Νέα

CSI Bou - Υπόθεση: Στύλος ΔΕΗ Παλαιό Φάληρο...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Eraser..
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 73
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

aunanisths

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2023
Like
897
Πόντοι
81
Εγώ εν τω μεταξύ τρομάζω μόνο στην όψη ενός μετασχηματιστή - και ο τύπος ανέβηκε πολύ ψηλά για να σώσει ένα γατάκι. Δεν λέω, εννοείται σκέφτηκε σαν άνθρωπος να βοηθήσει αλλά ρε παιδί μου, ξέρεις πού πας; Ξέρεις που πρέπει να πατήσεις; Εγώ τρέμω σε αυτήν την ιδέα...
Πιο λογικό θα ήταν να καλούσε την πυροσβεστική. Πολύ λυπηρό. Συλλυπητήρια στους οικείους του.

Διάβασα ότι ήταν καλός δημοσιογράφος και πολύ καλός άνθρωπος. Κρίμα. Πολύ κρίμα.

Γιατί τρέχουν όλοι να βγάζουν γάτες απ'τα δέντρα κτλ? Μόνες τους βρίσκουν τρόπο και κατεβαίνουν κάποια στιγμή. Έχετε δει πολλές νεκρές γάτες πάνω στα δέντρα?

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.938
Πόντοι
6.946

Γιατί τρέχουν όλοι να βγάζουν γάτες απ'τα δέντρα κτλ? Μόνες τους βρίσκουν τρόπο και κατεβαίνουν κάποια στιγμή. Έχετε δει πολλές νεκρές γάτες πάνω στα δέντρα?
Έλα ντε. Όπως ανέβηκε, θα κατέβει, γάτα είναι.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.417
Πόντοι
2.356
Ναι είναι τραγικό. Τουλάχιστον αφού δεν ήξερε που έχει ρεύμα και που δεν έχει ας μην το ρίσκαρε. Τον μόνον που θα δικαιολογούσα είναι κάποιον τεχνικό πχ - αυτός σίγουρα θα ήξερε - τώρα ο νεαρός δημοσιογράφος είναι πολύ κρίμα αυτό που έπαθε. Εν τω μεταξύ είδα τη κολώνα, μιλάμε ολόκληρο "εργοστάσιο" - εγώ στην όψη του τρομάζω όχι να ανέβω να σώσω κάποιον απο εκεί...

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.838
Πόντοι
9.931
Τερμα χαζος ο μακαρίτης! Ανέβηκε σε κολώνα με μετασχηματιστή να κατεβάσει γάτα:confused: Που σε τέτοια κολωνα δεν ανεβαίνεις ουτε για να κατεβάσεις άνθρωπο ποσο μάλλον γάτα!

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.417
Πόντοι
2.356
Τερμα χαζος ο μακαρίτης! Ανέβηκε σε κολώνα με μετασχηματιστή να κατεβάσει γάτα:confused: Που σε τέτοια κολωνα δεν ανεβαίνεις ουτε για να κατεβάσεις άνθρωπο ποσο μάλλον γάτα!
Ακριβώς. Εκεί για ανέβεις θα πρέπει να ξέρεις που ακριβώς "δίνει" ρεύμα το κάθετί - είναι ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ αυτό που έκανε αυτός ο άνθρωπος! Εμείς το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι συλλυπητήρια στους οικείους του.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.080
Πόντοι
6.515
Πάμε κι όπου βγει, σαν τον μηχανοδηγο..

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.417
Πόντοι
2.356
Απ'τους πιο ηλίθιους θανάτους ever,αν ισχύει αυτό με τη γάτα :sad2:

Τι να πεις
Πραγματικά δεν μπορώ να πιστέψω ότι άνθρωπος είδε όλο αυτο το ηλεκτροφόρο τέρας και ανέβηκε πάνω του για να σώσει ένα γατάκι.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Εγώ εν τω μεταξύ τρομάζω μόνο στην όψη ενός μετασχηματιστή - και ο τύπος ανέβηκε πολύ ψηλά για να σώσει ένα γατάκι. Δεν λέω, εννοείται σκέφτηκε σαν άνθρωπος να βοηθήσει αλλά ρε παιδί μου, ξέρεις πού πας; Ξέρεις που πρέπει να πατήσεις; Εγώ τρέμω σε αυτήν την ιδέα...
Πιο λογικό θα ήταν να καλούσε την πυροσβεστική. Πολύ λυπηρό. Συλλυπητήρια στους οικείους του.

Διάβασα ότι ήταν καλός δημοσιογράφος και πολύ καλός άνθρωπος. Κρίμα. Πολύ κρίμα.
Ετσι ακριβως. Τρομακτικος ο μετασχηματιστης, φωναζει, μεινετε μακρια.
Αλλα ο δημοσιογραφος ηταν νεος ανθρωπος, και πολλοι ανθρωποι, και νεοι κυριως, δικαιουνται να κανουν βλακειες, λαθη, λαθος αποφασεις.
Η ατυχια του ηταν οτι το λαθος του το πληρωσε, δεν ειχε δευτερη ευκαιρια να μαθει απο το λαθος, οπως συνηθως γινεται.

PAPARIAMANTOLES

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
3
Like
55
Πόντοι
0
Οι μετασχηματιστές τοποθετούνται σε τσιμεντένιες κολώνες. Οι γάτες δεν μπορούν να σκαρφαλώσουν εκεί. Απλώς κάποιος γνωστός του έκανε ένα ρεπορτάζ για να τον δικαιώσει μετά θάνατον.

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.743
Πόντοι
2.306
Κάτι περίεργο συνέβηκε.

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.838
Πόντοι
9.931
Οι μετασχηματιστές τοποθετούνται σε τσιμεντένιες κολώνες. Οι γάτες δεν μπορούν να σκαρφαλώσουν εκεί. Απλώς κάποιος γνωστός του έκανε ένα ρεπορτάζ για να τον δικαιώσει μετά θάνατον.
Παιζει και αυτο, δινω μεγαλύτερη πιθανότητα να ανέβηκε στην κολώνα για να αυτοκτονήσει παρα για να σωσει ενα γατακι.

Deltafox

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
21
Εμένα πάλι η πληροφόρησή μου, μιας και μια οικογενειακή μας φίλη ειναι συγγενείς με την οικογένεια, μας είπε οτι -απο την οικογένεια σας λεω τι ειπώθηκε-, πως γυρνούσε το βράδυ τύφλα στο μεθυσι το παλικάρι, ειχε βγει με κάτι φίλους και τα ειχαν τσουξει άγρια και στην επιστροφή , ένας από την παρέα του είπε, κωλώνεις να ανέβεις στην κολώνα της ΔΕΗ και αυτός προφανώς τους απάντησε "hold my beer".....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom