Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.983
Πόντοι
5.506
BAKALIS74

συνεχεια προβαλουν "τους γνωστους αγνωστους¨λημοξιολογους στα τηλεοπτικα καναλια

οσοι ειναι απεναντι τους λοιμοξιολογοι δεν πρεπει να προβαλονται οι αποψεις τους

οσο αφορα για το τσιγαρο που λες η κυβερνηση εκανε το εξης αντισυνταγματικο

εθεσε ως οριο 48 ωρες για διαβουλευση αναμεσα σε αυτους και σε καταστηματαρχεες αλλα και σε πολιτες καπνιστες
αλλα δεν ειχαν τονισει που και ποτε θα γινει η διαβουλευση μεχρι να περασει το μετρο σαν νομοθεσια

προσεξε

μιλαμε απο τριτη πρωι που ειχε ανακοινωθει το μετρο αυτο μεχρι την κυριακη το βραδυ που θα ψηφιζοταν στην βουλη

τη νομοθεσια περασε χωρις να ακουστουν αλλες γνωμες

απλα εγινε το ρουσφετι στον μπεχρακη χωρις να ακουστει κιχ

και μιλαμε για εναν τυπο που εχει 5 η 6 κλινικες δινοντας ψιχουλα στην εφορια

θα ερθει και η ωρα του αυτη για την φασιστικη νομοθεσια που επεβαλε με το δογμα του αποφασισομεν και διαταξομεν

Καλά τα λες τύπε, ποιός Μπεχράκης τώρα, δεν ακούνε όλους τους υπόλοιπους έγκριτους πνευμονολόγους που λένε πως το κάπνισμα κάνει καλό στην υγεία και θα έπρεπε να καπνίζουμε όλοι ακόμα και οι μη καπνιστές.

ΕΧΕΤΕ ΧΑΖΕΨΕΙ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ.

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
raopau

εκεινες τις ημερες εψαξα μεσω google για ημερα και ωρα συναντησης

ΠΟΥΘΕΝΑ δεν υπηρχε προσκληση να ερθουν πολιτες και καταστηματαρχες να μιλησουν

αυτες τις πουστιες εκ των υστερων οτι ειχε πραγματοποιηθει στο ταδε μερος και την ταδε ωρα ΕΚΠΡΟΘΕΣΜΑ ξερουν να τις κανουν

θα ερθει και η ωρα και για αυτα

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.092
Πόντοι
1.706
Ε δεν το ξέρεις ρε τύπε οτι ο Κυριάκος με τον Χαρδαλιά εξουσιάζουν όλο τον πλανήτη;
Άντε πάλι η ίδια καραμελίτσα. Βρες και κάνε μου έστω ΜΙΑ παράθεση που να μιλάει για παγκόσμια συνωμοσία με αρχηγό τον Κούλη και υπαρχηγό τον Χαρδαλιά. ΜΙΑ θέλω, όχι περισσότερες.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.983
Πόντοι
5.506
η διαβουλευση για τον αντικαπνιστικο κρατησε μια ολοκληρη εβδομαδα!!!!! απο από 25 Σεπτεμβρίου 2019, ημέρα Τετάρτη και ώρα 16:00 μέχρι την 2α Οκτωβρίου 2019, ημέρα Τετάρτη και ώρα 16:00.
και δυσικα δημοσιευτηκε και η προσκληση για διαβουλευση στο Opengov οπως γινεται σε ολες τις διαβουλευσεις!!!!! και φυσικα δημοσιευτηκε σε ολα σχεδον τα σαιτ και τις εφημεριδες!!!! μπχ
υγ: προφανως γλασκος θα ηθελε προσωπικη προσκληση να του ερθει στο σπιτι μπας και τους κανει την τιμη να συμμετασχει στην διαβουλευση...ρε τι ζουμε....:confused:

Ναι αλλά κονόμησε ο μπεχράκης και δίνει και ψίχουλα στην εφορία αφού επειδή.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.983
Πόντοι
5.506
raopau

αυτες τις πουστιες εκ των υστερων οτι ειχε πραγματοποιηθει στο ταδε μερος και την ταδε ωρα ΕΚΠΡΟΘΕΣΜΑ ξερουν να τις κανουν

Έτσι ρε τύπε, πες το οτι το κρατάς μανιάτικο γιατί δε μαζευτήκατε ΟΛΟΙ να μιλήσετε. :jerking::jerking::jerking::jerking::jerking::jerking:

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
BAKALIS74

σε ολα τα κρατη υπαρχουn σημεια για μη καπνιζοντες και καπνιζοντες

μονο εδω στην ελλαδα με το ρητο αποφασισομεν και διαταξομεν ΣΕ ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΥ αποφασισανε ομοφωνα μαζι με τον μπεχρακη να ισχυει μονοτερμα ¨οτι ειπαν οι ειδικοι"

οφειλει και δωσει εξηγησεις ο κυριακος οταν ξεκουμπιστει απο την πρωθυπουργικη ΝΙΡΒΑΝΑ στην οποια εχει δυστυχως παθει καταστολη απο την ναπολεοντικη συμπεριφορα του

κατι σαν τον τραμπ θα παθει και αυτος αλλα σε πολλυ χειροτερο βαθμο

ειμαστε βαλκανια και οχι δυτικη ευρωπη για καταστασεις payback

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.885
Πόντοι
5.006
raopau

τι εκ των υστερων ρε μαλεα????σου εβαλα λινκ απο το ιν.γρ με ημερομηνια 25-09-2019!!!!!
ενα google search αν κανεις θα δεις χιλιαδες αρθρα απο σαιτ με ημερομηνιες μεσα στον σεπτεμβριο του 2019!!!
ειπαμε να εισαι ψεκασμενος, αλλα εσυ το παραξηλωσες....
:confused::confused::confused::confused:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.983
Πόντοι
5.506
Ε δεν το ξέρεις ρε τύπε οτι ο Κυριάκος με τον Χαρδαλιά εξουσιάζουν όλο τον πλανήτη;
Άντε πάλι η ίδια καραμελίτσα. Βρες και κάνε μου έστω ΜΙΑ παράθεση που να μιλάει για παγκόσμια συνωμοσία με αρχηγό τον Κούλη και υπαρχηγό τον Χαρδαλιά. ΜΙΑ θέλω, όχι περισσότερες.

Εσύ βάλε μου ποιά χώρα κάνει επιλεκτικό λοκνταουν.

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.092
Πόντοι
1.706

Κάνε αυτό που σου είπα και μην υπεκφεύγεις. Βρες μου ΕΝΑΝ που να μιλάει για παγκόσμια συνωμοσία με αρχηγό το Χαρδαλιά.

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
raopau

επειδη εισαι κυβερνητικος και ψεκασμενος δεν σου φταιω εγω

με το που ανακοινωθηκε γυρω στις 1 μεσημερι τριτης στα δελτια ειδησεων εψαξα μεσω google να βρω που θα γινει η διαβουλευση και δεν βρεθηκε κανενα link για οποιαδηποτε πληροφορια

η οποια ενεργεια εγινε στα μουλωχτα χωρις να πεσει κιχ ετσι ωστε να ψηφιστει "αθορυβα" σαν νομοθεσια την κυριακη το βραδυ

εκεινες τις ημερες το λεγανε και οι καταστηματαρχες στα δελτια ειδησεων ολων των αθηναικων καναλιων

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΕ ΣΕ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.413
Πόντοι
2.786
BAKALIS74

σε ολα τα κρατη υπαρχουn σημεια για μη καπνιζοντες και καπνιζοντες

μονο εδω στην ελλαδα με το ρητο αποφασισομεν και διαταξομεν ΣΕ ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΥ αποφασισανε ομοφωνα μαζι με τον μπεχρακη να ισχυει μονοτερμα ¨οτι ειπαν οι ειδικοι"

οφειλει και δωσει εξηγησεις ο κυριακος οταν ξεκουμπιστει απο την πρωθυπουργικη ΝΙΡΒΑΝΑ στην οποια εχει δυστυχως παθει καταστολη απο την ναπολεοντικη συμπεριφορα του

κατι σαν τον τραμπ θα παθει και αυτος αλλα σε πολλυ χειροτερο βαθμο

ειμαστε βαλκανια και οχι δυτικη ευρωπη για καταστασεις payback

Κάνεις μεγάλο λάθος για τους λοιμωξιολόγους. Είναι όλοι με ονοματεπώνυμο στην επιτροπή. Γύρω στους 25. Google it!

Επίσης κάνεις λάθος. Όταν πρόκειται για ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ πρόβλημα (υγείας ή οτιδήποτε άλλο, πόσο μάλλον υγείας) τότε πολύ σωστά και δεν αφήνουν τον κάθε τσαρλατάνο να λέει ότι του καβλώσει.

Κάνεις επίσης πολύ μεγάλο λάθος. Ο αντικαπνιστικός νόμος είχε ψηφιστεί το 2008 ή 2009. Εφαρμόστηκε 10 (ολογράφως ΔΕΚΑ) χρόνια μετά.

Να σε ρωτήσω τώρα κάτι... τον Καναδά τον θεωρείς προηγμένο δυτικό κράτος ή φασίστες και αντισυνταγματικούς? Απάντησε μέσα σου και διάβασε παρακάτω:

Είχα πάει Καναδά το 2019 το καλοκαίρι. Σε εστιατόριο που ήμουν είδα τις ενδείξεις "No smoking". Τι γίνεται λοιπόν σε εκείνο το κράτος? Αν ανάψεις τσιγάρο, έρχεται το γκαρσόνι και σου κάνει παρατήρηση. ΜΙΑ φορά. Την δεύτερη, δεν έρχεται το γκαρσόνι. Έρχεται ο μπάτσος ο οποίος σου κόβει κλήση $2.000 (καναδικά δολάρια, δηλαδή περίπου €1.300) την οποία πρέπει να πληρώσεις ευθύς αμέσως.... full amount... εκεί δεν έχει τις πίπες τύπου "πλήρωσε μέσα σε 10 ημέρες και πληρώνεις το μισό πρόστιμο". Δεν έχεις να πληρώσεις? "Βραχιόλια" και μέσα.

Πες μου τώρα.... τι απάντησες στην ερώτηση? Φασίστες? ή Το πιο προηγμένο δυτικό κράτος?

Φαντάσου τώρα και την εικόνα:
Τύπος που ανάβει τσιγάρο στην Ελλάδα. Του κάνει παρατήρηση το γκαρσόνι. Σκέφτεται ο ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ ο ΓΑΜΑΩ της υφηλίου όλης:
"Ρε δεν πα να γαμηθείτε... εγώ θα καπνίσω, δεν κατάλαβα!!! ποιος έχει πρόβλημα?"
Σκάει μύτη περιπολικό, του γράφει κλήση και επειδή ΣΙΓΟΥΡΑ δεν έχει να πληρώσει, τον πάνε μέσα.

Πες μου τώρα εσύ τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων "Αυγή", "Εφημερίδα των Συντακτών", "Ντοκουμέντο".

Μήπως θες να σου πω εγώ? ή κάτι ψυλιάζεσαι? :grin:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.983
Πόντοι
5.506

Κάνε αυτό που σου είπα και μην υπεκφεύγεις. Βρες μου ΕΝΑΝ που να μιλάει για παγκόσμια συνωμοσία με αρχηγό το Χαρδαλιά.

Ρε ΗΛΙΘΙΕ, πετάχτηκες σαν την πούτσα όταν απάντησα στο Σάββα που μας έβαλε τη γνώμη του μαλάκα του Ιωαννίδη οτι διαφωνεί με το λοκνταουν και άλλες μαλακίες. Και ο σάββας κατέληξε μάλιστα οτι το λοκνταουν ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ καθιερώθηκε από την πρώτη χώρα που το επέβαλε.

Τι μαλακίες μου τσαμπουνάς τώρα;

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636

Γερμανία.

Γερμανικα νεα αναφερουν μερικο λοκνταουν:
Ελληνικα νεα αναφερουν οτι η γερμανια τελει υπο ολικο λοκνταουν:

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
31.081
Πόντοι
5.506
με το καπνισμα η μαλακια που εγινε ειναι οτι δεν δωθηκε σε αυτον ο χωρος που του αναλογει να κανει αυτο που θελει και ΔΕΝ ειναι παρανομο....αποκλειστηκε απο παντου.

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Μπαρμπαπήδουλας

ακου και τον troubakhs

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.983
Πόντοι
5.506

Γερμανία.

Γερμανικα νεα αναφερουν μερικο λοκνταουν:
Ελληνικα νεα αναφερουν οτι η γερμανια τελει υπο ολικο λοκνταουν:

Άλλο το μερικό λοκνταουν και άλλο το ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΟ λοκνταουν. Και άλλο το οτι το εφήρμοσε, λάθος κατά τη γνώμη κάποιων, ΟΛΗ Η ΥΦΗΛΙΟΣ εξαιτίας της Ελλάδας και του Κούλη.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
31.081
Πόντοι
5.506
οχι τον μπαρμπαφιτσουλα ρε....

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.983
Πόντοι
5.506
με το καπνισμα η μαλακια που εγινε ειναι οτι δεν δωθηκε σε αυτον ο χωρος που του αναλογει να κανει αυτο που θελει και ΔΕΝ ειναι παρανομο....αποκλειστηκε απο παντου.

Γιατί, απαγορεύεται το κάπνισμα στο σπίτι σου ή στην αυλή σου ή σε εξωτερικούς χώρους;

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.413
Πόντοι
2.786
Μπαρμπαπήδουλας

ακου και τον troubakhs

1) Tον βλάκα πιτσιρίκο? Ποιος τον παίρνει στα σοβαρά μωρέ? :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

2) Εγώ καπνιστής είμαι και δεν έχω πρόβλημα. Βγαίνω έξω.

Nα σου πω τις χώρες όπου δεν καπνίζεις πουθενά?
Καναδάς, Αυστραλία, Σιγκαπούρη, ΗΠΑ, Φινλανδία, Σουηδία, Αγγλία, Ιταλία.

Να σου πω και χώρες όπου κανπνίζουν παντού?
Μαυροβούνιο, Ελλάδα, Ινδονησία, Βοσνία-Ερζεγοβίνη, Χιλή.

Διάλεξε σε ποια χώρα θες να μοιάσεις!!!

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Τες πα,συζηταμε τα ιδια κ τα ιδια σαν πενταχρονα.

Αρπαζουμε τις λεξεις κ λεει το καθε κομματοσκυλο οτι του καπνισει.

Υπαρχουν ψωλαδες εδω που απ το πρωι ως το βραδυ γραφουν αβερτα μνμ τα ιδια κ τα ιδια,

-βαλε μ λινκ
-μπαινει λινκ
-ναι αλλα η οξεια δεν ειναι εκει κ ο τονος οχι εκει αλλα αλλου
-δλδ μας λες η κυβερνηση προστατευει τον πολιτη με τα μετρα;
-δλδ εσυ μ λες οτι ο κουλης επεβαλε πγκοσμιο λοκνταουν

Καπως ετσι πανε οι συζητησεις δυο βδομαδες τωρα...

Καλη συνεχεια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom