wilde rose
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Πόσο θα πρέπει να είναι???Παμε παλι.
Πώς ξερουμε ότι είναι το ιδιο και στις δυο φωτο?
Πού ξερω εγω αν στην πρωτη φωτο δεν είναι ένα άλλο μικροτερο?
Πόσο θα πρέπει να είναι???Παμε παλι.
α εννοεις με αυτο που εχει μεσα της? ε φαινεται βρε..κοιτα την βαση του το ιδιο ειναι alexΠαμε παλι.
Δεν ξερω, εγω απλα εκφραζω ερωτήματα που μου γεννηθηκαν.Πόσο θα πρέπει να είναι???
20 ποντους ειναιΠόσο θα πρέπει να είναι???
οχι Alex ενα dildo χρησιμοποιησαμε..ηταν 20 εκατοστα και μιλαμε το..καταπιε! και ηταν αφτιαχτη η γκομενα!Δεν ξερω, εγω απλα εκφραζω ερωτήματα που μου γεννηθηκαν.
Μέσα εχει παρει 16-17 απ' ότι φαίνεται.α εννοεις με αυτο που εχει μεσα της? ε φαινεται βρε..κοιτα την βαση του το ιδιο ειναι alex
Αρα, οι φωτογραφιες δεν αποδεικνυουν τιποτα.οχι Alex ενα dildo χρησιμοποιησαμε..ηταν 20 εκατοστα και μιλαμε το..καταπιε! και ηταν αφτιαχτη η γκομενα!
σωστα! αλλα δεν ηταν "φτιαγμενη" πιστευω φτιαγμενη το επαιρνε ανετα ολο!Μέσα εχει παρει 16-17 απ' ότι φαίνεται.
οχι Alex ενα dildo χρησιμοποιησαμε..ηταν 20 εκατοστα και μιλαμε το..καταπιε! και ηταν αφτιαχτη η γκομενα!
Αν η φωτο είναι ακριβης και τo dildo αυτό που φαινεται, καπου εκει ναι.Μέσα εχει παρει 16-17 απ' ότι φαίνεται.
τυπε επρεπε να την πας για ακτινογραφια οταν τον ειχε μεσα για να τους πεισειςοχι Alex ενα dildo χρησιμοποιησαμε..ηταν 20 εκατοστα και μιλαμε το..καταπιε! και ηταν αφτιαχτη η γκομενα!
Λες επιτυχημένα τον τελευταιο καιρο.Καλά στεκόσουν δίπλα της και ήταν άφιαχτη, πώς έγινε αυτό;
πως φαινεται οτι εισαι δικηγορος! καλα την αλλη φορα θα εχω και 2 αυτοπτες μαρτυρες! τον απολυτο και την αλιντισσα!Αρα, οι φωτογραφιες δεν αποδεικνυουν τιποτα.
Θα πρεπει απλως να στηριχθούμε στο λογο σου. Σωστα?
Είναι σαν να μας δειχνεις ένα μαχαιρι στην πρωτη φωτογραφια, και έναν μαχαιρωμενο στη δευτερη. Ε δεν αποδεικνυουν οι φωτογραφιες, ότι ο μαχαιρωμένος χτυπηθηκε με αυτό το μαχαιρι. Παλι πρεπει να "συμπληρωθουν" οι αποδειξεις με μια μαρτυρια.
η μετρηση εγινε αφου ειχε προηγηθει μαραθωνιο γαμησι!Λες επιτυχημένα τον τελευταιο καιρο.
και αξονικη για ακομα πιο πειστικες αποδειξεις!τυπε επρεπε να την πας για ακτινογραφια οταν τον ειχε μεσα για να τους πεισεις
Παμε παλι.
τι ειναι αυτοι ρε τυπεκαι αξονικη για ακομα πιο πειστικες αποδειξεις!
ναι αλλα καλυτερα να σου βγει το ονομα παρα το ματι!τι ειναι αυτοι ρε τυπε
δεν σε πιστευουν οτι και να πεις
εχεις βγαλει κακο ονομα στο σαιτ :S
Τωρα δεν ειπες ότι ηταν αφτιαχτη η γκομενα?η μετρηση εγινε αφου ειχε προηγηθει μαραθωνιο γαμησι!