Νέα

Νεκρός ο Σεργιανόπουλος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lagoudakis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 608
  • Εμφανίσεις 42K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
[size=16pt]ξου μωρη ρομπα που θα πω οτι εχω κολλητο καποιον που κυκλοφορει με slk[/size]..δεν κανω παρεα με λαχαναγορα..& οποτε σου καυλωνει να τα πουμε τσικ του τσικ,τι παπαριες ειναι αυτες που μου γραφεις παλι???για την παπια με εχεις???

ετσι ετσι γι αυτο σε παω  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
μικρέ θέλεις εκπαίδευση ακόμα.....
Στο ΤΕΣΣΕΡΑ θα σε βάλω στα ΤΕΣΣΕΡΑ ρε.......... :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:
ρε συ
μενεις ταυρο κ
1)εισαι βαζελος
2)εισαι μερσεντακιας
3)εισαι αυτο που ειπες που αρχιζει απο φλωρο κ δεν θυμαμαι σε τι τελειωνει....ΑΠΛΑ ΝΤΡΟΠΗ Κ ΑΙΣΧΟΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΛΕΩ

(υσ--->[size=6pt]μου φαινεται εσυ θελεις εκπαιδευση[/size] :2funny: )

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Από τη στιγμή που υπάρχουν 20 εκπομπές στην τηλεόραση που ασχολούνται με το πού φτύνει και πού κλάνει ο κάθε άσχετος που βγάζει μια κεφάλα στο γυαλί, ο κάθε "αποτυχημένος" όπως τον ονομάζετε αποκτά δικαίωμα να κάνει κρίσεις και να βγάζει χολή. Ούτε όλοι θα βλέπουν τον κούλογλου για να γλυτώσουν από τις εκπομπές των κυράτσων και των αδερφών.
Δεν υπάρχει μέτρο πια στην κωλοχώρα μας.
έχουμε καταντήσει σε όλα τα θέματα να κάνουμε τον εμετό σούπα και το αντίστροφο.
Μα δεν υπηρχε ποτε ιδιαιτερο θεμα με το μετρο σ'αυτη τη χωρα. 'Η δεν θα κουνιεται τιποτα ή θα ξεκολονομαστε με την καθε μοδα και ταση που μας ερχεται απ΄εξω και η μοδα λεει τωρα να λεμε τη γνωμη μας στο γυαλι.Μεχρι να γινουν και αυτες λειψανα για τις μελλοντικες γεννιες και την Νοσταλγια τους( Τι ωραια που ηταν τα σκυλαδικα στην Εθνικη το 80, ο Μπολεκ και ο Λολεκ κλπ κλπ) ... αντε  ευκαιρια να παιξει το '' Δυο ξενοι " το Μεγκα σε επαναληψη αν και το κανει ετσι και αλλιως, και να ζητησει παραπανω λεφτα στο πραιμ ταιμ τωρα που ο Σεριανοπουλος πουλαει

Επισκέπτης
τα συμπεράσματα τα έβγαλες μόνος σου... Οταν σε εκπαιδεύσω θα μάθεις αυτά που πρέπει .....
Και μόνο στα [size=20pt]ΤΕΣΣΕΡΑ [/size] ρε........... Για να είμαστε και κοντά στον Ταύρο για να σε μεταλάβω μετά στην Αγία Σοφία.....

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  :2funny:

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Ρε τον Νικολακη.......τον φαγανε και αυτον....
Παμε γι'αλλον...

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
4.545
O αλητης ο Κουγιας βγηκε και ελεγε πραγματα για αυτον
Ο ξεφτυλας

silverdragon

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
6
καλο ταξιδι σε ενα καλο ηθοποιο και εναν ευαισθητο ανθρωπο  :'(

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
το άκουσα στο ραδιο και νόμισα πως έκανα πλάκα...

δυστηχώς ήταν αλήθεια....

κρίμα να χάνονται έτσι άνθρωποι...

καλό του ταξίδι...

άσχετο.... δεν μου άρεσαν οι 2 ξένοι... προτιμούσα τους Σταβλους...  πολύ γέλιο....

επίσης έχω να πω ένα μεγάλο FUCK OFF στις κουτσομπολίστικες εκπομπές
και σε όλους τους και καλά δημοσιογράφους που το παίζουν δικαστες/ιατροδικαστες κλπ που ακόμα δεν πέθανε ο άνθρωπος, αρχίσανε τις παπαριές.... ΕΛΕΟΣ ρε σεις....

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
5
Πόντοι
16
Θες να μας πεις οτι δε προσβαλουμε το Σεργιανοπουλο επειδη το λεει το αρθρο 666 ξερω γω?..οσο ανεγκεφαλοι ειναι αυτοι που εβριζαν το χριστοδουλο αφοτου πεθανε το ιδιο ειναι ολοι που βριζουν νεκρους..οσο για το πως το αντιμετωπισε το σαιτ απλως προσπερασε το..
Ότι είδους γελειότητα να΄ναι διαβάζεις σε αυτο το θέμα...
Δεν το κατάλαβα, δεν πρέπει να σχολιάστει κάποιος νεκρός ...γιατί??? :idiot:
Αν το κάνεις αξιοπρεπώς ... αν το κάνεις καλοπροαίρετα ... ??????!!!!
Δλδ. να μην σχολιάσω τον Χίτλερ???!!!
Και αν τον κρίνω αρνητικά -που το κάνω- είμαι μήπως αναξιοπρεπής ή κακοπροαίρετος???
Αυτές οι χαζοσυναισθηματισμοί λόγω υποκρισίας είναι που μας έχουν κάνει τον περίγελο της Ευρώπης και ΔΕΝ "θα πάμε ποτέ στο φεγγάρι"!
Αααα ξέχασα .......πήραμε το Εuro!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Αλλά αφού η τηλεόραση μας δημιουργεί ως χαρακτήρες ,λόγω της προσωπικής μας ανεπάρκειας φυσικά, καλά να πάθουμε...
Δεν θα ξεχάσω μετά τον θάνατο του Μπονάτσου πως τον παρουσιάζαν ως πρότυπο οικογενειάρχη και ανθρώπου >:( :jerking: αντί να μας πουν να μην τολμήσουν τα παιδιά μας να γίνουν σαν αυτό το αρχι-πρεζόνι...
Και δεν βρέθηκε ούτε ένας φούστης να πει την πραγματικότητα...
Μωρέ δίκιο που έχει ο Καρβέλας εν τελεί , μαμώ την Θώδη τους μαμώ...

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Ότι είδους γελειότητα να΄ναι διαβάζεις σε αυτο το θέμα...
Δεν το κατάλαβα, δεν πρέπει να σχολιάστει κάποιος νεκρός ...γιατί??? :idiot:
Αν το κάνεις αξιοπρεπώς ... αν το κάνεις καλοπροαίρετα ... ??????!!!!
Δλδ. να μην σχολιάσω τον Χίτλερ???!!!
Και αν τον κρίνω αρνητικά -που το κάνω- είμαι μήπως αναξιοπρεπής ή κακοπροαίρετος???
Αυτές οι χαζοσυναισθηματισμοί λόγω υποκρισίας είναι που μας έχουν κάνει τον περίγελο της Ευρώπης και ΔΕΝ "θα πάμε ποτέ στο φεγγάρι"!
Αααα ξέχασα .......πήραμε το Εuro!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Αλλά αφού η τηλεόραση μας δημιουργεί ως χαρακτήρες ,λόγω της προσωπικής μας ανεπάρκειας φυσικά, καλά να πάθουμε...
Δεν θα ξεχάσω μετά τον θάνατο του Μπονάτσου πως τον παρουσιάζαν ως πρότυπο οικογενειάρχη και ανθρώπου >:( :jerking: αντί να μας πουν να μην τολμήσουν τα παιδιά μας να γίνουν σαν αυτό το αρχι-πρεζόνι...
Και δεν βρέθηκε ούτε ένας φούστης να πει την πραγματικότητα...
Μωρέ δίκιο που έχει ο Καρβέλας εν τελεί , μαμώ την Θώδη τους μαμώ...

Λοιπον κυριε σοβαρουλη(σοβαρος που συγκρινει το Χιτλερ με το Σεργιανοπουλο,ας γελασω),αν δεν εχεις αλλες ασχολιες και θες να 
βρισεις ενα πεθαμενο στο ιντερνετ βριστον,χεστηκα!!
Αλλα τουλαχιστον ασε να περασουν μερικες μερες απο το θανατο του,ετσι για το γαμω το..για να παμε στο φεγγαρι..

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
το άκουσα στο ραδιο και νόμισα πως έκανα πλάκα...

επίσης έχω να πω ένα μεγάλο FUCK OFF στις κουτσομπολίστικες εκπομπές
και σε όλους τους και καλά δημοσιογράφους που το παίζουν δικαστες/ιατροδικαστες κλπ που ακόμα δεν πέθανε ο άνθρωπος, αρχίσανε τις παπαριές.... ΕΛΕΟΣ ρε σεις....

Ουτε εγω τις γουσταρω, αλλα νομιζω οτι η περιπτωση του Σεργιανοπουλου ειναι( αν καποιος εχει αλλο παραδειγμα που μου διαφευγει ας με διορθωσει) η πρωτη περιπτωση ηθοποιου γνωστου  και κατα οπως ολα δειχνουν αρκετα αγαπητου που βρεθηκε δολοφονημενος στο σπιτι του στην Ελλαδα( ο Ταχτζης ειναι αλλη περιπτωση). Αυτο και μονο πρεπει να σοκαρισε πολλους η΄εστω να τους προκαλεσε εκπληξη. Και τα καναλια το ξερουν

Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
απο οτι λεει ο καρσιωτης στον αλφα ,ο σεριανοπουλος τον πηρε απο αθηνα το δικο του και το πηγε σπιτι......
και μετα εγινε οτι εγινε.....
μαλλον κανας κουρδος θα ειναι....

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Τελικά 21 μαχαιριές!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ας μας πουν κάποιοι δημοκρατικοί...αν πιάσουν αυτό τον υπάνθρωπο που διέπραξε το έγκλημα θα πρέπει να του δώσουν δεύτερη ευκαιρία? :think:

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
Τελικά 21 μαχαιριές!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ας μας πουν κάποιοι δημοκρατικοί...αν πιάσουν αυτό τον υπάνθρωπο που διέπραξε το έγκλημα θα πρέπει να του δώσουν δεύτερη ευκαιρία? :think:
ρε φιλε το 1ο η το τελευταιο εγκλημα ειναι?δε ζουμε σε αγκελικα πλασμενο κοσμο πρεπει να το καταλαβουμε ολοι μας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom