Διαγραμμένο μέλος 198166
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2020
- Like
- 2.010
- Πόντοι
- 216
BAKALIS74
σε ολα τα κρατη υπαρχουn σημεια για μη καπνιζοντες και καπνιζοντες
μονο εδω στην ελλαδα με το ρητο αποφασισομεν και διαταξομεν ΣΕ ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΥ αποφασισανε ομοφωνα μαζι με τον μπεχρακη να ισχυει μονοτερμα ¨οτι ειπαν οι ειδικοι"
οφειλει και δωσει εξηγησεις ο κυριακος οταν ξεκουμπιστει απο την πρωθυπουργικη ΝΙΡΒΑΝΑ στην οποια εχει δυστυχως παθει καταστολη απο την ναπολεοντικη συμπεριφορα του
κατι σαν τον τραμπ θα παθει και αυτος αλλα σε πολλυ χειροτερο βαθμο
ειμαστε βαλκανια και οχι δυτικη ευρωπη για καταστασεις payback
Κάνεις μεγάλο λάθος για τους λοιμωξιολόγους. Είναι όλοι με ονοματεπώνυμο στην επιτροπή. Γύρω στους 25. Google it!
Επίσης κάνεις λάθος. Όταν πρόκειται για ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ πρόβλημα (υγείας ή οτιδήποτε άλλο, πόσο μάλλον υγείας) τότε πολύ σωστά και δεν αφήνουν τον κάθε τσαρλατάνο να λέει ότι του καβλώσει.
Κάνεις επίσης πολύ μεγάλο λάθος. Ο αντικαπνιστικός νόμος είχε ψηφιστεί το 2008 ή 2009. Εφαρμόστηκε 10 (ολογράφως ΔΕΚΑ) χρόνια μετά.
Να σε ρωτήσω τώρα κάτι... τον Καναδά τον θεωρείς προηγμένο δυτικό κράτος ή φασίστες και αντισυνταγματικούς? Απάντησε μέσα σου και διάβασε παρακάτω:
Είχα πάει Καναδά το 2019 το καλοκαίρι. Σε εστιατόριο που ήμουν είδα τις ενδείξεις "No smoking". Τι γίνεται λοιπόν σε εκείνο το κράτος? Αν ανάψεις τσιγάρο, έρχεται το γκαρσόνι και σου κάνει παρατήρηση. ΜΙΑ φορά. Την δεύτερη, δεν έρχεται το γκαρσόνι. Έρχεται ο μπάτσος ο οποίος σου κόβει κλήση $2.000 (καναδικά δολάρια, δηλαδή περίπου €1.300) την οποία πρέπει να πληρώσεις ευθύς αμέσως.... full amount... εκεί δεν έχει τις πίπες τύπου "πλήρωσε μέσα σε 10 ημέρες και πληρώνεις το μισό πρόστιμο". Δεν έχεις να πληρώσεις? "Βραχιόλια" και μέσα.
Πες μου τώρα.... τι απάντησες στην ερώτηση? Φασίστες? ή Το πιο προηγμένο δυτικό κράτος?
Φαντάσου τώρα και την εικόνα:
Τύπος που ανάβει τσιγάρο στην Ελλάδα. Του κάνει παρατήρηση το γκαρσόνι. Σκέφτεται ο ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ ο ΓΑΜΑΩ της υφηλίου όλης:
"Ρε δεν πα να γαμηθείτε... εγώ θα καπνίσω, δεν κατάλαβα!!! ποιος έχει πρόβλημα?"
Σκάει μύτη περιπολικό, του γράφει κλήση και επειδή ΣΙΓΟΥΡΑ δεν έχει να πληρώσει, τον πάνε μέσα.
Πες μου τώρα εσύ τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων "Αυγή", "Εφημερίδα των Συντακτών", "Ντοκουμέντο".
Μήπως θες να σου πω εγώ? ή κάτι ψυλιάζεσαι?
Γιατί δεν πας στον Καναδά ρε τύπε και κάθεσαι εδώ και μας πρήζεις τα αρχίδια;
Ο πλανήτης έχει χώρες για όλους.
Οι πολύ προηγμένοι σαν κι εσένα πάνε Καναδά και Σουηδία.
Οι τελείως αναρχικοί πάνε Γκάνα και Νιγηρία.
Εμείς που είμαστε ντεμί-κωλομπαρέ μένουμε Ελλάδα.
Πάντε έτσι ήτανε εδώ. Γιατί θες να μας το χαλάσεις;
Αντί να προσπαθείς να αλλάξεις τους άλλους, άλλαξε τον εαυτό σου.