kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 37.427
- Πόντοι
- 6.256
βασικα μας ενδιαφερει η ελλαδα,το ΠΑΣΟΚ που βρίσκεται αυτόν τον καιρό δημοσκοπικά; Η Φώφη; γνωρίζει κανείς;
κομματα και κομματοσκυλα καθολου
βασικα μας ενδιαφερει η ελλαδα,το ΠΑΣΟΚ που βρίσκεται αυτόν τον καιρό δημοσκοπικά; Η Φώφη; γνωρίζει κανείς;
Ρε τραβελοπουστα που πληρωνεις τρανσφορμερ για να σε γαμανε με το ραβδακι τους ποιον θυμηθηκες να παραθεσεις;
Τον μεγαλυτερο λιμπεραλ ναρκισσο στη Γαλλια που κανεις σοβαρος ανθρωπος δεν τον παιρνει στα σοβαρα και οπου παει τρωει γιαουρτια;![]()
![]()
![]()
![]()
Τι σε τσουζει περισσοτερο απ αυτα που λεμε; Ποιο ειναι το ευαισθητο σημειο σου;
φιλε εσυ μιλας με εικασιες ενω εγω με υπαρκτα επιχειρηματα και δουλευω ηδη εδω και τρεις μερες με jcb διοτι αλλιως θα χαθουν τα δενδρα και ανεβασα και φωτοΑσε μας ρε φιλε που απο ολη τη Μ.Εβδομαδα θα πρεπει να κανεις αγροτικες εργασιες Κυριακη του Πασχα!!!
Ειπα να μην μιλησω αλλα ΕΛΕΟΣ!!!
Πες οτι ειχες κανονισει να πας να στησεις τιποτα σουβλες και να μαζεψεις κοσμο και σου χαλασανε το προγραμμα και ασε μας τωρα με το κλαδεμα!!!
Υ.Γ
Για να μην αγχωνεσαι ολη την Μ.Εβδομαδα θα εχει καλο καιρο οποτε οι ελιες σου δεν κινδυνευουν με αφανισμο...
Eίμαι αρρωστημένη σκατοβρωμιάρα κολοβή οχιά. ΝΑΙ.
σωστα τυπε.Δηλαδή ρε τύπε, ποιά η διαφορά αν πας το Μεγάλο Σάββατο ή τη Δευτέρα του Πάσχα;
dioti εδω και τρεις μερες δουλευω με το jcb και σιγουρα χρειαζομαι αλλες 5-7 για να τις ξαναφυτευσω ενω οσο καθονται ξεριζομενες ξερενοται και χανεται φυτικο κεφαλαιο δλδ η περιουσια μουΔηλαδή ρε τύπε, ποιά η διαφορά αν πας το Μεγάλο Σάββατο ή τη Δευτέρα του Πάσχα;
σωστα τυπε.
να κατσεις κ εσυ χωρις νερο και φαγητο και να σου φερουν τη δευτερα![]()
τι του εξηγεις ρε τυπε?dioti εδω και τρεις μερες δουλευω με το jcb και σιγουρα χρειαζομαι αλλες 5-7 για να τις ξαναφυτευσω ενω οσο καθονται ξεριζομενες ξερενοται και χανεται φυτικο κεφαλαιο δλδ η περιουσια μου
νομιζω εγινα ξεκαθαρος;
Τρομερό άρθρο από τον Μπερνάρ-Ανρί Λεβί: Όχι στην επιδημία του τρόμου – Δεν ήρθε το τέλος του κόσμου
dioti εδω και τρεις μερες δουλευω με το jcb και σιγουρα χρειαζομαι αλλες 5-7 για να τις ξαναφυτευσω ενω οσο καθονται ξεριζομενες ξερενοται και χανεται φυτικο κεφαλαιο δλδ η περιουσια μου
νομιζω εγινα ξεκαθαρος;
τι του εξηγεις ρε τυπε?
αφου τα ξερει ολα..
den μπορει καμια κυβερνηση στην ελευθερια οικονομια να αρνηθει ν παω στην δουλεια μου και οως σωτα απαγορευει τις ασκοπες μετκινησεις αλλα να παω στην δουλεια μου το πασχα ειναι δικαιωμα μου για να σωσω την περιουσια μουΩραία, κάνε οτι μπορείς να προλάβεις.
Ότι δεν προλάβεις είναι παράπλευρες απώλειες.
Συμβαίνουν.
Δεν το έχεις πάθει μόνο εσύ.
Κατά τα λοιπά σου φταίνε (και όλους μας) αυτοί....
Οι επιβάτες του αυτοκινήτου υποβλήθηκαν σε έλεγχο και έδειξαν στους αστυνομικούς έγγραφα για την μετακίνησή τους με αιτιολογία την «παροχή βοήθειας σε άτομο που έχει ανάγκη».
Ωστόσο, στο αυτοκίνητό τους είχαν φορτώσει μια... σούβλα και διάφορα είδη διατροφής μακράς διάρκειας, με αποτέλεσμα να μην αποφύγουν το πρόστιμο των 150 ευρώ!
Είπα κάπου οτι τα ξέρω όλα;;;
Αυτό ξέρω.
Οι επιβάτες του αυτοκινήτου υποβλήθηκαν σε έλεγχο και έδειξαν στους αστυνομικούς έγγραφα για την μετακίνησή τους με αιτιολογία την «παροχή βοήθειας σε άτομο που έχει ανάγκη».
Ωστόσο, στο αυτοκίνητό τους είχαν φορτώσει μια... σούβλα και διάφορα είδη διατροφής μακράς διάρκειας, με αποτέλεσμα να μην αποφύγουν το πρόστιμο των 150 ευρώ!
μαν εισαι ασχετος αθηναιος
πρωτον ,,,,ναι τα ξαναβαζεις με τσαπα jcb στη θεση τους
δευτερον επειδη στην αθηνα μαζευτηκαν 1 εκατομ δημ υπαλληλοι πρεπει καποιος να δουλεψει και τη κυριακη του πασχα για να τους ταισει
τριτον εγω δεν πληρωνομαι βρεξει χιονισει μια του μηνος μ μισθο
τεταρτον ειναι χωραφι και δεν ειναι οποτε θελεις εσυ να πας αλλα ποτε χρειαστει -- αν θελω παω και χριστουγεννα να ξεβοτανιασω-----δερβεναγα στο κεφαλι μας βαλαμε;;;
πεμπτον ο ελγα δεν αποζημειωνει φυτικο κφαλαιο δλδ το δενδρο αλλα τον καρπο--εφοσον υπαρχει ηδη πανω στο δενδρο--- και αφου εχει υπαρξει καρπος,,,, αλλα με το πεσιμο του δενδρου και το στρεσσαρισμα δεν θα βγαλει καρπο καθολου αρα δεν αποζημειωνει ο ΕΛΓΑ
καληνυχτα σας ημουν πολυ σαφης νομιζω πλεον
και αυτο που γραφω ειναι εξεραισεις για επαγγελματιες που θελουν να παν να δουλεψουν διοτι ειναι αναγκη