κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.760
- Πόντοι
- 19.795
Υποφερουν οι συντροφοι καπιταλες στην Κινα.
To τίμημα να ασχολεισαι με την πολιτικη.Ο μαλακας παντως με τις κατακομβες ... ξαναχτυπησε
ουστ ρε κοπριτη
Εγω γουσταρω ενα τριμηνακι σκληρης καραντινας απο ΙουνιοΔε θα την παλέψω να γίνει νεα καραντίνα - άραγε υπάρχει καποιος που θα την παλέψει;
Κατι ηξερε ο 902 που οταν αναφεροταν στην Κινα, την ελεγε "η Ιμπεριαλιστικη Κίνα".Υποφερουν οι συντροφοι καπιταλες στην Κινα.
ψιλοχλωμο σε κοβω.Εγω γουσταρω ενα τριμηνακι σκληρης καραντινας απο Ιουνιο
Ούτε καν εξοδο απο το σπιτι, μονο προμηθειες απο τον Δήμο.
εχει πεσει λιγο το θεματακι.
βγηκαν απο το σπιτι οι καθηγητες τυπου λεκλερ και ξυδια και δεν εχουμε και καμια καινουργια αναλυση για τη χλωροκινη :S
Έλα ρε Αλέκο, δάγκωσε τη γλώσσα σου και μου έχουν πήξει τα γάλαταΕγω γουσταρω ενα τριμηνακι σκληρης καραντινας απο Ιουνιο
Εγω γουσταρω ενα τριμηνακι σκληρης καραντινας απο Ιουνιο
Εγω γουσταρω ενα τριμηνακι σκληρης καραντινας απο Ιουνιο
Δε θα την παλέψω να γίνει νεα καραντίνα - άραγε υπάρχει καποιος που θα την παλέψει;
Ας προσέχουμε ρε παιδί μου, δε ξερω τι άλλο να πω
Μέχρι τώρα αποδείξαμε ότι δεν είμαστε άξιοι για δημοκρατία και ελευθερίες. Το Κινεζικό μοντέλο ταιριάζει περισσότερο στο μέσο άνθρωπο.Το θέμα είναι μηπως με αφορμή τον κορωνοιό μας τα φέρουν όλα αυτά απο Κίνα σιγά σιγά , για το καλό μας φυσικά.
ελα να παιρνει λιγο ζωη το θρεντακι...
ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΡΑΓΚΑΣ σημερα
1. επιχορηγουμενοι από φαρμακευτικες οι καθηγητες που εισηγούνται στον μητσοτακη
2. πρωτη αιτια θανατου σε παγκοσμιο επιπεδο όχι ο κορονοιος αλλα η φτωχια, εκει μας παει ο κουλης
ΧΟΥΝΤΑΡΑ.... :S :S :S
Τυπε ξερεις τι ειναι να πηγαινεις σε κλαμπ στην Κινα που μπαινουνε τσαμπιονλιγκατες μουναρες, να σκας 200 Μαο φιλοδωρημα (26 ευρω) στον πορτιερη και να τρως πορτα; :SΚατι ηξερε ο 902 που οταν αναφεροταν στην Κινα, την ελεγε "η Ιμπεριαλιστικη Κίνα".
Πλακα κανω ρε τύπεΟχι ρε κ συ.Ασε να δουλεψει κανας χριστιανος να φαει ψωμακι.Κριμα ρε,ειναι πολυς κοσμος που εχει σοβαρα θεματα.
Τυπε ξερεις τι ειναι να πηγαινεις σε κλαμπ στην Κινα που μπαινουνε τσαμπιονλιγκατες μουναρες, να σκας 200 Μαο φιλοδωρημα (26 ευρω) στον πορτιερη και να τρως πορτα; :S
Να δουλεψουνε ρε τύπε, να με πληρωσουν καποιοι κιολας που τα εχουν φορτωσει στον κοκκοραψιλοχλωμο σε κοβω.
και στην ιταλια τωρα πανε με βηχαλακι και τους στελνουν σπιτι.
οποτε ατυχως για εσενα μαλλον θα δουλεψει κανας ανθρωπος..
Τυπε ξερεις τι ειναι να πηγαινεις σε κλαμπ στην Κινα που μπαινουνε τσαμπιονλιγκατες μουναρες, να σκας 200 Μαο φιλοδωρημα (26 ευρω) στον πορτιερη και να τρως πορτα; :S
Να δουλεψουνε ρε τύπε, να με πληρωσουν καποιοι κιολας που τα εχουν φορτωσει στον κοκκορα