράξει στην τράκα κάθε χρόνο το ετήσιο ΑΕΠ.

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.958
Πόντοι
606

ο γαπ κυβερνούσε βλακα? Η ο Χατζηδάκης έκλεισε την ολυμπιακή αρχιμαλακα με κοντή μνήμη και σίγουρα κοντή ψωλη? Αφού βέβαια πρώτα τη διάλυσε οποίος πέρασε από πάνω της?

Βρε ηλίθιε, ρε χαμένο τομάρι αμόρφωτη λούγκρα, ο Χατζηδάκης καλά έκανε και την έκλεισε.
Δεν ρώτησες αυτό όμως βλαμμένε, ρώτησες για την Aegean, βλάκα…
Ας γράψω τα ίδια ξανά αλλά με άλλο τρόπο για να καταλαβαίνουν και οι πέτρες. Ρώτησα πως έγινε κρατικός αερομεταφορεας η ετζιαν καθηγητή της φαπας. Για να γίνει λοιπόν, πρώτα έκλεισε η ολυμπιακή. Το κατάλαβες τώρα βλακα η να κάνω και τα κακά μου?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom