Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
31.081
Πόντοι
5.506
με το καπνισμα η μαλακια που εγινε ειναι οτι δεν δωθηκε σε αυτον ο χωρος που του αναλογει να κανει αυτο που θελει και ΔΕΝ ειναι παρανομο....αποκλειστηκε απο παντου.

Γιατί, απαγορεύεται το κάπνισμα στο σπίτι σου ή στην αυλή σου ή σε εξωτερικούς χώρους;
ελα ρε τωρα.....
δλδ εγω που καπνιζω να κλειστω μεσα ε?
αφηστε της μαλακιες

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
31.081
Πόντοι
5.506
τεραστιο λαθος της κυβερνησης να ψαζει στελεχη και τον πθ τον ιδιο να σκιζουν πουκαμισα οτι λοκνταουν δεν θα ξαναγινει....
αν δεν εκτιμας κατι καλα δεν μπορεις να κυβερνας..

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.983
Πόντοι
5.506
με το καπνισμα η μαλακια που εγινε ειναι οτι δεν δωθηκε σε αυτον ο χωρος που του αναλογει να κανει αυτο που θελει και ΔΕΝ ειναι παρανομο....αποκλειστηκε απο παντου.

Γιατί, απαγορεύεται το κάπνισμα στο σπίτι σου ή στην αυλή σου ή σε εξωτερικούς χώρους;
ελα ρε τωρα.....
δλδ εγω που καπνιζω να κλειστω μεσα ε?
αφηστε της μαλακιες

Ίσα ίσα, όσοι καπνίζουν βγαίνουν έξω, απλά υπάρχουν πολλές προηγμένες χώρες που το απαγορεύουν και αυτό. Και εγώ που ατμίζω ανήκω στην ίδια κατηγορία. Και συγκαταλέγομαι στους καπνιστές. Και καλά έκαναν και το απαγόρευσαν γιατί είναι απολύτως βλαβερό. Και πολύ άργησαν.
Τωρα, να ψάχνει ο άλλος ο φελλός αν δημοσιεύθηκε και αν συζητήθηκε και τ αρχίδια μου κουνιούνται είναι γραφικό εώς εμμονικό απέναντι στη νδ. ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑΝ. Και αν το έκανε και ο τσίπρας, τα ίδια θα έλεγα.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.983
Πόντοι
5.506
τεραστιο λαθος της κυβερνησης να ψαζει στελεχη και τον πθ τον ιδιο να σκιζουν πουκαμισα οτι λοκνταουν δεν θα ξαναγινει....
αν δεν εκτιμας κατι καλα δεν μπορεις να κυβερνας..

Αυτό σωστό, καλύτερα να λες το χειρότερο σενάριο και ας μην ισχύσει.

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
798
Πόντοι
96
Για να μαθαίνετε μπαλίτσα....

Κλασσικό παράδειγμα προπαγάνδας που βασίζεται σε λογική πλάνη (επιχείρημα αντιπερισπασμού και ειδικότερα το επιχείρημα του "αχυράνθρωπου). Η δήλωση έρχεται να "χτυπήσει" το βίντεο του Πετράκου.

Τέλος μαθήματος........

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.413
Πόντοι
2.786
Ίσα ίσα, όσοι καπνίζουν βγαίνουν έξω, απλά υπάρχουν πολλές προηγμένες χώρες που το απαγορεύουν και αυτό. Και εγώ που ατμίζω ανήκω στην ίδια κατηγορία. Και συγκαταλέγομαι στους καπνιστές. Και καλά έκαναν και το απαγόρευσαν γιατί είναι απολύτως βλαβερό. Και πολύ άργησαν.
Τωρα, να ψάχνει ο άλλος ο φελλός αν δημοσιεύθηκε και αν συζητήθηκε και τ αρχίδια μου κουνιούνται είναι γραφικό εώς εμμονικό απέναντι στη νδ. ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑΝ. Και αν το έκανε και ο τσίπρας, τα ίδια θα έλεγα.
XAXAXAXAXAXA σιγά μην το έκανε ο καταληψίας!!! Πoυ θα έπιναν τα μπαφίδια τους? :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
31.081
Πόντοι
5.506
ρε ποσο χαζουλης ειναι αυτο ?
πεταχτε τον εξω απο την ΝΔ κανει κακο :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.983
Πόντοι
5.506

Κλασσικό παράδειγμα προπαγάνδας που βασίζεται σε λογική πλάνη (επιχείρημα αντιπερισπασμού και ειδικότερα το επιχείρημα του "αχυράνθρωπου). Η δήλωση έρχεται να "χτυπήσει" το βίντεο του Πετράκου.

Τέλος μαθήματος........

Δηλαδή ο γονίδης είναι βαλτός του Κυριάκου;

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.413
Πόντοι
2.786

Τέλος μαθήματος........
Είναι ένα κλασσικό παράδειγμα του γιατί δεν χρειάζεται το κάθε ούγκανο να εκφράζει γνώμη για τον covid! :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
798
Πόντοι
96

Τέλος μαθήματος........
Είναι ένα κλασσικό παράδειγμα του γιατί δεν χρειάζεται το κάθε ούγκανο να εκφράζει γνώμη για τον covid! :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Ναί αυτός είναι ο σκοπός της προπαγάνδας.

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
121
Like
19.954
Πόντοι
27.686

Τέλος μαθήματος........
Οταν η κοκα σουχει καψει το μυαλο....

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
798
Πόντοι
96

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.722
Πόντοι
736
Ε δεν το ξέρεις ρε τύπε οτι ο Κυριάκος με τον Χαρδαλιά εξουσιάζουν όλο τον πλανήτη;
Άντε πάλι η ίδια καραμελίτσα. Βρες και κάνε μου έστω ΜΙΑ παράθεση που να μιλάει για παγκόσμια συνωμοσία με αρχηγό τον Κούλη και υπαρχηγό τον Χαρδαλιά. ΜΙΑ θέλω, όχι περισσότερες.

Εσύ βάλε μου ποιά χώρα κάνει επιλεκτικό λοκνταουν.
Κάνε αυτό που σου είπα και μην υπεκφεύγεις. Βρες μου ΕΝΑΝ που να μιλάει για παγκόσμια συνωμοσία με αρχηγό το Χαρδαλιά.

Ρε ΗΛΙΘΙΕ, πετάχτηκες σαν την πούτσα όταν απάντησα στο Σάββα που μας έβαλε τη γνώμη του μαλάκα του Ιωαννίδη οτι διαφωνεί με το λοκνταουν και άλλες μαλακίες. Και ο σάββας κατέληξε μάλιστα οτι το λοκνταουν ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ καθιερώθηκε από την πρώτη χώρα που το επέβαλε.

Τι μαλακίες μου τσαμπουνάς τώρα;

Δεν έχω καταλήξει , είπα οτι ΑΝ ισχύει η θεωρία του ιωαννίδη τότε μάλλον φταίει η πρώτη χώρα , μπορεί να μην ισχύει η θεωρία αυτή και να συμβαίνει κάτι άλλο πχ συμβουλές-εντολές του ΠΟΥ η ποιός ξέρει τι άλλο.

Έχεις εσυ κάποια θεωρία γιατί ξεθάφτηκε η καραντίνα και μάλιστα όχι στους άρρωστους αλλά στους υγιείς ;

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.983
Πόντοι
5.506
Ε δεν το ξέρεις ρε τύπε οτι ο Κυριάκος με τον Χαρδαλιά εξουσιάζουν όλο τον πλανήτη;
Άντε πάλι η ίδια καραμελίτσα. Βρες και κάνε μου έστω ΜΙΑ παράθεση που να μιλάει για παγκόσμια συνωμοσία με αρχηγό τον Κούλη και υπαρχηγό τον Χαρδαλιά. ΜΙΑ θέλω, όχι περισσότερες.

Εσύ βάλε μου ποιά χώρα κάνει επιλεκτικό λοκνταουν.
Κάνε αυτό που σου είπα και μην υπεκφεύγεις. Βρες μου ΕΝΑΝ που να μιλάει για παγκόσμια συνωμοσία με αρχηγό το Χαρδαλιά.

Ρε ΗΛΙΘΙΕ, πετάχτηκες σαν την πούτσα όταν απάντησα στο Σάββα που μας έβαλε τη γνώμη του μαλάκα του Ιωαννίδη οτι διαφωνεί με το λοκνταουν και άλλες μαλακίες. Και ο σάββας κατέληξε μάλιστα οτι το λοκνταουν ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ καθιερώθηκε από την πρώτη χώρα που το επέβαλε.

Τι μαλακίες μου τσαμπουνάς τώρα;

Δεν έχω καταλήξει , είπα οτι ΑΝ ισχύει η θεωρία του ιωαννίδη τότε μάλλον φταίει η πρώτη χώρα , μπορεί να μην ισχύει η θεωρία αυτή και να συμβαίνει κάτι άλλο πχ συμβουλές-εντολές του ΠΟΥ η ποιός ξέρει τι άλλο.

Έχεις εσυ κάποια θεωρία γιατί ξεθάφτηκε η καραντίνα και μάλιστα όχι στους άρρωστους αλλά στους υγιείς ;

Δε μπορώ να πιστέψω τη θεωρία του ΕΝΟΣ απέναντι στη θεωρία των πολλών.

Η καραντίνα ξεθάφτηκε γιατί τα κρούσματα πολλαπλασιάστηκαν τραγικά. ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ άρρωστοι, για την ακρίβεια φορείς του ιού είμαστε ΟΛΟΙ.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.885
Πόντοι
5.006
raopau

επειδη εισαι κυβερνητικος και ψεκασμενος δεν σου φταιω εγω

με το που ανακοινωθηκε γυρω στις 1 μεσημερι τριτης στα δελτια ειδησεων εψαξα μεσω google να βρω που θα γινει η διαβουλευση και δεν βρεθηκε κανενα link για οποιαδηποτε πληροφορια

η οποια ενεργεια εγινε στα μουλωχτα χωρις να πεσει κιχ ετσι ωστε να ψηφιστει "αθορυβα" σαν νομοθεσια την κυριακη το βραδυ

εκεινες τις ημερες το λεγανε και οι καταστηματαρχες στα δελτια ειδησεων ολων των αθηναικων καναλιων

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΕ ΣΕ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ

τυπε ειναι ξεκαθαρο οτι συνεργαστηκαν ολα τα σαιτ μαζι με τα κεντρικα της γοογλε στο αμερικα και ανεβασαν ολα αυτα τα αρθρα για την διαβουλευση εκ των υστερων,,,εσυ οταν μπηκες στο γοογλε το μεσημερι της τριτης εχεις δικιο που δεν βρηκες κανενα αρθρο...μετα γυρω στον δεκεμβρη τα ανεβασαν απο τα κεντρικα της γοογλε με προγενεστερη ημερομηνια σεμπτεμβριου...
προκειται για ξεκαθαρη παγκοσμια συνομωσια για να σου κοψουν το μαλμπορο...
:confused::confused::confused::confused:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.983
Πόντοι
5.506
raopau

επειδη εισαι κυβερνητικος και ψεκασμενος δεν σου φταιω εγω

με το που ανακοινωθηκε γυρω στις 1 μεσημερι τριτης στα δελτια ειδησεων εψαξα μεσω google να βρω που θα γινει η διαβουλευση και δεν βρεθηκε κανενα link για οποιαδηποτε πληροφορια

η οποια ενεργεια εγινε στα μουλωχτα χωρις να πεσει κιχ ετσι ωστε να ψηφιστει "αθορυβα" σαν νομοθεσια την κυριακη το βραδυ

εκεινες τις ημερες το λεγανε και οι καταστηματαρχες στα δελτια ειδησεων ολων των αθηναικων καναλιων

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΕ ΣΕ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ

τυπε ειναι ξεκαθαρο οτι συνεργαστηκαν ολα τα σαιτ μαζι με τα κεντρικα της γοογλε στο αμερικα και ανεβασαν ολα αυτα τα αρθρα για την διαβουλευση εκ των υστερων,,,εσυ οταν μπηκες στο γοογλε το μεσημερι της τριτης εχεις δικιο που δεν βρηκες κανενα αρθρο...μετα γυρω στον δεκεμβρη τα ανεβασαν απο τα κεντρικα της γοογλε με προγενεστερη ημερομηνια σεμπτεμβριου...
προκειται για ξεκαθαρη παγκοσμια συνομωσια για να σου κοψουν το μαλμπορο...
:confused::confused::confused::confused:

Είσαι κυβερνητικός και ψεκασμένος.

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
798
Πόντοι
96
Barock,
Λογικό άλμα λέγεται αυτό. Χρησιμοποιείται για να μειώσει μια θέση χρησιμοποιώντας (συχνά) την υπερβολή.......η καλύτερη αντιμετώπιση τέτοιων επιχειρημάτων (λογικών αλμάτων) είναι να τα αναγνωρίζεις ώς τέτοια και σε καμία περίπτωση ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΑΝΤΙΚΡΟΎΕΙΣ........

Το site γαμιέται........

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.722
Πόντοι
736
Τυποι,ξερει κανεις αν τα παγκακια θα ξαναξηλωθουν και οι παιδικες χαρες θα κλεισουν οπως τον Μαρτη με τα 100 κρουσματα;

Εμάς εδω δυτική θεσσαλονίκη μας είχαν κλείσει και την Αντώνη Τρίτση που πήγαινε ο κόσμος για περπάτημα , φυσικά το οτι κλείνοντας ένα μέρος μπορεί να υπάρχει συνωστισμός σε άλλα μέρη μάλλον δεν τους περασε απο το μυαλό.

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
7.007
Πόντοι
1.056
Καλο μεσημερι στους Φιλους....καμμια ενημερωση για τον Πυρετο Λυσσα......ουτε στα καναλια....57 συνανθρωποι....μεταδοση απο πολιτεια σε πολιτεια....Ακρα του Ταφου Σιωπη.....57 συνανθρωποι στο ΜΠΑΜ-ΜΠΑΜ.....στο αψε σβησε......Φαινεται δεν Πουλαει....ειναι και μακρυα.....ΑΠΑΙΤΩ μια και η πολιτεια ενδιαφερεται για την υγεια μου και το Καλο μου να μεριμνηση για τα δεοντα......ΠΟΙΟΣ μου λεει οτι δεν θα ερθει και στας ΕΥΡΩΠΑΣ.....παρακαλω να συνεχιστει η καραντινα......μεχρι τουλαχιστον να μπορει να αντιμετωπιστει.......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom