Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.413
Πόντοι
2.786

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
22.251
Πόντοι
6.056
Τυπε επειδη βαριεμαι να τα παρακολουθω,αυτα βγαινουν και τα λενε δημοσια ή ζουμε σε κανενα ματριξ ή φρουτοπια?Να ξερω να ανησυχω ή οχι :think: :confused: :confused: :confused:
Φαίνεται ότι βαριέσαι κι ανεβάζεις ότι να 'ναι χωρίς να το έχεις ψάξει :grin:
Τυπε αργησα χαρακτηριστικα γιατι πηγα να κοινωνησω σε μια ενορια,εσκασα και το ριξα στα ταματα.Δεν αντεχω με τους ηλιθιους συμπολιτες που πρεπει να δουλεψουν με το στανιο γιατι εχουν προβληματα βιοπορισμου,δεν μπορουν να φανε απο τα ετοιμα που αφησαν οι παππουδες-μπαμπαδες που τα εφτιαξαν με κοπο και σκληρη δουλεια?Βαριεμαι να βλεπω και κατι βουτυρομπεμπεδες με τα πουλοβερ οβερ δε σερτ που τα θελουν ετοιμα στο πιατο και νομιζουν οτι δουλεια ειναι να σε βαλουν καπου διευθυντη να τσεπωνεις ενα μισθο κι εσυ να σαχλαμαριζεις στο τουιτερ και να πετας πιπες και μετα να πρεπει να σε διαγραψουν κι απο το κομα γιατι ηξεραν οτι εισαι στοκος αλλα τοσο πολυ δεν το περιμεναν. :confused: :confused: :confused:

Luka Bazuka

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
6.348
Πόντοι
2.356
Τυπε επειδη βαριεμαι να τα παρακολουθω,αυτα βγαινουν και τα λενε δημοσια ή ζουμε σε κανενα ματριξ ή φρουτοπια?Να ξερω να ανησυχω ή οχι :think: :confused: :confused: :confused:
Εγω τα ανεβαζω ρε συ.

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
22.251
Πόντοι
6.056
Εγω τα ανεβαζω ρε συ.
Εγω τα σχολιαζω ομως,ποσο παει το σχολιο?Να αλλαξω εργοδοτη αμα ειναι :confused: :confused: :confused:

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
31.081
Πόντοι
5.506
Τυπε αργησα χαρακτηριστικα γιατι πηγα να κοινωνησω σε μια ενορια,εσκασα και το ριξα στα ταματα.Δεν αντεχω με τους ηλιθιους συμπολιτες που πρεπει να δουλεψουν με το στανιο γιατι εχουν προβληματα βιοπορισμου,δεν μπορουν να φανε απο τα ετοιμα που αφησαν οι παππουδες-μπαμπαδες που τα εφτιαξαν με κοπο και σκληρη δουλεια?Βαριεμαι να βλεπω και κατι βουτυρομπεμπεδες με τα πουλοβερ οβερ δε σερτ που τα θελουν ετοιμα στο πιατο και νομιζουν οτι δουλεια ειναι να σε βαλουν καπου διευθυντη να τσεπωνεις ενα μισθο κι εσυ να σαχλαμαριζεις στο τουιτερ και να πετας πιπες και μετα να πρεπει να σε διαγραψουν κι απο το κομα γιατι ηξεραν οτι εισαι στοκος αλλα τοσο πολυ δεν το περιμενα. :confused: :confused: :confused:

ε οχι και στοκος :confused::confused::confused:

Luka Bazuka

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
6.348
Πόντοι
2.356
Εγω τα ανεβαζω ρε συ.
Εγω τα σχολιαζω ομως,ποσο παει το σχολιο?Να αλλαξω εργοδοτη αμα ειναι :confused: :confused: :confused:
0,25 δινω μανα μου ,δεν βγαινω!!!!

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
18.676
Πόντοι
3.556
Τυπε RETRO πως νιώθεις που επιτέλους βρήκες τον δάσκαλο σου;:sunglasses:

τύπε ιωσηφ μονο δέος. ειχα να νόβα ετσι απο τοτε που εβαλες την αποδειξη απο του μποτρίνι :confused:

Κοπελίτσα (όπως σε βάφτισε ο Μπαρμπαπήδουλας ) μετά τον Μποτρίνι πάω και τρώω πάντα πιτόγυρα.:confused:

τύπε μακη52 δάσκαλε ιωσηφ μετα τα πιτόγυρα βγαζεις και φωτο την αποδειξη η το κανεις μονο οταν πας στου μποτρίνι για λεζάντα ; :confused:

Κοπελίτσα τα πιτόγυρα δεν τα πληρώνω πότε,μου δίνει voucher o Μποτρίνι.:confused:

τύπε μακη52 ιωσηφ μηπως αντι για μετρητα πληρωνεις τα σουβλάκια με επιταγη φεκΑ75 απο τοτε που κλαιγόσουνα οτι μπηκες αναστολή και έχασες τζίρο; :confused:

επισης διαβαζω τύπε σε αλλα νήματα καποια υπονοουμενα για πουστογριες. ελπιζω να μην αναφέρονται σε εσενα :confused:

Κοπελίτσα ευχαριστώ που ενδιαφέρεσαι για τα οικονομικά μου,αυτή η εμμονή σου για τον Μποτρίνι είναι δείγμα κόμπλεξ και κακομοιρίας,βρες ένα καλό παιδί να σε αποκαταστήσει και να σε βγάλει έξω να φας κάτι της προκοπής.
Αλήθεια ο Μπαρμπαπήδουλας εκτός από βάφτιση σου έκανε και ευνουχισμό;:confused:

τύπε δάσκαλε ιωσηφ τι παιχτηκε με το σαιτ. μια φορα ειπα να λύσω μια παρεξηγηση με εσενα και αμεσως έπεσε ο σερβερ και δεν με άφηνε να μπω. προς στιγμης σκεφτηκα οτι εκανες κονε για μπαν :confused:

τύπε ελα στα ισα σου γιατι με μηδεν πωλησεις μεσα στην καραντινα σε βλεπω να βαζεις υποθήκη για να παρεις κεφάλαιο κίνησης. :confused:

οταν πηγες μποτρίνι εβγαλες και σελφι τύπε η ‘ μονο την αποδειξη ; :confused:

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
18.676
Πόντοι
3.556
Εγω τα ανεβαζω ρε συ.

:wanker:

:confused:

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.680
Πόντοι
3.936

τύπε ιωσηφ μονο δέος. ειχα να νόβα ετσι απο τοτε που εβαλες την αποδειξη απο του μποτρίνι :confused:

Κοπελίτσα (όπως σε βάφτισε ο Μπαρμπαπήδουλας ) μετά τον Μποτρίνι πάω και τρώω πάντα πιτόγυρα.:confused:

τύπε μακη52 δάσκαλε ιωσηφ μετα τα πιτόγυρα βγαζεις και φωτο την αποδειξη η το κανεις μονο οταν πας στου μποτρίνι για λεζάντα ; :confused:

Κοπελίτσα τα πιτόγυρα δεν τα πληρώνω πότε,μου δίνει voucher o Μποτρίνι.:confused:

τύπε μακη52 ιωσηφ μηπως αντι για μετρητα πληρωνεις τα σουβλάκια με επιταγη φεκΑ75 απο τοτε που κλαιγόσουνα οτι μπηκες αναστολή και έχασες τζίρο; :confused:

επισης διαβαζω τύπε σε αλλα νήματα καποια υπονοουμενα για πουστογριες. ελπιζω να μην αναφέρονται σε εσενα :confused:

Κοπελίτσα ευχαριστώ που ενδιαφέρεσαι για τα οικονομικά μου,αυτή η εμμονή σου για τον Μποτρίνι είναι δείγμα κόμπλεξ και κακομοιρίας,βρες ένα καλό παιδί να σε αποκαταστήσει και να σε βγάλει έξω να φας κάτι της προκοπής.

τύπε δάσκαλε ιωσηφ τι παιχτηκε με το σαιτ. μια φορα ειπα να λύσω μια παρεξηγηση με εσενα και αμεσως έπεσε ο σερβερ και δεν με άφηνε να μπω. προς στιγμης σκεφτηκα οτι εκανες κονε για μπαν :confused:

τύπε ελα στα ισα σου γιατι με μηδεν πωλησεις μεσα στην καραντινα σε βλεπω να βαζεις υποθήκη για να παρεις κεφάλαιο κίνησης. :confused:

Κοπελίτσα δεν έχω τέτοια προβλήματα,μην ανησυχείς για μένα,αντέχω και 50 χρόνια καραντίνα,αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν εκνευρίζομαι όταν μου σταματάνε κάποιες από τις δουλείες μου.
Στείλε φώτο από τα βαφτίσια σου και θα ποστάρω σέλφι.:confused:

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
22.251
Πόντοι
6.056
Τυπε αργησα χαρακτηριστικα γιατι πηγα να κοινωνησω σε μια ενορια,εσκασα και το ριξα στα ταματα.Δεν αντεχω με τους ηλιθιους συμπολιτες που πρεπει να δουλεψουν με το στανιο γιατι εχουν προβληματα βιοπορισμου,δεν μπορουν να φανε απο τα ετοιμα που αφησαν οι παππουδες-μπαμπαδες που τα εφτιαξαν με κοπο και σκληρη δουλεια?Βαριεμαι να βλεπω και κατι βουτυρομπεμπεδες με τα πουλοβερ οβερ δε σερτ που τα θελουν ετοιμα στο πιατο και νομιζουν οτι δουλεια ειναι να σε βαλουν καπου διευθυντη να τσεπωνεις ενα μισθο κι εσυ να σαχλαμαριζεις στο τουιτερ και να πετας πιπες και μετα να πρεπει να σε διαγραψουν κι απο το κομα γιατι ηξεραν οτι εισαι στοκος αλλα τοσο πολυ δεν το περιμενα. :confused: :confused: :confused:

ε οχι και στοκος :confused::confused::confused:
Θελω να σε πτυσω αλλα κωλυομαι λογω κορονως :angry: :confused: :confused: :confused: :tooth:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.413
Πόντοι
2.786
Άλλη φορά να ενημερώνεις τι σε ξεπερνάει να το ρυθμίζουμε!Μην μας πάθεις κ τίποτα και μείνει η κυβέρνηση ανυπεράσπιστη από σκουπίδια
Μην ανησυχείς για μένα, σ' ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου, αλλά αν περίμεναν από μένα οι γιατροί κι οι νεκροθάφτες, μάλλον θα έκλειναν... και χωρίς lockdown! :grin:

Άντε, τράβα να τραβήξεις τώρα, το έχεις καθυστερήσει! :jerking: :jerking2: :jerking: :jerking2: :jerking: :jerking2: :jerking: :jerking2: :jerking: :jerking2:

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
22.251
Πόντοι
6.056
Εγω τα ανεβαζω ρε συ.
0,25 δινω μανα μου ,δεν βγαινω!!!!
Θα εξετασω τις τασεις της αγορας,εχω και μερικες προσφορες ακομα,θα ειδοποιηθεις με τηλεγραφημα :confused: :confused: :confused:

Luka Bazuka

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
6.348
Πόντοι
2.356

Συνημμένα

• 123722188_165214381932821_7910917829092872707_n.jpg
    123722188_165214381932821_7910917829092872707_n.jpg
    29,7 KB · Εμφανίσεις: 24

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
18.676
Πόντοι
3.556

Κοπελίτσα δεν έχω τέτοια προβλήματα,μην ανησυχείς για μένα,αντέχω και 50 χρόνια καραντίνα,αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν εκνευρίζομαι όταν μου σταματάνε κάποιες από τις δουλείες μου.
Στείλε φώτο από τα βαφτίσια σου και θα ποστάρω σέλφι.:confused:

τύπε εισαι καλο παιδι κατα βάθος και σε συμπαθώ. αλλα βαλε λιγο φρένο. να λεμε αληθειες. εισαι ενας πραγματικα σοβαρός επιχειρηματίας μεγάλου βεληνεκους με τζίρο που τρομάζει οκ δεκτό. αλλα πας και βγαζεις λεζάντα φωτο την αποδειξη ρε τύπε απο την ταβερνα του μποτρίνι; γιατι τοσο δήθεν ρε τύπε; :confused:

τελος παντων ελα στο κιέβο να τα πουμε για να μην λερώνουνε το νήμα του κορόνα :confused:

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.333
Πόντοι
24.596
ευτυχως σβηστηκε το θεμα με το ποιος πιστευει στον κοβιντ.
οσα καρβουνα ψηφισαν οτι δεν υπαρχει, οταν ο πυρετουλης ξεπερασει το 38 και αρχισουν οι μυαλγιες αν εχουν τα αρχιδια να μην πανε σεδομη υγειας και να κατσουν σπιτι
:confused::confused::confused:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Bλέπω καλη αρχη για την καραντίνα.

Δεκα σελιδες μπινελίκια μεταξυ των μελών .

Η εκτονωση καλα κρατεί.

Γεια σου ρε τύπε Νασο

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
22.251
Πόντοι
6.056
Bλέπω καλη αρχη για την καραντίνα.

Δεκα σελιδες μπινελίκια μεταξυ των μελών .

Η εκτονωση καλα κρατεί.

Γεια σου ρε τύπε Νασο
Αυξηση των διαζυγιων προβλεπω,χρυσες δουλειες θα κανετε παλι :confused: :confused: :confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom