Νέα

Νεφέλη Μεγκ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα diegito007
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 123
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.975
Πόντοι
9.297
Η Μεγκ δηλ Μεγαλοβασιλη ειναι σουπερ φραγκατη μαγκες ο πατερας της εχει τα μεγαλυτερα σφαγεια στη χωρα
Υποθέτω ότι η κόρη θα είναι ...βηγκαν!!!!
Θα τον έχουν τρελάνει στο δούλεμα τον μπαμπά αν έπεσα μέσα!!!!

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.766
Πόντοι
2.816
To "Μεγκ" είναι το επώνυμό της;;; Αποκλείεται, κάτι άλλαξε, έκοψε.
Μου θυμίζει κάτι ταινίες και ντοκυμαντέρ με τον Megalodon προϊστορικό καρχαρία, εν συντομία, Meg.
Νεφέλη Μεγαλοβασίλη του Βασιλείου

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.935
Πόντοι
6.946
Νεφέλη Μεγαλοβασίλη του Βασιλείου
Για να κάνει κάποιος/κάποια συντόμευση/αλλαγή στο επίθετο, ποιός ξέρει τι έχει μέσα στο κεφάλι (ακόμα και "προβληματικά" επίθετα δεν τα αλλάζουν όσοι τα έχουν παρά σπάνια) .

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.975
Πόντοι
9.297
Για να κάνει κάποιος/κάποια συντόμευση/αλλαγή στο επίθετο, ποιός ξέρει τι έχει μέσα στο κεφάλι (ακόμα και "προβληματικά" επίθετα δεν τα αλλάζουν όσοι τα έχουν παρά σπάνια) .
Αυτό έκαναν και οι Έλληνες στην Αμερική που πετσοκοψαν το επώνυμο τους για να μπορούν να το προσφέρουν οι γκαουαμερικανοι.

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.766
Πόντοι
2.816
Νταξει ρε τύπε, δεν πήγε και σε ληξιαρχείο η κοπέλα.. οι πιο πολλοί με μεγάλα επίθετα έτσι τα κόβουν στα σοσιαλ..
Δεν είναι πιασαρικο το επίθετο σιδηρόδρομος..
Σιδηρόδρομος... Άκου εκεί τι πήγα κ θυμήθηκα..

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.975
Πόντοι
9.297
Νταξει ρε τύπε, δεν πήγε και σε ληξιαρχείο η κοπέλα.. οι πιο πολλοί με μεγάλα επίθετα έτσι τα κόβουν στα σοσιαλ..
Δεν είναι πιασαρικο το επίθετο σιδηρόδρομος..
Σιδηρόδρομος... Άκου εκεί τι πήγα κ θυμήθηκα..
Σιγά τον σιδηρόδρομο...
Αλλά αν ο μέσος μαλακοκαυλης έχει αμερικανοποιηθει/ αποβλακωθει σε τέτοιον βαθμό ώστε να αδυνατεί να προφέρει λέξη άνω των δύο συλλαβών ,τι περιμένεις τότε...

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.935
Πόντοι
6.946
Αυτό έκαναν και οι Έλληνες στην Αμερική που πετσοκοψαν το επώνυμο τους για να μπορούν να το προσφέρουν οι γκαουαμερικανοι.
Δεν είναι σε ξένη χώρα, στην Ελλάδα είναι.
Αλλαγές κάνουν μετανάστες από όλη την υφήλιο, σε οποιαδήποτε χώρα, δεν είναι προνόμιο των Ελλήνων.

CrazyPussyLicker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2017
Like
2.099
Πόντοι
446
πολλή ανάλυση βλέπω, βυζί ή κώλο δε βλέπω

• Like
Αντιδράσεις: Ares7

givrgaras95

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2023
Like
1.020
Πόντοι
96
Τυχαία την ειχα δει στο τικ τοκ πριν αρκετό καιρό. Για πουτσους, σεξ και γκομενους μιλαγε και έλεγε αστεία για εναν που την ειχε παει στον Πριαμο και αυτη δεν ηξερε και καλά και το θεωρησε ρομαντικο οταν το ειδε απεξω ως ξενοδοχειο και καμάρωνε.... Οπότε γτπ καβάλα αλλά δυστυχώς αυτά είναι τα νέα πρότυπα για τη νεολαία και ο βλακας ο κούλης πήγε και της έδωσε συνέντευξη....

Το πολύ για κανα ρεντ ντραγκον ειναι το επίπεδο της.... Τώρα πια έχει γίνει φίρμα σίγουρα θα πάρει και καμιά εκπομπή σε λίγα χρόνια...

Ενδεικτικό βιντεάκι της...
ελλεινιδα ειναι τυπε,για πουσους shopping και γκομενους θα μιλαει,τι θελεις να μιλαει η ελλεινιδα,για αστροφυσικη?

givrgaras95

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2023
Like
1.020
Πόντοι
96
Η Μεγκ δηλ Μεγαλοβασιλη ειναι σουπερ φραγκατη μαγκες ο πατερας της εχει τα μεγαλυτερα σφαγεια στη χωρα
μαλλον βασιλιεβα θα εινει το κανονικο ονομα,μακεδονικο,αφου εινα απο εδεσσα,για αυτο δεν λεει το αληθινο ονομα,της τσολακη πχ το κανονικο ονομα ειναι τσολακοβα,μακεδονισες και οι 2,για αυτο μου βγαζουνε μια σλαβομουνιαση

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.708
Πόντοι
216
μαλλον βασιλιεβα θα εινει το κανονικο ονομα,μακεδονικο,αφου εινα απο εδεσσα,για αυτο δεν λεει το αληθινο ονομα,της τσολακη πχ το κανονικο ονομα ειναι τσολακοβα,μακεδονισες και οι 2,για αυτο μου βγαζουνε μια σλαβομουνιαση

Από όπου και να ναι αδερφέ ο εγκέφαλος της έχει τα σκατά της μέσης ελλεηνιδας της γενιάς της.

Δεν φταίνε τα social για όλα. Το τικτοκ κινέζικο είναι. Είδες εσύ καμία κινέζα να λέει για τις 50 -100 πουτσες που έφαγε; Που και να το έκανε ρε φίλε ξέρει ότι αυτό δεν είναι για να το φωνάζει.

Το πρόβλημα μου εμένα είναι με το πόσο αδύναμα είναι τα νέα αρσενικά για να δέχονται τέτοιες ιδέες και συμπεριφορές, μιλάμε για πλήρη ευνουχισμό.

ALX79

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2022
Like
1.837
Πόντοι
206

dem

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Νοε 2005
Κριτικές
15
Like
6.476
Πόντοι
8.345
Και εγώ την είδα πρόσφατα που έψαχνα για θεατρικες παραστάσεις και αναρωτήθηκα τι σκατα είναι η μπουκλα99 όπως λεγόταν η παράσταση της

Σε καμία περίπτωση δεν κάνει για νεοδημακρατισα άσχετα αν ειναι, για συριζαια κάνει φουλ, τέτοιο στυλ και τέτοιες μλκιες λενε

Την έτρωγα άνετα, έχω φάει και χειρότερες αλλά μου βγάζει κάτι

Nefeli-Meg-11-2048x1929.webp

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
34
Like
7.820
Πόντοι
3.886
Σίγουρα είναι Φραγκάκη και για αυτό το νταραβερι με Κούλη...Αλλα η μπούκλα και το γυαλί είναι διεστραμμένο

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.935
Πόντοι
6.946
Μάλλον θα εννοείς Σκοπιανό ή το πιθανότερο, βουλγαρικό. Έτσι όπως το λες, προσβάλλεις τους Μακεδόνες μας από βόρεια.

givrgaras95

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2023
Like
1.020
Πόντοι
96
Και εγώ την είδα πρόσφατα που έψαχνα για θεατρικες παραστάσεις και αναρωτήθηκα τι σκατα είναι η μπουκλα99 όπως λεγόταν η παράσταση της

Σε καμία περίπτωση δεν κάνει για νεοδημακρατισα άσχετα αν ειναι, για συριζαια κάνει φουλ, τέτοιο στυλ και τέτοιες μλκιες λενε

Την έτρωγα άνετα, έχω φάει και χειρότερες αλλά μου βγάζει κάτι

Nefeli-Meg-11-2048x1929.webp
Πολυ ωραιο μουνι εδω,προσωπακι,βυζαρες,αδυνατη,μια χαρα μουνακι

• Like
Αντιδράσεις: dem

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom