Νομίζω της χρειάζεται λίγη "τοξική αρρενωπότητα" στη μάπα!Νεφελη καβλιαρα γυρνα πορνο να σε χυνουν στις βυζαρες και στις γυαλμαπουκες,δωσε θεαμα στο λαο σου!!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Νεφέλη Μεγκ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα diegito007
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 123
- Εμφανίσεις 25K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Πύργος Βασιλικός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 10
- Like
- 5.766
- Πόντοι
- 2.816
Για ένα χύσιμο στη μάπα μια χαρά είναι.. από κορμί δεν λέει πολλά... Τουλάχιστον δεν είναι καμία τοφαλα με άποψη ( έχει αξιοπρεπές βάρος ακόμα θέλω να πω)
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.975
- Πόντοι
- 9.297
Αν είναι γαλάζιων φρονημάτων ( που πολύ χμγιβαλλω..) τότε είναι NEO νεοδημοκρατισσα από αυτές που δεν έχουν διαφορά από τις Τσυριζαιες.Κλασσική νέο δημοκρατισσα ξινιολα
Παρασάγγας απέχει από τις κλασσικες νεοδημοκρατισσες.
orgasmikos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2019
- Like
- 1.708
- Πόντοι
- 216
Αν είναι γαλάζιων φρονημάτων ( που πολύ χμγιβαλλω..) τότε είναι NEO νεοδημοκρατισσα από αυτές που δεν έχουν διαφορά από τις Τσυριζαιες.
Ε όχι και δεξιά αυτή πιο πολύ μου κάνει για φραγκάτη αριστερή.
Αντικειμενικά ωραία χαρακτηριστικά στο πρόσωπο δεν έχει και το κορμί απλά νορμάλ.
Για ένα άδειασμα είναι και πολύ χειρότερες αλλά μέχρι εκεί.
Ακούγοντας την και ξέροντας τι σκατά έχει στο κεφάλι δεν θα μπορούσε να μου σηκωθεί με τίποτα μαζί της.
Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 34
- Like
- 7.820
- Πόντοι
- 3.886
Είναι για χύσιμο στα γυαλιά
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.975
- Πόντοι
- 9.297
To έχω κάνει ...είναι υπέροχο.Είναι για χύσιμο στα γυαλιά
Την βλέπεις με τα ζουμια στο γυαλί ...επιτέλους βλέπει μια ασπρη μέρα!
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.975
- Πόντοι
- 9.297
Το πιο πιθανόν είναι να είναι "απολιτικ" όπως τα πιο πολλα βαριεστημενα τσόκαρα και καγκουροειδη της αποβλακωμενης γενιάς της.Ε όχι και δεξιά αυτή πιο πολύ μου κάνει για φραγκάτη αριστερή.
Αντικειμενικά ωραία χαρακτηριστικά στο πρόσωπο δεν έχει και το κορμί απλά νορμάλ.
Για ένα άδειασμα είναι και πολύ χειρότερες αλλά μέχρι εκεί.
Ακούγοντας την και ξέροντας τι σκατά έχει στο κεφάλι δεν θα μπορούσε να μου σηκωθεί με τίποτα μαζί της.
Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 34
- Like
- 7.820
- Πόντοι
- 3.886
Έτσι ακριβώς παίχτη...!To έχω κάνει ...είναι υπέροχο.
Την βλέπεις με τα ζουμια στο γυαλί ...επιτέλους βλέπει μια ασπρη μέρα!
kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.056
- Πόντοι
- 6.256
Καλα εκανε και δεν εβαλεβαλε και καμια φωτο ρε μαστορα για μας που ειμαστε και ασχετοι, τι κανεις μισες δουλειες ναουμε ?
Τυχαία την ειχα δει στο τικ τοκ πριν αρκετό καιρό. Για πουτσους, σεξ και γκομενους μιλαγε και έλεγε αστεία για εναν που την ειχε παει στον Πριαμο και αυτη δεν ηξερε και καλά και το θεωρησε ρομαντικο οταν το ειδε απεξω ως ξενοδοχειο και καμάρωνε.... Οπότε γτπ καβάλα αλλά δυστυχώς αυτά είναι τα νέα πρότυπα για τη νεολαία και ο βλακας ο κούλης πήγε και της έδωσε συνέντευξη....
Το πολύ για κανα ρεντ ντραγκον ειναι το επίπεδο της.... Τώρα πια έχει γίνει φίρμα σίγουρα θα πάρει και καμιά εκπομπή σε λίγα χρόνια...
Ενδεικτικό βιντεάκι της...
Το πολύ για κανα ρεντ ντραγκον ειναι το επίπεδο της.... Τώρα πια έχει γίνει φίρμα σίγουρα θα πάρει και καμιά εκπομπή σε λίγα χρόνια...
Nefeli Meg on Instagram: "Άνδρες και ακριβά εσώρουχα! Αυτή η μάστιγα Απόσπασμα από το podcast Μπούκλα 99 στο Spotify. • Link in bio ✌ • • • • #menvswomen #greekbloggers #greekpodcast #greekpost #ig_athens #ig_lifestyle #greeklifestyle"
20K likes, 562 comments - nefelimeg on October 8, 2022: "Άνδρες και ακριβά εσώρουχα! Αυτή η μάστιγα Απόσπασμα από το podcast Μπούκλα 99 στο Spotify. • Link in bio ✌ • • • • #menvswomen #greekbloggers #greekpodcast #greekpost #ig_athens #ig_lifestyle #greeklifestyle".
www.instagram.com
Τελευταία τροποποίηση:
orgasmikos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2019
- Like
- 1.708
- Πόντοι
- 216
Τυχαία την ειχα δει στο τικ τοκ πριν αρκετό καιρό. Για πουτσους, σεξ και γκομενους μιλαγε και έλεγε αστεία για εναν που την ειχε παει στον Πριαμο και αυτη δεν ηξερε και καλά και το θεωρησε ρομαντικο οταν το ειδε απεξω ως ξενοδοχειο και καμάρωνε.... Οπότε γτπ καβάλα αλλά δυστυχώς αυτά είναι τα νέα πρότυπα για τη νεολαία και ο βλακας ο κούλης πήγε και της έδωσε συνέντευξη....
Nefeli Meg on Instagram: "Άνδρες και ακριβά εσώρουχα! Αυτή η μάστιγα Απόσπασμα από το podcast Μπούκλα 99 στο Spotify. • Link in bio ✌ • • • • #menvswomen #greekbloggers #greekpodcast #greekpost #ig_athens #ig_lifestyle #greeklifestyle"
20K likes, 562 comments - nefelimeg on October 8, 2022: "Άνδρες και ακριβά εσώρουχα! Αυτή η μάστιγα Απόσπασμα από το podcast Μπούκλα 99 στο Spotify. • Link in bio ✌ • • • • #menvswomen #greekbloggers #greekpodcast #greekpost #ig_athens #ig_lifestyle #greeklifestyle".www.instagram.com
Είχα πετύχει κι εγώ το βιντεάκι της που έλεγε ότι και 50 πουτσες να έχει φάει δεν τρέχει τίποτα.
Προφανώς ο Κούλης ήθελε να πιάσει και ψήφους από τέτοιου τύπου φεμινίστριες.
Γενικά η τύπισσα είναι ιδανικό παράδειγμα προς αποφυγήν.
Περιμένω να δω ποιος θα είναι ο καθυστερημένος, αγάμητος λευκός ιππότης που σε 5-10 χρόνια θα την εμπιστευτεί για μάνα των παιδιών του.
Ares7
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2023
- Like
- 425
- Πόντοι
- 21
Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 20.935
- Πόντοι
- 6.946
To "Μεγκ" είναι το επώνυμό της;;; Αποκλείεται, κάτι άλλαξε, έκοψε.
Μου θυμίζει κάτι ταινίες και ντοκυμαντέρ με τον Megalodon προϊστορικό καρχαρία, εν συντομία, Meg.
Μου θυμίζει κάτι ταινίες και ντοκυμαντέρ με τον Megalodon προϊστορικό καρχαρία, εν συντομία, Meg.
orgasmikos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2019
- Like
- 1.708
- Πόντοι
- 216
Ο πατερας της ειναι πολυ φραγκατος εχει σφαγεία γιαυτο η επιλογη του Κουλη
Στο χωριό μου πάντως ο χασάπης πατέρας μας κοίταζε σαν να θέλει να μας καθαρίσει όταν ρίχναμε υπονοούμενα στις κόρες του.
Τι στον πούτσο γίνεται με αυτές τις νέες γενιές ρε φίλε;
Είσαι πάνω από 50? Και δε το λέω προσβλητικά αλλά δυστυχώς και εγω που είμαι πάνω από 40 και μελετω πολύ τις "φιλες" και τις "τασεις" τις νεολαίας μου πήρε καιρό να ερμηνεύσω αυτό το lifestyleτης νέας γενιάς νεοδημοκρατων.για παράδειγμα κάνε μια βόλτα ψιλά στα Εξάρχεια σε μαγαζιά τύπου σουοσουραδα.warehouse τανξνι αγάπη μου κλπ θα δεις νεολαία νέας δημοκρατίας νέας κοπής.εχει αλλάξει πολύ η φάση.Αν είναι γαλάζιων φρονημάτων ( που πολύ χμγιβαλλω..) τότε είναι NEO νεοδημοκρατισσα από αυτές που δεν έχουν διαφορά από τις Τσυριζαιες.
Δεν έχει καμμια σχεση η νέα Δημοκρατία του Καραμανλή σαμαρά από αυτήν του κουλή σε lifestyle
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.975
- Πόντοι
- 9.297
Τα Εξάρχεια είναι ένας άλλος κόσμος.Είσαι πάνω από 50? Και δε το λέω προσβλητικά αλλά δυστυχώς και εγω που είμαι πάνω από 40 και μελετω πολύ τις "φιλες" και τις "τασεις" τις νεολαίας μου πήρε καιρό να ερμηνεύσω αυτό το lifestyleτης νέας γενιάς νεοδημοκρατων.για παράδειγμα κάνε μια βόλτα ψιλά στα Εξάρχεια σε μαγαζιά τύπου σουοσουραδα.warehouse τανξνι αγάπη μου κλπ θα δεις νεολαία νέας δημοκρατίας νέας κοπής.εχει αλλάξει πολύ η φάση.
Δεν έχει καμμια σχεση η νέα Δημοκρατία του Καραμανλή σαμαρά από αυτήν του κουλή σε lifestyle
Αυτά τα φρούτα καλό είναι να απευθύνονται στον νέο κόσμο των Εξαρχείων και μόνο εκεί.
Αμφιβάλλω αν πρόκειται να πείσουν τους παλαιούς νοικοκυραίους Εξαρχειωτες .
Δεν πρόκειται να πείσουν Νεοδημοκρατες που είναι πιο κλασσικού τύπου.
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.975
- Πόντοι
- 9.297
Όταν είναι ναυάγια οι γονείς βγάζουν ναυάγια παιδιά ιδίως σήμερα που οι αρνητικές επιρροές δεν είναι τόσο από από παρέες αλλά από το κινητό που τα πιτσιρίκια το έχουν όλη μέρα στο χέρι.Στο χωριό μου πάντως ο χασάπης πατέρας μας κοίταζε σαν να θέλει να μας καθαρίσει όταν ρίχναμε υπονοούμενα στις κόρες του.
Τι στον πούτσο γίνεται με αυτές τις νέες γενιές ρε φίλε;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 7
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 283
- Εμφανίσεις
- 29K
- Απαντήσεις
- 28