Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)
Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.010
Πόντοι
216
BAKALIS74

σε ολα τα κρατη υπαρχουn σημεια για μη καπνιζοντες και καπνιζοντες

μονο εδω στην ελλαδα με το ρητο αποφασισομεν και διαταξομεν ΣΕ ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΥ αποφασισανε ομοφωνα μαζι με τον μπεχρακη να ισχυει μονοτερμα ¨οτι ειπαν οι ειδικοι"

οφειλει και δωσει εξηγησεις ο κυριακος οταν ξεκουμπιστει απο την πρωθυπουργικη ΝΙΡΒΑΝΑ στην οποια εχει δυστυχως παθει καταστολη απο την ναπολεοντικη συμπεριφορα του

κατι σαν τον τραμπ θα παθει και αυτος αλλα σε πολλυ χειροτερο βαθμο

ειμαστε βαλκανια και οχι δυτικη ευρωπη για καταστασεις payback

Κάνεις μεγάλο λάθος για τους λοιμωξιολόγους. Είναι όλοι με ονοματεπώνυμο στην επιτροπή. Γύρω στους 25. Google it!

Επίσης κάνεις λάθος. Όταν πρόκειται για ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ πρόβλημα (υγείας ή οτιδήποτε άλλο, πόσο μάλλον υγείας) τότε πολύ σωστά και δεν αφήνουν τον κάθε τσαρλατάνο να λέει ότι του καβλώσει.

Κάνεις επίσης πολύ μεγάλο λάθος. Ο αντικαπνιστικός νόμος είχε ψηφιστεί το 2008 ή 2009. Εφαρμόστηκε 10 (ολογράφως ΔΕΚΑ) χρόνια μετά.

Να σε ρωτήσω τώρα κάτι... τον Καναδά τον θεωρείς προηγμένο δυτικό κράτος ή φασίστες και αντισυνταγματικούς? Απάντησε μέσα σου και διάβασε παρακάτω:

Είχα πάει Καναδά το 2019 το καλοκαίρι. Σε εστιατόριο που ήμουν είδα τις ενδείξεις "No smoking". Τι γίνεται λοιπόν σε εκείνο το κράτος? Αν ανάψεις τσιγάρο, έρχεται το γκαρσόνι και σου κάνει παρατήρηση. ΜΙΑ φορά. Την δεύτερη, δεν έρχεται το γκαρσόνι. Έρχεται ο μπάτσος ο οποίος σου κόβει κλήση $2.000 (καναδικά δολάρια, δηλαδή περίπου €1.300) την οποία πρέπει να πληρώσεις ευθύς αμέσως.... full amount... εκεί δεν έχει τις πίπες τύπου "πλήρωσε μέσα σε 10 ημέρες και πληρώνεις το μισό πρόστιμο". Δεν έχεις να πληρώσεις? "Βραχιόλια" και μέσα.

Πες μου τώρα.... τι απάντησες στην ερώτηση? Φασίστες? ή Το πιο προηγμένο δυτικό κράτος?

Φαντάσου τώρα και την εικόνα:
Τύπος που ανάβει τσιγάρο στην Ελλάδα. Του κάνει παρατήρηση το γκαρσόνι. Σκέφτεται ο ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ ο ΓΑΜΑΩ της υφηλίου όλης:
"Ρε δεν πα να γαμηθείτε... εγώ θα καπνίσω, δεν κατάλαβα!!! ποιος έχει πρόβλημα?"
Σκάει μύτη περιπολικό, του γράφει κλήση και επειδή ΣΙΓΟΥΡΑ δεν έχει να πληρώσει, τον πάνε μέσα.

Πες μου τώρα εσύ τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων "Αυγή", "Εφημερίδα των Συντακτών", "Ντοκουμέντο".

Μήπως θες να σου πω εγώ? ή κάτι ψυλιάζεσαι? :grin:

Γιατί δεν πας στον Καναδά ρε τύπε και κάθεσαι εδώ και μας πρήζεις τα αρχίδια;

Ο πλανήτης έχει χώρες για όλους.
Οι πολύ προηγμένοι σαν κι εσένα πάνε Καναδά και Σουηδία.
Οι τελείως αναρχικοί πάνε Γκάνα και Νιγηρία.

Εμείς που είμαστε ντεμί-κωλομπαρέ μένουμε Ελλάδα.
Πάντε έτσι ήτανε εδώ. Γιατί θες να μας το χαλάσεις;

Αντί να προσπαθείς να αλλάξεις τους άλλους, άλλαξε τον εαυτό σου.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.413
Πόντοι
2.786

Θα σε απογοητεύσω, αλλά δεν θα φύγω. Και ξέρεις γιατί? Γιατί εμένα με νοιάζει η χώρα μου να γίνει καλύτερη. Εσύ που είσαι διεθνιστής, δεν θα σου είναι πρόβλημα να κάνεις ΕΣΥ αυτό που πρότεινες για μένα και να πας αλλού. Έτσι κι αλλιώς στα παπάρια σου η Ελλάδα, έτσι δεν είναι?

ΔΕΝ θα είναι πάντα έτσι εδώ, στο ΥΠΟΓΡΑΦΩ και σου βάζω στοίχημα ΟΣΟ ΘΕΛΕΙΣ!!!

Σιγά σιγά ψωοφάει η αριστεροκρατούμενη Ελλάδα. Ελπίζω να το βλέπεις!

Γι' αυτό ετοίμαζε βαλίτσες! :grin:

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.092
Πόντοι
1.706
Εσύ βάλε μου ποιά χώρα κάνει επιλεκτικό λοκνταουν.

Γερμανία.

Γερμανικα νεα αναφερουν μερικο λοκνταουν:
Ελληνικα νεα αναφερουν οτι η γερμανια τελει υπο ολικο λοκνταουν:

Άλλο το μερικό λοκνταουν και άλλο το ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΟ λοκνταουν. Και άλλο το οτι το εφήρμοσε, λάθος κατά τη γνώμη κάποιων, ΟΛΗ Η ΥΦΗΛΙΟΣ εξαιτίας της Ελλάδας και του Κούλη.
Άντε πάλι τα ίδια. Ποιος είπε ότι όλη η υφήλιος εφήρμοσε κάτι εξαιτίας του Κούλη;

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.010
Πόντοι
216

Θα σε απογοητεύσω, αλλά δεν θα φύγω. Και ξέρεις γιατί? Γιατί εμένα με νοιάζει η χώρα μου να γίνει καλύτερη. Εσύ που είσαι διεθνιστής, δεν θα σου είναι πρόβλημα να κάνεις ΕΣΥ αυτό που πρότεινες για μένα και να πας αλλού. Έτσι κι αλλιώς στα παπάρια σου η Ελλάδα, έτσι δεν είναι?

ΔΕΝ θα είναι πάντα έτσι εδώ, στο ΥΠΟΓΡΑΦΩ και σου βάζω στοίχημα ΟΣΟ ΘΕΛΕΙΣ!!!

Σιγά σιγά ψωοφάει η αριστεροκρατούμενη Ελλάδα. Ελπίζω να το βλέπεις!

Γι' αυτό ετοίμαζε βαλίτσες! :grin:

Α ρε μπάρμπα δε θα γίνουμε ποτέ Καναδάς όσο και να κλαις.
Και ξέρεις γιατί;
Γιατί στον Καναδά ο μέσος μισθός είναι 3 χιλιάρικα και όχι 1 που είναι εδώ.
Κιαυτό ξαλαφραίνει την πούτσα που τους μπαίνει στον κώλο.

Όσο και να κλαις Καναδάς δε γινόμαστε.
Γιατί η φτώχεια θέλει καλοπέραση.
:2funny:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.983
Πόντοι
5.506

Γερμανία.

Άλλο το μερικό λοκνταουν και άλλο το ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΟ λοκνταουν. Και άλλο το οτι το εφήρμοσε, λάθος κατά τη γνώμη κάποιων, ΟΛΗ Η ΥΦΗΛΙΟΣ εξαιτίας της Ελλάδας και του Κούλη.
Άντε πάλι τα ίδια. Ποιος είπε ότι όλη η υφήλιος εφήρμοσε κάτι εξαιτίας του Κούλη;

Ο σαββας ρε μαλακα ο σαββας, μην πεταγεσαι σαν την πουτσα.

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.722
Πόντοι
736

Γερμανία.

Πάλι εγω φταίω ; :P

Εγω απλά έκανα μια υπόθεση , οτι αν αυτην την στιγμή παράδειγμα η Πολωνία κάνει lockdown γιατί έτσι έκανε και όλη η Ευρώπη όταν ανέβηκαν τα κρούσματα , με αυτην την λογική αυτός που είχε την φαεινή ιδέα να κάνει πρώτος lockdown μάλλον αυτός φταίει.

Η μπορεί να μην φταίει ο πρώτος (πχ η Κίνα) αλλά ο πρώτος που αποφάσισε να αντιγράψει τον πρώτο :P

Αλλά δεν νομίζω να είπα τίποτα για τον Κούλη , τουλάχιστον όχι πρόσφατα :confused:

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
'Ελα ρε τώρα με τον ανύπαρκτο το χαλβαλιά

Ένα χαρτί του δίνουν και διαβάζει,τί να διαχειριστεί,ούτε περίπτερο δεν μπορεί να διαχειριστεί

Εσύ man γιατί θύμωσες, επειδή με περισπούδαστο ύφος ειδικού μας είχες ανακοινώσει πως Αθήνα και Θεσσαλονίκη δεν θα έχουν lockdown;

Γι'αυτό και κλείνουν μόνο την επαρχία που έχει μόνο δ.υ,συνταξιούχους και άνεργους.Εκεί είτε λοκνταουν έχει,είτε όχι,το ίδιο είναι αφού όλοι κάθονται.Μόνο οι καφετέριες δουλεύουν

Αθήνα και Θεσσαλονίκη δεν πρόκειται να τις κλείσουν.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
'Ελα ρε τώρα με τον ανύπαρκτο το χαλβαλιά

Ένα χαρτί του δίνουν και διαβάζει,τί να διαχειριστεί,ούτε περίπτερο δεν μπορεί να διαχειριστεί

Εσύ man γιατί θύμωσες, επειδή με περισπούδαστο ύφος ειδικού μας είχες ανακοινώσει πως Αθήνα και Θεσσαλονίκη δεν θα έχουν lockdown;

Γι'αυτό και κλείνουν μόνο την επαρχία που έχει μόνο δ.υ,συνταξιούχους και άνεργους.Εκεί είτε λοκνταουν έχει,είτε όχι,το ίδιο είναι αφού όλοι κάθονται.Μόνο οι καφετέριες δουλεύουν

Αθήνα και Θεσσαλονίκη δεν πρόκειται να τις κλείσουν.

Οι χαζοκουληδοχαλβαλιαδοτσιοντες ειναι απροβλεπτοι πανω στην βλακεια τους

Οπως και τα φερεφωνα τυπου χλεχλε

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Άδεια κυκλοφορίας επί Γερμανικής κατοχής!!!

https://[URL unfurl="true"]www.makeleio.gr/wp-content/uploads/2020/11/unnamed-4.jpg[/img[/URL]]

Οι Γερμανοί ξανάρχονται!

Ζούμε εποχές κατοχής. Συνθήκες δικτατορίας.

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
124155537_3994122530600247_4674083233562768374_o.jpg

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
πολλές χώρες ακολουθούν το ολικό lockdown για να μην κατηγορηθούν οτι θα μπορούσαν να κάνουν το κάτι παραπάνω και δεν το έκαναν (να κατηγορηθούν δλδ είτε απο τους πολίτες , είτε απο την αντιπολίτευση , είτε απο τις άλλες χώρες ;) οπότε πάνε στην λύση των μέγιστων δυνατών μέτρων "αναγκαστικά" , και στην περίπτωση αυτη το μέγιστο δυνατό είναι το κλείσιμο.

Σιγά την διαπίστωση, τα έχουμε πει πολλές φορές κι εδώ:

ο Μητσοτάκης θα συνθλίψει τη ΝΔ με τις απαγορεύσεις για τον Κορωνοϊο

Αν αυτές οι αποφάσεις ήταν καθαρά δικές του πιθανόν να γινόταν αυτό που λες.
Τα μέτρα που παίρνουμε τα παίρνουν όλες οι προηγμένες χώρες και ακόμα πιο αυστηρά.
Αν δεν έπαιρνε μέτρα θα είχε το πρόβλημα…

Δυο ήταν οι επιλογές. Η μια ήταν της Σουηδίας. Βγήκε και ο Πρωθυπουργός , εξήγησε την κατάσταση και τους είπε πως αποφασίσαμε να μην κάνουμε lockdown θα κάνουμε μερικούς περιορισμούς, τους έβαλε υπεύθυνους για την τήρηση κανόνων, τους είπε πως θα πεθάνει πολύς κόσμος, το ξέρουμε και θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε.
Διαφορετικός λαός, διαφορετική κουλτούρα, και ήξεραν πως αυτή η διαφορετική κουλτούρα τους κάνει να έχουν το χαμηλότερο ποσοστό θνησιμότητας από γρίπη.
Το σκέφτηκε να το κάνει και ο Μπόρις, αλλά μόλις κατάλαβε πως θα τον κρεμάσουν στο Big Ben ανέκρουσε πρύμναν…
Γιατί από ένα σημείο και μετά ο επιπολασμός είναι τόσο μεγάλος που τα συστήματα υγείας καταρρέουν, και απλά σκάβεις χωματερές και βάζεις πτώματα…
Και φυσικά αυτό περιμένουν και οι πολιτικοί αντίπαλοι αλλά και αυτοί που τώρα γκρινιάζουν για τα μέτρα.
Είναι ο πρώτοι που θα έβγαιναν με ταμπέλες «που είναι το κράτος».
Το έργο έχει ξαναπαιχτεί με άλλους πρωταγωνιστές, Οπότε εδώ είναι το κράτος…

Άκουγα χτες τον ιωαννίδη στις αντιθέσεις , εκτός οτι διαφωνεί με το lockdown και προτείνει κάποια άλλα πράγματα ,

Ο τύπος είναι άθλιος, όπως έχω ξαναγράψει είναι ο Μπαρουφάκης του 2012.
Ο SARS-CoV-2 έδωσε την ευκαιρία στην επιστημονική κοινότητα να ξεχωρίσει τους τύπους με τα iron balls από τους θεωρητικούς φυγόμαχους.
Ο θλιβερός αυτός προφέσορας είχε την δυνατότητα να προσφέρει πραγματικά με την γνώσεις του και όχι να κάνει τον τηλεσχολιαστή – κριτή λες και είναι καθηγητής διαιτησίας σε εκπομπή του Κσρπετόπουλου.
Αυτό είναι εύκολο μπορεί να το κάνει ο κάθε κλόουν.
Αρνήθηκε ουσιαστική θέση στην διαχείριση της πανδημίας. Προτίμησε να γίνει παρατηρητής εκ του ασφαλούς….

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.512
Πόντοι
6.515
Η αξία του Ιωαννίδη είναι τέτοια που αμα ήταν στο ίδιο γραφείο με τα εγχώρια τσιρκουλα των ελληνικών τηλε παραθυρων, οι τελευταίοι θα ήταν για να του φέρνουν καφέδες :confused:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.983
Πόντοι
5.506

Γερμανία.

Πάλι εγω φταίω ; :P

Εγω απλά έκανα μια υπόθεση , οτι αν αυτην την στιγμή παράδειγμα η Πολωνία κάνει lockdown γιατί έτσι έκανε και όλη η Ευρώπη όταν ανέβηκαν τα κρούσματα , με αυτην την λογική αυτός που είχε την φαεινή ιδέα να κάνει πρώτος lockdown μάλλον αυτός φταίει.

Η μπορεί να μην φταίει ο πρώτος (πχ η Κίνα) αλλά ο πρώτος που αποφάσισε να αντιγράψει τον πρώτο :P

Αλλά δεν νομίζω να είπα τίποτα για τον Κούλη , τουλάχιστον όχι πρόσφατα :confused:

Δεν είπα οτι φταίς, απλά η άλλη η πούτσα πετάχτηκε χωρίς να έχει πάρει χαμπάρι τι συζητάμε. Και αν δεν φταίει ο πρώτος (Κίνα) φταίει ο δεύτερος επειδή είναι ο Κούλης και βγάζετε φλύκταινες. Οπότε όσο θα έχουμε τα λιγότερα κρούσματα και θανάτους, ΕΥΤΥΧΩΣ, θα ψάχνετε "τι έφταιξε".

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
Η αξία του Ιωαννίδη είναι τέτοια που αμα ήταν στο ίδιο γραφείο με τα εγχώρια τσιρκουλα των ελληνικών τηλε παραθυρων, οι τελευταίοι θα ήταν για να του φέρνουν καφέδες :confused:

Πριν ένα χρόνο ίσως, τώρα και αργότερα ο Ιωαννίδης δεν μπορεί να κάνει ούτε τον σκουπιδιάρη σε κτήριο που θα είναι όσοι έδωσαν την μάχη με την πανδημία.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.983
Πόντοι
5.506
Άδεια κυκλοφορίας επί Γερμανικής κατοχής!!!

https://[URL unfurl="true"]www.makeleio.gr/wp-content/uploads/2020/11/unnamed-4.jpg[/img[/URL]]

Οι Γερμανοί ξανάρχονται!

Ζούμε εποχές κατοχής. Συνθήκες δικτατορίας. [/quote]

Ρε τρόμπες, δε λέτε να γίνετε λίγο πιο πρωτότυποι από το πρώτο κλείσιμο, πάλι τα ίδια και τα ίδια.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.983
Πόντοι
5.506

'Αμα το λες εσύ.....

Εσύ έλεγες οτι ο Μιχαλολιά είναι ο νέος ηγέτης που πρέπει να οδηγήσει τη χώρα για να μην ξεχνιώμαστε.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
https://[URL unfurl="true"]www.fimes.gr/wp-content/uploads/2018/05/mitsotakis-1-e1526586550570.jpg[/img[/URL]]

Ο κουλης ουτε τα κορδονια του
δεν ξερει να δενει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom