Νέα

Νεφέλη Μεγκ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα diegito007
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 123
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kavlalex

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
5.660
Πόντοι
1.336

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.766
Πόντοι
2.816
Για ένα χύσιμο στη μάπα μια χαρά είναι.. από κορμί δεν λέει πολλά... Τουλάχιστον δεν είναι καμία τοφαλα με άποψη ( έχει αξιοπρεπές βάρος ακόμα θέλω να πω)

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.975
Πόντοι
9.297
Κλασσική νέο δημοκρατισσα ξινιολα
Αν είναι γαλάζιων φρονημάτων ( που πολύ χμγιβαλλω..) τότε είναι NEO νεοδημοκρατισσα από αυτές που δεν έχουν διαφορά από τις Τσυριζαιες.
Παρασάγγας απέχει από τις κλασσικες νεοδημοκρατισσες.

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.708
Πόντοι
216
Αν είναι γαλάζιων φρονημάτων ( που πολύ χμγιβαλλω..) τότε είναι NEO νεοδημοκρατισσα από αυτές που δεν έχουν διαφορά από τις Τσυριζαιες.

Ε όχι και δεξιά αυτή πιο πολύ μου κάνει για φραγκάτη αριστερή.

Αντικειμενικά ωραία χαρακτηριστικά στο πρόσωπο δεν έχει και το κορμί απλά νορμάλ.

Για ένα άδειασμα είναι και πολύ χειρότερες αλλά μέχρι εκεί.

Ακούγοντας την και ξέροντας τι σκατά έχει στο κεφάλι δεν θα μπορούσε να μου σηκωθεί με τίποτα μαζί της.

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
34
Like
7.820
Πόντοι
3.886
Είναι για χύσιμο στα γυαλιά

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.975
Πόντοι
9.297

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.975
Πόντοι
9.297
Ε όχι και δεξιά αυτή πιο πολύ μου κάνει για φραγκάτη αριστερή.

Αντικειμενικά ωραία χαρακτηριστικά στο πρόσωπο δεν έχει και το κορμί απλά νορμάλ.

Για ένα άδειασμα είναι και πολύ χειρότερες αλλά μέχρι εκεί.

Ακούγοντας την και ξέροντας τι σκατά έχει στο κεφάλι δεν θα μπορούσε να μου σηκωθεί με τίποτα μαζί της.
Το πιο πιθανόν είναι να είναι "απολιτικ" όπως τα πιο πολλα βαριεστημενα τσόκαρα και καγκουροειδη της αποβλακωμενης γενιάς της.

dimchair

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2016
Like
1.171
Πόντοι
206
Τυχαία την ειχα δει στο τικ τοκ πριν αρκετό καιρό. Για πουτσους, σεξ και γκομενους μιλαγε και έλεγε αστεία για εναν που την ειχε παει στον Πριαμο και αυτη δεν ηξερε και καλά και το θεωρησε ρομαντικο οταν το ειδε απεξω ως ξενοδοχειο και καμάρωνε.... Οπότε γτπ καβάλα αλλά δυστυχώς αυτά είναι τα νέα πρότυπα για τη νεολαία και ο βλακας ο κούλης πήγε και της έδωσε συνέντευξη....

Το πολύ για κανα ρεντ ντραγκον ειναι το επίπεδο της.... Τώρα πια έχει γίνει φίρμα σίγουρα θα πάρει και καμιά εκπομπή σε λίγα χρόνια...

Ενδεικτικό βιντεάκι της...

Τελευταία τροποποίηση:

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.708
Πόντοι
216
Τυχαία την ειχα δει στο τικ τοκ πριν αρκετό καιρό. Για πουτσους, σεξ και γκομενους μιλαγε και έλεγε αστεία για εναν που την ειχε παει στον Πριαμο και αυτη δεν ηξερε και καλά και το θεωρησε ρομαντικο οταν το ειδε απεξω ως ξενοδοχειο και καμάρωνε.... Οπότε γτπ καβάλα αλλά δυστυχώς αυτά είναι τα νέα πρότυπα για τη νεολαία και ο βλακας ο κούλης πήγε και της έδωσε συνέντευξη....

Το πολύ για κανα ρεντ ντραγκον ειναι το επίπεδο της.... Τώρα πια έχει γίνει φίρμα σίγουρα θα πάρει και καμιά εκπομπή σε λίγα χρόνια...

Ενδεικτικό βιντεάκι της...

Είχα πετύχει κι εγώ το βιντεάκι της που έλεγε ότι και 50 πουτσες να έχει φάει δεν τρέχει τίποτα.

Προφανώς ο Κούλης ήθελε να πιάσει και ψήφους από τέτοιου τύπου φεμινίστριες.

Γενικά η τύπισσα είναι ιδανικό παράδειγμα προς αποφυγήν.

Περιμένω να δω ποιος θα είναι ο καθυστερημένος, αγάμητος λευκός ιππότης που σε 5-10 χρόνια θα την εμπιστευτεί για μάνα των παιδιών του.

Ares7

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2023
Like
425
Πόντοι
21
Ο πατερας της ειναι πολυ φραγκατος εχει σφαγεία γιαυτο η επιλογη του Κουλη

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.935
Πόντοι
6.946
To "Μεγκ" είναι το επώνυμό της;;; Αποκλείεται, κάτι άλλαξε, έκοψε.
Μου θυμίζει κάτι ταινίες και ντοκυμαντέρ με τον Megalodon προϊστορικό καρχαρία, εν συντομία, Meg.

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.708
Πόντοι
216
Ο πατερας της ειναι πολυ φραγκατος εχει σφαγεία γιαυτο η επιλογη του Κουλη

Στο χωριό μου πάντως ο χασάπης πατέρας μας κοίταζε σαν να θέλει να μας καθαρίσει όταν ρίχναμε υπονοούμενα στις κόρες του.
Τι στον πούτσο γίνεται με αυτές τις νέες γενιές ρε φίλε;

• Like
Αντιδράσεις: Ares7

a.step

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2022
Κριτικές
7
Like
3.256
Πόντοι
736
Είσαι πάνω από 50? Και δε το λέω προσβλητικά αλλά δυστυχώς και εγω που είμαι πάνω από 40 και μελετω πολύ τις "φιλες" και τις "τασεις" τις νεολαίας μου πήρε καιρό να ερμηνεύσω αυτό το lifestyleτης νέας γενιάς νεοδημοκρατων.για παράδειγμα κάνε μια βόλτα ψιλά στα Εξάρχεια σε μαγαζιά τύπου σουοσουραδα.warehouse τανξνι αγάπη μου κλπ θα δεις νεολαία νέας δημοκρατίας νέας κοπής.εχει αλλάξει πολύ η φάση.
Δεν έχει καμμια σχεση η νέα Δημοκρατία του Καραμανλή σαμαρά από αυτήν του κουλή σε lifestyle

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.975
Πόντοι
9.297
Είσαι πάνω από 50? Και δε το λέω προσβλητικά αλλά δυστυχώς και εγω που είμαι πάνω από 40 και μελετω πολύ τις "φιλες" και τις "τασεις" τις νεολαίας μου πήρε καιρό να ερμηνεύσω αυτό το lifestyleτης νέας γενιάς νεοδημοκρατων.για παράδειγμα κάνε μια βόλτα ψιλά στα Εξάρχεια σε μαγαζιά τύπου σουοσουραδα.warehouse τανξνι αγάπη μου κλπ θα δεις νεολαία νέας δημοκρατίας νέας κοπής.εχει αλλάξει πολύ η φάση.
Δεν έχει καμμια σχεση η νέα Δημοκρατία του Καραμανλή σαμαρά από αυτήν του κουλή σε lifestyle
Τα Εξάρχεια είναι ένας άλλος κόσμος.
Αυτά τα φρούτα καλό είναι να απευθύνονται στον νέο κόσμο των Εξαρχείων και μόνο εκεί.
Αμφιβάλλω αν πρόκειται να πείσουν τους παλαιούς νοικοκυραίους Εξαρχειωτες .
Δεν πρόκειται να πείσουν Νεοδημοκρατες που είναι πιο κλασσικού τύπου.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.975
Πόντοι
9.297
Στο χωριό μου πάντως ο χασάπης πατέρας μας κοίταζε σαν να θέλει να μας καθαρίσει όταν ρίχναμε υπονοούμενα στις κόρες του.
Τι στον πούτσο γίνεται με αυτές τις νέες γενιές ρε φίλε;
Όταν είναι ναυάγια οι γονείς βγάζουν ναυάγια παιδιά ιδίως σήμερα που οι αρνητικές επιρροές δεν είναι τόσο από από παρέες αλλά από το κινητό που τα πιτσιρίκια το έχουν όλη μέρα στο χέρι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom