Νέα

Συμβουλές πεσίματος

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

hitech444

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2006
Like
31
Πόντοι
0
Δεν έχεις καταλάβει κάτι...
Οι παντρεμένες είναι που έχουν αξία....
Ναι!!! Πρώτη φορά που προσπαθώ κάτι τέτοιο και είναι όπως τα λες φίλε μου. Καμμιά σχέση με τις προηγούμενες που κυνηγούσα σα μλκ. Που να'ξερα ο δόλιος..
Τεσπα, ίσως να είναι λίγο off-topic αλλά για εξηγήστε μου κάτι: Γιατί όταν βγαίνω με μια γνωστή μου άσχημη που δε βλέπεται μου την πέφτουν και οι γάτες στο δρόμο; Τι οι πιτσιρίκες στα goodys, τι οι κοπέλλες στην καθαριότητα του δήμου, τι να πρωτοπώ... Βλέπουν τη φάτσα μου φαίνεται δίπλα της και προσπαθούν να με παρηγορήσουν... πρέπει να το εκμεταλλευτώ αυτό, δε γίνεται...

erostios

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2024
Like
66
Πόντοι
0
Δες το επαγγελματικά

Τύπος πηγαίνει σε κηδείες ή μαθαίνει το όνομα της χήρας από τις εφημερίδες
Και λίγες μέρες μετά την κηδεία
Πηγαίνει σπίτι της κρατώντας την βίβλο με το όνομα της χήρας τυπωμένο.

"Το παρήγγειλε ο μακαρίτης πριν πεθάνει"

Η χήρα προφανώς το αγοράζει, πιάνουνε και την κουβέντα κι ότι προκύψει.

Μεροκάματο βγαίνει, πλούσιος δεν θα γίνεις, αλλά θα περάσεις καλά ..
Αυτός είναι ένας πολύ καλός επαγγελματικός οδηγός και διαδίδει τον χριστιανισμό !!! Θα έπρεπε να επιδοτεί η εκκλησία τέτοιες θεάρεστες ενέργειες. Εύγε τέκνο !!!

j_thess

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2023
Like
879
Πόντοι
81
Ναι!!! Πρώτη φορά που προσπαθώ κάτι τέτοιο και είναι όπως τα λες φίλε μου. Καμμιά σχέση με τις προηγούμενες που κυνηγούσα σα μλκ. Που να'ξερα ο δόλιος..
Τεσπα, ίσως να είναι λίγο off-topic αλλά για εξηγήστε μου κάτι: Γιατί όταν βγαίνω με μια γνωστή μου άσχημη που δε βλέπεται μου την πέφτουν και οι γάτες στο δρόμο; Τι οι πιτσιρίκες στα goodys, τι οι κοπέλλες στην καθαριότητα του δήμου, τι να πρωτοπώ... Βλέπουν τη φάτσα μου φαίνεται δίπλα της και προσπαθούν να με παρηγορήσουν... πρέπει να το εκμεταλλευτώ αυτό, δε γίνεται...
κι αφου σου την επεσαν οι καθαριστριες στον δρομο και οι πιτσιρικες στα goodys εσυ δεν εκανες τιποτα με καμία, επειδή είσαι σκληρός έτσι;

Δεν μας την πεφτουν οταν ειμαστε με γυναικα, νομιζουμε οτι μας την πεφτουν εχει διαφορα.
Αυτα τα λεγαμε 25 χρονων

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.572
Πόντοι
9.297
Oι γυναίκες είναι τιγκα στο κόμπλεξ όλες...όσο σε βλέπουν μόνο δεν ασχολείται καμμία μαζί σου...όμως αν βγεις έστω με μπαζο θέλουν να σε αρπάξουν από την άλλη για αυτό και κάνουν ερωτήσεις.
Είναι σαν τους αθλητές που αν τους διεκδικούν πολλές ομάδες ανεβαίνει η αξία τους.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.572
Πόντοι
9.297
Για ηλίθιους και γελοίους, δεν γράφω.
Oποιος φοβάται
πέφτει και κοιμάται.
Δεν είναι οι ιδιότητες μας και τα οικονομικά μας στην φάτσα μας...όποιος έχει όργανα και τόλμη κάνει κίνηση...οι υπόλοιποι ψαρεύουν στα θολά διαδικτυακά νερά με αμφίβολα συχνά αποτελέσματα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom