Nubic
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 10
- Like
- 13.175
- Πόντοι
- 3.846
άραγε τι συζητάνε στο bourdela.de ;
Τον αδικεις τον παγκοσμιο ηγετη τυπε ...Εγώ είμαι σίγουρος ότι θα γινόταν ολοκαύτωμα στη χώρα, τύπε. Εκατόμβη θυμάτων.
Το μουνί ο Τσίπας ούτε μία στο εκατομμύριο δε θα έκλεινε σχολεία τόσο γρήγορα και lockdown ούτε κατά διάνοια.
Για τα χιλιάδες θύματα, θα έφταιγαν τα μνημόνια, ο Άδωνις (καλά αυτό εννοείται), οι φαρμακευτικές, τα καρτέλ, ο Στουρνάρας, οι τραπεζίτες και το μουνί της Χάϊδως.
Το μουνί αυτό δε, χαλαρή φάση. Όπως τότε στο Μάτι.
Τρελό γέλιο χα χα χα χα.
Φαντάζεσαι να έβγαινε στο CNN?? Δε θα μας είχε μείνει άντερο.
Καλα. ΕΣΡ δεν υπαρχει. Αυτοι στην κυβερνηση δεν τις βλεπουν αυτες τις μαλακιες για να τους πουνε μια κουβεντα;Πόσο γαμάτοι είμαστε; Πόσο;
Τον έχουμε ξεφτιλίσει τον κορωνοϊό!
Και το λέει ο ΣΚΑΙ έτσι; Όχι οι γλίτσες του CNN που τα παίρνουν από τον Κούλη!
Δε μπορώ να βοηθήσω, τύπε.Φιλαράκι δε τα πάω καλά με τα εγγλέζικα. Τί λέει ο ηγέτης μας;
Φλάτεν κουρβ και κάτι τέτοια ακούω.
Φιλαράκι δε τα πάω καλά με τα εγγλέζικα. Τί λέει ο ηγέτης μας;
Φλάτεν κουρβ και κάτι τέτοια ακούω.
Δε μπορώ να βοηθήσω, τύπε.
Υπάρχουν και φροντιστήρια Αγγλικών.
Σε λίγο το Σκάι θα βγάζει και πίνακες για την περίπτωση που κυβερνούσε ακόμα ο ΣΥΡΙΖΑ, για σύγκριση.Καλα. ΕΣΡ δεν υπαρχει. Αυτοι στην κυβερνηση δεν τις βλεπουν αυτες τις μαλακιες για να τους πουνε μια κουβεντα;
Καλώς τον μαλάκα του σάιτ.Σάλτα και γαμήσου ρε ηλίθιε
Π
Καλά θα ηταν βέβαια να μπορούσαμε να είχαμε , δεν ξέρω με ποιόν τρόπο (ούτε αν μπορεί να γίνει) το συνολο των νεκρων , και το συνολο των νεκρων που θα είχαμε αν δεν υπήρχε ο κορωνοιός.
BoJo (aka Mr Bullshit)
Το "δε λέει παπαριές" και "είναι προσεκτικοί" από πού βγαίνει; Έχουν καραμέλα τις λέξεις "αξιολογούμε" και "εξετάζουμε" και επί της ουσίας τίποτα.Αισθάνομαι ασφαλής, διότι θεωρώ ότι η κυβέρνηση δεν μας λέει παπαριές, και είναι προσεκτικοί (το αντίθετο του ΣΥΡΙΖΑ και της Αγγλικης κυβέρνησης δηλαδή που τα έκαναν και τα κάνουν πουτάνα)
Το αντίθετο απο που προκύπτει;Το "δε λέει παπαριές" και "είναι προσεκτικοί" από πού βγαίνει; Έχουν καραμέλα τις λέξεις "αξιολογούμε" και "εξετάζουμε" και επί της ουσίας τίποτα;
Όχι, πρώτα θα μου απαντήσεις από πού προκύπτουν τα εγκώμια και τα συγχαρητήρια.Το αντίθετο απο που προκύπτει;
Γιατί ειπαν κατι εις βαρος τους?Καλα. ΕΣΡ δεν υπαρχει. Αυτοι στην κυβερνηση δεν τις βλεπουν αυτες τις μαλακιες για να τους πουνε μια κουβεντα;