troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 32.090
- Πόντοι
- 5.506
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχααααααΕγινε λαθος, διορθωθηκε, εισακουσθηκαμε, παμε παρακατω.
εχει βγει ο τσοχατζοπουλος και πανηγυριζει
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχααααααΕγινε λαθος, διορθωθηκε, εισακουσθηκαμε, παμε παρακατω.
Ε πηγαινε βρες τον Βρουτση και δειρε τον ρε τύπε, εγω τι να κανω?Ηρεμα ρωταω...οταν γραφαμε ενα βραδυ εδω στις αρχες τις καραντινας οτι θα παιχτει μεγαλη ρεμουλα με τα βαουτσερ...τι τοσο φωστηρες ειμαστε εδω στο μπουρδελα?Δηλαδη δεν τρεχει καστανο?δεν βραζει σε κανενα το αιμα απο την καταμουτρη κοροιδια τοσο ωστε να θελει να τους ισιωσει τα ζυγωματκα λιγο?
Ε γαμα τες ρε τύπε ποιος σε εμποδιζειΔηλαδη υπαρχει καποιος λογος που πρεπει οι μανουλιτσες ορισμενων τσογλανων να παραμεινουν αγαμητες?
Για 80 μυρια τυπε; Σιγα το πραγμα. :SΗρεμα ρωταω...οταν γραφαμε ενα βραδυ εδω στις αρχες τις καραντινας οτι θα παιχτει μεγαλη ρεμουλα με τα βαουτσερ...τι τοσο φωστηρες ειμαστε εδω στο μπουρδελα?Δηλαδη δεν τρεχει καστανο?δεν βραζει σε κανενα το αιμα απο την καταμουτρη κοροιδια τοσο ωστε να θελει να τους ισιωσει τα ζυγωματκα λιγο?
δε σε κατηγορησε κανεις συντρολε αλεξ...απλα λεω καπου ωπα ρε συ....δε μπορει να πιτσιλανε ετσι αταραχοι!Ε πηγαινε βρες τον Βρουτση και δειρε τον ρε τύπε, εγω τι να κανω?
Τυπε τωρα εισαι εκτος. Ειμαι πανω απο 50 χρονια χουλιγκανος των γηπεδων, μανα δεν εχω βρισει ποτε, κανενος.Δηλαδη υπαρχει καποιος λογος που πρεπει οι μανουλιτσες ορισμενων τσογλανων να παραμεινουν αγαμητες?
εχεις τροπο δικολαβου στη κωλοτουμπα.Ε πηγαινε βρες τον Βρουτση και δειρε τον ρε τύπε, εγω τι να κανω?
εχουνε σκυλους και δε με φτανουν οι φολες..Ε γαμα τες ρε τύπε ποιος σε εμποδιζει
Δεν δουλευει η χλωροκινη.
Το πανακριβο remdesivir σου τρωει το συκωτι.
Τη βαψαμε.
δεν εβρισα μανουλιτσα....μπας και στρωσει κανας πουτανας γιος το σκεφτηκα...για καλο!Τυπε τωρα εισαι εκτος. Ειμαι πανω απο 50 χρονια χουλιγκανος των γηπεδων, μανα δεν εχω βρισει ποτε, κανενος.![]()
Ρε τύπε δεν μου ειπες, ησουν απο τους δικαιουχους του voucher ή οχι?δεν εβρισα μανουλιτσα....μπας και στρωσει κανας πουτανας γιος το σκεφτηκα...για καλο!
δυστυχως ειμαι απο αυτους τους μαλακες που αν τους παπατζωναν πως ετσι και αλλιως και σουπα μουπες δεν φτανουν τα 600 για ολους θα ελεγα ...ας τα παρουν αυτοι που τα εχουν μεγαλη αναγκη...μπεσα για μπεσα....γι αυτο μου τη βιδωνει και θελω να πνιξω ορισμενους να χαλαρωσω.Να σε ρωτησω ρε τύπε, σοβαρα τωρα
Εισαι απο αυτους που θα επαιρναν τα 600 με voucher ή οχι?
Συγνωμη αλλά δεν καταλαβα τι εγραψεςδυστυχως ειμαι απο αυτους τους μαλακες που αν τους παπατζωναν πως ετσι και αλλιως και σουπα μουπες δεν φτανουν τα 600 για ολους θα ελεγα ...ας τα παρουν αυτοι που τα εχουν μεγαλη αναγκη...μπεσα για μπεσα....γι αυτο μου τη βιδωνει και θελω να πνιξω ορισμενους να χαλαρωσω.
με τα ρεστα να παρεις παπουτσα..Ρε παιδιά ακούω προτάσεις πως να χειριστώ τα 800 ευρώ που θα πάρω,μιας και η εταιρεία μου εντάχθηκε και αυτή στο επίδομα![]()
![]()
Μηνιαία πάγια έξοδα...20.000ευρώ![]()
![]()
![]()