Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Η μεγαλυτερη μαλακια που εκανε ποτέ η ΝΔ ηταν το κλεισιμο της ΕΡΤ

Οφελος μηδεν
Ζημια τεραστια

Χωρις ΚΑΝΕΝΑ, ΚΑΝΕΝΑ, ΚΑΝΕΝΑ λογο.

Η κοπρο ερτ όχι μόνο έπρεπε να κλείσει αλλά και να την γκρεμίσουν συθέμελα.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.761
Πόντοι
6.515
Η μαλακία του Σαμαρά ήταν ότι δεν το χειρίστηκε μανατζερίστικα.
Δηλαδή, αντί να ενεργοποιήσει τη ΝΕΡΙΤ πριν κλείσει την ΕΡΤ, μεταβιβάζοντας με το μαλακό αντικείμενα της ΕΡΤ στη ΝΕΡΙΤ, αυτός έκλεισε την ΕΡΤ και η Ελλάδα έμεινε χωρίς δημόσια τηλεόραση για κανα χρόνο.
Ο Σαμαράς δεν είναι μάνατζερ, σε αντίθεση με τον Μητσοτάκη.

οκ να χει 1 δημοσια τηλεοραση, εχει λογικη όμως τυπε να πληρωνουμε ερτ 1, 2, 3, βουλη, και ποσα ακομα?
δεν εχεις βαρεθεί στη ζωη σου να πληρωνεις κρατικα χαρατσια? εκτος αν εισαι πιτσιρικας  :undecided:

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.464
Πόντοι
456
επειδη εχω βαρεθεί τις αντεκλησεις, κι ολοι περιμενουμε να τελειωσει η καραντινα, ποιος εχει καταλαβει (εγω όχι) ποιο θα είναι το σχεδιο όταν οι αθηναιοι πανε επαρχια, σε 10 μερες, 1 μηνα, 2 μηνες, οποτε… δεν θα το μεταδωσουν τοτε?  :think:

Επρεπε να το παιξουμε σουηδοι δηλαδη?Αν ειχες 2-3 χιλιαρικα νεκρους σημερα τι θα εγραφες μετα?

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
37.196
Πόντοι
6.256
Γελάω τώρα με πολλούς δεξιούς που βλέπουν τους λάθρο μέσα στις πόλεις τους.
γκαστρωμενες ολες, και αφρικανοι ολοι, ξεπερασαμε τους συριους αφγανους και πακιστανους,
τωρα πιασαμε πελατες απο την αφρικη,

ΠΟΣΟΙ ΑΠΕΛΑΘΗΚΑΝ ως τωρα? εχουμε στοιχεια?

Geokoro

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Νοε 2016
Κριτικές
29
Like
1.814
Πόντοι
1.196
Αντι να ασχολεισαι με αυτα, καλυτερα να πεις μπραβο στην Ελληνικη Πολιτεια που καταφερε εντος Απριλιου να μην εχει ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΝΕΚΡΟ σε μια ημερα, οταν αλλοι δεν εχουν πού να βαλουν τα πτωματα.

Καποια στιγμη να αντιληφθειτε οτι αν στη μια πλευρα της ζυγαριας βαλεις τους ΜΗΔΕΝ νεκρους και στην αλλη την εμμονή καποιου να παει στην εκκλησια, οταν ακομη και η Ιερα Συνοδος του λεει οχι, για μενα η ζυγαρια ειναι προφανες το πού γερνει.

Μας ειναι παγερα αδιαφορο τύπε τι κανανε αυτοι με τις λαμπαδες.
Μας νοιαζει οτι η χωρα γλυτωσε απο ενα μεγαλο θανατικό χαρη στην υπευθυνοτητα που εδειξαν καποιοι.
Εσυ κατσε και ανακαλυψε ρωμαϊκούς διωγμους.

Καλά τα λες ρε Άλεξ, αλλά πες μου ειλικρινά αν πιστεύεις ότι ο Κουλης πήρε όλα αυτά τα υπερβολικά μέτρα για να σώσει κόσμο μηδενιζοντας τους νεκρούς και όχι για να επανεκλεγεί πρωθυπουργός φέτος, ή να συγκυβερνησει με  συριζα στην χειρότερη, αφού θα έχει εκμεταλλευτεί την ''μοναδικη'' στον κόσμο επιτυχία του στην αντιμετώπιση του χτικιου.
Μην μου πεις όμως και τι να έκανε, να άφηνε τον κόσμο να πεθάνει; Υπάρχει και μέση οδός. Υπάρχουν και συνέπειες στον κόσμο που θα τα πληρώσει μετά το φθινόπωρο. Αλλά να μου πεις θα έχουν γίνει εκλογές ως τότε και να δούμε τι θα λέει ο Τσιορδας σαν υπουργός υγείας....

Αν δεν πάει σε εκλογές, όπως λενε φίλοι μου ΝΔκρατες, τότε ναι σκέφτηκε μόνο τις ζωές, αλλά αν πάει σε εκλογές τότε αυτό ήταν το μόνο που σκέφτηκε. Το μνημόνιο που θα έρθει το φθινόπωρο και θα υπογράψει δεν το σκέφτηκε, οι εκλογές είναι πιο μπροστά, το υπογράφει και με το συριζα εξάλλου αν δεν μπορέσει μόνος του....

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
26
Like
12.362
Πόντοι
14.615
Οι χαραμοφάηδες της ΕΡΤ επιδίδονται σε διαγωνισμό μαλακίας στις λεζάντες

Συνημμένα

• 20200422_1.jpg
    20200422_1.jpg
    76,2 KB · Εμφανίσεις: 13
  • 20200422_2.jpg
    20200422_2.jpg
    79,4 KB · Εμφανίσεις: 33
  • 20200422_3.jpg
    20200422_3.jpg
    78 KB · Εμφανίσεις: 16
Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Ο Μητσοτάκης εκλέχθηκε αρχηγός της ΝΔ από τους ψήφους των μελών της ΝΔ από το εξωτερικό.
Μπα, ουτε καν. Είχε ρεύμα και μεγάλη απήχηση στο μέσο νεοδημοκράτη. Ο κόσμος είχε μπουχτίσει με τους σωτήρες και τους πολιτικούς παλιάς κοπής και έψαχνε κάποιον μετρημένο να διαχειριστεί τις τύχες της χώρας. Και η υποψηφιότητά του ήρθε και κούμπωσε.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
γκαστρωμενες ολες, και αφρικανοι ολοι, ξεπερασαμε τους συριους αφγανους και πακιστανους,
τωρα πιασαμε πελατες απο την αφρικη,

ΠΟΣΟΙ ΑΠΕΛΑΘΗΚΑΝ ως τωρα? εχουμε στοιχεια?

Στο 40% του Κούλη έχει κι αυτούς που τον ψήφισαν μόνο και μόνο για να διώξει τους λάθρο.Αυτοί τώρα τί θα ψηφίσουν;

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
798
Πόντοι
96
Καλά τα λες ρε Άλεξ, αλλά πες μου ειλικρινά αν πιστεύεις ότι ο Κουλης πήρε όλα αυτά τα υπερβολικά μέτρα για να σώσει κόσμο μηδενιζοντας τους νεκρούς και όχι για να επανεκλεγεί πρωθυπουργός φέτος, ή να συγκυβερνησει με  συριζα στην χειρότερη, αφού θα έχει εκμεταλλευτεί την ''μοναδικη'' στον κόσμο επιτυχία του στην αντιμετώπιση του χτικιου.
Μην μου πεις όμως και τι να έκανε, να άφηνε τον κόσμο να πεθάνει; Υπάρχει και μέση οδός. Υπάρχουν και συνέπειες στον κόσμο που θα τα πληρώσει μετά το φθινόπωρο. Αλλά να μου πεις θα έχουν γίνει εκλογές ως τότε και να δούμε τι θα λέει ο Τσιορδας σαν υπουργός υγείας....

Αν δεν πάει σε εκλογές, όπως λενε φίλοι μου ΝΔκρατες, τότε ναι σκέφτηκε μόνο τις ζωές, αλλά αν πάει σε εκλογές τότε αυτό ήταν το μόνο που σκέφτηκε. Το μνημόνιο που θα έρθει το φθινόπωρο και θα υπογράψει δεν το σκέφτηκε, οι εκλογές είναι πιο μπροστά, το υπογράφει και με το συριζα εξάλλου αν δεν μπορέσει μόνος του....
Εκλογές ακόμα δεν έχω καταλάβει γιατί πρέπει να πάει. Οι άλλες χώρες που θα γαμηθούν εξίσου θα πάνε και αυτές ή εμείς θα έχουμε την πρωτοτυπία; Ή νομίζεις οι ξένοι ρισκάρουν μια συγκυβέρνηση με τα μουρλά;;; Με πετρέλαιο εκεί που είναι + QE + αναβολή δημοσιονομικής προσαρμογής + 2 νίκες θα κάνει εκλογές; Δύσκολο. Ας δούμε την πούτσα πρώτα και βλέπουμε.

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
Το μνημόνιο που θα έρθει το φθινόπωρο και θα υπογράψει δεν το σκέφτηκε, οι εκλογές είναι πιο μπροστά, το υπογράφει και με το συριζα εξάλλου αν δεν μπορέσει μόνος του....

[size=16pt]Ούτε εκλογές θα γίνουν ούτε μνημόνιο έρχεται.[/size]

Γιώργος Ξύδης

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.700
Πόντοι
2.597
Εκλογές ακόμα δεν έχω καταλάβει γιατί πρέπει να πάει. Οι άλλες χώρες που θα γαμηθούν εξίσου θα πάνε και αυτές ή εμείς θα έχουμε την πρωτοτυπία; Ή νομίζεις οι ξένοι ρισκάρουν μια συγκυβέρνηση με τα μουρλά;;; Με πετρέλαιο εκεί που είναι + QE + αναβολή δημοσιονομικής προσαρμογής + 2 νίκες θα κάνει εκλογές; Δύσκολο. Ας δούμε την πούτσα πρώτα και βλέπουμε.

Δεν θα πάει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom