τι να σου πει ρε ο ινδιανος, απορω πως και δεν του εχωσες μπουνιδι, αρα βρισκουν και τα λενεKαλά... είσαι και ξεροκέφαλος... παράδειγμα το 1992 που ήμουν στις Bρυξέλλες είχα γνωρίσει μία τύπισα που ήταν παντρεμένη με έναν Oυραγουανό τυπάκο. Aφού βγαίναμε οικογενειακώς κλπ. ο τύπος μου εκμνηστηρεύτηκε ότι θεωρούσε τους Έλληνες θυληπρεπείς και ότι εγώ του είχα αλλάξει με την συμπεριφορά μου εκείνη την εικόνα... Tώρα εσύ τραγούδα
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Νεκρός ο Σεργιανόπουλος
- Μέλος που άνοιξε το νήμα lagoudakis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 608
- Εμφανίσεις 42K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Διαγραμμένο μέλος 6155
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Δεκ 2005
- Like
- 12
- Πόντοι
- 0
ετσι σε συμφερει..
Έλα τώρα, αφού και σένα συμφέρει και το ξέρεις!
Επισκέπτης
Pε τον Yάκινθο!! Όταν οι άλλοι ήταν στα δέντρα και έτρωγαν μπανάνες, εμείς κωλοδαχτυλιζόμαστε μεταξύ μας!
Επισκέπτης
τι να σου πει ρε ο ινδιανος, απορω πως και δεν του εχωσες μπουνιδι, αρα βρισκουν και τα λενε
Ποιός ινδιάνος ρε μάπα; O τύπος είχε γκαλλερί στις Bρυξέλλες, είχε σπουδάσει Mαθηματικός και είχε 5 Mάστερ και είχε παντρευτεί μία Eλληνίδα μουνάρα... α καλά είσαι περιπτωσάρα...
πες οτι ηταν βελγος...?Ποιός ινδιάνος ρε μάπα; O τύπος είχε γκαλλερί στις Bρυξέλλες, είχε σπουδάσει Mαθηματικός και είχε 5 Mάστερ και είχε παντρευτεί μία Eλληνίδα μουνάρα... α καλά είσαι περιπτωσάρα...
καλα εσυ λυπησου για το Σεργιανο..Έλα τώρα, αφού και σένα συμφέρει και το ξέρεις!
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.278
- Πόντοι
- 8.645
To οτι εχουν σωθει μνημεια και κειμενα που απεικονειζουν και αναφερουν ομοφυλικες τασεις στην αρχαια Ελλαδα δεν το αμφισβητει κανεις,ομως αυτο δεν αναιρει οτι και στον υπολοιπο αρχαιο κοσμο δεν υπηρχαν ομοφΥλοφιλοι και οτι υπηρχαν μονο στην Ελλαδα..
Απλα εμεις το "κορνιζαραμε" κιολας,κατι σαν τους σημερινους γκει που το φωναζουν περηφανα στα σοκακια της Μυκονου..
Απλα εμεις το "κορνιζαραμε" κιολας,κατι σαν τους σημερινους γκει που το φωναζουν περηφανα στα σοκακια της Μυκονου..
Διαγραμμένο μέλος 6155
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Δεκ 2005
- Like
- 12
- Πόντοι
- 0
Λοιπον ο ορος αδελφη και πουστης ειναι οντως προσβλητικος εαν το θετει ετσι ο φιλος που ισως να το βλεπει πιο φιλοσοφικα η πιο "απλα"το θεμα.Εγω λοιπον φιλε μου προτιμω αυτους τους προσβλητικους ορους και θα σε παρακαλεσω να σεβαστεις το αυταρχικο της γνωμης μου.Οπως εγω να εισαι σιγουρος σεβομαι την "καθαρη αδερφη" αυτην δηλαδη που τολμαει και λεει οτι σε καταλαβαινω ρε φιλε που δεν θελεις ο γιος σου να γινει πουστης.Αυτα τα κρυφοπουστες παντρεμενοι βεβαιως και υπαρχουν,υπηρχαν και θα υπαρχουν αλλα δεν βλεπω τον λογο που το αναφερεις.Ειναι το μονιμο αλλοθι του συναφιου που να εισαι σιγουρος οτι ΝΑΙ ΜΕΝ ΤΟ ΣΕΒΟΜΑΙ ΣΑΝ ΕΡΩΤΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ αλλα δεν προκειτε με τιποτα να το δεχτω σαν ΠΡΟΤΥΠΟ ΚΑΙ ΣΑΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ.
ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΗΡΕΜΑ ΗΡΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ...
ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ δεν είσαι. Άσε όμως, οι άλλοι να πιστεύουν ότι θέλουν για σένα -όπως ακριβώς άφησα τον άλλο να λέει πως εγώ είμαι του συναφιού.
Πρόσεχε, επίσης, κάτι: Σε κόβω ΠΟΛΥ αυστηρό και -αν έχεις γιο- δεν αποκλείεται να σου βγει πουστράκος.
Είναι κανόνας και σε παρακαλώ ψάχτο. Δεν μπορώ να σε βοηθήσω εγώ.
καλα εσυ λυπησου για το Σεργιανο..
Το ίδιο θα λυπόμουνα και για σένα.
To οτι εχουν σωθει μνημεια και κειμενα που απεικονειζουν και αναφερουν ομοφυλικες τασεις στην αρχαια Ελλαδα δεν το αμφισβητει κανεις,ομως αυτο δεν αναιρει οτι και στον υπολοιπο αρχαιο κοσμο δεν υπηρχαν ομοφΥλοφιλοι και οτι υπηρχαν μονο στην Ελλαδα..
Επισκέπτης
Σωστός αλλά έχουμε παράδοση αυτό δεν μπορείς να το αμφισβητήσεις...
μπαα..ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ δεν είσαι. Άσε όμως, οι άλλοι να πιστεύουν ότι θέλουν για σένα -όπως ακριβώς άφησα τον άλλο να λέει πως εγώ είμαι του συναφιού.
Πρόσεχε, επίσης, κάτι: Σε κόβω ΠΟΛΥ αυστηρό και -αν έχεις γιο- δεν αποκλείεται να σου βγει πουστράκος.
Ιπταμενος_2
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Γενικοτητες και μαλακιες δεν ισχυουν για κανενα, γνωμη αντρα προς αντρα δε μετραει γιατι ολοι λογω αρχεγονου τσαμπουκα θεωρουν ολους τους αλλους πουστακους και μονο τον εαυτο τους αντρα. Ρωτηστε γυναικες που εχουν εμπιριες διεθνεις να σας πουνε που μας κατατασουν.
Καλα αυτα για τους αρχαιους περι πουστιρλικίου λενε για ολους, κ ο Αχιλλέας κ ο λεωνιδας και οι Σπαρτιατες...Μαλακες σωβρακοκεφαλοι ειναι οσοι τα λενε γιατι λογω της μικροτητας τους προσπαθουν να ριξουν ολους τους αλλους. ξουτ ρε.
Καλα αυτα για τους αρχαιους περι πουστιρλικίου λενε για ολους, κ ο Αχιλλέας κ ο λεωνιδας και οι Σπαρτιατες...Μαλακες σωβρακοκεφαλοι ειναι οσοι τα λενε γιατι λογω της μικροτητας τους προσπαθουν να ριξουν ολους τους αλλους. ξουτ ρε.
sexpistols
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2005
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ δεν είσαι. Άσε όμως, οι άλλοι να πιστεύουν ότι θέλουν για σένα -όπως ακριβώς άφησα τον άλλο να λέει πως εγώ είμαι του συναφιού.
Πες βρε στα ισια τι θελεις να πεις??τι εισαι? γυναικα εισαι?εγω δεν ειπα για εσενα κατι κακο εκτος εαν θιχτηκες απο την γνωμη μου.Η κακια για το παιδι μου(που ευτηχως δεν εχω γιατι θα το μαγαριζες)δειχνει οτι εισαι χειροτερη ακομα και απο αγαμητη πατσαβουρα.
του συναφιου ειπαμε ειναιΠες βρε στα ισια τι θελεις να πεις??τι εισαι? γυναικα εισαι?εγω δεν ειπα για εσενα κατι κακο εκτος εαν θιχτηκες απο την γνωμη μου.Η κακια για το παιδι μου(που ευτηχως δεν εχω γιατι θα το μαγαριζες)δειχνει οτι εισαι χειροτερη ακομα και απο αγαμητη πατσαβουρα.
Επισκέπτης
Πούστης είπε τον άλλον πούστη και ο πούστης προσβλήθηκε.
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.278
- Πόντοι
- 8.645
Aπο που ακριβως εχουμε παραδοση δηλαδη?Επειδη οι ταινιες του hollywood ως προς την αρχαια Ελλαδα μας πλασαρουν πουστηδες?..Σωστός αλλά έχουμε παράδοση αυτό δεν μπορείς να το αμφισβητήσεις...
Κανεις δε ξερει αμα ο Μεγας Αλεξαντρος ή ο Αχιλλεας τον επαιρνε στην εποχη του,εκτος αμα ηταν μες στο εντερο του..
Κι εγω προσπαθω να μενω στα γεγονοτα,οπως στη μαχη των Θερμοπυλων και της Τροιας..
Και λιγο ατυχης η συγκριση αλλα μενω στην ικανοτητα του Σεργιανοπουλου ως ηθοποιος και οχι ως προς της προτιμησεις του..
aarsenikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2006
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
Η υποθεση σεργιανοπουλου ειναι ενα καλο ηθικο διδαγμα οτι το σταριλικι,το πουστριλικι και η κοκα πολλες φορες,εαν οχι τις περισσοτερες,εχουν δραματικη καταληξη.Με ολο τον σεβασμο στον νεκρο ανθρωπο και με την γνωση οτι ηταν οπως ακουγετε και σεμνος στην κοινωνικη του ζωη εγω στην αγρια δολοφονια του ειδα μια ευκαιρια ΝΑ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΘΕΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ και να αρχισει να ξεβραζει ΤΟ "ΑΔΕΛΦΑΤΟ" που τα τελευταια χροννια γινετε ολο και πιο δυνατο.Το παραδειγμα για τα παιδια μας δεν μπορει να ειναι ο καθε πουστης.ΠΡΕΠΕΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΕΙ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΤΟΥΣ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ.
υ.γ.καποτε πριν 12-13 χροννια πετυχαμε σε ενα κλαμπ τον ψινακη με κατι πουστρακια.Τι κραξιμο και τι παγακια εφαγαν στο κεφαλι απο 1-2 παρεες που ειμασταν τριγυρω δεν περιγραφετε.Σηκωθηκαν εφυγαν απο το μαγαζι και μαλιστα τα παιδια που ηταν υπευθηνοι γελαγαν και ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.αλλοι καιροι που ακομα ο ορος πουστης και αδερφη ειχαν το πραγματικο νοημα που πρεπει να εχουν.
δε μου λετε ρε μεγαλοψωλαραδες και αντρακλες ολοι
λετε λετε τις παπαριες σας για ολους και για ολα
οταν η γυναικα σας η η γκομενας σας σαν εχωνε κολωδαχτυλο σας αρεσε?
αν οχι χανεται δοκιμαστε
αλλα προσοχη μετα γιατι μπορει να ψαχνεται στην πλατεια βικροριας γεωργιανους χοντροπουτσους.
η υποκρισια δεν εχει οριο πουθενα ποσο δε πισω απο ενα p.c
βαλτε λαδι λοιπον και κινηθητε βραδυ!!!!
υ.γ τα ναρκωτικα ηταν και θα ειναι παντα καταδικαστεα.
λετε λετε τις παπαριες σας για ολους και για ολα
οταν η γυναικα σας η η γκομενας σας σαν εχωνε κολωδαχτυλο σας αρεσε?
αν οχι χανεται δοκιμαστε
αλλα προσοχη μετα γιατι μπορει να ψαχνεται στην πλατεια βικροριας γεωργιανους χοντροπουτσους.
η υποκρισια δεν εχει οριο πουθενα ποσο δε πισω απο ενα p.c
βαλτε λαδι λοιπον και κινηθητε βραδυ!!!!
υ.γ τα ναρκωτικα ηταν και θα ειναι παντα καταδικαστεα.
sexpistols
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2005
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
Κακως ασχοληθηκα με το συγκεκριμενο θεμα ειναι η τελικη αποψη μου για τον διαλογο που πριν λιγο εγινε.Ο νεκρος οτι και εαν εκανε στην ζωη του προς θεου δεν αξιζε τετοιο τελος.Απο εκει και περα ΑΔΕΛΦΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΓΙΝΑΜΕ ΜΑΛΙΑ ΚΟΥΒΑΡΙΑ οποτε λογικο απο ενα σημειο και μετα να πεφτουμε και σε επιπεδο.
ΑΔΕΛΦΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΓΙΝΑΜΕ ΜΑΛΙΑ ΚΟΥΒΑΡΙΑ
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 60
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 73
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 45