kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 197
- Πόντοι
- 1.390
δν γινεται σαν τον Λιλα καλυτερα μπας κ στρωσεις λιγο με τις μαλακιες π γραφεις ?
τυπε το καθε θρεντ του μυρωνα ειναι εκκεντρικο και προκαλει αντιδρασειςδν γινεται σαν τον Λιλα καλυτερα μπας κ στρωσεις λιγο με τις μαλακιες π γραφεις ?
τι εγινε αγορινα? σημερα δεν σε παιρνει να μιλησεις για φιδια ε?δν γινεται σαν τον Λιλα καλυτερα μπας κ στρωσεις λιγο με τις μαλακιες π γραφεις ?
γεια σου τυπαρα απολυτε..ανεβασα και τα βιντεακια..στο χαμστερ..πριν 2 μερες αλλα ακομα δεν ταχει βγαλει...καθυστερει για καποιο λογο..τυπε το καθε θρεντ του μυρωνα ειναι εκκεντρικο και προκαλει αντιδρασεις
ωραιος ρε τυπεγεια σου τυπαρα απολυτε..ανεβασα και τα βιντεακια..στο χαμστερ..πριν 2 μερες αλλα ακομα δεν ταχει βγαλει...καθυστερει για καποιο λογο..
εννοειται τυπε...οχι οτι εχω να αποδειξω κατι απλα ειναι θεμα γοητρου!ωραιος ρε τυπε
οταν τα βγαλει βαλτα και εδω
θα φερεις σε δυσκολη θεση οσους σε αμφισβητησαν
τι εγινε αγορινα? σημερα δεν σε παιρνει να μιλησεις για φιδια ε?
αφου ειπε οτι περιμενει να τα εμφανισει ο χαμστερ τυπεμε παιρνει αλλα λεω να δουμε τα βιντεο πρωτα...που καθυστερουν για καποιο περιεργο λογο
αφου ειπε οτι περιμενει να τα εμφανισει ο χαμστερ τυπε
μου εβγαλε ενα μηνυμα οτι μπορει να κανει και 4 μερες! ειλικρινα δεν το ηξερα δεν ειχα ξανα ανεβασει..ερχονται πιστευω μεσα στο επομενο 2ημερο 3ημερο..αφου ειπε οτι περιμενει να τα εμφανισει ο χαμστερ τυπε
τυπε εκει ειχε ανεβασει και κατι βιντεακια της αννουλας ο bbwlover παλιοτερα αλλα δεν τα εκαναν δεκταμου εβγαλε ενα μηνυμα οτι μπορει να κανει και 4 μερες! ειλικρινα δεν το ηξερα δεν ειχα ξανα ανεβασει..ερχονται πιστευω μεσα στο επομενο 2ημερο 3ημερο..
ξερεις για ποιον λογο τα απορριπτουν? σ αυτο το σαιτ ανεβαινουν αυθημερον? αν ξερεις λεωτυπε εκει ειχε ανεβασει και κατι βιντεακια της αννουλας ο bbwlover παλιοτερα αλλα δεν τα εκαναν δεκτα
και του εστειλαν μηνυμα να τα βαλει εδω :S
τυπε αποτι ειχε πει ο ιδιος επειδη εκριναν οτι ηταν πολυ εξτριμ :Sξερεις για ποιον λογο τα απορριπτουν? σ αυτο το σαιτ ανεβαινουν αυθημερον? αν ξερεις λεω
τυπε αποτι ειχε πει ο ιδιος επειδη εκριναν οτι ηταν πολυ εξτριμ :S
Και πώς ξερουμε ότι αυτό που μπηκε στην πρωτη φωτο, είναι το ιδιο που φαινεται στην δευτερη?μακγες για καλυτερη παρατηρηση βαζω πιο μεγαλες φωτος..εδω φαινεται πιο καθαρα η...χωρητικοτητα!
τι εννοεις? απλα ειμαι σε νετ καφε και δεν ειχα προγραμμα να τις μικρυνω! ηταν 5 μβ η καθε μια..δεν ηξερα καλα το προγραμμα που κατεβασα και οι πρωτες βγηκαν μικρες..το ιδιο dildo ειναι alexΚαι πώς ξερουμε ότι αυτό που μπηκε στην πρωτη φωτο, είναι το ιδιο που φαινεται στην δευτερη?
Παμε παλι.τι εννοεις? απλα ειμαι σε νετ καφε και δεν ειχα προγραμμα να τις μικρυνω! ηταν 5 μβ η καθε μια..δεν ηξερα καλα το προγραμμα που κατεβασα και οι πρωτες βγηκαν μικρες..το ιδιο dildo ειναι alex