Nubic
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 10
- Like
- 16.182
- Πόντοι
- 3.846
άραγε τι συζητάνε στο bourdela.de ;
Τον αδικεις τον παγκοσμιο ηγετη τυπε ...Εγώ είμαι σίγουρος ότι θα γινόταν ολοκαύτωμα στη χώρα, τύπε. Εκατόμβη θυμάτων.
Το μουνί ο Τσίπας ούτε μία στο εκατομμύριο δε θα έκλεινε σχολεία τόσο γρήγορα και lockdown ούτε κατά διάνοια.
Για τα χιλιάδες θύματα, θα έφταιγαν τα μνημόνια, ο Άδωνις (καλά αυτό εννοείται), οι φαρμακευτικές, τα καρτέλ, ο Στουρνάρας, οι τραπεζίτες και το μουνί της Χάϊδως.
Το μουνί αυτό δε, χαλαρή φάση. Όπως τότε στο Μάτι.
Τρελό γέλιο χα χα χα χα.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Φαντάζεσαι να έβγαινε στο CNN?? Δε θα μας είχε μείνει άντερο.![]()
Καλα. ΕΣΡ δεν υπαρχει. Αυτοι στην κυβερνηση δεν τις βλεπουν αυτες τις μαλακιες για να τους πουνε μια κουβεντα;Πόσο γαμάτοι είμαστε; Πόσο;
Τον έχουμε ξεφτιλίσει τον κορωνοϊό!
Και το λέει ο ΣΚΑΙ έτσι; Όχι οι γλίτσες του CNN που τα παίρνουν από τον Κούλη!
Δε μπορώ να βοηθήσω, τύπε.Φιλαράκι δε τα πάω καλά με τα εγγλέζικα. Τί λέει ο ηγέτης μας;
Φλάτεν κουρβ και κάτι τέτοια ακούω.
Φιλαράκι δε τα πάω καλά με τα εγγλέζικα. Τί λέει ο ηγέτης μας;
Φλάτεν κουρβ και κάτι τέτοια ακούω.
Δε μπορώ να βοηθήσω, τύπε.
Υπάρχουν και φροντιστήρια Αγγλικών.
Σε λίγο το Σκάι θα βγάζει και πίνακες για την περίπτωση που κυβερνούσε ακόμα ο ΣΥΡΙΖΑ, για σύγκριση.Καλα. ΕΣΡ δεν υπαρχει. Αυτοι στην κυβερνηση δεν τις βλεπουν αυτες τις μαλακιες για να τους πουνε μια κουβεντα;
Καλώς τον μαλάκα του σάιτ.Σάλτα και γαμήσου ρε ηλίθιε
Π
Καλά θα ηταν βέβαια να μπορούσαμε να είχαμε , δεν ξέρω με ποιόν τρόπο (ούτε αν μπορεί να γίνει) το συνολο των νεκρων , και το συνολο των νεκρων που θα είχαμε αν δεν υπήρχε ο κορωνοιός.
BoJo (aka Mr Bullshit)
Το "δε λέει παπαριές" και "είναι προσεκτικοί" από πού βγαίνει; Έχουν καραμέλα τις λέξεις "αξιολογούμε" και "εξετάζουμε" και επί της ουσίας τίποτα.Αισθάνομαι ασφαλής, διότι θεωρώ ότι η κυβέρνηση δεν μας λέει παπαριές, και είναι προσεκτικοί (το αντίθετο του ΣΥΡΙΖΑ και της Αγγλικης κυβέρνησης δηλαδή που τα έκαναν και τα κάνουν πουτάνα)
Το αντίθετο απο που προκύπτει;Το "δε λέει παπαριές" και "είναι προσεκτικοί" από πού βγαίνει; Έχουν καραμέλα τις λέξεις "αξιολογούμε" και "εξετάζουμε" και επί της ουσίας τίποτα;
Όχι, πρώτα θα μου απαντήσεις από πού προκύπτουν τα εγκώμια και τα συγχαρητήρια.Το αντίθετο απο που προκύπτει;
Γιατί ειπαν κατι εις βαρος τους?Καλα. ΕΣΡ δεν υπαρχει. Αυτοι στην κυβερνηση δεν τις βλεπουν αυτες τις μαλακιες για να τους πουνε μια κουβεντα;