kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
πήγαινε να δεις αν έρχομαι ρε.........
Κατάλαβα...Ακόμα παλεύεις να το τελειώσεις...
πήγαινε να δεις αν έρχομαι ρε.........
To Δαραβιγκα τον ξερεις αληθεια?πήγαινε να δεις αν έρχομαι ρε.........
Κατάλαβα...Ακόμα παλεύεις να το τελειώσεις...
γιατί;...τον ερωτεύτηκεσ και θες να του το πεις;;;χαχααχTo Δαραβιγκα τον ξερεις αληθεια?
ναι... και τα δύο αδέλφια......To Δαραβιγκα τον ξερεις αληθεια?
εσύ το πας στο άλλο άκρο. καταρχάς όσοι εμπίπτουν στην κατηγορία που λες των διασήμων...δεν σημαίνει πως έχουν καταφέρει πράγματα στη ζωή τους απαραίτητα. Και ακόμα κι αν έχουν καταφέρει δεν σημαίνει πως τα έχουν καταφέρει με το σπαθί στο χέρι και την τιμή ασπίλωτη.
Από αυτό όμως μέχρι το να χαίρεσαι που άνθρωποι πεθαίνουν για οποιοδήποτε λόγο....θέλει μεγάλη δόση αρρώστιας.
Εσυ φίλε πόσο νωμίζεις ότι πάνε τα ισόβια ? Και άσε τα animation ( ) . Κατάλαβες .Off topic Βασικά στο Ελλαδιστάν μπαίνει ο χρήστης κάνναβις <<ισόβια>> και αυτός που σκότωσε 10-15 χρονάκια
αυτή η ερμηνεία είναι όντως σωστή.Δεν είπα ότι έχουν καταφέρει πολλά πράγματα, σιγά μη πήρανε και Νόμπελ!!!
Εννοείται πως υπάρχουν άπειροι επιστήμονες, επιχειρηματίες, καλλιτέχνες που είναι γίγαντες στον τομέα τους και με αρχιδάτες προσωπικότητες, αλλά αυτοί είναι γνωστοί μόνο στον κύκλο που δραστηριοποιούνται...πού να τους ξέρει ο κάθε ψιλοαποτυχημένος χασομέρης...και αυτή ακριβώς η κατηγορία (του ψιλοαποτυχημένου δηλαδή) ζηλεύει τους "επιτυχημένους", που κατά σύμπτωση, είναι οι διάσημοι κατά τη γνώμη τους, αφού αυτούς γνωρίζει ως τέτοιους!!!Βρίσκει, λοιπόν ευκαιρία να ξεσπαθώσει κάθε φορά που αυτοί αποδεικνύονται ευάλωτοι...
ψιτ, ανοιχτοχέρη....δεν είναι όλοι σαν τα μούτρα σου...Αφού σου τα πληρώσανε, λογικό το βρίσκω...
Μην το συνεχίζεις δεν σε παίρνει.........
για παρτη σου σεσημασμενε φλωροπουστα..Μην το συνεχίζεις δεν σε παίρνει.........
οταν κατέβεις Ελλάδα σε περιμένω.......ασχετο...περσόνα...πρέπει αν κανονίσουμε εμείς...
για παρτη σου σεσημασμενε φλωροπουστα..
Στίχοι: Νίκος Βουρλιώτης
Μουσική: Μιχάλης Παπαθανασίου & Τάκης Μπουγάς
Πρώτη εκτέλεση: Γιώργος Μαζωνάκης & Goin'Through ( Ντουέτο )
Έβαλα γιά πρώτη μου φορά,
κάποιο στοίχημα μεγάλο
πως εκεί που μεγαλώσαμε,
έχουμε μάθει κάτι άλλο.
Έχουμε μάθει από το σχολείο,
όχι μόνο να μετράμε,
τα παιδιά στη γειτονιά μου
έχουνε μάθει ν'αγαπάνε.
Αν ακούσεις κάποιες φωνές
το βράδυ μες τα όνειρά σου,
τότε θυμήσου την πλατεία
στη παλιά τη γειτονιά σου
ή την αλάνα με τις πέτρες
λίγο πιό πάνω απ'τη Θηβών,
αυτή που τώρα έχει γίνει
εργοστάσιο παιχνιδιών.
Θυμάμαι κι άλλα πολλά,ταξίδια
και την καλύτερη κρυψώνα,
με τα ποδήλατα κρυφά απ'την
Αγία Βαρβάρα στη Δραπετσώνα.
Στον Αϊ Διονύση έχω μεθύσει
με δυό φίλους μιά Τετάρτη,
γιά μιά γκόμενα καλή
που τελικά μου βγήκε σκάρτη.
Μεγαλώνω και ξεχνώ
μόνο τους κακούς ανθρώπους.
Όσους μιλούσαν με βρισιές,
γιατί ποτέ δε μάθαν τρόπους.
Μα ποτέ μου δε ξεχνώ
τη παλιά τη γειτονιά μου,
γιατί στο παγκάκι της πλατείας
έχω χαράξει τα όνειρά μου.
Θέλω να γυρίσω στα παλιά.
Θέλω την παλιά μου γειτονιά.
Θέλω να γυρίσω να σε βρώ,
ένα βράδυ είναι αρκετό.
Πάω μιά βόλτα στα παλιά,
στη Νίκαια,στη Κοκκινιά
θα πιώ κρασί και θα μεθύσω,
στον Πειραιά θα ξενυχτήσω.
Μεγάλωσα,νοστάλγησα
αυτά που πίσω άφησα.
Καρδιά μου είσαι μόνη,
το βράδυ αυτό με λιώνει.
αυτή η ερμηνεία είναι όντως σωστή.
μονο ο νιβο μπορουσε να συμπηκνωσει σε ενα κωλοτραγουδο την φιλοσοφια ζωης περα απο το ποταμι..ψιλα γραμματα ομως για οσους ειναι κατω απο 40 & μεγαλωμενοι αλλου..Ετσι ρε καριόλη.......
Για να ξεκαβλώσω ανεβαίνω στ ανήψια μου και παίρνω μάτι το Καραισκάκη από ψηλά.......
Μικρός έβλεπα και τον πίνακα με το σκορ........
μεγαλε μην ισοπεδωνεις τους παντες & τα παντα..δεν ειναι καλη φαση οι αφορισμοι..προσπαθησε να δεις λιγακι πισω απο το δεντρο & θα καταλαβεις οτι & παλι εντος του θεματος ειμαι..Στα τραγούδια, καλά είναι.
Τέτοιες νοσταλγίες είναι καλές με ένα ποτήρι ουισκυ στο χέρι, αλλά στην πράξη σφίγγουν το γκροβερ και όλοι θέλουν μετά και πάλι τη θαλπωρή της χλίδας.
Πλεζουρ γράψε επί του θέματος όπως ωραία ξεκίνησες, αλλιώς το ξέρουμε ότι είσαι πηγή διασκέδασης.
μεγαλε μην ισοπεδωνεις τους παντες & τα παντα..δεν ειναι καλη φαση οι αφορισμοι..προσπαθησε να δεις λιγακι πισω απο το δεντρο & θα καταλαβεις οτι & παλι εντος του θεματος ειμαι..
δεν σε εκρινα ρε φιλε..απλα σου ειπα να προσπαθησεις λιγακι παραπανω..δεν με θεωρω αξιο να κρινω κανεναν..ενας μαλακας & μισος ειμαι & τιποτε παραπανω..καλο απογευμα & σε εσενα..Νταξει όπως εγώ αφορίζω έτσι και συ κρίνεις ότι δε βλέπω πίσω απότα δέντρα. Ας είναι. Όταν πόσταρα, έγραψες και αυτό περί ηλικίας και τόπου μου μεγάλωσες, μάλλον εννοείς κάτι που δεν μπορώ να καταλάβω, όπως και να ΄χει.
Αναφορικά με τους στίχους του τραγουδιού, πιστεύω ότι σε γενικές γραμμές πέφτω μέσα. Καλό απόγευμα.