Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.680
- Πόντοι
- 3.936
Τυπε RETRO πως νιώθεις που επιτέλους βρήκες τον δάσκαλο σου;
τύπε ιωσηφ μονο δέος. ειχα να νόβα ετσι απο τοτε που εβαλες την αποδειξη απο του μποτρίνι
Κοπελίτσα (όπως σε βάφτισε ο Μπαρμπαπήδουλας ) μετά τον Μποτρίνι πάω και τρώω πάντα πιτόγυρα.
τύπε μακη52 δάσκαλε ιωσηφ μετα τα πιτόγυρα βγαζεις και φωτο την αποδειξη η το κανεις μονο οταν πας στου μποτρίνι για λεζάντα ;
Κοπελίτσα τα πιτόγυρα δεν τα πληρώνω πότε,μου δίνει voucher o Μποτρίνι.
τύπε μακη52 ιωσηφ μηπως αντι για μετρητα πληρωνεις τα σουβλάκια με επιταγη φεκΑ75 απο τοτε που κλαιγόσουνα οτι μπηκες αναστολή και έχασες τζίρο;
επισης διαβαζω τύπε σε αλλα νήματα καποια υπονοουμενα για πουστογριες. ελπιζω να μην αναφέρονται σε εσενα
Κοπελίτσα ευχαριστώ που ενδιαφέρεσαι για τα οικονομικά μου,αυτή η εμμονή σου για τον Μποτρίνι είναι δείγμα κόμπλεξ και κακομοιρίας,βρες ένα καλό παιδί να σε αποκαταστήσει και να σε βγάλει έξω να φας κάτι της προκοπής.
Αλήθεια ο Μπαρμπαπήδουλας εκτός από βάφτιση σου έκανε και ευνουχισμό;
τύπε δάσκαλε ιωσηφ τι παιχτηκε με το σαιτ. μια φορα ειπα να λύσω μια παρεξηγηση με εσενα και αμεσως έπεσε ο σερβερ και δεν με άφηνε να μπω. προς στιγμης σκεφτηκα οτι εκανες κονε για μπαν
τύπε ελα στα ισα σου γιατι με μηδεν πωλησεις μεσα στην καραντινα σε βλεπω να βαζεις υποθήκη για να παρεις κεφάλαιο κίνησης.
οταν πηγες μποτρίνι εβγαλες και σελφι τύπε η ‘ μονο την αποδειξη ;
Κοπελίτσα δεν έχω τέτοια προβλήματα,μην ανησυχείς για μένα,αντέχω και 50 χρόνια καραντίνα,αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν εκνευρίζομαι όταν μου σταματάνε κάποιες από τις δουλείες μου.
Στείλε φώτο από τα βαφτίσια σου και θα ποστάρω σέλφι.
τύπε εισαι καλο παιδι κατα βάθος και σε συμπαθώ. αλλα βαλε λιγο φρένο. να λεμε αληθειες. εισαι ενας πραγματικα σοβαρός επιχειρηματίας μεγάλου βεληνεκους με τζίρο που τρομάζει οκ δεκτό. αλλα πας και βγαζεις λεζάντα φωτο την αποδειξη ρε τύπε απο την ταβερνα του μποτρίνι; γιατι τοσο δήθεν ρε τύπε;
τελος παντων ελα στο κιέβο να τα πουμε για να μην λερώνουνε το νήμα του κορόνα
Κοπελίτσα τίποτα από αυτά που λές,απλά δεν είμαι τσόλι σαν και σένα.
Εσύ που είσαι ευθύς και αυθεντικός για πες μας το παλιό σου το προφίλ,να ξέρουμε βρε κοπελιά αν σε γαμούσα και παλιά.