κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 39.891
- Πόντοι
- 19.795
Η πεθερα του εχει τετοιο μαγαζι. Αυτος εχει το ξενοδοχειο που μενω συνηθως.για ψιλοεσπρεσονιουζ μου φαινεται η πληροφορια του γνωστου
Η πεθερα του εχει τετοιο μαγαζι. Αυτος εχει το ξενοδοχειο που μενω συνηθως.για ψιλοεσπρεσονιουζ μου φαινεται η πληροφορια του γνωστου
ε κανε ενα κονε του σαουλ που εχει τη πουτσα και καθεται..Η πεθερα του εχει τετοιο μαγαζι. Αυτος εχει το ξενοδοχειο που μενω συνηθως.
Βαρυ αυτο ... στις ΗΠΑ θα μπορουσες να τους κανεις μηνυση για φυλετικη διακρισηΤυπε ξερεις τι ειναι να πηγαινεις σε κλαμπ στην Κινα που μπαινουνε τσαμπιονλιγκατες μουναρες, να σκας 200 Μαο φιλοδωρημα (26 ευρω) στον πορτιερη και να τρως πορτα; :S
έχει λάμπο η πεθερά?Η πεθερα του εχει τετοιο μαγαζι. Αυτος εχει το ξενοδοχειο που μενω συνηθως.
Αμα κρινω απο τις εργαζομενες Κινεζες, που δινουν ακριβως οτι πληρωσεις, ουτε ενα Μαο περισσοτερο, τοτε και ο Σαουλ πρεπει να ιδρωσει πολυ την φανελα. Δεν υπαρχουν πιο συμφεροντολογες γυναικες απο τις Κινεζες, πιστεψε με.ε κανε ενα κονε του σαουλ που εχει τη πουτσα και καθεται..
θες και λαμπο παναθεμα σεέχει λάμπο η πεθερά?
θα κοιτάξω στις αρχές μέχρι να κάνω όνομα να προσφέρω vfm υπηρεσίες με μετά όταν γίνω γνωστός πόρνος της κενεζικής νύχτας θα αυξήσω τις τιμές και θα χρεώνω έξτραΑμα κρινω απο τις εργαζομενες Κινεζες, που δινουν ακριβως οτι πληρωσεις, ουτε ενα Μαο περισσοτερο, τοτε και ο Σαουλ πρεπει να ιδρωσει πολυ την φανελα. Δεν υπαρχουν πιο συμφεροντολογες γυναικες απο τις Κινεζες, πιστεψε με.
Δεν ξερω η πεθερα τι εχει, η γυναικα του εχει ενα Ρενω. Αυτος εχει ΒΜW, ενα μοντελο που δεν το εχω ξαναδει Ελλαδα.έχει λάμπο η πεθερά?
η αλήθεια είναι ότι η λάμπο είναι φανταχτερή για τα γούστα μου.θες και λαμπο παναθεμα σε
Θα σου πω "περιμενε και θα δουμε"εγω να πω κατι τωρα και να μ απαντησει καποιος σοβαρα
δε θελω να μου απαντησει καποιος απο τη πλευρα των ακραιων που μιλανε κατα της καραντινας
αλλα θα πω το εξης
για πειτε μου ρε μαγκες γιατι νομιζω οτι ζουνε σε αλλη χωρα μερικοι
αυτα που γινονται εδω και δεκα μερες σωστα ?? τι γινεται
ουσιαστικα και στη πραξη δεν εφαρμοζεται κανεανα μετρο
μου ειπανε σημερα σε λεωφορειο του κεντρου ο ενας πανω στον αλλο και τα καθισματα τα μισα αδεια οι υπολοιποι ορθιοι
στις πλατειες παραλιες το αδιαχωρητο
στην δεη σημερα ο ενας πανω στον αλλο γεμιζανε δυο τετραγωνα
στο δρομο εξω τα ιδια
για πειτε μου τωρα
με βαση τη λογικη
σε δυο βδομαδες σε τρεις βδομαδες η λογικη ειναι οτι θα εχουμε 100κρουσμαατα την ημερα η θα συνεχισουμε ετσι με 5-10
γιατι ρε μαγκες καποιος κοροιδευει τωρα και δε ξερω ποιος
η ο ιος τρελαθηκε και εξαφανιστηκε αρα κακος ειναι κλειστα τα μπαρ και τα εστιατορια η θα ερθει τσουναμι αρα κακος η κυβερνηση δεν εφαρμοζει μετρα
εγω ξερετε τι καταλαβα
οτι η κυβερνηση εν γνωση της το παει για ανοσια αγελης καλοκαιριατικα και δεν το λεει κιολας
γιατι τι εννοω???
γιατι μασκα εκτος απο μμε φορανε ελαχιστοι σημερα ενας μαλακας μου εδωσε χερι για χειραψια το κοιταω καλα καλα σαν να του λεω ρε μαλακα πας καλα /?? και κανει α ναι λογω ιου
και τα προστιμα δεν κοβονται για να δωσει το σημα οτι βγειτε ολοι ελευθερα
η ο ιος ηταν μουφα η τοτε δε ξερω ποιος κοροιδευει ποιον
να δουμε τι θα μ πειτε τωρα
τελειώσαν τα λεφτά στα ταμεία (παγκοσμίως) τύπε.εγω να πω κατι τωρα και να μ απαντησει καποιος σοβαρα
δε θελω να μου απαντησει καποιος απο τη πλευρα των ακραιων που μιλανε κατα της καραντινας
αλλα θα πω το εξης
μου ειπανε σημερα σε λεωφορειο του κεντρου ο ενας πανω στον αλλο και τα καθισματα τα μισα αδεια οι υπολοιποι ορθιοι
στο δρομο εξω τα ιδια
για πειτε μου τωρα
με βαση τη λογικη
σε δυο βδομαδες σε τρεις βδομαδες η λογικη ειναι οτι θα εχουμε 100κρουσμαατα την ημερα η θα συνεχισουμε ετσι με 5-10
η ο ιος τρελαθηκε και εξαφανιστηκε αρα κακος ειναι κλειστα τα μπαρ και τα εστιατορια η θα ερθει τσουναμι αρα κακος η κυβερνηση δεν εφαρμοζει μετρα
εγω ξερετε τι καταλαβα
οτι η κυβερνηση εν γνωση της το παει για ανοσια αγελης καλοκαιριατικα και δεν το λεει κιολας
γιατι τι εννοω???
γιατι μασκα εκτος απο μμε φορανε ελαχιστοι σημερα ενας μαλακας μου εδωσε χερι για χειραψια το κοιταω καλα καλα σαν να του λεω ρε μαλακα πας καλα /?? και κανει α ναι λογω ιου
Η πεθερα του εχει τετοιο μαγαζι. Αυτος εχει το ξενοδοχειο που μενω συνηθως.
Θα σου πω "περιμενε και θα δουμε"
εγω να πω κατι τωρα και να μ απαντησει καποιος σοβαρα
αλλα θα πω το εξης
στο δρομο εξω τα ιδια
για πειτε μου τωρα
με βαση τη λογικη
εγω ξερετε τι καταλαβα
γιατι τι εννοω???
γιατί το λες αυτό για τα κανάλια ρε τύπε? βοήθησαν στον εθνικό αγώνα.Τον ιο τον φοβηθηκε ο κοσμος και οι επιστημονες βασικα επειδη ηταν κατι νεο
Στην πορεια εδειξε οτι αποτελειωνει αυτους που ειναι στο παρα πεντε και ελαχιστα η καθολου νεους και παιδια
Η ελληνικη κυβερνηση μαζι με τα μετρα που πηρε ολος ο κοσμος βρηκε ευκαιρια να κανει χοντροκομμενη ρεκλαμα χρηματιζοντας τους καναλαρχες
Τα δυσκολα για την οικονομια ειναι μπροστα