Νέα

Νεκρός ο Σεργιανόπουλος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lagoudakis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 608
  • Εμφανίσεις 42K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
αφού του άνοιξε την πόρτα,ήταν φίλος και πριν λίγο είχαν κάτι σαν πάρτυ...έτσι σε καθαρίζουν οι έμποροι ναρκωτικών...μέσα στο σπίτι σου και με μαχαιριές?....φως φανάρι ότι θυμίζει υπόθεση Ταχτσή...

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
δεν μπορώ να δεχθώ ότι υπάρχουν άνθρωποι εν έτει 2008 που είναι τόσο αγαθοί σε σημείο ηλιθιότητας να πιστεύουν ότι πρόκειται για έγκλημα πάθους.............
Σε καμια περιπτωση,το σκηνικο ειναι νταραβερι και ονοματα που διερευσαν και ισως και δεσαν πριν λιγες μερες οι μπατσοι.
Διαβαζα μια ειδηση για εργαστηριο κοκας που βρεθηκε πριν λιγες μερες στη Ν.Σμυρνη και δεσανε εναν Αλβανο.
Ολοι μια παρεα,΄΄μια ακρη΄΄,η κορυφη του παγοβουνου εχει πλοκαμια ετοιμα να ξεσκισουν τα παντα

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
αφού του άνοιξε την πόρτα,ήταν φίλος και πριν λίγο είχαν κάτι σαν πάρτυ...έτσι σε καθαρίζουν οι έμποροι ναρκωτικών...μέσα στο σπίτι σου και με μαχαιριές?....φως φανάρι ότι θυμίζει υπόθεση Ταχτσή...
όχι οι έμποροι... τα τριράκια όμως;;;;
δε μπορείς να φανταστείς τι μπορεί να κάνει φίλος σου για τριάντα χιλιάρικα......

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
Ρε παίδες οτι και να έκανε και απλά δικαιώμα του δεν μπορείς να μαχαιρώσεις άνθρωπο 7 φορές πρέπει να είσαι ψυχοπαθής .

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
οι ίδιοι;;;;;;;;;;;;
Ρε μάγκα ακούς τι λες;;;;;;;
Ολη η σόου μπιζ είναι τίγκα στην πρέζα και συ μου μιλας για τον τρόπο που χειρίζονται το θέμα;
Σωστος. Τι να κανουν δηλαδη? Οπως πριν λιγες μερες λεγανε" Γιος μεγαλης μας ηθοποιου και μεγαλου μας ηθοποιου,που δεν ζουν πια που προσφατα ξεκινησε προσπαθεια να γυρισει τη ζωη τους στην τηλεοραση, πιαστηκε με γραμμαρια κοκαινης ...". Αυτο ειναι πιο υποκριτικο και πιο γελιο

Επισκέπτης
ρε γκασμά γαμώ τη(α) θεία σου........Αφού είσαι περπατημένος και μάγκας όπως λες θα ξέρεις ότι ο συγκεκριμένος ΔΕΝ πέθανε σήμερα..... Σήμερα είναι το μνημόσυνο γι αυτούς που ξέρουν και η κηδεία γι αυτούς που είναι τουρίστες της ζωής...........
Πήγαινε να μπινελικώσεις κάνα βαζελομαλακιστήρι και άσε εμάς τους αλήτες να καπηλεύονται μνήμες νεκρών....
Α... και σ αγαπάω ακόμα......
δεν με απασχολει το ποτε πεθανε αλλα [size=15pt]η καταντια των ζωντανων[/size] που με περιβαλλουν..ο συγκεκριμμενος εκανε τις επιλογες του & οντας χρονια στο κουρμπετι ηξερε εκ προοιμιου τις συνεπειες..σε καμια των περιπτωσεων ομως δεν μου αρεσει η σκυλευση νεκρων & ειδικα οσων δεν εχουν βλαψει το κοινωνικο συνολο..

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Ρε παίδες οτι και να έκανε και απλά δικαιώμα του δεν μπορείς να μαχαιρώσεις άνθρωπο 7 φορές πρέπει να είσαι ψυχοπαθής .
αν χρωσταγε φραγκα,αν ειχε δωσει κανα ονομα,αν ο δολοφονος ηταν λιωμα και ειχε πληρωθει και καλα σιγα μη μασησει να τον καθαρισει...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Σε καμια περιπτωση,το σκηνικο ειναι νταραβερι και ονοματα που διερευσαν και ισως και δεσαν πριν λιγες μερες οι μπατσοι.
Διαβαζα μια ειδηση για εργαστηριο κοκας που βρεθηκε πριν λιγες μερες στη Ν.Σμυρνη και δεσανε εναν Αλβανο.
Ολοι μια παρεα,΄΄μια ακρη΄΄,η κορυφη του παγοβουνου εχει πλοκαμια ετοιμα να ξεσκισουν τα παντα
μα τι λες τώρα; 
Ακούς τι λες;
Γκόμενα το έκανε.......από έρωτα......... :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Ειδικά το χτύπημα στην καρωτίδα ήταν εντελώς τυχαίο................Το πουλί ήθελε να του κόψει :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Επισκέπτης
δε μπορείς να φανταστείς τι μπορεί να κάνει φίλος σου για τριάντα χιλιάρικα......
για τριαντα χιλιαρικα???ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..εχω δει σκηνικο στην Νικαια(προ αμνημονευτων),συμμαθητη μου να ξυνει τοιχο & να τον πουλαει 3 χιλ δραχμες στην αδελφη του(επισης πρεζακι)για να παει να γινει εκεινος..

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
Αυτό που λες το σκέφτηκα αλλά άκουσα που έλεγε ο Κακαουνάκης και ο Κούγιας οτι ποτέ ένας έμπορας δεν μπορεί να σκοτώσει πελάτη του υπάρχουν άλλοι τρόποι που θα τον κάνει να σέρνεται .

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595

θα πήγαινε κάποιος μόνος του να καθαρίσει κάποιον μέσα στο σπίτι του?...και αν κάτι στράβωνε?...αν ήθελε μια σφαίρα και τέρμα και έξω φυσικά από το σπίτι...δεν δουλέυουν έτσι ποτέ οι δολοφόνοι,μαχαιριές ίσον προσωπικά στην εγγκληματολογία....
και γυμνός μην το ξεχνάς...σίγουρα φίλος του

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
..σε καμια των περιπτωσεων ομως δεν μου αρεσει η σκυλευση νεκρων & ειδικα οσων δεν εχουν βλαψει το κοινωνικο συνολο..

ναι αρκεί αποδεδειγμένα να μην έχουν βλάψει το κοινωνικό σύνολο..... Η σύμπλευση με μια αρρωστημένη κατάσταση και η συντήρησή της δεν βλάπτει; Ακόμα και εάν δεν είσαι έμπορος ναρκωτικών και μοιράζεις στους κολλητούς σου πρέζα λόγω χρηματικής άνεσης και επιεδή έχεις άκρες αυτό δεν κάνει κακό στην κοινωνία;
Οποιος κατάλαβε, κατάλαβε.

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
για τριαντα χιλιαρικα???ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..εχω δει σκηνικο στην Νικαια(προ αμνημονευτων),συμμαθητη μου να ξυνει τοιχο & να τον πουλαει 3 χιλ δραχμες στην αδελφη του(επισης πρεζακι)για να παει να γινει εκεινος..
Και η αδελφη του εζησε μετα απο αυτο?

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
θα πήγαινε κάποιος μόνος του να καθαρίσει κάποιον μέσα στο σπίτι του?...και αν κάτι στράβωνε?...αν ήθελε μια σφαίρα και τέρμα και έξω φυσικά από το σπίτι...δεν δουλέυουν έτσι ποτέ οι δολοφόνοι,μαχαιριές ίσον προσωπικά στην εγγκληματολογία....
και γυμνός μην το ξεχνάς...σίγουρα φίλος του
Εσυ εκτος απο καφενειο μπαοκι εισαι και καφενειο στο μυαλο.
Ξεκολλα και καταλαβε οτι το να στησεις κατι ειναι πολυ ευκολο.
Ο Ρηγας ηταν μαζι του τα τελευταια χρονια.
Η δουλεια ειναι καθαρη ξηγα για πιθανες πληροφοριες που εδωσε στους μπατσους.
Νταραβεροδουλειες κοινως

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Αυτό που λες το σκέφτηκα αλλά άκουσα που έλεγε ο Κακαουνάκης και ο Κούγιας οτι ποτέ ένας έμπορας δεν μπορεί να σκοτώσει πελάτη του υπάρχουν άλλοι τρόποι που θα τον κάνει να σέρνεται .
όταν τα πουλιά κελαιδάνε το τραγούδι απ τα στρουμφάκια ο έλεγχος χάνεται...... εκεί αλλάζουν οι κανόνες.... Μια μαχαιριά αρκεί. Η ληστεία και οι υπόλοιπες μαχαιριές είναι για ξεκάρφωμα.

Σημείωσις:
Οι κανόνες της Αλβανικής Μαφίας δεν έχουν καμμιά σχέση με τον ελληνικό υπόκοσμο.......
Οποιος και πάλι κατάλαβε, κατάλαβε

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Τελικα ηπιανε τα γυψινα ,παραμυθιαστηκαν οτι ειναι οριτζιναλ μαλλον και ισιωσανε? :tooth: :tooth: :tooth: :new_shocked:

Επισκέπτης
ναι αρκεί αποδεδειγμένα να μην έχουν βλάψει το κοινωνικό σύνολο..... Η σύμπλευση με μια αρρωστημένη κατάσταση και η συντήρησή της δεν βλάπτει; Ακόμα και εάν δεν είσαι έμπορος ναρκωτικών και μοιράζεις στους κολλητούς σου πρέζα λόγω χρηματικής άνεσης και επιεδή έχεις άκρες αυτό δεν κάνει κακό στην κοινωνία;
Οποιος κατάλαβε, κατάλαβε.
δεν υφισταται η εννοια αρρωστακι & χρηματικη ανεση..η συντριπτικη πλοιοψηφια των αρρωστων,οταν εχει ΜΠΟΡΕΙ να κερασει & καποιον αλλο αρρωστο προκειμενου να τον εχει καβατζα για τις δυσκολες..ΚΑΝΕΝΑΣ αρρωστος δεν κερναει καποιον ΜΗ αρρωστο για κανενα λογο..τα υποχθονια κερασματα τα κανουν οσοι δεν πινουν & αποσκοπουν ειτε να σε ριξουν στην αρρωστεια,ειτε να σε γαμησουν κλπ..

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
θεωρώ ότι εμείς μιλάμε σε άλλη διάσταση.....
Τι χιλιάρικα, τι αργύρια.....
με πιάνειςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς;;;;;;;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
δεν υφισταται η εννοια αρρωστακι & χρηματικη ανεση..η συντριπτικη πλοιοψηφια των αρρωστων,οταν εχει ΜΠΟΡΕΙ να κερασει & καποιον αλλο αρρωστο προκειμενου να τον εχει καβατζα για τις δυσκολες..ΚΑΝΕΝΑΣ αρρωστος δεν κερναει καποιον ΜΗ αρρωστο για κανενα λογο..τα υποχθονια κερασματα τα κανουν οσοι δεν πινουν & αποσκοπουν ειτε να σε ριξουν στην αρρωστεια,ειτε να σε γαμησουν κλπ..
εμένα προσωπικά φίλοι μου πάνω στην ντίρλα με έχουν προτρέψει να τους κάνω παρέα.....(όχι απαραίτητα για να μου κάνουν κακό). Τα άλλα τα αφήνω στην κρίση των υπολοίπων

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom