Τα καλύτερα πεσίματα γινονται σε γάμους . Τον τελευταίο χρόνο έχω παρατηρήσει πάνε πολλές γυναίκες μόνες τους (χωρισμένες ή ελεύθερες ) . Πάντα πάω με μια σχέση που έχω εδώ και χρόνια αλλά έχω βαρεθεί και ψάχνω καμία νέα κατάσταση και νεότερη . Ενώ υπάρχουν τόσες ελεύθερες μου έστειλε μετά από γάμο αίτημα φιλίας στο facebook μια παντρεμένη που μιλάγαμε στον γάμο (όχι η νύφη χαχαχα) . Νομίζω οι γάμοι είναι μια πολύ καλή φάση για πεσίματα.
καλεσμενος σε γάμο , εμφανισιμος, ελευθερος και να μη φυγεις χωρις τουλαχιστον ενα τηλεφωνακι, σημαινει πρεπει να ψαξεις που δεν το πας καλα.
οι γσμοι ειναι νυφοπαζαρα, ολες οι ελευθερες πανε λυσσασμενες να βρουν αυτον που θα τις κανει μανες.
Οι παντρεμενες παίζουν δυσκολοτερα σε γαμο διοτι ξερουν οτι τις παρακολουθουν γεματες ζηλεια οι ανυπαντρες και προσεχουν.
οπως στην περιπτωση σου βεβαια, μεσω σοσιαλ, κανουν σε δευτερο χρονο τις κινησεις τους….
Μεγαλη εφευρεση ο γαμος, ενας σκλαβωνεται δεκα καβατζωνονται…
θελει προσοχη βεβαια, διοτι οι πρσσδοκιες απο την αλλη πλευρα ειναι οριοθετημενες ηδη απο την στιγμη της γνωριμίας.