Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.324
Πόντοι
6.056
Καλά θα ηταν βέβαια να μπορούσαμε να είχαμε , δεν ξέρω με ποιόν τρόπο (ούτε αν μπορεί να γίνει) το συνολο των νεκρων , και το συνολο των νεκρων που θα είχαμε αν δεν υπήρχε ο κορωνοιός.

Ισως συγκρίνοντας με την προηγούμενη χρονιά ; Αλλα μάλλον θα πρεπει να γίνει απολογισμός στο τέλος της χρονιάς. Συγκριση του 2019 με το 2020 δηλαδη.

*Βασικά τωρα που το ξανασκέφτομαι μάλλον θα πρέπει να υπολογιστούν και τα λιγότερα τροχαία που είχαμε λόγο καραντίνας , οπότε η πιό πάνω σύγκριση που λεω ίσως να μην είναι τόσο απλη.
ποια τροχαια μαν?
2 μηνες τωρα που ειχαμε λοκνταουν δεν πεθανε κανεις απο αλλη αιτια
ολοι οι νεκροι ειναι οι 151 απο τον κοβιντ  :2funny:

πλακα ππλακα χωρις τον κοβιντ θα ειχαν ξεκληριστει καναδυο νομοι
και ετσι καταρριπτεται η θεωρια του κατασκευασμενου ιου για την μειωση του υπερπληθυσμου της γης κλπ κλπ  

μονο εδω αυτα με επιχειρηματα οχι αστεια :s&m_2:

Monocle

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2019
Like
113
Πόντοι
16
Όχι, πρώτα θα μου απαντήσεις από πού προκύπτουν τα εγκώμια και τα συγχαρητήρια.
Εσυ είσαι αυτος που αμφισβητεί ένα γεγονός για το οποίο η Ελληνική κυβέρνηση έχει λάβει θετικά σχόλια απο πηγές εκτός Ελλάδος.

Εσυ πες μας λοιπόν μεσα απο τη βαθια επιστημονική σου κατάρτιση τι αμφισβητεις

Σε προλαβαίνω, καλά θα κάνεις να μην αρχίσεις τα "σιγά τις πηγες" και "σόρος¨και ¨ξυπνήστε" γιατί θα καταστείς γελοίος

Περιμένω την απάντησή σου

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.022
Πόντοι
1.706
Εσυ είσαι αυτος που αμφισβητεί ένα γεγονός για το οποίο η Ελληνική κυβέρνηση έχει λάβει θετικά σχόλια απο πηγές εκτός Ελλάδος.

Εσυ πες μας λοιπόν μεσα απο τη βαθια επιστημονική σου κατάρτιση τι αμφισβητεις

Σε προλαβαίνω, καλά θα κάνεις να μην αρχίσεις τα "σιγά τις πηγες" και "σόρος¨και ¨ξυπνήστε" γιατί θα καταστείς γελοίος

Περιμένω την απάντησή σου
Τα έχω πει εκατό φορές εδώ μέσα, ας τα ξαναπώ άλλη μια.
Το γεγονός ότι έβαλε λουκέτο παντού και τους έκλεισε όλους σπίτια τους, προφανώς και είναι αποτελεσματικό γιατί πολύ απλά ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΤΥΧΕΙ. Προφανώς όμως ΔΕΝ αξίζει συγχαρητήρια και δάφνες γιατί είναι το πιο απλό και χωρίς κανένα σχέδιο μέτρο. Δείχνει ότι δεν έχω κανένα σχέδιο, καμία πρόταση, καμία εναλλακτική. Αν συνυπολογίσεις και τα επιμέρους καραγκιοζιλίκια με τις ανούσιες απολυμάνσεις κλειστών σχολείων, την επίσημη καμπάνια για αυτοσχέδιες μάσκες από φανέλες κλπ, εύκολα καταλήγεις στο συμπέρασμα ότι πρόκειται περί τσίρκου και όχι περί κάποιου φαινομένου που αξίζει συγχαρητήριων και αναγνώρισης.

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.677
Πόντοι
736
ποια τροχαια μαν?
2 μηνες τωρα που ειχαμε λοκνταουν δεν πεθανε κανεις απο αλλη αιτια
ολοι οι νεκροι ειναι οι 151 απο τον κοβιντ  :2funny:

πλακα ππλακα χωρις τον κοβιντ θα ειχαν ξεκληριστει καναδυο νομοι
και ετσι καταρριπτεται η θεωρια του κατασκευασμενου ιου για την μειωση του υπερπληθυσμου της γης κλπ κλπ  

μονο εδω αυτα με επιχειρηματα οχι αστεια :s&m_2:
Λιγότερα τροχαία μεν , αλλά ενδεχομένως περισσότερες αυτοκτονίες ... τέλος πάντων αν είναι να γίνει μιά κάποια συγκριση σαν αυτην που λεω πιό πάνω μάλλον θα πρέπει να εξαιρεθούν τα τροχαία , οι αυτοκτονίες ... και ίσως και καμιά ακόμη κατηγορία που μου διαφεύγει.

Geokoro

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Νοε 2016
Κριτικές
29
Like
1.814
Πόντοι
1.196
Θες να σου απαριθμήσω τις Ευρωπαϊκές χώρες που πήγαν το ίδιο καλά ή και καλύτερα από την Ελλάδα; Αν εξαιρέσεις τις μεγάλες χώρες με μεγάλο πληθυσμό (συν τις κατω χώρες λόγω πυκνότητας πληθυσμού) και Σουηδίας,  όλες οι υπολοιπες τα πήγαν καλά. Η διαφορά είναι για εμάς λόγω τουρισμού, αν φέτος πιάσουμε το 50% του συνηθισμένου τουρισμού θα είμαστε ευχαριστημένοι, θα δούμε το καλοκαίρι....

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.754
Πόντοι
19.795
Θες να σου απαριθμήσω τις Ευρωπαϊκές χώρες που πήγαν το ίδιο καλά ή και καλύτερα από την Ελλάδα; Αν εξαιρέσεις τις μεγάλες χώρες με μεγάλο πληθυσμό (συν τις κατω χώρες λόγω πυκνότητας πληθυσμού) και Σουηδίας,  όλες οι υπολοιπες τα πήγαν καλά. Η διαφορά είναι για εμάς λόγω τουρισμού, αν φέτος πιάσουμε το 50% του συνηθισμένου τουρισμού θα είμαστε ευχαριστημένοι, θα δούμε το καλοκαίρι....
Αν πιασουμε εστω και το [size=15pt]20 τοις εκατο[/size] του περσινου τουρισμου, τυπε, θα ειναι σαν να πεσαμε απο την Ακροπολη και βρηκαμε και πορτοφολι με Τζοκερ που κερδισε μετα απο 8 τζακποτ.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.067
Πόντοι
2.356
Αν θες να μάθεις σωστά Αγγλικά δεν βίντεο τσιπρόγυφτα να μαθαίνει μπαλίτσα σε κάτι Αγγλάκια και Αμερικανάκια που νομίζουν οτι μιλάνε Αγγλικά.

Γουι γουιλ ιτ δε κιου
:2funny: :2funny: :2funny:
Που το θυμηθηκες ...

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
1.780
Πόντοι
496
Τα έχω πει εκατό φορές εδώ μέσα, ας τα ξαναπώ άλλη μια.
Το γεγονός ότι έβαλε λουκέτο παντού και τους έκλεισε όλους σπίτια τους, προφανώς και είναι αποτελεσματικό γιατί πολύ απλά ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΤΥΧΕΙ. Προφανώς όμως ΔΕΝ αξίζει συγχαρητήρια και δάφνες γιατί είναι το πιο απλό και χωρίς κανένα σχέδιο μέτρο. Δείχνει ότι δεν έχω κανένα σχέδιο, καμία πρόταση, καμία εναλλακτική. Αν συνυπολογίσεις και τα επιμέρους καραγκιοζιλίκια με τις ανούσιες απολυμάνσεις κλειστών σχολείων, την επίσημη καμπάνια για αυτοσχέδιες μάσκες από φανέλες κλπ, εύκολα καταλήγεις στο συμπέρασμα ότι πρόκειται περί τσίρκου και όχι περί κάποιου φαινομένου που αξίζει συγχαρητήριων και αναγνώρισης.

τωρα αρχίζουν τα δύσκολα φίλε
Για να δούμε αν θα καταφέρει το τσίρκο και να διαχειριστεί την οικονομική καταστροφή που προκάλεσε, και κυρίως να διαχειριστεί τον κορώνα σε συνθήκες ανοιχτής(αν κ κατεστραμμένης βέβαια) οικονομίας.Γιατι, όπως σωστά λένε οι Σουηδοί, σε κάνα χρόνο από τώρα θα κάνουν ταμείο όλες οι χώρες, όχι τώρα(όπως βολεύει μερικούς).Κ τότε θα φανεί ποιοι τα πήγαν συνολικά καλά κ ποιοι πετούν χαρταετο

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.004
Πόντοι
3.346
Σημερα στα κεπ. παω με μασκα με σταματαει ενας στην εισοδο και μου λεει ραντεβου εκλεισες; οχι του λεω.. πρεπει μου λεει, εντωμεταξυ ενα-δυο ατομα ηταν μεσα και εγω ηθελα κανα δυο γνησια της υπογραφης, δλδ πεντε λεπτακια δουλεια.
Του λεω δεν αργω..κρατα τα στοιχεια μ και να παω μεσα μολις τελειωσουν οι αλλοι..και μου λεει το θεικο, δεν γινεται κανε αυτο που θα σου πω..αλλα να ξερεις οτι δεν στο ειπα εγω..βγες εξω και παρε στο τηλ. που εχουμε να κλεισεις ραντεβου και ετσι θα μπεις σε λιγο μεσα.  :2funny: ρε δεν πατε καλα λεω και εφυγα..ηταν το α.τ πιο κατω και πηγα εκει και τα εκανα.

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.004
Πόντοι
3.346
Πολυ κινηση στους δρομους,γεματα με κοσμο εξω αλλα οχι σε ουρα και με αποστασεις τα καφε..κυριος πιτσιρικαδες οι οποιοι εκοβαν βολτες πανω κατω και αραζαν σε πλατειες.Γενικα αν δεν εβλεπες σε κανα δυο υπηρεσιες ατομα που περιμεναν να μπουν και φορουσαν μασκα..θυμιζε η κατασταση προ κορονοιου.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
35.946
Πόντοι
6.256
Μασκα αντισηπτικο και αποστασεις στις εκλησιες.
Η θεια κοινωνια κανονικα οπως παλια. Σε ποιο τρελλαδικο ζούμε;

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.677
Πόντοι
736
Αφηνω αυτο το βίντεο εδω , και τα συμπεράσματα δικά σας όπως λέει στο τέλος του βίντεο ο τύπος.

kronos

Μέγας
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
12.486
Πόντοι
3.506
Αύξηση στις τυχαίες δηλητηριάσεις καταγράφηκαν στα στατιστικά στοιχεία των ΗΠΑ, δύο εβδομάδες μετά τα ατυχή σχόλια Τραμπ περί ενέσεων χλωρίνης ως μέσο καταπολέμησης του κορωνοϊού.

capture.jpg

Συνημμένα

• 20200512_191949.gif
    201,3 KB · Εμφανίσεις: 29

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Ακόμα με τον κορόνα ασχολείστε;Τελείωσε το θέμα,το τραβήξανε όσο δεν πήγαινε για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα,άντε ας κλείνει και το thread σιγά σιγά.

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
115
Like
19.047
Πόντοι
20.686

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Μασκα αντισηπτικο και αποστασεις στις εκλησιες.
Η θεια κοινωνια κανονικα οπως παλια. Σε ποιο τρελλαδικο ζούμε;

Η θεια κοινωνία δεν σταμάτησε ποτέ.Αλλά μην τα λέμε παραέξω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom