Νέα

Ναυάγιο στην Πύλο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Theodor73
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 615
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.771
Πόντοι
2.816
Και ποιοι ειναι οι γνωστες ειπαμε αν εχεις την καλοσυνη να μου πεις?
Ας πούμε ότι λέω αρλουμπες.. για πες εσύ τι πιστεύεις ότι τα μάζεψαν αποτο μεροκάματο; Για πες μας

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.431
Πόντοι
456
Ας πούμε ότι λέω αρλουμπες.. για πες εσύ τι πιστεύεις ότι τα μάζεψαν αποτο μεροκάματο; Για πες μας
Αααα οχι τωρα μην αμολας αετο σου ζηταω να μου πεις εσυ που εχεις μυαλο.Ποιοι ειναι οι γνωστες που ασπαζεσαι?

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.771
Πόντοι
2.816
Αααα οχι τωρα μην αμολας αετο σου ζηταω να μου πεις εσυ που εχεις μυαλο.Ποιοι ειναι οι γνωστες που ασπαζεσαι?
Τύπε δεν αρπαζομαι καθόλου. Ρωτάς κάτι κ σου απαντάω και μου το παίζεις έξυπνος, που το είδα που το ξέρω
Άμα την ξέρεις ήδη την απάντηση πες τη και σε μας και μετά άντε και αλλού να κάνεις και εκεί τον έξυπνο.. αν πάλι δεν σε βολεύει η απάντηση λυπάμαι αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι άντε αλλού να πάρεις τις απαντήσεις που θες.
Λυπάμαι αλλά δεν είμαι υποχρεωμένος να κρατάω αρχείο που διάβασα ή που άκουσα το οτιδήποτε. Αν θες το δέχεσαι ως έχει, το δέχεσαι με επιφύλαξη , δεν το δέχεσαι καθόλου και προχωράμε

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.431
Πόντοι
456
Τύπε δεν αρπαζομαι καθόλου. Ρωτάς κάτι κ σου απαντάω και μου το παίζεις έξυπνος, που το είδα που το ξέρω
Δεν μου απαντας στην ερωτηση μου ποιοι ειναι οι γνωστες ομως....
Οποτε παω παρακατω λοιπον.

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.770
Πόντοι
2.356
Οι καραβιες που ερχονται δηλαδη πιστευεις οτι ΘΑ πληρωθουν οταν ΘΑ παρουν τα επιδοματα στους τελικους προορισμους?Πιστευεις οτι λαθρεμποροι δουλεουν με ΘΑ?Δεν νομιζω αγαπητε.Κασερακι ειναι αυτο
Πάρα πολλοί τα ξεχρεωνουν μετά, με δουλειά δική τους και με όμηρο τους συγγενείς τους. Είναι ολόκληρος ιστός γύρω τους.

• Like
Αντιδράσεις: Iso14

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.771
Πόντοι
2.816
Ε ναι αφου δεν υποστηριζεις αυτα που μου απαντας δεν υπαρχει νοημα...
Ρε τύπε πας καλά; Γιατί νιώθω ότι μιλάω με διαταραγμένο ή 14χρονο... Τι να υποστηρίξω δλδ; 5 βασικά πράγματα; Πρέπει σε ότι λέμε να αποδεικνύουμε το Πυθαγόρειο θεώρημα;
Τα είπα παραπάνω.. το δέχεσαι, το απορρηπτεις.. κάνεις ότι καταλαβαίνεις.. έλα ψειριζουμε τη μαϊμού μισή ώρα εδώ πέρα...

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.431
Πόντοι
456
Ρε τύπε πας καλά; Γιατί νιώθω ότι μιλάω με διαταραγμένο ή 14χρονο... Τι να υποστηρίξω δλδ; 5 βασικά πράγματα; Πρέπει σε ότι λέμε να αποδεικνύουμε το Πυθαγόρειο θεώρημα;
Τα είπα παραπάνω.. το δέχεσαι, το απορρηπτεις.. κάνεις ότι καταλαβαίνεις.. έλα ψειριζουμε τη μαϊμού μισή ώρα εδώ πέρα...
Εγινε νεροχυτη..

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.431
Πόντοι
456
Ειπαμε οκ νεροχυτη

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.185
Πόντοι
456
Και η ασχολία του ΚΚΕ, σε 10 ερωτήσεις

Αμα μπεις σε κανενα δελφινακι να πας μεχρι την Αιγινα θα μας πεσεις κατω απο τη ναυτια.

Αλλα εχεις αποψη για το λιμενικο στο πελαγος και θετεις και ερωτηματα.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.107
Πόντοι
6.515
Κάτι βρωμάει εδώ
Οι διασωθέντες δεν έδειχναν να κλαίνε να οδυρονται γιατί έχασαν παιδια, γυναίκες
Μήπως τα γυναικόπαιδα είναι στην φαντασία?
Η ισαλος γραμμή του σκάφους φαίνεται ψηλά για να έχει γεμάτο αμπάρι
Τόσα πλοια, ελικόπτερα γιατί δεν τράβηξαν βιντεο στιγμές της διάσωσης η έστω της περισυλογης των νεκρών

Στρατός κατοχής είναι κυριοι, και τα γυναικόπαιδα αναφέρονται για να νιώσει ενοχή ο Έλληνας να μην αντιδράσει στον εποικισμό

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom