Iso14
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.427
- Πόντοι
- 456
Mα μου γραφεις πιο πανω...ΕΝΩ ΕΣΥ ΣΕ ΠΟΥΜΕ.Τι ακρη να βγαλω?Ενώ εγώ τι τύπε; Μιλάμε ξεκάθαρα πλέον
Mα μου γραφεις πιο πανω...ΕΝΩ ΕΣΥ ΣΕ ΠΟΥΜΕ.Τι ακρη να βγαλω?Ενώ εγώ τι τύπε; Μιλάμε ξεκάθαρα πλέον
Έλα ρε τύπε.. τέτοιο κακό; Και δεν κατάλαβες τι εννοώ από τα υπόλοιπα δλδ.. κρίμα.. με απογοητευσεςMα μου γραφεις πιο πανω...ΕΝΩ ΕΣΥ ΣΕ ΠΟΥΜΕ.Τι ακρη να βγαλω?
Μην απογοητευεσαι μωρε τα χει αυτα η ζωη.Προχωρα παρακατω.Έλα ρε τύπε.. τέτοιο κακό; Και δεν κατάλαβες τι εννοώ από τα υπόλοιπα δλδ.. κρίμα.. με απογοητευσες
Δεν πάω πουθενάΜην απογοητευεσαι μωρε τα χει αυτα η ζωη.Προχωρα παρακατω.
Τουλαχιστον μεχρι το γιατρο.Θα γινει χειροτερο μετα.Δεν πάω πουθενά
Άσε τύπε.. εδώ οι άλλοι οι κακομοιροι έχασαν γυναίκες και παιδιά στα αμπάρια.. δεν είμαστε για μετακινήσειςΤουλαχιστον μεχρι το γιατρο.Θα γινει χειροτερο μετα.
Ααααα μπραβο τωρα στρωνεις βημα..Ετσι ναιΆσε τύπε.. εδώ οι άλλοι οι κακομοιροι έχασαν γυναίκες και παιδιά στα αμπάρια.. δεν είμαστε για μετακινήσεις
Ε ναι .. ούτε τουαλέτα.. πάνω μου θα τα κάνωΑαααα μπραβο τωρα στρωνεις βημα..Ετσι ναι
Τωρα το χοντρυνες..Ε ναι .. ούτε τουαλέτα.. πάνω μου θα τα κάνω
Έχει κι άλλο.. μόνο μην πραγματοποιήσεις τις απειλές σου και κουραστεις τόση ώρα..Τωρα το χοντρυνες..
Εχω ρεπο σημερα...Έχει κι άλλο.. μόνο μην πραγματοποιήσεις τις απειλές σου και κουραστεις τόση ώρα..
Θα πάρεις και τη θεία στην Αυστραλία τηλέφωνο;Εχω ρεπο σημερα...
Έτσι είναι ο έρωτας τύπε.. όταν έχουμε ρεπό το παρακανουμεΡε παιδιά δεν εκφράζετε τον έρωτα σας κάπου αλλού;
Υπάρχουν και τα προσωπικά μηνύματα.
Η εξεταζόμενη υπόθεση είναι (ή θα είναι) αν ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ και τυχόν τραυματισμός ή θανατηφόρο αποτέλεσμα από αυτό ή σε αυτό προέρχεται από πράξεις/ενέργειες ή/και παραλείψεις και ποίου ΕΝΩ υπήρχε δυνατότητα και συνθήκες έγκαιρης διάσωσης. Τα ερωτήματά σου (και άλλων) όσο ενδιαφέροντα κι αν είναι (και το εννοώ, δεν ειρωνεύμομαι) ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΑ με την εξεταζόμενη υπόθεση και σε οποιοδήποτε δικαστήριο (πιθανότατα διεθνές) θα απορριφθούν ως μη έχοντα σχέση με την υπόθεση. Διότι, με την ίδια συλλογιστική, δεν θα φτάναμε ως εδώ αν ΔΕΝ είχαν γεννηθεί.Σε ενδιαφερει να μαθεις εαν το λιμενικο λεει αληθεια η οχι αλλα δεν ειδα πουθενα να ρωτας πως διαολο αυτοι οι τυποι βρηκαν τοοοσο χρημα για να ερθουν προς τα εδω....Γιατι αν δεν ειχαν το χρημα δεν θα γινονταν και ολα τα υπολοιπα...Και φυσικα δεν θα πνιγονταν και το πιο πιθανο δεν θα γεμιζαν κ αλλο οι ηδη γεματες φυλακες η δεν θα γινονταν αλλοι βιασμοι που καταληγουν σε θανατο και και και...
Το ότι δεν διαβάζεις ούτγε γραμμή το έχω καταλάβει - στο έχω γράψει και σε παλαιότερες απαντήσεις. Το θέμα είναι ότι δηλώνεις ότι δεν ασχολείσαι, ΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΟΣ, εν τέλει.Στο ΚΚΕ σταμάτησα να διαβάζω...
Δεν υπάρχει μεγαλύτερη απάτη από το ΚΚΕ...
Και ξέρεις πως τελειώνει η συζήτηση με έναν κουμουνιστή.. του λες 2 απλά επιχειρήματα, σε λέει φασίστα χωρίς ιδιαίτερη βάση στο χαρακτηρισμό και τέλος..
Ειλικρινά λυπάμαι πραγματικά αν μπήκες στον κόπο να γράψεις όλο αυτό το κατεβατο αλλά δεν διάβασα ούτε γραμμή.. έστω ως ένδειξη σεβασμού στον κόπο σου.. πραγματικά λυπάμαι.. όπως λυπάμαι καιγια τους ανθρώπους που χάθηκαν αλλά πήραν το ρίσκο τους όπως και άλλοι τόσοι στα τελευταία 20 δρομολόγια .. αλλά αυτοί δεν τα κατάφεραν... Πάμε παρακάτω.. δεν θα το κάνω και αυτό δικό μου πρόβλημα.
Και συμπληρωματικά σε αυτό: δεν υποχρεώνει κανείς και κανέναν να διαβάζει και να απαντά σε ο,τιδήποτε ανεβάζει οποιοσδήποτε εδώ (ή και αλλού). Πολύ απλά, βλέπεις κάτι, αν δεν σε ενδιαφέρει, πας παρακάτω.Το ότι δεν διαβάζεις ούτγε γραμμή το έχω καταλάβει - στο έχω γράψει και σε παλαιότερες απαντήσεις. Το θέμα είναι ότι δηλώνεις ότι δεν ασχολείσαι, ΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΟΣ, εν τέλει.
Για το λιμενικό, την ικανότητά του και την εμπειρία του σε τέτοιες περιπτώσεις, ναι έχω άποψη (όπως και εσύ. Απαγορεύεται;) και την έχω γράψει με ευκαιρία άλλης απάντησης σε άλλον. Το θέμα, λοιπόν, ΔΕΝ είναι, στην ΟΥΣΙΑ, το Λιμενικό, αλλά οι ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ επιλογές και οι διαταγές που εντέλλονται οι λιμενικοί εκτελούν, ως ΕΝΣΤΟΛΟΙ. Για να καταλαβαινόμαστε.Αμα μπεις σε κανενα δελφινακι να πας μεχρι την Αιγινα θα μας πεσεις κατω απο τη ναυτια.
Αλλα εχεις αποψη για το λιμενικο στο πελαγος και θετεις και ερωτηματα.
Οτι εγραψες παραπανω κοπυ παστα απο τη κοβα ειναι ολα λαθος.Για το λιμενικό, την ικανότητά του και την εμπειρία του σε τέτοιες περιπτώσεις, ναι έχω άποψη (όπως και εσύ. Απαγορεύεται;) και την έχω γράψει με ευκαιρία άλλης απάντησης σε άλλον. Το θέμα, λοιπόν, ΔΕΝ είναι, στην ΟΥΣΙΑ, το Λιμενικό, αλλά οι ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ επιλογές και οι διαταγές που εντέλλονται οι λιμενικοί εκτελούν, ως ΕΝΣΤΟΛΟΙ. Για να καταλαβαινόμαστε.
Μη το παίζεις έξυπνος τύπε.. ένας εξυπνακιας είσαι τύπε όπως πολλοί άλλοι.. που βρήκε την ευκαιρία να κουνάει το δάχτυλο σε ανθρώπους που εργάζονται σε δύσκολες συνθήκες από την ησυχία του σπιτιού του.Το ότι δεν διαβάζεις ούτγε γραμμή το έχω καταλάβει - στο έχω γράψει και σε παλαιότερες απαντήσεις. Το θέμα είναι ότι δηλώνεις ότι δεν ασχολείσαι, ΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΟΣ, εν τέλει.