Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.754
Πόντοι
19.795
Στη Γερμανία φίλος με μαγαζί με μπριζόλες και κρέατα πήρε 11000ευρω και επιστροφή όλο τον περσινό φόρο. Σύνολο 20000 ευρώ που έχουν κ ολας μπει στον λογαριασμό του χωρίς φαμφαρες από την τηλεόραση...
Κι εμεις θα παζαρευουμε αν δωσουμε προκαταβολη φορου, η, οχι. Να δουμε τι θα γινει με τις εποχικες επιχειρησεις που ασχολουνται με τον τουρισμο τι θα γινει. Με τα ενοικια που πρεπει να πληρωσουν ενω οι περισσοτερες θα ειναι κλειστα. Και με τα αλλα εξοδα.

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.005
Πόντοι
3.346
Θα τα τακτοποιησει ολα ο χαρδαλιας ρε παιδια ειναι απλας ο τυπος. :S

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.067
Πόντοι
2.356
Γερμανια ανοιξαν σημερα τα μαγαζια εστιασης ,τουλαχιστον στη Ρηνανια - Βεστφαλια που μιλησα με τον κολλητο μου που εχει εστιατορια στην περιοχη ... ο κοσμος μπαινει με μασκες που τις βγαζει μετα και γραφουν τα ονοματα τους σε ενα βιβλιο :grin:
εκανε τζιρο στο χιλιαρικο απο οτι μου ειπε ,,, 5-6 εκανε πριν σε μεσο ορο.
Πηραν πραγματι τα 11 που αναφερθηκε σε προηγουμενο ποστ αλλα δεν υπαρχει εκπτωση στα ενοικια ... ο συγκεκριμενος εχει στο ενα 17 και στο αλλο 36 χιλιαρικα το μηνα  :S
να τα λεμε και αυτα

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Θα πέσει το γέλιο της αρκούδας έτσι και δεν υπάρχουν κρούσματα μετά από αυτές τις 1-2 εβδομάδες,όπου ήδη είναι έξω πατα με να σε πατώ

Δεν ξέρω τί έγινε σε Ισπανίες,Ιταλίες,Αγγλίες και Αμερικές,αλλά εδώ είτε δεν ήρθε ποτέ ιος,είτε τελικά ένα απλό πλύσιμο των χεριών ήταν αρκετό.Και ελπίζουμε να μάθουμε κάποτε για ποιο λόγο μας επέβαλαν το lockdown

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Θα πέσει το γέλιο της αρκούδας έτσι και δεν υπάρχουν κρούσματα μετά από αυτές τις 1-2 εβδομάδες,όπου ήδη είναι έξω πατα με να σε πατώ

Δεν ξέρω τί έγινε σε Ισπανίες,Ιταλίες,Αγγλίες και Αμερικές,αλλά εδώ είτε δεν ήρθε ποτέ ιος,είτε τελικά ένα απλό πλύσιμο των χεριών ήταν αρκετό.Και ελπίζουμε να μάθουμε κάποτε για ποιο λόγο μας επέβαλαν το lockdown
Και δεν χαιρεσαι ρε παπάρα αν τελικα ο ιος εσβησε μονος του?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Δεν ξερεις γιατι εγινε εκατομβη στα αλλα κρατη, αλλά εδω δεν ηρθε ποτέ, αρα κακως μπηκε λοκνταουν, πρεπει να μαθουμε για ποιον πονηρο λογο εγινε.
Σου εχω ξαναπει οτι εχεις αναγκη να δεις καποιον ειδικο ε?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Όχι ρε φίλε,το lockdown του Κούλη τον νίκησε.

Μην του κλέβουμε τη δόξα
Ναι, δεν αποκλειεται καθολου.
Αν αποδειχθει δηλαδη αυριο μεθαυριο οτι το φορτιο του ιου απομειωνεται σε 2-3 μηνες, χωρις να χρειαζεται ουτε ανοσια αγελης ουτε τιποτα, δεν θα μας εχει σωσει το λοκνταουν χωρις καμια περαιτερω συνεπεια?

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.116
Πόντοι
1.206
Και δεν χαιρεσαι ρε παπάρα αν τελικα ο ιος εσβησε μονος του?

Moυ φαίνεται πως απλά γουστάρει να γράφει μαλακίες,μόνο και μόνο για να γίνει χαμούλης στα σχόλια.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.008
Πόντοι
6.515
Δεν ξερεις γιατι εγινε εκατομβη στα αλλα κρατη, αλλά εδω δεν ηρθε ποτέ, αρα κακως μπηκε λοκνταουν, πρεπει να μαθουμε για ποιον πονηρο λογο εγινε.
Σου εχω ξαναπει οτι εχεις αναγκη να δεις καποιον ειδικο ε?

Ο πλανητης εχει 200 κρατη

Εκατομβη εγινε σε καμμια 10ρια για συγκεκριμενους λογους

Τα βαλκανια οπου ανηκουμε γεωγραφικα και πολιτισμικα εχουν ελαχιστες απωλειες

Μονο τα βοθρο καναλα των αλαφουζων κλπ θα μπορουσαν να συγκρινουν ελλαδα με νεα υορκη

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
τωρα που σταματησε η καραντινα αισθάνεστε ασφαλεις?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Ο πλανητης εχει 200 κρατη

Εκατομβη εγινε σε καμμια 10ρια για συγκεκριμενους λογους

Τα βαλκανια οπου ανηκουμε γεωγραφικα και πολιτισμικα εχουν ελαχιστες απωλειες

Μονο τα βοθρο καναλα των αλαφουζων κλπ θα μπορουσαν να συγκρινουν ελλαδα με νεα υορκη
Τι να γινει ρε τύπε, δεν σας εκανε την χαρη ο Κουλης να ας αφησει ελευθερους και να ψοφολογατε τωρα πεντακοσιοι την ημερα

Θα ειχατε λυσσαξει να ζητατε κρεμαλες τοτε

Ενω τωρα βγαζετε και γλωσσα οτι δεν θα γινοταν τιποτα και σας κοροιδεψανε
Αχαριστοι

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.065
Πόντοι
22.266

Και για να αγοράσουν κάποιοι επενδυτές με πολλά χρήματα στην κατοχή τους κάποιες υγιείς εταιρίες πριν το λοκνταουν που τώρα αδυνατούν να πληρώσουν τρέχουσες δαπάνες τους κ θα πουληθούν bir para

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.179
Πόντοι
2.356
Ξερεις οτι ο συγκεκριμενος το παιζει και λιγο χρυσαυγιτης ε?
Μπα... που να ξέρω τι καπνό φουμάρει ο καθένας εδώ μέσα;

Το avatar του πάντως είναι πετυχημένος δήμαρχος Βύρωνα. Στη Φορμίωνος έχω δει στον τοίχο ευχές για επιτυχία στο έργο του κλπ.

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.005
Πόντοι
3.346
Τι να γινει ρε τύπε, δεν σας εκανε την χαρη ο Κουλης να ας αφησει ελευθερους και να ψοφολογατε τωρα πεντακοσιοι την ημερα

Θα ειχατε λυσσαξει να ζητατε κρεμαλες τοτε

Ενω τωρα βγαζετε και γλωσσα οτι δεν θα γινοταν τιποτα και σας κοροιδεψανε
Αχαριστοι
Μολις τελειωσει ολο αυτο που περναμε..θα κανουμε τρια αγαλματα ενα για τον κουλη ενα στον τσιοδρα και ενα στον χαρδαλια. Δεν γινεται να μην θαυμαζουν μετα απο 200 χρονια ο Ελληνες τους ανθρωπους που μας εσωσαν απο τον φονικο ιο. :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom