Νέα

Νεκρός ο Σεργιανόπουλος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lagoudakis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 608
  • Εμφανίσεις 42K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
μετα απο αυτο(απλα επαθε ενα ντερτι)εζησε για 5-6 χρονια ακομη μεχρι που τελικα πεθανε απο την γνωστη φαση,υπνοστεντον+πρεζα=θανατος..
τότε προφανώς ήταν στη φάσει που "μύριζε" την κατάσταση.......
Μετά άρχισαν και τα κοκτέιλ..........αιθέριων ελαίων.......
Ρε έπεσα απ την ακρόπολη, σηκώθηκα και βρήκα και πορτοφόλι.

Επισκέπτης
Τελικα ηπιανε τα γυψινα ,παραμυθιαστηκαν οτι ειναι οριτζιναλ μαλλον και ισιωσανε? :tooth: :tooth: :tooth: :new_shocked:
το θεμα της αρρωστειας απο ναρκωτικα δεν ειναι για γελια & χλευασμο φιλε μου..οποιος ξερει(οχι να νομιζει οτι ξερει),δεν γελαει καθολου..οπως εγραψα & πριν,η κοπελλα ειναι εδω & χρονια νεκρη,ο δε συμμαθητης μου αν ζει(εχω να τον δω 5 χρονια)προφανως θα ειναι σε αθλια κατασταση οπως ολοι οι χρονια εξαρτημενοι απο ναρκωτικα..

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
όταν τα πουλιά κελαιδάνε το τραγούδι απ τα στρουμφάκια ο έλεγχος χάνεται...... εκεί αλλάζουν οι κανόνες.... Μια μαχαιριά αρκεί. Η ληστεία και οι υπόλοιπες μαχαιριές είναι για ξεκάρφωμα.

Σημείωσις:
Οι κανόνες της Αλβανικής Μαφίας δεν έχουν καμμιά σχέση με τον ελληνικό υπόκοσμο.......
Οποιος και πάλι κατάλαβε, κατάλαβε
Για όλα αυτά φίλε μου δεν είμαστε εμείς που θα βγάλουμε το φίδι απο την απο την τρύπα γιατί απλούστατα υπάρχουν άλλες χίλιες εξηγήσεις που εμείς απλούστατα ούτε ξέρουμε τι έγινε ούτε είμασταν μπροστά στην ωρα της δολοφονίας .

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Εσυ εκτος απο καφενειο μπαοκι εισαι και καφενειο στο μυαλο.
Ξεκολλα και καταλαβε οτι το να στησεις κατι ειναι πολυ ευκολο.
Ο Ρηγας ηταν μαζι του τα τελευταια χρονια.
Η δουλεια ειναι καθαρη ξηγα για πιθανες πληροφοριες που εδωσε στους μπατσους.
Νταραβεροδουλειες κοινως

περίμενε και θα δεις απόφοιτε του δημοτικού(και αν)...

Επισκέπτης
τότε προφανώς ήταν στη φάσει που "μύριζε" την κατάσταση.......
Μετά άρχισαν και τα κοκτέιλ..........αιθέριων ελαίων.......
Ρε έπεσα απ την ακρόπολη, σηκώθηκα και βρήκα και πορτοφόλι.
ηταν ηδη χοντρο αρρωστακι 3 χρονων..το οτι την "πηδηξε" με ενα ντερτι ειναι κατι το συνηθες οταν βαρας πρεζα..εξαλλου οι περισσοτεροι θανατοι οφειλονται ειτε στον συνδιασμο που προανεφερα,ειτε στην στιγμιαια κυκλοφορια καποιας λιγοτερο κομμενης πρεζας απο αυτην που συνηθως κυκλοφορει στην πιατσα..

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
περίμενε και θα δεις απόφοιτε του δημοτικού(και αν)...
Καλα ,ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ μπαοκι

ΥΓ Το φτωχο σου πνευματικο επιπεδο ειναι εμφανεστατο σε καθε σου ποσταρισμα μπουγατσοκιμα

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
το θεμα της αρρωστειας απο ναρκωτικα δεν ειναι για γελια & χλευασμο φιλε μου..οποιος ξερει(οχι να νομιζει οτι ξερει),δεν γελαει καθολου..οπως εγραψα & πριν,η κοπελλα ειναι εδω & χρονια νεκρη,ο δε συμμαθητης μου αν ζει(εχω να τον δω 5 χρονια)προφανως θα ειναι σε αθλια κατασταση οπως ολοι οι χρονια εξαρτημενοι απο ναρκωτικα..

πες τα ρε πλε γαμώ την Μπαναία μου.......... Εχω δει αρκετά.... Και δεν είναι ούτε θέμα μόρφωσης, ούτε οικονομικής κατάστασης, ούτε καταγωγής, ούτε ηλικίας....

Και τα γαμιόλια ασχολούνται με την κώλο της Καλομοίρας, την ονομασία των Σκοπίων και τη δημιουργία ιδιωτικών πανεπιστημίων.
Σας γαμάω ότι έχετε και δεν έχετε ρε...........εκεί στα ρετιρέ.....

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
εμένα προσωπικά φίλοι μου πάνω στην ντίρλα με έχουν προτρέψει να τους κάνω παρέα.....(όχι απαραίτητα για να μου κάνουν κακό). Τα άλλα τα αφήνω στην κρίση των υπολοίπων
Με προλαβες,
γινεται αυτο που λες

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Σορρυ ρε παιδες αλλα είστε εκτός τόπικ.
Επίσης, για να απαντήσω ΕΝΤΟΣ τόπικ, λυπάμαι που χάθηκε ένας άνθρωπος και τόσο βάναυσα, αλλά μέχρι εκεί. Δεν ε΄χει περισσότερη αξία ο κάθε Σεργιανόπουλος που μας ταίζουνε καθημερινά από τον οποιονδήποτε άλλο συμπολίτη μου.
Ούτε στη κηδεία της Βουγιουκλάκη πήγα να κλάψω ούτε στου Παπανδρέου ούτε σε κανενός.
Η ανθρώπινη ζωή έχει την ίδια αξία είτε είναι ενός περιπλανώμενου αλήτη είτε ενός πολιτικού, ηθοποιού και ό,τι άλλο θέλετε.
Μη χέσω δηλαδή...ανοίγουμε και ολόκληρο τόπικ για το Σεργιανόπουλο, ένα ηθοποιό της σειράς όπως τόσοι άλλοι. Να τον θυμούνται οι δικοί του αλλά ήμαρτον πια με τις υπερβολές. Όταν με τον καιρό αποδημίσω εγώ εις τόπον χλοερόν...θα με βγάλουν πρώτο θέμα τα κανάλια;

Επισκέπτης
Για όλα αυτά φίλε μου δεν είμαστε εμείς που θα βγάλουμε το φίδι απο την απο την τρύπα γιατί απλούστατα υπάρχουν άλλες χίλιες εξηγήσεις που εμείς απλούστατα ούτε ξέρουμε τι έγινε ούτε είμασταν μπροστά στην ωρα της δολοφονίας .
μα τι λες τωρα???
ετοιμη η ετυμηγορια..
μην ασχολεισαι ρε φιλε..
οταν δεν εχεις το μυαλο να καταλαβεις πως την αληθεια την ξερει μονο ο νεκρος & αυτος που τον εφαγε,οτι η κοινωνια απλα θα μαθει την εκδοχη που καποιοι θελουν,τοτε ο καθε παπαρας θα βγαζει τα κομπλεξ & την μιζερια του εδω μεσα..
κραξιμο θελουν & μαλιστα χοντρο..

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Με προλαβες,
γινεται αυτο που λες
Η κυρά κατίνα και η κυρά κούλα νομίζουν ότι το παιδί τους κινδυνεύει από αγνώστους στο δρόμο και από μια ερωτική απογοήτευση......
Εχω δεί εγώ παλλουκάρια μετά από μπουζούκια να ξυπνάνε στο νοσοκομείο............
Οχι από αλκοόλ..... "Ασπιρινούλα" να κάνουν κεφάλι........

Επισκέπτης
καλα τα λεει ο πλεζουρας εχει δικιο οπως πιστευω οτι εχει δικιο κ ο περσονας να μιλαει ετσι για τον κοσμο της σοουμπιζ γιατι πραγματικα δεν εχουμε λογω να στενοχωριομαστε γιατι ο χ ηθοποιος εχοντας τοσα χρηματα κ τοσες προοπτικες να βγαλει χρημα αυτος να προτιμαει τον δρομο των ναρκωτικων για να ειναι μες τα κολπα....(εγω η διαφωνια μου ομως ειναι να μην εξευτελιζουμε τον νεκρο τωρα που πλεον δεν υπαρχει...)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
μα τι λες τωρα???
ετοιμη η ετυμηγορια..
μην ασχολεισαι ρε φιλε..
οταν δεν εχεις το μυαλο να καταλαβεις πως την αληθεια την ξερει μονο ο νεκρος & αυτος που τον εφαγε,οτι η κοινωνια απλα θα μαθει την εκδοχη που καποιοι θελουν,τοτε ο καθε παπαρας θα βγαζει τα κομπλεξ & την μιζερια του εδω μεσα..

γι αυτό σε αγαπάω ρε...... Γιατί σε σέβομαι. Οταν αποφασίσεις να μιλήσεις, ζωγραφίζεις...............

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
Εχω δεί εγώ παλλουκάρια μετά από μπουζούκια να ξυπνάνε στο νοσοκομείο............
Οχι από αλκοόλ..... "Ασπιρινούλα" να κάνουν κεφάλι........
Της γνωστής Γερμανικής εταιρείας η "Ασπιρινούλα";  :o

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Μεσα απο το bourdela.com?Δεν αρκει μονο...Αν δεν τα ζησεις αυτα η να τα δεις απο κοντα δεν γινεται!
αρκεί να μην παρασύρεσαι......... Και εσύ έχεις μια τάση τελευταία...........
Κλείσε το μπατζούρι κάνει ρεύμα μικρέ........

Υ.Γ.
Δε θέλω να γνωρίσω εσένα... Τον πατέρα σου θέλω να γνωρίσω να του πω δυό φωνήεντα.........

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom