Iso14
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.427
- Πόντοι
- 456
Λες να εφταιγε η καραφλα τυπε; Εγω λεω μαλλον οτι εφταιγε που δεν εσκασα μυτη με Λαμποργκινι, που ηρθε ενας Κινεζος μετα απο εμενα και ο πορτιερης βγηκε στο δρομο και του αρχισε τις πιπες.Με την καράφλα που έχεις, έπρεπε να σκάσεις περισσοτερα
Με την καράφλα που έχεις, έπρεπε να σκάσεις περισσοτερα
Ε ενταξει, δεν με παιρνει να παραπονιεμαι κι εγω, σοβαροι να ειμαστε
θεια δικη αλεκο....ολα κλειστα και πληρωνεις επιδοματα στον νικο τον πλατ που αριστα εκπαιδευμενος πρεπει να εχει παρει κανα δεκαρικο χιλιαρικα με την επιδοματικη πολιτικη του κουλη.....
η ζωη ειναι πολυ πουτανα
Ναι τυπε. Μου εμεινε ψυχολογικο τραυμα. :SΠαναγιά μου.
Πόρτα στη Κίνα ;
Εγω γουσταρω ενα τριμηνακι σκληρης καραντινας απο Ιουνιο
Ούτε καν εξοδο απο το σπιτι, μονο προμηθειες απο τον Δήμο.
Ναι τυπε. Μου εμεινε ψυχολογικο τραυμα. :S
Και κωδ.2 για τα συσσιτια της εκλησιας.Εγω γουσταρω ενα τριμηνακι σκληρης καραντινας απο Ιουνιο
Ούτε καν εξοδο απο το σπιτι, μονο προμηθειες απο τον Δήμο.
γκρανπαςς οι κινέζες μιλφάρες με τις λαμπο δέχονται ζικγολίκια?Ναι τυπε. Μου εμεινε ψυχολογικο τραυμα. :S
ελα να παιρνει λιγο ζωη το θρεντακι...
ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΡΑΓΚΑΣ
που να ξερει?γκρανπαςς οι κινέζες μιλφάρες με τις λαμπο δέχονται ζικγολίκια?
ποια εβγαλε εξω?που να ξερει?
απ εξω την εβγαλε
Οπως μου εχει πει ενας γνωστος μου, υπαρχουν κλειστα κλαμπακια, που πηγαινουν κυριως γυναικες αξιωματουχων του κομματος και κανουν ψωνιστηρι σε πιτσιρικαδες.γκρανπαςς οι κινέζες μιλφάρες με τις λαμπο δέχονται ζικγολίκια?
εξω απ το κλαμπ ρε καλιγουλαποια εβγαλε εξω?
για να βγάλει έξωποια εβγαλε εξω?
για ψιλοεσπρεσονιουζ μου φαινεται η πληροφορια του γνωστουΟπως μου εχει πει ενας γνωστος μου, υπαρχουν κλειστα κλαμπακια, που πηγαινουν κυριως γυναικες αξιωματουχων του κομματος και κανουν ψωνιστηρι σε πιτσιρικαδες.
Για πλουσιες δεν εχω ακουσει τιποτα. (ακομα).
για να βγάλει έξω
πρέπει κάτι να έχει μέσα
Αν δεν έχουν μαρούλι δεν υπάρχει σπίθαΟπως μου εχει πει ενας γνωστος μου, υπαρχουν κλειστα κλαμπακια, που πηγαινουν κυριως γυναικες αξιωματουχων του κομματος και κανουν ψωνιστηρι σε πιτσιρικαδες.
Για πλουσιες δεν εχω ακουσει τιποτα. (ακομα).
Αυτοι που την κανανε ηρωιδα φταινε.κι ενα off topic αφου εδω ειναι μαζεμενος ο καλος ο κοσμος :S
Απο τα ποθεν εσχες των πολιτικων
Κουνεβα, βουλγαρα συνδικαλιστρια καθαριστρια
Αποζημιωθηκε, τιμηθηκε, πλουτισε οσο ελαχιστοι ελληνες
Τα λεφτα της σε ξενες τραπεζες
Πληρωστε ενφια εσεις