το πας αλλου τωρα,
παλι και στον 40ρη τον αφηνουν να παθει καρκινο απο αλλου παραγοντες ακτινοβολιες ή ουσιες? ΟΧΙ, ΒΑΖΟΥΝ ΟΡΙΑ ΣΤΙΣ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΕΣ ΟΥΣΙΕΣ δεν αφηνουν την φυσικη επιλογη να σκοτωσει, οποιον πχ δεν αντεχει σε αυτες.
ευχαριστω που μου διδαξες για αλλες πιο λεπτομερεις εκδοχες της εξελιξης, εσυ τι εχεις σπουδασει? ποσα βιβλια εξελιξης εξεταστηκες για να παρεις πτυχιο?
ΟΚ, θα το θέσω αλλιώς για να καταλάβεις:
100 άτομα σε ένα δωμάτιο, ίδιας ηλικίας και υγείας (γενικά), όταν κολλήσουν COVID-19, κάποια θα νοσήσουν βαριά, κάποια καθόλου, κάποια θα έχουν ήπια συμπτώματα. Αυτό συμβαίνει με όλες τις ασθένειες και έχει να κάνει με τον οργανισμό.
Αυτή τη στιγμή, δεν γνωρίζουμε γιατί συμβαίνει αυτό και πώς να αντιμετωπίσουμε τους ανθρώπους που νοσούν βαριά. Τους βάζουμε στη ΜΕΘ που έιναι πολυ ακριβές και έχουν 50% πιθανότητα να εξέλθουν.
Με αυτά τα δεδομένα, η ανοσία της αγέλης ΔΕ ΝΟΕΙΤΑΙ. Η Σουηδία δεν έχει μεγάλα αστικά κέντρα, σίγουρα όχι όπως η Ελλάδα, οπότε έχουν άλλα μέτρα και σταθμά
Όταν ξέσπασε η Ισπανική Γρίπη, δεν το πήγαν με την ανοσια της αγελης και ειχαν 100 εκατομμυρια νεκρούς σε 2 δις κόσμο. Τι δεν καταλαβαίνεις?
Δεν μπορώ να μπω σε λεπτομέρειες για τη δουλειά μου, για ευνόητους λόγους, είμαι στις επιστήμες ζωής (με μεταπτυχιακό και διδακτορικό). Δεν υπάρχει λόγος να το συνεχίζουμε, ευτυχώς που οι σοβαροί άνθρωποι πήραν την απόφαση να ΜΗΝ πάμε για ανοσία της αγέλης όπως στην Αγγλία και έχουν χιλιάδες νεκρούς και η άρση των μέτρων θα κρατήσει για μήνες, εκεί απ'οτι διαβάζω στην Guardian.
Π