Νέα

Νεκρός ο Σεργιανόπουλος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lagoudakis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 608
  • Εμφανίσεις 42K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
Ωραια,τωρα που ανακαλυψαμε με τη βοηθεια της nandia4u αυτο το σπουδαιο γεγονος,οτι του συχωρεμενου του αρεσαν οι χοντρες κα μακριες ψωλες,οχι μονο θα κουνιεται στον ταφο του....κωλοτουμπες θα κανει..

analhunter

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
2
Πόντοι
1
Ο πεινασμένος καρβέλια ονειρεύετε...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Εγείραν τα κλωνάρια μου,
ωχ μικρό, μελαχρινό,
στη γη και μαραθήκαν

Κι όσα πουλιά καθόντανε,
ωχ μικρό, σγουρό γλυκό
όλα μ’ απαρνηθήκαν

Ξεράθηκαν και τα κλαριά
ωχ μικρό, μελαχρινό,
που ’χτιζα τη φωλιά μου

Σωθήκαν και τα γιατρικά
ωχ μικρό, σγουρό γλυκό
που ’γαίναν την καρδιά μου

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Εγείραν τα κλωνάρια μου,
ωχ μικρό, μελαχρινό,
στη γη και μαραθήκαν

Κι όσα πουλιά καθόντανε,
ωχ μικρό, σγουρό γλυκό
όλα μ’ απαρνηθήκαν

Ξεράθηκαν και τα κλαριά
ωχ μικρό, μελαχρινό,
που ’χτιζα τη φωλιά μου

Σωθήκαν και τα γιατρικά
ωχ μικρό, σγουρό γλυκό
που ’γαίναν την καρδιά μου
Και βλεπω περα να' ρχεται
ωχ μικρο, μελαχρινο,
τον Χαροντα καβαλα

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
Η ώρα της απολογίας

31 Ιουλίου 2008, 00:16

Αντιμέτωπος με τη 2η τακτική ανακρίτρια θα βρεθεί σήμερα το πρωί ο 30χρονος Γεωργιανός, ο οποίος ομολόγησε ότι δολοφόνησε τον Νίκο Σεργιανόπουλο.

Ο κατηγορούμενος πήρε 48ωρη προθεσμία, καθώς χθες το πρωί, οπότε και αναμενόταν να απολογηθεί, δεν υπήρχε μεταφράστρια.

Η ανάκριση θα γίνει στις 9.30 το πρωί με μεταφράστρια, η οποία διορίστηκε επισήμως.

Οι κ.κ Γκαβέλας και Καραδήμας, ζήτησαν κι έλαβαν 48ωρη προθεσμία, προκειμένου να προετοιμάσουν την υπεράσπιση του εντολέα τους.

Πηγή ( www.zougla.gr]Zougla[/url] )

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
http://[URL unfurl="true"]www.zougla.gr/news/data/upimages/image.php?image=georgianos992323.jpg&width=490[/img[/URL]]

[b]...''Πονάω πολύ''[/b]

[b]31 Ιουλίου 2008, 16:39[/b]

«Ζητάω  συγγνώμη από τους συγγενείς, πονάω πολύ» δήλωσε στους δημοσιογράφους, αμέσως μετά την απόφαση για την προφυλάκιση του, ο 30χρονος Γεωργιανός που απολογήθηκε για τη δολοφονία του Νίκου Σεργιανόπουλου.

Εμφανώς καταπονημένος και με το κεφάλι σκυφτό, ο κατηγορούμενος πέρασε το κατώφλι του γραφείου της 2ης τακτικής ανακρίτριας, κ. Βασιλικής Μπαστά, στις 09.30 το πρωί και λογοδότησε ενώπιον της επί σχεδόν 4 ώρες για τα όσα συνέβησαν το μοιραίο βράδυ της 3ης προς 4ης Ιουνίου.

Όπως είπαν οι συνήγοροί του, ο Γεωργιανός επανέλαβε ενώπιον της ανακρίτριας τα όσα είχε υποστηρίξει κατά την προανακριτική διαδικασία για το πως έφτασε στο στυγερό έγκλημα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ότι ο 30χρονος επιμένει ότι συνάντησε τον ηθοποιό και πήγαν στο σπίτι του τα χαράματα της 4ης Ιουνίου, μεταξύ 4 και 5 το πρωί, γεγονός που έρχεται σε αντίθεση με την ιατροδικαστική έκθεση του κ. Φίλιππου Κουτσάφτη που προσδιορίζει το έγκλημα γύρω στα μεσάνυχτα.

Η αντίφαση αυτή προκάλεσε πολλές ερωτήσεις της ανακρίτριας. Ο Γεωργιανός όμως επέμεινε ότι στο σπίτι του Νίκου Σεργιανόπουλου πήγε λίγο πριν τα χαράματα και έφυγε μόλις άρχισε να ξημερώνει.

Πολλές ερωτήσεις δέχτηκε επίσης και για τους ισχυρισμούς του ότι ήταν θολωμένος, ενώ στη συνέχεια είχε την ψυχραιμία να σκεφτεί και να σκηνοθετήσει ληστεία για να αποπροσανατολίσει τις αρχές, όπως τουλάχιστον λέει ο ίδιος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο πλευρό του βρίσκονται τόσο η πεθερά του όσο και ο πεθερός του, οι οποίοι μάλιστα του πήγαν καθαρά ρούχα, αν και σήμερα δεν ήρθαν στην Ευελπίδων. Ένα λευκό πουκάμισο του αγόρασαν και οι συνήγοροι του, εκείνος όμως προτίμησε να φορέσει αυτό που του έφεραν οι γονείς της συζύγου του..

«Η απόφαση της δικαιοσύνης ήταν αναμενόμενη. Οι ισχυρισμοί του κατηγορουμένου επιβεβαιώνονται από στοιχεία της δικογραφίας», δήλωσε ο Δημήτρης Γκαβέλας, ο ένας εκ των δύο συνηγόρων του.

«Δείχνει πολύ μετανοιωμένος, το έχει καταλάβει, το έχει συνειδητοποιήσει. Ζητάει συνέχεια συγγνώμη από τον Θεό και από την πλευρά του θύματος», είπε ο έτερος δικηγόρος,  Νίκος Καραδήμας, και πρόσθεσε ότι «αν δεν τον έπιαναν, ήταν στις σκέψεις του να παραδοθεί».

Παράσταση πολιτικής αγωγής δήλωσε εκπροσωπώντας την οικογένεια του Νίκου Σεργιανόπουλου ο Αλέξης Στεφανάκης, ο οποίος δήλωσε ότι θα μελετήσει τη δικογραφία και ενισχύσει το κατηγορητήριο, όπου χρειάζεται.

[URL unfurl="true"]http://www.zougla.gr/news.php?id=5722[/URL]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom