Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
124155537_3994122530600247_4674083233562768374_o.jpg

Αν αυτό κατάλαβες, δήλωσέ το στο κοντινότερο τμήμα να σου αφαιρεθούν επιτέλους τα πολιτικά σου δικαιώματα.
εχουν να αφαιρεθουν πολιτικα δικαιωματα απο πολιτικους επιδημιολογους (με διπλωματα ιταλιας ρουμανιας.......και αλλων ανεπτυγμενων χωρων) γιατρους

εχουν να κατσουν στο σκαμνι πολλοι "ανθρωποι"

ο κυριακος ειναι μια κακιστη καρικαρτουρα τραμπ με μια μεγαλη διαφορα δεν δινει δεκαρα τσακιστη για το εθνος και τους ελληνες πολιτες οπως το ειχε υποσχεθει και το ειχε πραξει ο τραμπ
θα ερθει και αυτη η ωρα

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.730
Πόντοι
736
Εσύ βάλε μου ποιά χώρα κάνει επιλεκτικό λοκνταουν.

Γερμανία.

Γερμανικα νεα αναφερουν μερικο λοκνταουν:
Ελληνικα νεα αναφερουν οτι η γερμανια τελει υπο ολικο λοκνταουν:

Άλλο το μερικό λοκνταουν και άλλο το ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΟ λοκνταουν. Και άλλο το οτι το εφήρμοσε, λάθος κατά τη γνώμη κάποιων, ΟΛΗ Η ΥΦΗΛΙΟΣ εξαιτίας της Ελλάδας και του Κούλη.
Άντε πάλι τα ίδια. Ποιος είπε ότι όλη η υφήλιος εφήρμοσε κάτι εξαιτίας του Κούλη;

Ο σαββας ρε μαλακα ο σαββας, μην πεταγεσαι σαν την πουτσα.

Πάλι εγω φταίω ; :P

Εγω απλά έκανα μια υπόθεση , οτι αν αυτην την στιγμή παράδειγμα η Πολωνία κάνει lockdown γιατί έτσι έκανε και όλη η Ευρώπη όταν ανέβηκαν τα κρούσματα , με αυτην την λογική αυτός που είχε την φαεινή ιδέα να κάνει πρώτος lockdown μάλλον αυτός φταίει.

Η μπορεί να μην φταίει ο πρώτος (πχ η Κίνα) αλλά ο πρώτος που αποφάσισε να αντιγράψει τον πρώτο :P

Αλλά δεν νομίζω να είπα τίποτα για τον Κούλη , τουλάχιστον όχι πρόσφατα :confused:

Δεν είπα οτι φταίς, απλά η άλλη η πούτσα πετάχτηκε χωρίς να έχει πάρει χαμπάρι τι συζητάμε. Και αν δεν φταίει ο πρώτος (Κίνα) φταίει ο δεύτερος επειδή είναι ο Κούλης και βγάζετε φλύκταινες. Οπότε όσο θα έχουμε τα λιγότερα κρούσματα και θανάτους, ΕΥΤΥΧΩΣ, θα ψάχνετε "τι έφταιξε".

Σοβαρά είμασταν η πρώτη χώρα μετά την Κίνα που έκανε καραντίνα ; Δεν νομίζω να ισχύει κάτι τέτοιο , αλλά και να ισχύει δεν το ήξερα.

Όσο για τα κρούσματα και τους θανάτους ας μην βιαζόμαστε , ακόμα καλά καλά δεν μας έχουν πει αν έχει εποχικότητα ο ιός , αν παίζει ρόλο η εποχή η ο καιρός κτλ μπορεί να μην κάνει θαύματα η καραντίνα , η εν τέλει να μην παίζει ρόλο μόνο η καραντίνα.

Πάντως απο οτι φαίνεται και στις άλλες χώρες μάλλον παίζει ρόλο το φθινόπωρο στην έξαρση του ιού.

Όπως και να έχει σας αφήνω να πάω για περπάτημα , γιατί μετά τις 9 κυκλοφορεί ο κορώνας :P

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.146
Πόντοι
1.706
Άκουγα χτες τον ιωαννίδη στις αντιθέσεις , εκτός οτι διαφωνεί με το lockdown και προτείνει κάποια άλλα πράγματα ,

Ο τύπος είναι άθλιος, όπως έχω ξαναγράψει είναι ο Μπαρουφάκης του 2012.
Ο SARS-CoV-2 έδωσε την ευκαιρία στην επιστημονική κοινότητα να ξεχωρίσει τους τύπους με τα iron balls από τους θεωρητικούς φυγόμαχους.
Ο θλιβερός αυτός προφέσορας είχε την δυνατότητα να προσφέρει πραγματικά με την γνώσεις του και όχι να κάνει τον τηλεσχολιαστή – κριτή λες και είναι καθηγητής διαιτησίας σε εκπομπή του Κσρπετόπουλου.
Αυτό είναι εύκολο μπορεί να το κάνει ο κάθε κλόουν.
Αρνήθηκε ουσιαστική θέση στην διαχείριση της πανδημίας. Προτίμησε να γίνει παρατηρητής εκ του ασφαλούς….
Ο "τύπος" έχει ΜΟΝΟ το 2020 (που δεν έχει τελειώσει ακόμα) 53000 αναφορές στις έρευνές του, 5πλασιες από ΟΛΟΚΛΗΡΗ την καριέρα του Τσιόδρα (11000). Και ας δεχτούμε την άποψή σου ότι είναι φυγόμαχος. Το να κάνεις λοκνταουν δείχνει iron balls;; Σοβαρά;; Το λοκνταουν είναι ο ορισμός της υπεκφυγής και της φυγομαχίας. Αυτό είναι που δείχνει άρνηση ουσιαστικής θέσης στη διαχείριση της πανδημίας.

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.010
Πόντοι
216
Άδεια κυκλοφορίας επί Γερμανικής κατοχής!!!

https://[URL unfurl="true"]www.makeleio.gr/wp-content/uploads/2020/11/unnamed-4.jpg[/img[/URL]]

Οι Γερμανοί ξανάρχονται!

Ζούμε εποχές κατοχής. Συνθήκες δικτατορίας. [/quote]

Τουλάχιστον τότε υπήρχε εχθρός με όπλα που γάμαγε.
Τώρα ο εχθρός είναι αόρατος.

Δε ζούμε εποχές κατοχής. Ζούμε οργουελικά σκηνικά.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.027
Πόντοι
5.506

Αν αυτό κατάλαβες, δήλωσέ το στο κοντινότερο τμήμα να σου αφαιρεθούν επιτέλους τα πολιτικά σου δικαιώματα.
εχουν να αφαιρεθουν πολιτικα δικαιωματα απο πολιτικους επιδημιολογους (με διπλωματα ιταλιας ρουμανιας.......και αλλων ανεπτυγμενων χωρων) γιατρους

εχουν να κατσουν στο σκαμνι πολλοι "ανθρωποι"

ο κυριακος ειναι μια κακιστη καρικαρτουρα τραμπ με μια μεγαλη διαφορα δεν δινει δεκαρα τσακιστη για το εθνος και τους ελληνες πολιτες οπως το ειχε υποσχεθει και το ειχε πραξει ο τραμπ
θα ερθει και αυτη η ωρα

Καλά, κάθησε τώρα στην άκρη και παρακολούθα πως τα πάει χάλια η χώρα και παρακάλα να τα πάει χειρότερα για να βγεις και να πεις πως είχες δίκιο.

Α και οι υπόλοιπες χώρες που ακολουθούν το λοκνταουν του Κούλη.

Ρε, δε μας είπες τελικά, πως έγινε και η συνωμοσία και δεν έβρισκες την πρόσκληση σε διαβούλευση για τον αντικαπνιστικό;

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.102
Πόντοι
3.656
Γαμω το Κούλη κ την Μαρεβα
:angry:

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
μπαροκ

στο σκαμνι ολοι λοιμοξιολογοι μπεχρακης και σια οε

συντομα

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.010
Πόντοι
216

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
7.045
Πόντοι
1.056
Κυριοι....μαθαινουμε.....απο τις ειδησεις....κατι ακουγεται για ......

Συνημμένα

• large_20190213154317_akornteon_startone_22_red.jpeg
    large_20190213154317_akornteon_startone_22_red.jpeg
    16,2 KB · Εμφανίσεις: 26

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
7.045
Πόντοι
1.056
Αυτη δεν ειναι Κυβερνηση.....Ορχηστρα....ειναι.....ρε που μπλεξαμε.....θα αρχισουν αυριο και οι μαλακες στα καναλια και θα μας ζαλισουν τα ΑΡΧΙΔΙΑ....Mε την λεξη "ΑΚΟΡΝΤΕΟΝ".......

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356

«Ο ιός έρχεται με τη βροχή - Όταν βγαίνεις έξω να κρατάς ομπρέλα»
Σύμφωνα με την άποψή του ο κορονοϊός έρχεται με τη βροχή: «Δεν φοβόμουν, αλλά από εδώ και πέρα έχω αρχίσει και φοβάμαι, γιατί το δεύτερο κύμα θα είναι πολύ πιο δυνατό, γιατί ο ιός έρχεται κατά την άποψή μου από τη βροχή, από τα σύννεφα, γιατί εκεί έχουν ρίξει τον ιό για να μην τους βλέπουμε και όπου πάει το σύννεφο και βρέχει, πάει και ο ιός, αυτό είναι η άποψή μου. Άρα, όταν βγαίνεις έξω και βρέχει, πρέπει να κρατάς ομπρέλα και αν βραχούν τα ρούχα σου και τα παπούτσια σου, να τα βγάλεις έξω και κάνεις απολύμανση. Η βροχή φέρνει τον ιό. Κανείς δεν μπορεί να τους σταματήσει.

https://[URL unfurl="true"]www.ethnos.gr/sites/default/files/styles/normal/public/images/2019/12/dsc_7198_1.jpg?itok=d-6XsGC0[/img[/URL]]

Είναι αποφασισμένοι βάσει σχεδίου, γιατί αυτό που ζούμε τώρα είναι αποφασισμένο εδώ και χρόνια, για να μειώσουν τον πληθυσμό και συγκεκριμένα, την τρίτη ηλικία, για να γλιτώσουν τις συντάξεις. Γιατί πιστεύουν ότι αυτό θα βοηθήσει πολύ για την ανάπτυξη της οικονομίας. Η κυβέρνηση ακολουθεί την πολιτική της Γερμανίας, γιατί παίρνει χρήματα γι’ αυτόν τον ιό. Εύχομαι όλα να πάνε καλά γιατί μόνο ο Θεός μπορεί να δώσει ένα τέλος σε αυτό και επειδή ο εχθρός του κακού είναι το χειρότερο, έχω την υποψία ότι θα γίνουν τεράστιες φυσικές καταστροφές. Μόνο έτσι θα ξεχαστεί αυτός ο ιός», είπε ο Σταμάτης Γονίδης

[URL unfurl="true"]https://www.ethnos.gr/lifestyle/131880_stamatis-gonidis-gia-koronoio-i-brohi-fernei-ton-io-prepei-na-kratas-omprela[/URL]

[b]
Η χώρα έχει απίστευτες δυνατότητες στην παραγωγή μαλακίας[/b].:confused:

Συνημμένα

• ΒΛΑΞ.jpg
    ΒΛΑΞ.jpg
    85,6 KB · Εμφανίσεις: 19

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.033
Πόντοι
5.006
παντως δεν μου το βγαζετε απο το μυαλο : καποια σχεση με τον ιο θα εχει και η επιπεδη γη, αλλα δεν μπορω ακομα να βρω την συνδεση....

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.027
Πόντοι
5.506
μπαροκ

Εκλογές πότε είπες οτι θα χουμε;;; :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

μεχρι το ερχομενο φθινοπωρο εαν δεν τα καταφερει με τον ανασχηματισμο που θα κανει αμεσως μετα τις γιορτες των χριστουγεννων

Άρα ήδη οι προβλέψεις σου έχουν πάει έναν χρόνο μετά. Καλά τα πας.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.027
Πόντοι
5.506
παντως δεν μου το βγαζετε απο το μυαλο : καποια σχεση με τον ιο θα εχει και η επιπεδη γη, αλλα δεν μπορω ακομα να βρω την συνδεση....

Σίγουρα έχει και με τα 300 τρισεκατομμύρια εκατομμύρια δις του Αρτέμη Τάκη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom