Mpratan
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2019
- Κριτικές
- 21
- Like
- 11.557
- Πόντοι
- 4.546
Και χρησιμοποιεί τους στύλους της ΔΕΗ για τα ακρωβατικά...Εννοείς πως δεν κανεις pole dancing στον ελευθερο σου χρόνο;
Και χρησιμοποιεί τους στύλους της ΔΕΗ για τα ακρωβατικά...Εννοείς πως δεν κανεις pole dancing στον ελευθερο σου χρόνο;
Με τις μαλακιες που λέει στο βίντεο στο κανάλι του συριζα δεν είναι τυχαίο ούτε που ήταν πρώην δημοσιογράφος ούτε που σκαρφάλωσε στο στύλο.
Το θυμα, τον καιρο που ηταν ακομα δημοσιογραφος στο Κοντρα, με την Αναστασια Γιαμαλη.
Μίλα καλύτερα τύπε,φλερτάρεις με την αναφορά.μην λετε μαλακιες τι ειναι ο μετασχηατιστης ρε τουβλα ενα κιλο μπανανες για να τον κλεψεις,για τα πιο επιστημονικα απαξιω να απαντησω .
Και ΕνδελέχειαKαι ξυλινα σπαθια
Τσίμπα ένα report τώρα για να μάθεις να προκαλείςτρυπες παντου.
Κάτι μου φαίνεται περίεργο στον τύπο, όπως τον βλέπω στο βίντεο.
Όταν εξακριβώσω τι, θα επανέλθω
Μη βριζεις μαντυπε τα αυτια του ειναι λιγο μεγαλα
Τύπε μου ναι, το παρατήρησα και εγώ, αλλά το ένστικτό μου ψάχνει κάτι, δεν ξέρω ακόμα τι...τυπε τα αυτια του ειναι λιγο μεγαλα
Μεγαλοεκδότης υποστηρικτής ακροαριστερών δηλαδή αριστερός με δεξιές τσέπες.Το Χθες - Τεύχος 645 • Ιστορία Εικονογραφημένη
...was last modified: 2 Μαρτίου, 2022 by Ioannis Karagiannisistoria.gr
14 Μαρτίου
Ο Ιταλός μεγαλοεκδότης Τζαν Τζάκομο Φελτρινέλλι, ενεργός υποστηρικτής ακροαριστερών οργανώσεων, χάνει τη ζωή του σε ηλικία 45 ετών, σε μια προσπάθεια να ανατινάξει με δυναμίτη έναν πυλώνα ηλεκτρικού ρεύματος έξω από το Μιλάνο, προκειμένου να προκαλέσει εκτεταμένη διακοπή ρεύματος στην πόλη.
Το Χθες - Τεύχος 645 • Ιστορία Εικονογραφημένη
...was last modified: 2 Μαρτίου, 2022 by Ioannis Karagiannisistoria.gr
14 Μαρτίου
Ο Ιταλός μεγαλοεκδότης Τζαν Τζάκομο Φελτρινέλλι, ενεργός υποστηρικτής ακροαριστερών οργανώσεων, χάνει τη ζωή του σε ηλικία 45 ετών, σε μια προσπάθεια να ανατινάξει με δυναμίτη έναν πυλώνα ηλεκτρικού ρεύματος έξω από το Μιλάνο, προκειμένου να προκαλέσει εκτεταμένη διακοπή ρεύματος στην πόλη.
Περιμένουμε δηλώσεις από την Ζαία την Τασούλα* για τον θάνατο του νεαρού...Με τις μαλακιες που λέει στο βίντεο στο κανάλι του συριζα δεν είναι τυχαίο ούτε που ήταν πρώην δημοσιογράφος ούτε που σκαρφάλωσε στο στύλο.