Συνεχίζεις! Είσαι γκάου δικέ μου? Η ανοσία της αγέλης δεν έχει να κάνει με το θα νοσήσουμε όλοι, είσαι τελείως βλαμμένος?
Η ΑΝΟΣΙΑ ΤΗΣ ΑΓΕΛΗΣ ΕΠΙΤΥΧΑΝΕΤΑΙ ΜΟΝΑΧΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΕΣΗ ΕΜΒΟΛΙΟΥ ('Η ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟΥ ΦΑΡΜΑΚΟΥ ΣΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ) ΠΟΥ ΘΩΡΑΚΙΖΕΙ ΤΙΣ ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΝ ΙΟ ΑΠΟ ΑΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ.
ΟΙ ΣΟΥΗΔΟΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΝΟΣΙΑ ΤΗΣ ΑΓΕΛΗΣ, ΛΕΓΕΤΑΙ ΦΥΣΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ (SURVIVAL OF THE FITTEST, ΔΑΡΒΙΝΙΣΜΟΣ).
ΚΟΨΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΕΞΕΛΙΚΤΙΚΗΣ ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ
Π
ωπα κατσε.
φυσικη επιλογη ειναι η ΕΠΙΒΙΩΣΗ
ΚΑΙ Η ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ σε μεγαλυτερα ποσοστα του καλυτερου.
οχι σκετο η επιβιωση πχ στειρων ή εκτος αναπαραγωγικης ηλικιας ατομων.
οι ηλικιωμενοι με τα υποκειμενα που πεθαινουν και στην ιταλια και στην σουηδια εχουν περασει την αναπαραγωγικη ηλικια, ειναι αναπαραγωγικα νεκροι ηδη.
εκτος αν εννοεις τους ελαχιστους με υποκειμενα 40ριδες οτι θα καναν παιδια (ποσοι απο αυτους????) απο εδω και περα.
σορρυ αλλα δεν εχει καμμια λογικη να πει πχ ο σουηδος ας πεθανουν, για να βελτιωθουμε στην επομενη γεννια μεσω της φυσικης επιλογης, 100 σαρανταριδες ασθενικοι και αλλοι 10.000 ηλικιωμενοι, και απανθρωπο ειναι για ολους και τετοια αποφαση για να αφησουμε την φυση να μας σκοτωνει, εχει σταματησει απο τοτε που βαζουμε γιατρους να μας σωζουν.
στην σουηδια απλα μεχρι τωρα πετανε το μπαλακι στους πολιτες, σου λεει ατομικη ευθυνη, αν εισαι σε ευπαθεις ομαδες βαλε μονος σου αν θες τον ευατο σου στο σπιτι να μην κολλησεις, αν εισαι βλακας και θες να συνωστιζεσαι σε καφετεριες και εκκλησιες και ταβερνες , με το ρισκο να κολλησεις και να πεθανεις , εμεις στο επιτρεπουμε οπως στο επιτρεπουν σε ολο τον κοσμο και για αλλες μετοδοτικες ασθενειες, γριπες και πνευμονιες, το κρατος δεν θα σε κυνηγαει και θα χανει εσοδα απο την κλειστη οικονομια.
εγω διαφωνω με την σουηδια, και βλακας να ειναι καποιος, γιατροι και κρατος πρεπει να κανουν τα παντα για να τον σωσουν, οπως τρεχουν να σωσουν εναν που παει να αυτοκτονησει ή κανει επικινδυνη αναρριχηση ή δενουν εναν ψυχασθενη και του δινουν και τα φαρμακα, που χρειαζεται απο αλλες νοσους που εχει, με το ζορι.
(εχω διαβασει εξελιξη και την εχω διδαξει πολλα χρονια στα λυκεια, βιολογος ειμαι)