Νέα

Συμβουλές πεσίματος

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.019
Πόντοι
3.656
Μαλακίες...απλά δεν θα πας για καμάκι στο Ψυχικό η στο Πανόραμα Θεσσαλονικης.
Το 30 χιλιάρικα ... παίζει πολύ ...

Σκέτα 30 , πληρώνοντας νοίκι ;
Και 30 και ιδιόκτητο σπίτι ;
Και 30 και ιδιόκτητο σπίτι .. και άλλα εισοδήματα νοίκια κτλ ;;;
Τα 30 και τα υπόλοιπα ... χωρίς χρέη ;;;

Άνδρας με δικό του σπίτι ...χωρίς δάνεια χρέη διατροφές και 30 καθαρά το χρόνο
(γιατί αν κάνει είσπραξη 30 επαγγελματίας, πρέπει να δίνει τα 20 στο δημόσιο οπότε μένουν 10)
που δεν γαμάει ... ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ.

Μπορεί να γαμάει και πουτάνες, αλλά αν δεν βγάζει και γκόμενες ... ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ ΓΙΑ ΠΕΤΑΜΑ ...

ή μεγάλο ψώνιο , αν περιμένει τζεημσμποντικές γκόμενες με τα 30 ....
Είπαμε 30 ... όχι 300 ... ή 3 μύρια

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.607
Πόντοι
9.297
Τι μας νοιάζει ρε τύπε τι είναι ;;; Πες τις όπως θες.
Οι ελεύθεροι που κυνηγάνε παντρεμένες ... είναι ναυάγια ....

Αν σου λέγαν ότι κάποιοι κυνηγάνε ετοιμοθάνατες πρεζάκια οροθετικές ....
θα ρώταγες ... τι είναι οι πρεζοροθετικές ;;;
Για να αμφισβητήσεις τη μαλακία αυτών που τις κυνηγάνε ;
Καλύτερα να κυνηγάς παρά να καταντήσεις σκυλάκι του καναπέ που ψάχνει γκόμενα μέσω ...διαδικτύου.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.607
Πόντοι
9.297
Το 30 χιλιάρικα ... παίζει πολύ ...

Σκέτα 30 , πληρώνοντας νοίκι ;
Και 30 και ιδιόκτητο σπίτι ;
Και 30 και ιδιόκτητο σπίτι .. και άλλα εισοδήματα νοίκια κτλ ;;;
Τα 30 και τα υπόλοιπα ... χωρίς χρέη ;;;

Άνδρας με δικό του σπίτι ...χωρίς δάνεια χρέη διατροφές και 30 καθαρά το χρόνο
(γιατί αν κάνει είσπραξη 30 επαγγελματίας, πρέπει να δίνει τα 20 στο δημόσιο οπότε μένουν 10)
που δεν γαμάει ... ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ.

Μπορεί να γαμάει και πουτάνες, αλλά αν δεν βγάζει και γκόμενες ... ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ ΓΙΑ ΠΕΤΑΜΑ ...

ή μεγάλο ψώνιο , αν περιμένει τζεημσμποντικές γκόμενες με τα 30 ....
Είπαμε 30 ... όχι 300 ... ή 3 μύρια
30 στην τσέπη...αυτό μετράει...όχι 30 που θα μείνουν 10 μόλις βγάλεις από εδώ ,βγάλεις από εκεί κτλ.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.019
Πόντοι
3.656
Καλύτερα να κυνηγάς παρά να καταντήσεις σκυλάκι του καναπέ που ψάχνει γκόμενα μέσω ...διαδικτύου.
Να είσαι ελεύθερος ... ΚΑΙ ΝΑ ΚΥΝΗΓΑΣ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΕΣ ;;;;;;;;;;;;;;;

200w.gif

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.019
Πόντοι
3.656
30 στην τσέπη...αυτό μετράει...όχι 30 που θα μείνουν 10 μόλις βγάλεις από εδώ ,βγάλεις από εκεί κτλ.
Mε 30 σήμερα στην τσέπη άνδρας .... κάνει ζημιούλα.
Αρκεί να ξέρει να παίζει .
Αν δεν κάνει τίποτε, είναι κάπου ΠΟΛΥ ΛΑΘΟΣ. Πολύ όμως.
Πρέπει να τα αλλάξει όλα και να το πάρει αλλιώς από την αρχή.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.607
Πόντοι
9.297
Να είσαι ελεύθερος ... ΚΑΙ ΝΑ ΚΥΝΗΓΑΣ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΕΣ ;;;;;;;;;;;;;;;

200w.gif
Δεν έχεις καταλάβει κάτι...
Οι παντρεμένες είναι που έχουν αξία.Οι ελεύθερες ψάχνουν τον μαλακα που θα τις αποκαστησει=που θα τον αρμεγουν νυχθημερόν για να γίνουν άνθρωποι γιατί αλλιώς γυναίκα δεν πάει μπροστά παρά μόνο με πλάτες άλλων η του χρηματοδότη της.
Διαφωνείς ;
Οι παντρεμένες αν ψαχνονται ψάχνονται για σεξ και κατανόηση...πέτυχαν κοινωνική και οικονομική άνοδο μέση γάμου και πλέον ζητούν αλλά πράγματα που δεν τα έχουν από τον "επίσημο".
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Σωστός.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.019
Πόντοι
3.656
Δεν έχεις καταλάβει κάτι...
Οι παντρεμένες είναι που έχουν αξία.Οι ελεύθερες ψάχνουν τον μαλακα που θα τις αποκαστησει=που θα τον αρμεγουν νυχθημερόν για να γίνουν άνθρωποι γιατί αλλιώς γυναίκα δεν πάει μπροστά παρά μόνο με πλάτες άλλων η του χρηματοδότη της.
Διαφωνείς ;
Οι παντρεμένες αν ψαχνονται ψάχνονται για σεξ και κατανόηση...πέτυχαν κοινωνική και οικονομική άνοδο μέση γάμου και πλέον ζητούν αλλά πράγματα που δεν τα έχουν από τον "επίσημο".
Ξέρεις πολλούς ... ελεύθερους ... να γάμησαν καλά με παντρεμένες ;;;;;;;

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.607
Πόντοι
9.297
Όπως καταλαβαίνεις ,πολλοί που δεν θα δουν τέτοιο εισόδημα ποτε ,θα κάνουν κίνηση όπου μπορούν να την κάνουν ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ...ο τολμων νικά.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ξέρεις πολλούς ... ελεύθερους ... να γάμησαν καλά με παντρεμένες ;;;;;;;
Αν θέλει η νύφη κι ο γαμπρός τύφλα να 'χει ο πεθερός.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.019
Πόντοι
3.656

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.607
Πόντοι
9.297
  • Like
Αντιδράσεις: j 1973

erostios

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2024
Like
69
Πόντοι
0
Τα καλύτερα πεσίματα γινονται σε γάμους . Τον τελευταίο χρόνο έχω παρατηρήσει πάνε πολλές γυναίκες μόνες τους (χωρισμένες ή ελεύθερες ) . Πάντα πάω με μια σχέση που έχω εδώ και χρόνια αλλά έχω βαρεθεί και ψάχνω καμία νέα κατάσταση και νεότερη . Ενώ υπάρχουν τόσες ελεύθερες μου έστειλε μετά από γάμο αίτημα φιλίας στο facebook μια παντρεμένη που μιλάγαμε στον γάμο (όχι η νύφη χαχαχα) . Νομίζω οι γάμοι είναι μια πολύ καλή φάση για πεσίματα.

BestNot

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2024
Like
560
Πόντοι
81
Τα καλύτερα πεσίματα γινονται σε γάμους . Τον τελευταίο χρόνο έχω παρατηρήσει πάνε πολλές γυναίκες μόνες τους (χωρισμένες ή ελεύθερες ) . Πάντα πάω με μια σχέση που έχω εδώ και χρόνια αλλά έχω βαρεθεί και ψάχνω καμία νέα κατάσταση και νεότερη . Ενώ υπάρχουν τόσες ελεύθερες μου έστειλε μετά από γάμο αίτημα φιλίας στο facebook μια παντρεμένη που μιλάγαμε στον γάμο (όχι η νύφη χαχαχα) . Νομίζω οι γάμοι είναι μια πολύ καλή φάση για πεσίματα.
Σε κηδεία
Εχεις δοκιμάσει ?

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.816
Πόντοι
2.306
καλεσμενος σε γάμο , εμφανισιμος, ελευθερος και να μη φυγεις χωρις τουλαχιστον ενα τηλεφωνακι, σημαινει πρεπει να ψαξεις που δεν το πας καλα.
οι γσμοι ειναι νυφοπαζαρα, ολες οι ελευθερες πανε λυσσασμενες να βρουν αυτον που θα τις κανει μανες.
Οι παντρεμενες παίζουν δυσκολοτερα σε γαμο διοτι ξερουν οτι τις παρακολουθουν γεματες ζηλεια οι ανυπαντρες και προσεχουν.
οπως στην περιπτωση σου βεβαια, μεσω σοσιαλ, κανουν σε δευτερο χρονο τις κινησεις τους….
Μεγαλη εφευρεση ο γαμος, ενας σκλαβωνεται δεκα καβατζωνονται…
θελει προσοχη βεβαια, διοτι οι πρσσδοκιες απο την αλλη πλευρα ειναι οριοθετημενες ηδη απο την στιγμη της γνωριμίας.

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.816
Πόντοι
2.306
Σε κηδεία
Εχεις δοκιμάσει ?
Σε κηδεια μονο αν εισαι πλουσιος, γέρος και επισκεπτεσαι τον φιλο/ συγγενη που μολις σας αφησε.
Εκει στην πεφτουν, δεν την πεφτεις:confused:

erostios

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2024
Like
69
Πόντοι
0
καλεσμενος σε γάμο , εμφανισιμος, ελευθερος και να μη φυγεις χωρις τουλαχιστον ενα τηλεφωνακι, σημαινει πρεπει να ψαξεις που δεν το πας καλα.
οι γσμοι ειναι νυφοπαζαρα, ολες οι ελευθερες πανε λυσσασμενες να βρουν αυτον που θα τις κανει μανες.
Οι παντρεμενες παίζουν δυσκολοτερα σε γαμο διοτι ξερουν οτι τις παρακολουθουν γεματες ζηλεια οι ανυπαντρες και προσεχουν.
οπως στην περιπτωση σου βεβαια, μεσω σοσιαλ, κανουν σε δευτερο χρονο τις κινησεις τους….
Μεγαλη εφευρεση ο γαμος, ενας σκλαβωνεται δεκα καβατζωνονται…
θελει προσοχη βεβαια, διοτι οι πρσσδοκιες απο την αλλη πλευρα ειναι οριοθετημενες ηδη απο την στιγμη της γνωριμίας.

Ναι έχουν πάντα μια προδιάθεση για φλερτ οι γυναίκες σε γάμους . Πάντα ρωτάνε ποιος είναι ποιος .....

Mishathebear

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2024
Κριτικές
1
Like
319
Πόντοι
21
Είσαι στον σωστό χώρο, για τέτοιου είδους συμβουλές. Βλέπε και μάθε από τους καλύτερους γυπαετούς αλλά και από βυθισμένους ναυαγούς στο τρίγωνο των Βερμούδων.

Καλή επιτυχία.
Συμφωνούν οι απόψεις μας

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.607
Πόντοι
9.297
Πρώτα φροντίζεις να μάθεις πληροφορίες αν παίζει μπάλα, αν είναι τρελή, για να μην τρέχεις μετά και μετά ξεκίνα να δείχνεις ότι ενδιαφέρεσαι.
ότι γίνεται σε όλες τις περιπτώσεις δηλαδή.
Έτσι όμως κινδυνεύεις το ενδιαφέρον σου να γίνει γνωστο και σε πρόσωπα που δεν θα έπρεπε να ξέρουν τις προθέσεις σου με ο,τι αυτό συνεπάγεται...

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
7.348
Πόντοι
1.346
Δείχνεις e-banking/κερδισμένα στοιχήματα κι αν σε κλάσει τότε απαντάς => τράβα γαμήσου παλιομαλακισμένη με κανένα μπατίρη :rockon:

• Like
Αντιδράσεις: j 1973

BestNot

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2024
Like
560
Πόντοι
81
Μπα ....δεν έχω παρηγορήσει καμία χήρα φίλε χαχαχα
Δες το επαγγελματικά

Τύπος πηγαίνει σε κηδείες ή μαθαίνει το όνομα της χήρας από τις εφημερίδες
Και λίγες μέρες μετά την κηδεία
Πηγαίνει σπίτι της κρατώντας την βίβλο με το όνομα της χήρας τυπωμένο.

"Το παρήγγειλε ο μακαρίτης πριν πεθάνει"

Η χήρα προφανώς το αγοράζει, πιάνουνε και την κουβέντα κι ότι προκύψει.

Μεροκάματο βγαίνει, πλούσιος δεν θα γίνεις, αλλά θα περάσεις καλά ..

• Like
Αντιδράσεις: cool11

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom