Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
658
Πόντοι
146
Τύποι είστε τραγικά ανεπίκαιροι.

Όλα όσα αμφισβητείτε ειπώθηκαν ανοιχτά χθες αλλά και νωρίτερα από τον τσιόδρα και του κυβερνητικούς, είτε με άμεσες δηλώσεις είτε με διαρροές στα μέσα.

Η έλλειψη στρατηγικής εξόδου της καραντίνας που αποκλειστικό στόχο έχει την μη άμεση υπερφόρτωση του ΕΣΥ, η σύσταση χρήσης μασκών σε συνθήκες συγχρωτισμού από τον γενικό πληθυσμό, η αναπόφευκτα βαθμιαία νόσηση του μεγαλύτερου μέρους του πληθυσμού μέχρι της επίτευξης συλλογικής ανοσίας/ανοσία αγέλης ή μαζικού εμβολιασμού - τα πάντα ...

Καταντάτε πλέον γραφικοί ορισμένοι ...

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.923
Πόντοι
4.655
ωπα κατσε.

φυσικη επιλογη ειναι η ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΚΑΙ Η ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ σε μεγαλυτερα ποσοστα του καλυτερου.

οχι σκετο η επιβιωση πχ στειρων ή εκτος αναπαραγωγικης ηλικιας ατομων.

οι ηλικιωμενοι με τα υποκειμενα που πεθαινουν και στην ιταλια και στην σουηδια εχουν περασει την αναπαραγωγικη ηλικια, ειναι αναπαραγωγικα νεκροι ηδη.

εκτος αν εννοεις τους ελαχιστους με υποκειμενα 40ριδες οτι θα καναν παιδια (ποσοι απο αυτους????) απο εδω και περα.

σορρυ αλλα δεν εχει καμμια λογικη να πει πχ ο σουηδος ας πεθανουν, για να βελτιωθουμε στην επομενη γεννια μεσω της φυσικης επιλογης, 100 σαρανταριδες ασθενικοι και αλλοι 10.000 ηλικιωμενοι, και απανθρωπο ειναι για ολους και τετοια αποφαση για να αφησουμε την φυση να μας σκοτωνει, εχει σταματησει απο τοτε που βαζουμε γιατρους να μας σωζουν.

στην σουηδια απλα μεχρι τωρα πετανε το μπαλακι στους πολιτες, σου λεει ατομικη ευθυνη, αν εισαι σε ευπαθεις ομαδες βαλε μονος σου αν θες τον ευατο σου στο σπιτι να μην κολλησεις, αν εισαι βλακας και θες να συνωστιζεσαι σε καφετεριες και εκκλησιες και ταβερνες , με το ρισκο να κολλησεις και να πεθανεις , εμεις στο επιτρεπουμε οπως στο επιτρεπουν σε ολο τον κοσμο και για αλλες μετοδοτικες ασθενειες, γριπες και πνευμονιες, το κρατος δεν θα σε κυνηγαει και θα χανει εσοδα απο την κλειστη οικονομια. εγω διαφωνω, και βλακας να ειναι καποιος γιατροι και κρατος πρεπει να κανουν τα παντα για να τον σωσουν, οπως τρεχουν να σωσουν εναν που παει να αυτοκτονησει ή κανει επικινδυνη αναρριχηση ή δενουν εναν ψυχασθενη και του δινουν και τα φαρμακα που χρειαζεται απο αλλες νοσους που εχει με το ζορι.

(εχω διαβασει εξελιξη και την εχω διδαξει πολλα χρονια στα λυκεια, βιολογος ειμαι)

Όχι φίλε μου, η φυσική επιλογή δεν είναι μονάχα αυτό:

Το survival of the fittest είναι πως σε ένα είδος, θα επιβιώσουν εκείνοι που θα βρεθούν αντιμέτωποι με μία αλλαγή στο περιβάλλον τους, λόγω της ιδιοσυγκρασίας του οργανισμού τους.

Αυτή η λογική δεν ταιριάζει σε καμμία ανθρώπινη κοινωνία που θέλει να βάζει τον άνθρωπο πάνω απ'ολα.

Συμφωνώ με την ατομική ευθύνη και θεωρώ ότι είναι κάτι που με την άρση των μέτρων θα πρέπει να είναι το βασικό στοιχείο αντιμετώπισης της πανδημίας.

Π

Π

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
37.203
Πόντοι
6.256
Σε καραντίνα καποια τμήματα της ΓΑΔΑ αστυνομικοι περιπολικό κλπ.

Ειχαν καταγγελία για κακοποιηση παιδιου σε δομή, τους μετεφεραν στη γαδά αλλα ...δεν προεκυψε ενοχή στον λαθροκατηγορούμενο, έκαναν και τεστ , θετικό, τρέξτε τώρα μαλάκες έλληνες να βγάλετε το φίδι απ την τρύπα,

Φανταστείτε τώρα τι θα γίνει αν υπάρξει κάποια αποσταθεροποίηση της χώρας για οποιοδήποτε λόγο, για κανα γρηγορόπουλο κατι με τούρκους κλπ,
Θα βγουν όλοι οι λάθρο για πλιάτσικο και αντε καντους καλά,
Θα πρεπε να ειναι η χώρα σε κατάσταση εκτακτης αναγκης απο καιρό,
Ότι ισχύει με τους τωρινούς ελέγχους της καραντίνας να συνεχιστουν και σε κάθε ειδους ξένο, αλβανο βουλγαρο πακια κλπ,
Οποιος δεν έχει χαρτιά εργασια νόμιμη κλπ να φευγει.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης

Το survival of the fittest είναι πως σε ένα είδος, θα επιβιώσουν εκείνοι που θα βρεθούν αντιμέτωποι με μία αλλαγή στο περιβάλλον τους, λόγω της ιδιοσυγκρασίας του οργανισμού τους.

Αυτή η λογική δεν ταιριάζει σε καμμία ανθρώπινη κοινωνία που θέλει να βάζει τον άνθρωπο πάνω απ'ολα.

Συμφωνώ με την ατομική ευθύνη και θεωρώ ότι είναι κάτι που με την άρση των μέτρων θα πρέπει να είναι το βασικό στοιχείο αντιμετώπισης της πανδημίας.

Π

Π
το πας αλλου τωρα,

παλι και στον 40ρη τον αφηνουν να παθει καρκινο απο αλλου παραγοντες ακτινοβολιες ή ουσιες? ΟΧΙ, ΒΑΖΟΥΝ ΟΡΙΑ ΣΤΙΣ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΕΣ ΟΥΣΙΕΣ δεν αφηνουν την φυσικη επιλογη να σκοτωσει, οποιον πχ δεν αντεχει σε αυτες.

ευχαριστω που μου διδαξες για αλλες πιο λεπτομερεις εκδοχες της εξελιξης, εσυ τι εχεις σπουδασει? ποσα βιβλια εξελιξης εξεταστηκες για να παρεις πτυχιο?

Monocle

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2019
Like
113
Πόντοι
16

Οσα γράφεις μυρίζουν αμορφωσιά και κοπυ παστε απο το ιντερνετ.

Καλύτερα να μάθεις Ελληνικά, άσε τους ξένους όρους.

Εχεις πάει σχολείο;

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
37.203
Πόντοι
6.256
να μας πει και καποιος απο τους πολυδιαβασμενους.
γιατι τοσο καιρο λενε οχι μασκες και τωρα θα γινουν απαραιτητες?
τι ειναι αυτο που αλλαξε εκτος φυσικα απο τους εμπορικους σκοπους?
Δυο μηνες τωρα δεν υπαρχει οινοπνευμα και μασκες πουθενα,

Επίτηδες το κάνουν?

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Δυο μηνες τωρα δεν υπαρχει οινοπνευμα και μασκες πουθενα,

Επίτηδες το κάνουν?
εγω γιατι ζω σε αλλο πλανητη? μασκες πηρα την πρωτη βδομαδα των μετρων και ξαναπηρα πριν δυο βδομαδες, στην θεσσαλονικη ειμαι.

οινοπνευμα καθαρο δεν χρειαζομαι, στο σπιτι υπαρχει αφθονο νερο και σαπουνι και το απολυμαντικο (1 λιτρο τζελ, 65% αιθυλικη αλκοολη) που εχω στο αμαξι κανει 1-2 χρονια να τελειωσει. εδω και βδομαδες εχει αποθεμα τετοια τζελ , τα μικρα μπουκαλακια των 80 ml και στους δυο μπακαλιδες της γειτονιας μου και στο φαρμακειο.

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.650
Πόντοι
6.056
εγω γιατι ζω σε αλλο πλανητη? μασκες πηρα την πρωτη βδομαδα των μετρων και ξαναπηρα πριν δυο βδομαδες, στην θεσσαλονικη ειμαι.

οινοπνευμα καθαρο δεν χρειαζομαι, στο σπιτι υπαρχει αφθονο νερο και σαπουνι και το απολυμαντικο (1 λιτρο τζελ, 65% αιθυλικη αλκοολη) που εχω στο αμαξι κανει 1-2 χρονια να τελειωσει. εδω και βδομαδες εχει αποθεμα τετοια τζελ , τα μικρα μπουκαλακια των 80 ml και στους δυο μπακαλιδες της γειτονιας μου και στο φαρμακειο.
για την εποχικη γριπη τι απο ολα αυτα ειχες αγορασει ρε ζαλεα?  :2funny:

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
37.203
Πόντοι
6.256
Νομος αττικης, σε τρια φαρμακεία χαρτια απ εξω ´μασκες οινοπνευμα τελος ´
Σκλαβενιτης και λιντλ δυο μηνες τα ραφια χωρις οινοπνευμα.
Να εθω θεσσαλονικη?
Γίνε το πρώτο μέλος που του αρέσει αυτό το post

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
ελα , η συσκευασια οι χειρουργηκες οι πρασινες μασκες στον σουπερ μαρκετ τις ειχαν πιο φτην ες απο τα φαρμαγεια μου ειπαν.

το οινοπνευμα τι το θες?

εκτος αν λες τα τζελ για μερη που δεν εχει νερο και σαπουνι, αν  θες να κατεβω να σου παρω απο τον μπακαλη απεναντι?

ενα που πηρα δεν το εχω ανοιξει να στο ποσταρω σε φωτο σε λιγο.

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.650
Πόντοι
6.056
να δεις που θα αγορασε και Plaquenil να εχει καβα ο απιθανος  :2funny:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
να

Συνημμένα

• IMG_20200423_112752.jpg
    IMG_20200423_112752.jpg
    574,4 KB · Εμφανίσεις: 41
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
ρεζνωβ τρολαρεις αλλα και την αλλη φορα που με προκαλουσες για ζευγαρια με χοντρους, κοντους, μελαμψους, ασχημους αντρες και καλα γκομενακια διπλα, κατεβηκα παραλια και ποσταρα πανω απο 5 φωτο. το ξεχασες?

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.650
Πόντοι
6.056
ρεζνωβ τρολαρεις αλλα και την αλλη φορα που με προκαλουσες για ζευγαρια με χοντρους, κοντους, μελαμψους, ασχημους αντρες και καλα γκομενακια διπλα, κατεβηκα παραλια και ποσταρα πανω απο 5 φωτο. το ξεχασες?
οχι...οντως εκανες ρεπορταζ και δωσαμε ολοι συγχαρηκια

αλλα ρε νικολα τι θες να μας πεις/αποδηξεις με αυτην την φωτο δεν καταλαβαμε?

α και σου αδειασε το κοκκινο στυλο που διορθωνεις τα γραπτα των μαθητων  :woldman:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
οχι...οντως εκανες ρεπορταζ και δωσαμε ολοι συγχαρηκια

αλλα ρε νικολα τι θες να μας πεις/αποδηξεις με αυτην την φωτο δεν καταλαβαμε?

α και σου αδειασε το κοκκινο στυλο που διορθωνεις τα γραπτα των μαθητων  :woldman:
ο αλλος απο την αθήνα ειπε οτι εχουν εξαφανιστει μασκες και οινοπνευματα 2 μηνες.

σε καποια μαγαζια μπορει να εγινε ελλειψη στην αρχη για 2 βδομαδες το πολυ, μετα εβρισκα σε απιθανα μερη που ποτέ δεν ειχαν τετοια ειδη, οπως μπακαλικα της γειτονιας.

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.650
Πόντοι
6.056
ο αλλος απο την αθήνα ειπε οτι εχουν εξαφανιστει μασκες και οινοπνευματα 2 μηνες.

σε καποια μαγαζια μπορει να εγινε ελλειψη στην αρχη για 2 βδομαδες το πολυ, μετα εβρισκα σε απιθανα μερη που ποτέ δεν ειχαν τετοια ειδη, οπως μπακαλικα της γειτονιας.
εγω ουτε κοιταξα να σου πω...
ενα οινοπνευμα απο το 2015 εχω σπιτι και ενα ασετον που ξεχασε μια γκομενα (ουτε ξερω αν κανει τιποτα)

μασκα δεν εβαλα ποτε

για την πολυ πιο θανατηφορα εποχικη γριπη οπως λες ομως ειχες αγορασει τιποτα? δεν μας ειπες

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
εγω ουτε κοιταξα να σου πω...
ενα οινοπνευμα απο το 2015 εχω σπιτι και ενα ασετον που ξεχασε μια γκομενα (ουτε ξερω αν κανει τιποτα)

μασκα δεν εβαλα ποτε

για την πολυ πιο θανατηφορα εποχικη γριπη οπως λες ομως ειχες αγορασει τιποτα? δεν μας ειπες
καθε χρονο εχω καβαντζα κομτρεξ κολντ και ντεπον, κανουν δουλεια με πονοκεφαλο, πυρετο, συναχι κλπ
δυνατη γριπη εχω να περασω 10 χρονια. κρυολογηματα και πονοκεφαλους με αυτα με βγαζουν οκ.

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.189
Πόντοι
1.706
Τσιόδρας στη χθεσινή συνέντευξη:
Ειναι αδύνατον να μην εκτεθούμε όλοι στον ιό, παρα πολύ δύσκολο. Θα πρέπει να απομονωθούμε και να μην έχουμε επαφή με τον έξω κόσμο, και αυτό δεν γίνεται.
Σταδιακά θα εκτεθούμε στον ιό, αυτό που αποφύγαμε ειναι να εκτεθούμε ολοι μαζί. Είναι αδύνατο να μείνεις κλεισμένος περιμένοντας πότε θα φτιαχθεί ένα εμβόλιο που μπορεί τελικά να μην ειναι αποτελεσματικό.

Κωλοτούμπα Τσιόδρα για την καραντίνα δηλαδή.
Τι είπε; Αυτό που φωνάζω εξαρχής. Ότι είναι αδύνατο να μείνεις για πάντα κλεισμένος μέσα και η μαζική καραντίνα είναι ανούσια εφόσον δε μπορεί να κρατήσει για πάντα και όταν λήξει και θα επανέλθουν τα κρούσματα.

Ψηφίστε για τον μεγαλύτερο κωλοτούμπα: Αδωνις vs Τσιοδρας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom