Κώστας Λαδάκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 10.306
- Πόντοι
- 1.686
Προηγουνται τα αγαλματα στον Στουρναρα, τον Σαμαρα και τον Βενιζελο που εσωσαν την χωρα απο την διαλυση το 2012-2013Μολις τελειωσει ολο αυτο που περναμε..θα κανουμε τρια αγαλματα ενα για τον κουλη ενα στον τσιοδρα και ενα στον χαρδαλια. Δεν γινεται να μην θαυμαζουν μετα απο 200 χρονια ο Ελληνες τους ανθρωπους που μας εσωσαν απο τον φονικο ιο. :S
Ξερεις οτι ο συγκεκριμενος το παιζει και λιγο χρυσαυγιτης ε?
Καλα αμα ειναι θα γεμισουμε με αγαλματα μια πλατεια με τους σωτηρες του εθνους.Προηγουνται τα αγαλματα στον Στουρναρα, τον Σαμαρα και τον Βενιζελο που εσωσαν την χωρα απο την διαλυση το 2012-2013
Έτσι τους βαφτίζετε όσους δεν θέλουν λάθρο στη χώρα τους
Παντα αισθανομουν ασφαλης τυπε ποτε δε σταματησα η ζωη μου ηταν κανονικα οπως πριν και εβγαινα κανονικα με το μονο προβλημα το sms και κανονικα γαμουσα call girls απο 15/03 μεχρι τελος τις καραντινας σε 6 τον εριξα στις 3 απο 2 φορες αν το δουμε αριθμητικα σε 9τωρα που σταματησε η καραντινα αισθάνεστε ασφαλεις?
Αν τωρα θελεις να κάνεις οτι δεν το θυμασαι, πάσοΈτσι τους βαφτίζετε όσους δεν θέλουν λάθρο στη χώρα τους
Και οι γραβατάκηδες και οι χωρίς
Παντα αισθανομουν ασφαλης τυπε ποτε δε σταματησα η ζωη μου ηταν κανονικα οπως πριν και εβγαινα κανονικα με το μονο προβλημα το sms και κανονικα γαμουσα call girls απο 15/03 μεχρι τελος τις καραντινας σε 6 τον εριξα στις 3 απο 2 φορες αν το δουμε αριθμητικα σε 9
Αν τωρα θελεις να κάνεις οτι δεν το θυμασαι, πάσο
Παντως καποτε ησουν και αρκετα ενθουσιωδης
Τωρα αποφασισες να σφυριξεις αδιαφορα
Εγώ είμαι σίγουρος ότι θα γινόταν ολοκαύτωμα στη χώρα, τύπε. Εκατόμβη θυμάτων.Πού να ξέρω,αυτά στο ζαν κλοντ ρωτα τα
Αν εξαιρέσεις κάποιους από τους παππούδες-γιαγιάδες οι οποίοι είχαν και έχουν κάποιο σοβαρό πρόβλημα με την υγιεια τους οι υπόλοιποι δεν πιστεύω να φοβούνται . Σίγουρα σε κανέναν δεν αρέσει αυτή την στιγμή να φοράει μάσκα (αναφέρομαι κυρίως σε αυτούς που χρησιμοποιούν μέτρο και λεωφορεία και σε όσους πρέπει να φοράνε μάσκα στην δουλειά τους διότι δεν είναι ότι το καλύτερο να αναπνέεις όλη μέρα τα χνώτα σου)Από εκεί και πέρα Θεωρώ πως γενικά οι περισσότεροι περισσότερο περίμενουν ποτέ θα επιστρέψουν στις δουλειές τους και στην προηγούμενη καθημερινότητα τουςτωρα που σταματησε η καραντινα αισθάνεστε ασφαλεις?
Αν τωρα θελεις να κάνεις οτι δεν το θυμασαι, πάσο
Παντως καποτε ησουν και αρκετα ενθουσιωδης
Τωρα αποφασισες να σφυριξεις αδιαφορα
ισχυει,εδω μας δωσανε ενα 800ρι για φυστικια με την προυποθεση να πληρωσουμε τον εφκα νωριτερα για να μαζεψουν...επιστημονες εξαπατητες....κοινωνικη πωλητικη με τα λεφτα του αλλου...και τωρα που τους τελειωσανε και τα ψιλα βουρ ολοι εξω χυμα να δουμε τι θα γινει...ξαφνικα λες και επαψε ο ιος να ειναι εξαιρετικα μεταδοτικος....ισως πονταρουν οτι θα σωσει την κατασταση η ζεστη...ΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΑΣΤΕΙΟ ΚΑΙ ΞΑΝΑΠΟΥΝ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ,ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΑΡ...ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ ΣΤΑ ΙΣΑ!Στη Γερμανία φίλος με μαγαζί με μπριζόλες και κρέατα πήρε 11000ευρω και επιστροφή όλο τον περσινό φόρο. Σύνολο 20000 ευρώ που έχουν κ ολας μπει στον λογαριασμό του χωρίς φαμφαρες από την τηλεόραση...