ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.910
- Πόντοι
- 24.596
Εγώ ρώτησα ποιος και με ποιο τρόπο έκανε την ετζιαν τον κρατικό μας αερομεταφορεα.
Κάτσε να σιγουρευτούμε από πού αναδύεται η μπόχα. Εσύ ήσουν που έλεγες ότι ψήφισες Τζήμερο;Πραγματικά ΧΕΣΤΗΚΑ για το αν πιστεύεις ότι είμαι ακαδημαϊκός ή όχι.Δεν κοιτάς καλύτερα την ποιότητα των υπουργών σου που αντί να προσφέρουν έργο γυρνάνε στα κανάλια και κάνουν δηλώσεις ότι οι επόμενες μέρες είναι κρίσιμες και οι περισσότερες ΜΕΘ θα έφερναν περισσότερους νεκρούς; Δεν κοιτάς καλύτερα την ποιότητα του πρωθυπουργού σου που αντί να προσφέρει έργο βιντεοσκοπεί διαγγέλματα κάθε μήνα;Η ποιότητα των συμμετεχόντων δείχνει πως κάτι κάνει σωστά η κυβέρνηση!
Όλο και περισσότερο απομακρύνεσαι από την πιθανότητα να είσαι ακαδημαϊκός.
Πλησιάζεις με φόρα το επίπεδο Τζόνυ και μετά μπροστά σου έχεις την Κασσιανή.
Ο μουνοβαγόνης έχει ξεφύγει λίγο αλλά αν συνεχίσεις έτσι τίποτα δεν αποκλείεται…
Το έχω καταλάβει αυτό γιατί αναδύεται μια μπόχα τελευταία από τα ποσταρίσματα, αλλά τι να σου κάνω κι εγώ, προσπάθησα όσο μπορούσα να σε πιστέψω, αλλά εδώ μιλάν τα γεγονότα…
Επειδή οι γνωστοί μπετοβλακες έγραψαν για τη χρηματοδότηση στον Βασιλάκη και την αεροπορική του την επίσης γνωστή καραμέλα "μα σε όλη την Ευρώπη το ίδιο έγινε" ας μας πει κάποιος από αυτούς ποιος και με ποιο τρόπο έκανε την ετζιαν κρατικό αερομεταφορεα?
Και για να μην το ξεχάσω πάλι, όταν φάει το σανο του ο χαζοπηδουλας και ο βλακομπαροκ, να αφήσει λίγο και για τον καθηγητή λεκλερ γιατί πέρασε η ώρα και πεινασε.
Στο 21:15 ο Πρωθυπουργός κινείται στο ίδιο μήκος κύματος με το Γεραπετρίτη. Υπάρχει κάποιος να ξέρει τί ώρα έγινε η δήλωση Γεραπετρίτη;;;;
Κάτσε να σιγουρευτούμε από πού αναδύεται η μπόχα.
Εσύ ήσουν που έλεγες ότι ψήφισες Τζήμερο;
Δεν κοιτάς καλύτερα την ποιότητα των υπουργών σου που αντί να προσφέρουν έργο γυρνάνε στα κανάλια και κάνουν δηλώσεις ότι οι επόμενες μέρες είναι κρίσιμες και οι περισσότερες ΜΕΘ θα έφερναν περισσότερους νεκρούς; Δεν κοιτάς καλύτερα την ποιότητα του πρωθυπουργού σου που αντί να προσφέρει έργο βιντεοσκοπεί διαγγέλματα κάθε μήνα;Η ποιότητα των συμμετεχόντων δείχνει πως κάτι κάνει σωστά η κυβέρνηση!
οταν τυπε ο γεροξεκουτης ο πατερας της τραβελολεσβιας της Γιαμαρελου ελεγε για την μουμια τον Βησσαριωνα οτι ειναι θαυμα
τύπε δεν το διαβασα το άρθρο αλλα ειδα την φωτο. τι ειναι τύπε; μοιαζει με ορκ απο άρχοντα των δαχτυλιδιών
ο γαπ κυβερνούσε βλακα? Η ο Χατζηδάκης έκλεισε την ολυμπιακή αρχιμαλακα με κοντή μνήμη και σίγουρα κοντή ψωλη? Αφού βέβαια πρώτα τη διάλυσε οποίος πέρασε από πάνω της? Ξύπνα βλακα. Μετά τον ΟΤΕ πάει και η ΔΕΗ για φούντο αφού όλοι οι πελάτες πάνε ελπεντισον, πρωτεργειες και διάφορες άλλες ιδιωτικές βλακα. Και εσένα σου δείχνουν σποτ στη τβ "η ΔΕΗ είναι εδώ"Εγώ ρώτησα ποιος και με ποιο τρόπο έκανε την ετζιαν τον κρατικό μας αερομεταφορεα.
Δεν μας ενδιαφέρει αυτό, είναι off topic.
Ρώτα τον Γκρούεζα ή γράψε στον ΓΑΠ που κυβερνούσε τότε…
Θα σου πω ότι δεν ψήφισα και θα αρχίσεις τη γνωστή καραμελίτσα ότι αφού δεν ψήφισα είμαι απολιτικ και δεν έχω δικαίωμα να μιλάω και καλά να πάθω που δεν πήγα να ψηφίσω κλπ κλπΕσύ ήσουν που έλεγες ότι ψήφισες Τζήμερο;
Για να προχωρήσει τέτοια συζήτηση πρέπει να ξέρουμε τι ψήφισες εσύ.
ο γαπ κυβερνούσε βλακα? Η ο Χατζηδάκης έκλεισε την ολυμπιακή αρχιμαλακα με κοντή μνήμη και σίγουρα κοντή ψωλη? Αφού βέβαια πρώτα τη διάλυσε οποίος πέρασε από πάνω της?Εγώ ρώτησα ποιος και με ποιο τρόπο έκανε την ετζιαν τον κρατικό μας αερομεταφορεα.
Πρεπει να μαστε η μονη χωρα στον πλανητη που τα μονοπωλια(ΔΕΗ,ΟΤΕ)καταφεραν να καταχρεωθουν και να ξεπουληθουν σε ιδιωτεςο γαπ κυβερνούσε βλακα? Η ο Χατζηδάκης έκλεισε την ολυμπιακή αρχιμαλακα με κοντή μνήμη και σίγουρα κοντή ψωλη? Αφού βέβαια πρώτα τη διάλυσε οποίος πέρασε από πάνω της? Ξύπνα βλακα. Μετά τον ΟΤΕ πάει και η ΔΕΗ για φούντο αφού όλοι οι πελάτες πάνε ελπεντισον, πρωτεργειες και διάφορες άλλες ιδιωτικές βλακα. Και εσένα σου δείχνουν σποτ στη τβ "η ΔΕΗ είναι εδώ"Εγώ ρώτησα ποιος και με ποιο τρόπο έκανε την ετζιαν τον κρατικό μας αερομεταφορεα.
ΒΛΑΚΑ!
ο γαπ κυβερνούσε βλακα? Η ο Χατζηδάκης έκλεισε την ολυμπιακή αρχιμαλακα με κοντή μνήμη και σίγουρα κοντή ψωλη? Αφού βέβαια πρώτα τη διάλυσε οποίος πέρασε από πάνω της? Ξύπνα βλακα. Μετά τον ΟΤΕ πάει και η ΔΕΗ για φούντο αφού όλοι οι πελάτες πάνε ελπεντισον, πρωτεργειες και διάφορες άλλες ιδιωτικές βλακα. Και εσένα σου δείχνουν σποτ στη τβ "η ΔΕΗ είναι εδώ"Εγώ ρώτησα ποιος και με ποιο τρόπο έκανε την ετζιαν τον κρατικό μας αερομεταφορεα.
ΒΛΑΚΑ!
Ας γράψω τα ίδια ξανά αλλά με άλλο τρόπο για να καταλαβαίνουν και οι πέτρες. Ρώτησα πως έγινε κρατικός αερομεταφορεας η ετζιαν καθηγητή της φαπας. Για να γίνει λοιπόν, πρώτα έκλεισε η ολυμπιακή. Το κατάλαβες τώρα βλακα η να κάνω και τα κακά μου?ο γαπ κυβερνούσε βλακα? Η ο Χατζηδάκης έκλεισε την ολυμπιακή αρχιμαλακα με κοντή μνήμη και σίγουρα κοντή ψωλη? Αφού βέβαια πρώτα τη διάλυσε οποίος πέρασε από πάνω της?Εγώ ρώτησα ποιος και με ποιο τρόπο έκανε την ετζιαν τον κρατικό μας αερομεταφορεα.
Βρε ηλίθιε, ρε χαμένο τομάρι αμόρφωτη λούγκρα, ο Χατζηδάκης καλά έκανε και την έκλεισε.
Δεν ρώτησες αυτό όμως βλαμμένε, ρώτησες για την Aegean, βλάκα…