Νέα

Ναυάγιο στην Πύλο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Theodor73
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 615
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.922
Πόντοι
9.931
Κάτι βρωμάει εδώ
Οι διασωθέντες δεν έδειχναν να κλαίνε να οδυρονται γιατί έχασαν παιδια, γυναίκες
Μήπως τα γυναικόπαιδα είναι στην φαντασία?
Η ισαλος γραμμή του σκάφους φαίνεται ψηλά για να έχει γεμάτο αμπάρι
Τόσα πλοια, ελικόπτερα γιατί δεν τράβηξαν βιντεο στιγμές της διάσωσης η έστω της περισυλογης των νεκρών

Στρατός κατοχής είναι κυριοι, και τα γυναικόπαιδα αναφέρονται για να νιώσει ενοχή ο Έλληνας να μην αντιδράσει στον εποικισμό
Ακομα αν δεν κανω λαθος δεν εχει βρεθεί ουτε ενα πτωμα απο γυναίκα η παιδί.

Oletiras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2017
Like
3.895
Πόντοι
456
Κάτι βρωμάει εδώ
Οι διασωθέντες δεν έδειχναν να κλαίνε να οδυρονται γιατί έχασαν παιδια, γυναίκες
Τόσα πλοια, ελικόπτερα γιατί δεν τράβηξαν βιντεο στιγμές της διάσωσης η έστω της περισυλογης των νεκρών

Στρατός κατοχής είναι κυριοι, και τα γυναικόπαιδα αναφέρονται για να νιώσει ενοχή ο Έλληνας να μην αντιδράσει στον εποικισμό
Αυτό ακριβώς.

• Like
Αντιδράσεις: geoMan

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.429
Πόντοι
456
Κάτι βρωμάει εδώ

Και λεγανε για πανω απο 100 γυναικοπαιδα νομιζω?

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.429
Πόντοι
456
Αυτό τύπε το διάβασες κάπου; Το έχω δηλώσει εγώ για μένα. Ποιός το λέει τέλος πάντων;
Ρε παλικαρι δεν ξερω λεμε..Να πας σε γιατρο να σου πει.Εγω δεν ειμαι γιατρος.ΕΣΥ ΘΕΛΕΙΣ ΓΙΑΤΡΟ...

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.770
Πόντοι
2.816
Ρε παλικαρι δεν ξερω λεμε..Να πας σε γιατρο να σου πει.Εγω δεν ειμαι γιατρος.ΕΣΥ ΘΕΛΕΙΣ ΓΙΑΤΡΟ...
Τύπε επειδή εσύ έχεις ψυχολογικά δεν σου φταίμε.. όποτε σε βολεύει ζητάς εξηγήσεις, όποτε σε βολεύει λες ότι σου κατέβει.. μάθε να σέβεσαι και άσε τα παλικάρια ήσυχα

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.429
Πόντοι
456
Τύπε επειδή εσύ έχεις ψυχολογικά δεν σου φταίμε.. όποτε σε βολεύει ζητάς εξηγήσεις, όποτε σε βολεύει λες ότι σου κατέβει.. μάθε να σέβεσαι και άσε τα παλικάρια ήσυχα
Οκ νεροχυτη..Φτανει ρε βαρεθηκα

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.770
Πόντοι
2.816
Οκ νεροχυτη..Φτανει ρε βαρεθηκα
Όχι τύπε δεν βαρέθηκες.. άμα είχες βαρεθεί θα είχες πάει παρακάτω όπως σου είπα πριν πολύ ώρα.. οπότε κάνε τουμπεκί ή άκου τα μέχρι να κάνεις τουμπεκί... Για να μάθεις άλλη φορά να έχεις όρεξη για πλακιτσα

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.429
Πόντοι
456
Όχι τύπε δεν βαρέθηκες.. άμα είχες βαρεθεί θα είχες πάει παρακάτω όπως σου είπα πριν πολύ ώρα.. οπότε κάνε τουμπεκί ή άκου τα μέχρι να κάνεις τουμπεκί... Για να μάθεις άλλη φορά να έχεις όρεξη για πλακιτσα
Μια κα ειπες για τουμπεκιι ελα σου βρηκα γιατρο

Συνημμένα

• 1181-0-1-2-1150x419.jpg
    1181-0-1-2-1150x419.jpg
    48,3 KB · Εμφανίσεις: 35

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.770
Πόντοι
2.356
Κάτι βρωμάει εδώ

Έκανε κάποιος από τους διασωθέντες δήλωση στις κάμερες. Υπηρχαν γυναίκες και παιδιά σε καμπίνες του ψαράδικου. Δεν είπε κάτι για μεγάλο αριθμό αλλά επέμενε ότι δεν ηταν κανείς κλειδωμένος. Γιατί τον ρώτησαν οι δημοσιογράφοι ξανά και ξανά.

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.429
Πόντοι
456
Που το βρήκες τύπε; Είσαι γιατρός; Βάση κάποιας βιβλιογραφίας ή μιλάς στον αέρα;
Οχι ενας νεροχυτης(καθαρος) μου το προτεινε....Να σου πω το γαμησαμε το θρεντακι...Αστο δεν το χεις το ρημαδι

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.429
Πόντοι
456
Έκανε κάποιος από τους διασωθέντες δήλωση στις κάμερες. Υπηρχαν γυναίκες και παιδιά σε καμπίνες του ψαράδικου. Δεν είπε κάτι για μεγάλο αριθμό αλλά επέμενε ότι δεν ηταν κανείς κλειδωμένος. Γιατί τον ρώτησαν οι δημοσιογράφοι ξανά και ξανά.
Πονεμενοι στις καμερες κωλοδαχτυλα απο πισω....

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.770
Πόντοι
2.816
Οχι ενας νεροχυτης(καθαρος) μου το προτεινε....Να σου πω το γαμησαμε το θρεντακι...Αστο δεν το χεις το ρημαδι
Ενώ εσύ σε πούμε το έχεις.. αλλά αποδεικνύεται κάπου αυτό ή το βγάζεις από την κοιλιά σου; Μήπως δεν το έχεις εσύ τελικά;

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.429
Πόντοι
456

Παρόμοια θέματα

Stories