Iso14
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.464
- Πόντοι
- 456
Γελάω τώρα με πολλούς δεξιούς που βλέπουν τους λάθρο μέσα στις πόλεις τους.
Ναι ενω πριν τους ειχαν μεσα στις περιουσιες τους χοτελια και ρεστα.
Γελάω τώρα με πολλούς δεξιούς που βλέπουν τους λάθρο μέσα στις πόλεις τους.
Η μεγαλυτερη μαλακια που εκανε ποτέ η ΝΔ ηταν το κλεισιμο της ΕΡΤ
Οφελος μηδεν
Ζημια τεραστια
Χωρις ΚΑΝΕΝΑ, ΚΑΝΕΝΑ, ΚΑΝΕΝΑ λογο.
Η μαλακία του Σαμαρά ήταν ότι δεν το χειρίστηκε μανατζερίστικα.
Δηλαδή, αντί να ενεργοποιήσει τη ΝΕΡΙΤ πριν κλείσει την ΕΡΤ, μεταβιβάζοντας με το μαλακό αντικείμενα της ΕΡΤ στη ΝΕΡΙΤ, αυτός έκλεισε την ΕΡΤ και η Ελλάδα έμεινε χωρίς δημόσια τηλεόραση για κανα χρόνο.
Ο Σαμαράς δεν είναι μάνατζερ, σε αντίθεση με τον Μητσοτάκη.
Είναι μενσεβίκοι αυτοί. Δεν είναι απλοί κομμουνισταί.Και της χειροτερης εκδοχης τους κιολας
Των ρεφορμιστων
επειδη εχω βαρεθεί τις αντεκλησεις, κι ολοι περιμενουμε να τελειωσει η καραντινα, ποιος εχει καταλαβει (εγω όχι) ποιο θα είναι το σχεδιο όταν οι αθηναιοι πανε επαρχια, σε 10 μερες, 1 μηνα, 2 μηνες, οποτε… δεν θα το μεταδωσουν τοτε?![]()
γκαστρωμενες ολες, και αφρικανοι ολοι, ξεπερασαμε τους συριους αφγανους και πακιστανους,Γελάω τώρα με πολλούς δεξιούς που βλέπουν τους λάθρο μέσα στις πόλεις τους.
αφου λεφτα υπαρχουν και την πληρωνουμεΗ κοπρο ερτ όχι μόνο έπρεπε να κλείσει αλλά και να την γκρεμίσουν συθέμελα.
Αντι να ασχολεισαι με αυτα, καλυτερα να πεις μπραβο στην Ελληνικη Πολιτεια που καταφερε εντος Απριλιου να μην εχει ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΝΕΚΡΟ σε μια ημερα, οταν αλλοι δεν εχουν πού να βαλουν τα πτωματα.
Καποια στιγμη να αντιληφθειτε οτι αν στη μια πλευρα της ζυγαριας βαλεις τους ΜΗΔΕΝ νεκρους και στην αλλη την εμμονή καποιου να παει στην εκκλησια, οταν ακομη και η Ιερα Συνοδος του λεει οχι, για μενα η ζυγαρια ειναι προφανες το πού γερνει.
Μας ειναι παγερα αδιαφορο τύπε τι κανανε αυτοι με τις λαμπαδες.
Μας νοιαζει οτι η χωρα γλυτωσε απο ενα μεγαλο θανατικό χαρη στην υπευθυνοτητα που εδειξαν καποιοι.
Εσυ κατσε και ανακαλυψε ρωμαϊκούς διωγμους.
Επρεπε να το παιξουμε σουηδοι δηλαδη?Αν ειχες 2-3 χιλιαρικα νεκρους σημερα τι θα εγραφες μετα?
Μπα, ουτε καν. Είχε ρεύμα και μεγάλη απήχηση στο μέσο νεοδημοκράτη. Ο κόσμος είχε μπουχτίσει με τους σωτήρες και τους πολιτικούς παλιάς κοπής και έψαχνε κάποιον μετρημένο να διαχειριστεί τις τύχες της χώρας. Και η υποψηφιότητά του ήρθε και κούμπωσε.Ο Μητσοτάκης εκλέχθηκε αρχηγός της ΝΔ από τους ψήφους των μελών της ΝΔ από το εξωτερικό.
γκαστρωμενες ολες, και αφρικανοι ολοι, ξεπερασαμε τους συριους αφγανους και πακιστανους,
τωρα πιασαμε πελατες απο την αφρικη,
ΠΟΣΟΙ ΑΠΕΛΑΘΗΚΑΝ ως τωρα? εχουμε στοιχεια?
αμα καταλαβες αυτό παω πασο![]()
Στο background της λεζάντας έχουν βάλει ρολά υγείας τα ζώαΟι χαραμοφάηδες της ΕΡΤ επιδίδονται σε διαγωνισμό μαλακίας στις λεζάντες
το λαθος εγινε στις τοσο του μηνος τον ταδε μηνα το 1964 ;)
Το λαθος εγινε στις 7 ιουλιου
Εκλογές ακόμα δεν έχω καταλάβει γιατί πρέπει να πάει. Οι άλλες χώρες που θα γαμηθούν εξίσου θα πάνε και αυτές ή εμείς θα έχουμε την πρωτοτυπία; Ή νομίζεις οι ξένοι ρισκάρουν μια συγκυβέρνηση με τα μουρλά;;; Με πετρέλαιο εκεί που είναι + QE + αναβολή δημοσιονομικής προσαρμογής + 2 νίκες θα κάνει εκλογές; Δύσκολο. Ας δούμε την πούτσα πρώτα και βλέπουμε.Καλά τα λες ρε Άλεξ, αλλά πες μου ειλικρινά αν πιστεύεις ότι ο Κουλης πήρε όλα αυτά τα υπερβολικά μέτρα για να σώσει κόσμο μηδενιζοντας τους νεκρούς και όχι για να επανεκλεγεί πρωθυπουργός φέτος, ή να συγκυβερνησει με συριζα στην χειρότερη, αφού θα έχει εκμεταλλευτεί την ''μοναδικη'' στον κόσμο επιτυχία του στην αντιμετώπιση του χτικιου.
Μην μου πεις όμως και τι να έκανε, να άφηνε τον κόσμο να πεθάνει; Υπάρχει και μέση οδός. Υπάρχουν και συνέπειες στον κόσμο που θα τα πληρώσει μετά το φθινόπωρο. Αλλά να μου πεις θα έχουν γίνει εκλογές ως τότε και να δούμε τι θα λέει ο Τσιορδας σαν υπουργός υγείας....
Αν δεν πάει σε εκλογές, όπως λενε φίλοι μου ΝΔκρατες, τότε ναι σκέφτηκε μόνο τις ζωές, αλλά αν πάει σε εκλογές τότε αυτό ήταν το μόνο που σκέφτηκε. Το μνημόνιο που θα έρθει το φθινόπωρο και θα υπογράψει δεν το σκέφτηκε, οι εκλογές είναι πιο μπροστά, το υπογράφει και με το συριζα εξάλλου αν δεν μπορέσει μόνος του....
Το μνημόνιο που θα έρθει το φθινόπωρο και θα υπογράψει δεν το σκέφτηκε, οι εκλογές είναι πιο μπροστά, το υπογράφει και με το συριζα εξάλλου αν δεν μπορέσει μόνος του....
Εκλογές ακόμα δεν έχω καταλάβει γιατί πρέπει να πάει. Οι άλλες χώρες που θα γαμηθούν εξίσου θα πάνε και αυτές ή εμείς θα έχουμε την πρωτοτυπία; Ή νομίζεις οι ξένοι ρισκάρουν μια συγκυβέρνηση με τα μουρλά;;; Με πετρέλαιο εκεί που είναι + QE + αναβολή δημοσιονομικής προσαρμογής + 2 νίκες θα κάνει εκλογές; Δύσκολο. Ας δούμε την πούτσα πρώτα και βλέπουμε.