Νέα

Νεκρός ο Σεργιανόπουλος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lagoudakis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 608
  • Εμφανίσεις 42K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
αρκεί να μην παρασύρεσαι......... Και εσύ έχεις μια τάση τελευταία...........
Κλείσε το μπατζούρι κάνει ρεύμα μικρέ........

Τι να κανουμε ρε περσονα ειμαι λιγο των ακρων ανθρωπος χαχα

Υ.Γ.
Δε θέλω να γνωρίσω εσένα... Τον πατέρα σου θέλω να γνωρίσω να του πω δυό φωνήεντα.........

:2funny: :2funny: :2funny: Πεστα μου εμενα να του τα μεταφερω εγω αμα ειναι

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.364
Πόντοι
506
Η Τατιάνα στην εκπομπή της που έχει θέμα την δολοφονία ξέρετε ποιόν έχει καλεσμένο, τον Δαραβίγκα!!!

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
μα τι λες τωρα???
ετοιμη η ετυμηγορια..
μην ασχολεισαι ρε φιλε..
οταν δεν εχεις το μυαλο να καταλαβεις πως την αληθεια την ξερει μονο ο νεκρος & αυτος που τον εφαγε,οτι η κοινωνια απλα θα μαθει την εκδοχη που καποιοι θελουν,τοτε ο καθε παπαρας θα βγαζει τα κομπλεξ & την μιζερια του εδω μεσα..
κραξιμο θελουν & μαλιστα χοντρο..

Να προσθέσω, μόνο, σε όσους χλευάζουν διάσημους για τις αδυναμίες τους και χαίρονται με τα άσχημα που τους συμβαίνουν, να ψάξουν μέσα τους και να αναρωτηθούν αν η χλεύη τους είναι προϊόν ΖΗΛΙΑΣ για όσους κατάφεραν κάποια πράγματα στη ζωή τους...Την απάντηση, ας μην την πουν σε κανέναν, ούτε να την ανακοινώσουν σε φόρουμ...Ας την κρατήσουν απλά μέσα τους!!!

Επισκέπτης
καλα τα λεει ο πλεζουρας εχει δικιο οπως πιστευω οτι εχει δικιο κ ο περσονας να μιλαει ετσι για τον κοσμο της σοουμπιζ γιατι πραγματικα δεν εχουμε λογω να στενοχωριομαστε γιατι ο χ ηθοποιος εχοντας τοσα χρηματα κ τοσες προοπτικες να βγαλει χρημα αυτος να προτιμαει τον δρομο των ναρκωτικων για να ειναι μες τα κολπα....(εγω η διαφωνια μου ομως ειναι να μην εξευτελιζουμε τον νεκρο τωρα που πλεον δεν υπαρχει...)
ρε φιλε στα παπαρια μου τα μουνια της σοου μπιζ..ας πει ο καθενας οτι του καυλωσει..ο περσονας κανει ενα θεμελιωδες λαθος..κακως τα βαζει με τα ρετιρε..το μισα κανουν την δουλεια τους & τα αλλα μισα περιμενουν την πλεμπα που ΠΡΕΠΕΙ να κανει την επανασταση..η ιστορια κανει κυκλους & καποια στιγμη θα εχουμε ΠΑΛΙ μεγαλες ανατροπες..ο ηγετης λειπει..και μην ξεχνατε πως ΟΛΟΙ οι επαναστατες προερχονταν απο την μπουρζουαζια..ειχαν μεγαλωσει μεσα σε αυτην,ειχαν σιχαθει τα ΠΑΝΤΑ & με την μορφωση(συν ολα τα υπολοιπα) που ειχαν καταφεραν να ανατρεψουν καταστασεις..οι πλουσιοι κανουν επανασταση,το ποπολο μονο πλιατσικο(βλεπε υπαρκτο σοσ/λσμο & 20 χρονια σοσιαλΗστων ΠΑΣΟΚ στο ελλαδισταν)..

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
Ρε γαμώ την πουτάνα μου δεν γίνεται να γράφεται πράγματα οτι το ξέρει μόνο ο νεκρός . Ο νεκρός τέρμα δεν ξαναζωντανεύει . Ο αλητάκος όμως τα ξέρει πολύ καλά που τον καθάρισε και γ'αυτο θα σαπίσει . Εδω όμως θα μου πεις έχουμε βάλει σε αυτην την μπουρδελοχώρα ισόβια 25 χρόνια και ισόβια δεν σημαίνει αυτό .

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Η Τατιάνα στην εκπομπή της που έχει θέμα την δολοφονία ξέρετε ποιόν έχει καλεσμένο, τον Δαραβίγκα!!!
Η Τατιάνα θα βάλει το μαχαίρι στο κόκκαλο....  :jerking:
Στο δεύτερο μέρος της εκπομπής μπορεί να έχει καλεσμένη την Έφη Θώδη! :grin:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ρε φιλε στα παπαρια μου τα μουνια της σοου μπιζ..ας πει ο καθενας οτι του καυλωσει..ο περσονας κανει ενα θεμελιωδες λαθος..κακως τα βαζει με τα ρετιρε..το μισα κανουν την δουλεια τους & τα αλλα μισα περιμενουν την πλεμπα που ΠΡΕΠΕΙ να κανει την επανασταση..η ιστορια κανει κυκλους & καποια στιγμη θα εχουμε ΠΑΛΙ μεγαλες ανατροπες..ο ηγετης λειπει..και μην ξεχνατε πως ΟΛΟΙ οι επαναστατες προερχονταν απο την μπουρζουαζια..ειχαν μεγαλωσει μεσα σε αυτην,ειχαν σιχαθει τα ΠΑΝΤΑ & με την μορφωση(συν ολα τα υπολοιπα) που ειχαν καταφεραν να ανατρεψουν καταστασεις..οι πλουσιοι κανουν επανασταση,το ποπολο μονο πλιατσικο(βλεπε υπαρκτο σοσ/λσμο & 20 χρονια σοσιαλΗστων ΠΑΣΟΚ στο ελλαδισταν)..
τα ίδια λέμε.

δε με κατάλαβες ποτέ... Από συνήθεια έλεγες ναι.......

Επισκέπτης
φορτοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο..
αιμα & σπερμα..
55 μέλη και 71 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ξυπνατε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..

Επισκέπτης
τα ίδια λέμε.

δε με κατάλαβες ποτέ... Από συνήθεια έλεγες ναι.......
να γινεσαι ποιο επεξηγηματικος ρε τρυπα..πως την εχεις δει & θελεις να διαβαζει ολος ο κοσμος τα βουλωμενα γραμματα που μας γραφεις???σε αλλα θρεντς κελαιδας σαν πουτανα..αει γαμησου & εσυ & ο γρυλος σου παλιοσεσημασμενε φλωρε..

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
ρε μαγκες 2 ωρες ελειπα κ γεμισε το θερντ..  :think:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
φορτοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο..
αιμα & σπερμα..
55 μέλη και 71 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ξυπνατε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..
Γιατί σου κάνει τόσο μεγάλη εντύπωση?
Το παράξενο θα ήταν να διαβάζουν το θρεντ 2 μέλη και 3 επισκέπτες!!! :sunglasses:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Θα σου φτιάξουμε σπέσιαλ θρεντ μοικανέ... :priest:
Χτύπα ξύλο! :grin:
να'σαι καλα gatto.
να μου βάλετε κι ενα επικήδειο που να λέει: πηδούσε ΣΧΕΔΟΝ ότ,ι κυκλοφορούσε και να μη το μαθει η γυναικα μου και τα παιδιά μου, οκεικ;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Να προσθέσω, μόνο, σε όσους χλευάζουν διάσημους για τις αδυναμίες τους και χαίρονται με τα άσχημα που τους συμβαίνουν, να ψάξουν μέσα τους και να αναρωτηθούν αν η χλεύη τους είναι προϊόν ΖΗΛΙΑΣ για όσους κατάφεραν κάποια πράγματα στη ζωή τους...Την απάντηση, ας μην την πουν σε κανέναν, ούτε να την ανακοινώσουν σε φόρουμ...Ας την κρατήσουν απλά μέσα τους!!!

ρε τα διαβάζεις αυτά που γράφεις ή πλάκα μας κάνεις;

ρε παπαράκο υπάρχουν χιλιάδες έλληνες που έχουν κάνει πολλά πράγματα στη ζωή τους και δεν τους έχεις δει, ούτε και θα τους δεις ποτέ.......

Επειδή οι κάθε παπάρας έχει απωθημένο το γυαλί νομίζει ότι ο μόνος τρόπος να πετύχεις στη ζωή είναι να γίνεις ηθοποιός, τραγουδιστής, μοντέλο και παρουσιαστής. Ρε δε γαμιέστε λέω γω ν ασπρίσετε.....

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Ρε γαμώ την πουτάνα μου δεν γίνεται να γράφεται πράγματα οτι το ξέρει μόνο ο νεκρός . Ο νεκρός τέρμα δεν ξαναζωντανεύει . Ο αλητάκος όμως τα ξέρει πολύ καλά που τον καθάρισε και γ'αυτο θα σαπίσει . Εδω όμως θα μου πεις έχουμε βάλει σε αυτην την μπουρδελοχώρα ισόβια 25 χρόνια και ισόβια δεν σημαίνει αυτό .
Off topic Βασικά στο Ελλαδιστάν μπαίνει ο χρήστης κάνναβις <<ισόβια>> και αυτός που σκότωσε 10-15 χρονάκια :idiot: :idiot: :cool2:

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
ρε τα διαβάζεις αυτά που γράφεις ή πλάκα μας κάνεις;

ρε παπαράκο υπάρχουν χιλιάδες έλληνες που έχουν κάνει πολλά πράγματα στη ζωή τους και δεν τους έχεις δει, ούτε και θα τους δεις ποτέ.......

Επεισή οι κάθε παπάρας έχει απωθημένο το γυαλί νομίζει ότι ο μόνος τρόπος να πετύχει στη ζωή είναι να γίνεις ηθοποιός, τραγουδιστής, μοντέλο και παρουσιαστής. Ρε δε γαμιέστε λέω γω ν ασπρίσετε.....

Εσύ καταλαβαίνεις αυτά που διαβάζεις ρε μεγάλε;
Το Δημοτικό με μέσο το τελείωσες;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
να γινεσαι ποιο επεξηγηματικος ρε τρυπα..πως την εχεις δει & θελεις να διαβαζει ολος ο κοσμος τα βουλωμενα γραμματα που μας γραφεις???σε αλλα θρεντς κελαιδας σαν πουτανα..αει γαμησου & εσυ & ο γρυλος σου παλιοσεσημασμενε φλωρε..
:cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
η Τατιανα εγινε κ ιατροδικαστης???  :jerking:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
εσύ το πας στο άλλο άκρο. καταρχάς όσοι εμπίπτουν στην κατηγορία που λες των διασήμων...δεν σημαίνει πως έχουν καταφέρει πράγματα στη ζωή τους απαραίτητα. Και ακόμα κι αν έχουν καταφέρει δεν σημαίνει πως τα έχουν καταφέρει με το σπαθί στο χέρι και την τιμή ασπίλωτη.
Από αυτό όμως μέχρι το να χαίρεσαι που άνθρωποι πεθαίνουν για οποιοδήποτε λόγο....θέλει μεγάλη δόση αρρώστιας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom