CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 12.526
- Πόντοι
- 2.606
η γυναικα,αλλα που παει το θεμα τωρα?Συγνωμη αλλά δεν καταλαβα τι εγραψες
Ησουν δικαιουχος ή οχι?
η γυναικα,αλλα που παει το θεμα τωρα?Συγνωμη αλλά δεν καταλαβα τι εγραψες
Ησουν δικαιουχος ή οχι?
Ε τι που παει?η γυναικα,αλλα που παει το θεμα τωρα?
Η μεγαλη πλακα θα ειναι αν ζητησουν προκαταβολη φορου απο τον τουριστικο κλαδο, για μια χρονια που θα ειμαστε κλειστα.
ε?τι να κανω τον αοματο λες?η να ξηγηθω ζεν για κατι που ολοι λεγαμε οτι στηθηκε εξαρχης για ρεμουλα αλλα το συνεχισαν,ετσι ξεδιαντροπα, για να φτιαξουν ορισμενους.Ε τι που παει?
Αν δεν εισαι δικαιουχος τι λυσσας με το θεμα?
Σε πνιγει το δικιο μου?
τωρα θα πεταχτει ολη η κοπριταρια να σου πει οτι τα μηδενιζεις ολαΜετά την απαξίωση που φάγαμε από τους προηγούμενους ήρθε επιτέλους ο Κούλης να στηρίξει τη μεσαία τάξη
Ευχαριστω τύπε που αγωνιζεσαι και θυμωνεις για τα προβληματα του κλαδου μουε?τι να κανω τον αοματο λες?η να ξηγηθω ζεν για κατι που ολοι λεγαμε οτι στηθηκε εξαρχης για ρεμουλα αλλα το συνεχισαν,ετσι ξεδιαντροπα, για να φτιαξουν ορισμενους.
Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!Ρε παιδιά ακούω προτάσεις πως να χειριστώ τα 800 ευρώ που θα πάρω,μιας και η εταιρεία μου εντάχθηκε και αυτή στο επίδομα
Μηνιαία πάγια έξοδα...20.000ευρώ
Άντε μείον 3000 την έκπτωση ενοικίων.
τωρα θα πεταχτει ολη η κοπριταρια να σου πει οτι τα μηδενιζεις ολα
θα χω το νου μου...Ευχαριστω τύπε που αγωνιζεσαι και θυμωνεις για τα προβληματα του κλαδου μου
Οταν θα εχουμε και στο μελλον αιτηματα θα σε ενημερωνω για να μας υποστηριζεις
Εκτος αν ο αγωνας και ο θυμος ειναι απλως αντιπολιτευτικος και οχι επειδη μας νοιαζεσαι
Μήπως πρέπει πρώτα να ρωτήσουμε την οικογένεια??Στο σημειο αυτο καλο θα ειναι ολα τα αλανια να στειλουμε την αγαπη μας τις καλυτερες ευχες μας και προθεσεις σε ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ που λοιμοχθηκαν με σκοιλ και να βρουμε μια κοινη ωρα που μας βολευει να βγουμε μπαλκονι να χειροκροτησουμε!
Μήπως πρέπει πρώτα να ρωτήσουμε την οικογένεια??
https://[URL unfurl="true"]www.alphafreepress.gr/wp-content/uploads/2019/07/gamosmitdotaki.png[/img[/URL]] ;D
[/quote]
βαλε το μπενανλτι της καλαματας ρε κομματοσκυλο....
[size=30pt]ΣΚΑΣΕ ΜΠΟΥΣΤΗ [/size]βαλε το μπενανλτι της καλαματας ρε κομματοσκυλο....
Μήπως πρέπει πρώτα να ρωτήσουμε την οικογένεια??
https://[URL unfurl="true"]www.alphafreepress.gr/wp-content/uploads/2019/07/gamosmitdotaki.png[/img[/URL]] ;D
[/quote]η νυφη ειναι η γραπωβα?
μπουχε ερχετε η ωρα σου...αηττητος ειμαι φετος[size=30pt]ΣΚΑΣΕ ΜΠΟΥΣΤΗ [/size]