centrino
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2008
- Like
- 658
- Πόντοι
- 146
Τρομερό άρθρο από τον Μπερνάρ-Ανρί Λεβί: Όχι στην επιδημία του τρόμου – Δεν ήρθε το τέλος του κόσμου
Τρεμε κιμ
Σε φτανει ο κουλ
ΜRB: Ψήφος εμπιστοσύνης 80% στην κυβέρνηση Μητσοτάκη Πηγή: Protagon.gr
μαν εισαι ασχετος αθηναιοςΡε τύπε ειλικρινά τώρα, μας έχεις φλομώσει στις πίπες με τα χωράφια σου. Αν έπαθες ζημιά απευθύνσου στον ΕΛΓΑ. Ποιές ελιές θα καταστραφούν αν δεν πας Κυριακή του Πάσχα στα χωράφια; Από τι; Και η παρουσία σου εκεί θα αποτρέψει τη ζημιά; Τι θα κάνεις; Θα κρατάς τα δέντρα μη τα ρίξει ο άερας; Κι έπεσαν Ελαιόδενδρα από τον αέρα; Ή προκλήθηκε καρπόπτωση; Και τι θα κάνεις Κυριακή του Πάσχα; Θα ξαναβάλεις τα δέντρα στη θέση τους ή τις ελιές πάνω στο δέντρο;
Τύπε στον πρώτο νεκρό από κορώνα στην Ελλάδα, έστειλαν στεφάνια πολιτικοί και τα κοράκια που κουβαλούσαν το φέρετρο έστησαν σοου με ολόσωμες στολές και γυαλιά.τι σε πείραξε τώρα εσένα;;; αισθάνεσαι ότι αδικούνται υπόλοιποι ασθενείς και ένιωσες την ανάγκη να μας εκφράσεις την αγανάκτησή σου;
o kαδ δεν μας εντασει και η ζημεια στα δενδρα και φυτικο κεφαλαιο ειναι πολλη μεγαλυτερη απο 800 ψωροευρωΑς παρει το 800 αρι στο φιναλε
Τύπε στον πρώτο νεκρό από κορώνα στην Ελλάδα, έστειλαν στεφάνια πολιτικοί και τα κοράκια που κουβαλούσαν το φέρετρο έστησαν σοου με ολόσωμες στολές και γυαλιά.
![]()
![]()
![]()
Επίσης μας ζάλισαν με ρεπορτάζ τύπου "Δείτε έναν ασθενή με κορωνοϊό στη ΜΕΘ", ή "Παπαχελάς: Οι δύσκολες ώρες του στη ΜΕΘ", λες και αν είσαι στη ΜΕΘ για άλλο λόγο δεν περνάς δύσκολα ή δεν διατρέχεις κίνδυνο. Φυσικά και με πειράζει και εξοργίζομαι με τέτοια εμετικά "σοου".
Τρομερό άρθρο από τον Μπερνάρ-Ανρί Λεβί: Όχι στην επιδημία του τρόμου – Δεν ήρθε το τέλος του κόσμου
Εντάξει τύπε έχεις δίκιο, δε φουσκώνουν τίποτα, δεν υπερβάλλουν πουθενά, εγώ είμαι άρρωστος.είσαι άρρωστος.
Εντάξει τύπε έχεις δίκιο, δε φουσκώνουν τίποτα, δεν υπερβάλλουν πουθενά, εγώ είμαι άρρωστος.
Τελικα τι θαo kαδ δεν μας εντασει και η ζημεια στα δενδρα και φυτικο κεφαλαιο ειναι πολλη μεγαλυτερη απο 800 ψωροευρω
«Το 1957 και το 1968 η γρίπη σκότωσε εκατομμύρια, αλλά δεν σταμάτησε ο κόσμος, ούτε επιβλήθηκε καραντίνα»
ε γι αυτό σκότωσε εκατομμύρια.
Έχει άδεια κ αναγκαστικά δουλεύει το κεφάλαιο τυπεΤελικα τι θα
κανεις, θα πας χωραφι μετα τη μαγειρίτσα;
Γιατι δε στελνεις τον αλβανο;
μαν εισαι ασχετος αθηναιος
πρωτον ,,,,ναι τα ξαναβαζεις με τσαπα jcb στη θεση τους
δευτερον επειδη στην αθηνα μαζευτηκαν 1 εκατομ δημ υπαλληλοι πρεπει καποιος να δουλεψει και τη κυριακη του πασχα για να τους ταισει
τριτον εγω δεν πληρωνομαι βρεξει χιονισει μια του μηνος μ μισθο
τεταρτον ειναι χωραφι και δεν ειναι οποτε θελεις εσυ να πας αλλα ποτε χρειαστει -- αν θελω παω και χριστουγεννα να ξεβοτανιασω-----δερβεναγα στο κεφαλι μας βαλαμε;;;
πεμπτον ο ελγα δεν αποζημειωνει φυτικο κφαλαιο δλδ το δενδρο αλλα τον καρπο--εφοσον υπαρχει ηδη πανω στο δενδρο--- και αφου εχει υπαρξει καρπος,,,, αλλα με το πεσιμο του δενδρου και το στρεσσαρισμα δεν θα βγαλει καρπο καθολου αρα δεν αποζημειωνει ο ΕΛΓΑ
καληνυχτα σας ημουν πολυ σαφης νομιζω πλεον
και αυτο που γραφω ειναι εξεραισεις για επαγγελματιες που θελουν να παν να δουλεψουν διοτι ειναι αναγκη
χαρηκες καθολου εσυ?Βαθιά ύφεση πάνω από 18% για την ελληνική οικονομία
Βαθιά ύφεση που μπορεί να ξεπεράσει και το 18% προβλέπεται για την ελληνική οικονομία το 2020. Ήδη στο υπουργείο Οικονομικών μιλούν για ύφεση 10%, ενώ Economist και Unicredit την τοποθετούν στο 18%.
Σε ύφεση βυθίζεται η ελληνική οικονομία από την πανδημία COVID-19. Την κατάσταση ανέδειξε ο Economist προ ημερών, τονίζοντας ότι το ποσοστό της ύφεσης στην Ελλάδα θα είναι υψηλότερο από αυτό άλλων χωρών-μελών της ευρωζώνης.
Επικαλούμενο εκτιμήσεις ξένου αναλυτή, το δημοσίευμα αναφέρει πως η ύφεση θα είναι μεταξύ 7%-18%, επισημαίνοντας πως η ελληνική οικονομία εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τον Τουρισμό.
Θα τρεχει ο κουλης στον υμηττο
Ρε τραβελοπουστα που πληρωνεις τρανσφορμερ για να σε γαμανε με το ραβδακι τους ποιον θυμηθηκες να παραθεσεις;
Τον μεγαλυτερο λιμπεραλ ναρκισσο στη Γαλλια που κανεις σοβαρος ανθρωπος δεν τον παιρνει στα σοβαρα και οπου παει τρωει γιαουρτια;![]()
![]()
![]()
![]()
Πριν έλεγαν σε ένα ραδιοφωνικό σταθμό ότι "ας μην πήγαιναν μερικοί έξυπνοι στα εξοχικά τους τις προηγούμενες εβδομάδες, για να μην είχαμε τώρα αυτά τα μέτρα". Ότι δηλαδή σε αντίθετη περίπτωση δεν θα είχαμε κλείσιμο διοδίων για το Πάσχα. Ρε αυτοί είναι τρελοί ρε. Εκτός από το να μας τρομοκρατούν, θέλουν και να μας στρέψουν τον έναν εναντίον του άλλου.
μαν εχουμε να κανιυμε με γη και με καιρο και οχι οποτε γουσταρω εγω να πηγαινω
ουτε παιρνω επιδομα ουτε θα ερθει κανεις να πληρωσει τη ζημια απο ανεμους την προηγουμενη εβδομαδα που ερηξε 18 χρονων ελαιοδενδρα
να ειναι προσεκτικοι με τους ελευθερους επαγγελματιες ειδικα εμας που δεν υπαγομαστε στους καδ αυτο το καιρο
δικαιωμα μου να παρω το αμαξι μου και να παω να κανω τις εργασιες στο χωραφι μου οποτε θελω αλλιως να ου πληρωσουν τηναπωλεια της ζη,ιας αμεσα και οχι με χαμηλοτοκα δανεια μεσω τραπζων αλλα με αμεση χρηματικη αποζημ,μιωση
επαναλαμβανω λιγο προσοχη στους νομους που βγαζουν τωρα χρειαζεται