Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
θα κανω μια ερωτηση και περιμενω απαντηση απο τον αλεξ

και οσοσυς σκεφτονται λογικα

τα ξενοδοχεια ειναι ανοικτα σωστα ??

αρα προσφερουν υπηρεσιες σωστα ??

σαν πολιτης λοιπον εχω το δικαιωμα να παω σωστα ??

ας μου πει λοιπον καποιος πως μπορω να παω σε ανοικτο ξενοδοχειο που επιτρεπει η κυβερνηση να λειτουργει ενω εμενα μ απαγορευει να παω

ειναι αυτο παραλογο η οχι ??

εχω συνταγματικο δικαιωμα να παω σε ξενοδοχειο η θα φαω προστιμο??

αν το παω το θεμα στο δικαστηριο και εισηγηθω οτι απο τη στιγμη το κρατος εχει το ελευθερο να λειτουργει μια επιχειρηση και μ βαλει προστιμο τοτε κατι γινεται λαθος

βασικα δεν ειναι αντισυνταγματικο τα ξενοδοχεια να μην μπορουν να δεχθουν πελατες??

οι ιδιοι οι ξενοδοχεοι δεν θα επρεπε να κινυηθουν δικαστικα ???

ας μου απαντησει καποιος απο το κυβερνητικο θιασο παρακαλω

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
798
Πόντοι
96
«Ο ιός έρχεται με τη βροχή - Όταν βγαίνεις έξω να κρατάς ομπρέλα»
Σύμφωνα με την άποψή του ο κορονοϊός έρχεται με τη βροχή: «Δεν φοβόμουν, αλλά από εδώ και πέρα έχω αρχίσει και φοβάμαι, γιατί το δεύτερο κύμα θα είναι πολύ πιο δυνατό, γιατί ο ιός έρχεται κατά την άποψή μου από τη βροχή, από τα σύννεφα, γιατί εκεί έχουν ρίξει τον ιό για να μην τους βλέπουμε και όπου πάει το σύννεφο και βρέχει, πάει και ο ιός, αυτό είναι η άποψή μου. Άρα, όταν βγαίνεις έξω και βρέχει, πρέπει να κρατάς ομπρέλα και αν βραχούν τα ρούχα σου και τα παπούτσια σου, να τα βγάλεις έξω και κάνεις απολύμανση. Η βροχή φέρνει τον ιό. Κανείς δεν μπορεί να τους σταματήσει.

https://[URL unfurl="true"]www.ethnos.gr/sites/default/files/styles/normal/public/images/2019/12/dsc_7198_1.jpg?itok=d-6XsGC0[/img[/URL]]

Είναι αποφασισμένοι βάσει σχεδίου, γιατί αυτό που ζούμε τώρα είναι αποφασισμένο εδώ και χρόνια, για να μειώσουν τον πληθυσμό και συγκεκριμένα, την τρίτη ηλικία, για να γλιτώσουν τις συντάξεις. Γιατί πιστεύουν ότι αυτό θα βοηθήσει πολύ για την ανάπτυξη της οικονομίας. Η κυβέρνηση ακολουθεί την πολιτική της Γερμανίας, γιατί παίρνει χρήματα γι’ αυτόν τον ιό. Εύχομαι όλα να πάνε καλά γιατί μόνο ο Θεός μπορεί να δώσει ένα τέλος σε αυτό και επειδή ο εχθρός του κακού είναι το χειρότερο, έχω την υποψία ότι θα γίνουν τεράστιες φυσικές καταστροφές. Μόνο έτσι θα ξεχαστεί αυτός ο ιός», είπε ο Σταμάτης Γονίδης

[URL unfurl="true"]https://www.ethnos.gr/lifestyle/131880_stamatis-gonidis-gia-koronoio-i-brohi-fernei-ton-io-prepei-na-kratas-omprela[/URL]

[b]
Η χώρα έχει απίστευτες δυνατότητες στην παραγωγή μαλακίας[/b].:confused:

[/quote]

Δεν σου κάνει εντύπωση ΓΙΑΤΊ αυτή η είδηση αναπαράγεται από τα ΜΜΕ όταν την ίδια περίοδο γίνεται ολόκληρο κυνηγητό των "ψεκασμένων" από το να δηλώνουν την άποψή τους;;;;
Όταν διαβάζεις το άρθρο ο πρώτος συνειρμός ποιός είναι;;;;

Λίγες σελίδες πίσω ανέλυσα τί παίζει με αυτή την ΥΠΈΡΤΑΤΗ ΜΑΛΑΚΊΑ που τα ΜΜΕ αναπαράγουν.........

Αν θέλει κάποιος μια συμβουλή. ΠΆΝΤΑ να ψάχνετε το ΣΚΟΠΌ μιας ενέργειας. Ελάχιστες φορές δεν υπάρχει συνήθως σε ναυάγια της ζωής ή δύσκολες περιόδους μας με αναποδιές. Στα ΜΜΕ πάντα υπάρχει.

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
θα κανω μια ερωτηση και περιμενω απαντηση απο τον αλεξ
και οσοσυς σκεφτονται λογικα
τα ξενοδοχεια ειναι ανοικτα σωστα ??
αρα προσφερουν υπηρεσιες σωστα ??
σαν πολιτης λοιπον εχω το δικαιωμα να παω σωστα ??
ας μου πει λοιπον καποιος πως μπορω να παω σε ανοικτο ξενοδοχειο που επιτρεπει η κυβερνηση να λειτουργει ενω εμενα μ απαγορευει να παω
ειναι αυτο παραλογο η οχι ??
εχω συνταγματικο δικαιωμα να παω σε ξενοδοχειο η θα φαω προστιμο??
αν το παω το θεμα στο δικαστηριο και εισηγηθω οτι απο τη στιγμη το κρατος εχει το ελευθερο να λειτουργει μια επιχειρηση και μ βαλει προστιμο τοτε κατι γινεται λαθος

Ήρθε σήμερα φίλος για δουλειά που έχει αύριο το πρωί και είχε κλείσει ξενοδοχείο.
Τύπωσε από το ΕΡΓΑΝΗ βεβαίωση αφού ο ΚΑΔ που έχει δεν είναι σε αναστολή λειτουργίας, Τον σταμάτησε η αστυνομία 2 φορές, στα διόδια και στην παραλιακή, αλλά όλα καλά.
Τώρα αν θέλεις εσύ να πας σε ξενοδοχεία για να γαμήσεις θα είσαι παράνομος. Παίρνεις το ρίσκο να πληρώσεις το 300άρι και έτσι τσιφούτης που είσαι να παζαρεύεις τις πουτάνες δεν βλέπω να βγαίνεις οικονομικά…

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
Αν βγαλεις τον κοπρο εξω ειναι νομιμο

Αν πας στην εκκλησια ειναι παρανομο συμφωνα με το κουλειον δογμα

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.286
Πόντοι
3.656

Αν σε πληροφορήσω ότι στην Εκκλησία που είναι κλειστός χώρος κινδυνεύεις να κολλήσεις, ενώ όταν προχωράς σε ανοικτό χώρο και φοράς και μάσκα είναι πολύ δύσκολο, θα σε ταράξω; Η Εκτίναξη των κρουσμάτων στη Θεσσαλονίκη έγινε μετά τη λειτουργία στον Άγιο Δημήτριο, όπου οι μισοί δεν φόραγαν μάσκα, κοινώνησαν κι έπιασαν τα αντίδωρα με τα χέρια τους

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
μποκολε π εισαι ολ καλα??

χ;αθηκες

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356

Συνημμένα

• ΒΛΑΞ.jpg
    ΒΛΑΞ.jpg
    183,7 KB · Εμφανίσεις: 22

Zesty

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2020
Like
407
Πόντοι
21
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.286
Πόντοι
3.656

χ;αθηκες

Μπα, εδώ είμαι. Κάνω σωστή καραντίνα, βγαίνω μόνο για βάδισμα, στύβω εναλλάξ λεμόνια, πορτοκάλια με χιλιάρα C, κι ελπίζω να τη γλυτώσω ώστε του χρόνου να πάω Ταιλάνδη, Καμπότζη, Βιετνάμ, ή ότι άλλο κάτσει. Κι ενώ το είχα στρώσει μια χαρά με τα κίτρινα στανταράκια, μ έπιασε το Λοκντάουν. Εσύ πως / που θα γαμάς τώρα; ξαναείδες τη Δώρα;

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356

Αν σε πληροφορήσω ότι στην Εκκλησία που είναι κλειστός χώρος κινδυνεύεις να κολλήσεις, ενώ όταν προχωράς σε ανοικτό χώρο και φοράς και μάσκα είναι πολύ δύσκολο, θα σε ταράξω; Η Εκτίναξη των κρουσμάτων στη Θεσσαλονίκη έγινε μετά τη λειτουργία στον Άγιο Δημήτριο, όπου οι μισοί δεν φόραγαν μάσκα, κοινώνησαν κι έπιασαν τα αντίδωρα με τα χέρια τους

Μήπως μπορείς να του το ζωγραφίσεις, γιατί τέτοια βαριά κείμενα δεν τα αντιλαμβάνεται, με τα χάπια τον συντηρούμε από τότε που ο ΓΑΠ μπάταρε το καράβι…

Συνημμένα

• TZONY.gif
    TZONY.gif
    300,3 KB · Εμφανίσεις: 28

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796

χ;αθηκες

Μπα, εδώ είμαι. Κάνω σωστή καραντίνα, βγαίνω μόνο για βάδισμα, στύβω εναλλάξ λεμόνια, πορτοκάλια με χιλιάρα C, κι ελπίζω να τη γλυτώσω ώστε του χρόνου να πάω Ταιλάνδη, Καμπότζη, Βιετνάμ, ή ότι άλλο κάτσει. Κι ενώ το είχα στρώσει μια χαρά με τα κίτρινα στανταράκια, μ έπιασε το Λοκντάουν. Εσύ πως / που θα γαμάς τώρα; ξαναείδες τη Δώρα;

οχι χαθηκε η δωρα να ταν και αλλη

δουλεψα πολυ τιντερ το τελευταιο καιρο περα απο βιζιτες και βρηκα κατι καβατζες

το καλο ειναι οτι δε ξοδευω με δαυτες περα απο κανα κερασμα κανα ποτο η καμια μπυρα

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.286
Πόντοι
3.656

χ;αθηκες

οχι χαθηκε η δωρα να ταν και αλλη
δουλεψα πολυ τιντερ το τελευταιο καιρο περα απο βιζιτες και βρηκα κατι καβατζες
το καλο ειναι οτι δε ξοδευω με δαυτες περα απο κανα κερασμα κανα ποτο η καμια μπυρα

ΑΞΙΟΣ!!!!!!! Θα στέλνεις μηνύματα ότι πας να προσφέρεις βοήθεια σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη;

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
χαχα τι να κανεις

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.286
Πόντοι
3.656
χαχα τι να κανεις

Λέγε ρε. Έχεις κάποια ιδέα πως να ξεφύγουμε; το 4 είναι το μόνο που θεωρώ ότι ΙΣΩΣ πιάσει, έκανα καλή κατάθεση πριν το Λοκντάουν αλλά θέλω κι ενδιάμεσα

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
τιποτα στη ζουλα και ποδαρατος μονο αποφευγεις μεγαλες λεωφορους με μπλοκα κλπ και δινεις ραντεβου σε σουπερμαρκετ η εξω σε παρκα κλπ

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.010
Πόντοι
216
χαχα τι να κανεις

Λέγε ρε. Έχεις κάποια ιδέα πως να ξεφύγουμε; το 4 είναι το μόνο που θεωρώ ότι ΙΣΩΣ πιάσει, έκανα καλή κατάθεση πριν το Λοκντάουν αλλά θέλω κι ενδιάμεσα

Εγώ έβαλα φαρμακείο και πήγα τσάρκα σήμερα.
Είναι και Κυριακή.
Αν με σταμάταγαν θα λεγα ότι έψαχνα ανοιχτό φαρμακείο και ήταν όλα κλειστά
Τις καθημερινές το ίδιο θα κάνω και θα τους πω ότι ψάχνω ένα πολύ εξειδικευμένο φάρμακο που το έχει σε ένα συγκεκριμένο φαρμακείο που πάω συνήθως (αλήθεια είναι).
Αλλά σήμερα δεν το είχε και τι να κάνω πήρα σβάρνα τους δρόμους και ψάχνω.(ψέμα)

Πάντως οι δρόμοι γεμάτοι με αυτοκίνητα ήταν. Είχε και κανα δυο μπλόκα. Σιγά μην είχαν στείλει SMS όλοι αυτοί.
Η άλλη εναλλακτική είναι απλά δε σταματάς σε μπλόκο. Πιάνεις αριστερή και πας.
Κι αν σου κάνουν νόημα κοιτάς αλλού και σφυράς αδιάφορα.
Δε θα σε κηνυγήσουν ποτέ.
Κι αν σε κηνυγήσουον (ποτέ) τους λες σόρυ δε σας είδα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Καπως ετσι παιδιάστικα λειτουργουσαν και οσοι δεν πληρωναν στα διοδια, γιατι "τι θα μου κανουν μωρε" και μετα οταν ηρθαν τα ραβασακια κλαιγανε με μαυρο δακρυ και τους εφταιγε ο Τσιπρας που τους ελεγε οτι δεν θα τους πειραξει κανενας.

Ετσι, μην σταματατε στα μπλοκα της αστυνομιας, δεν θα σας κυνηγησουνε. Μπραβο.
Προφανως το οχημα σας δεν εχει πινακιδα ή αν εχει οι αστυνομικοι ειναι στραβοι και δεν θα την δουν, ούτε θα δωσουν σημα να σας σταματησουν παρακατω.

Να μην σας πω επισης καλυτερα τι αποψη εχουν τα δικαστηρια για το επιχειρημα "αχ δεν σας ειδα"

Ρε θα ενηλικιωθειτε ποτέ?

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
γι αυτο ειπα ποδαρατοι παντα χωρις αμαξι για να αποφευγετε μπλοκα

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.010
Πόντοι
216
Καπως ετσι παιδιάστικα λειτουργουσαν και οσοι δεν πληρωναν στα διοδια, γιατι "τι θα μου κανουν μωρε" και μετα οταν ηρθαν τα ραβασακια κλαιγανε με μαυρο δακρυ και τους εφταιγε ο Τσιπρας που τους ελεγε οτι δεν θα τους πειραξει κανενας.

Ετσι, μην σταματατε στα μπλοκα της αστυνομιας, δεν θα σας κυνηγησουνε. Μπραβο.
Προφανως το οχημα σας δεν εχει πινακιδα ή αν εχει οι αστυνομικοι ειναι στραβοι και δεν θα την δουν, ούτε θα δωσουν σημα να σας σταματησουν παρακατω.

Να μην σας πω επισης καλυτερα τι αποψη εχουν τα δικαστηρια για το επιχειρημα "αχ δεν σας ειδα"

Ρε θα ενηλικιωθειτε ποτέ?

Τώρα συγκρίνεις διόδια με μπλόκο στο δρόμο;

Στα διόδια προφανώς και δε μπορείς να πεις δε σας είδα.
Τι δεν είδες το διόδιο;

Αλλά με ένα μπλόκο στο δρόμο που απλά σου κάνει νόημα έχει λογική.
Το κόλπο είναι με το που το δεις το μπλόκο κοιτάς αλλού.
Δε σε σταματάνε έτσι.

Και αριστερή λωρίδα εκτός από μερικά σημεία που έχει και αριστερά οπότε μεσαία καλύτερα.
Πάντως όχι δεξιά με τίποτα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom