alpula
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 41
- Like
- 25.587
- Πόντοι
- 17.470
εχεις δοκιμασει?Γυφτισες και οι 2,στο χωριο τους τις γαμας με ενα 20αρικο.Εχει ριξει πολυ την ποιοτητα το γραφειο! > >
ρωταω γιατι ψηνομαι....
εχεις δοκιμασει?Γυφτισες και οι 2,στο χωριο τους τις γαμας με ενα 20αρικο.Εχει ριξει πολυ την ποιοτητα το γραφειο! > >
πού' σαι adelina?
σίγουρα χρήματα σε αποστειρωμένο περιβάλλον... :SΤο έχει ρίξει στα cam shows πλέον....
Απαράδεκτες... Τα έγραψες όλα...Δεν κάνουν. Να φέρουν τη Denisa ΤΩΡΑ!
καλά εσύ studi~άκιας και ψάχνεις και αλλού με τόσες πολλές επιλογές;δεν αντεχο αλοοοοο......!!!!!θελο να πιτσιλισοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο
ποσο χρεονουν αυτεσ οι ξεβρακοκεφαλεσ???????????????????
καπια δοκιμασμενι να ρουφαι καλα ακαποτα τι βαλανο?????
καλά εσύ studi~άκιας και ψάχνεις και αλλού με τόσες πολλές επιλογές;
[URL unfurl="true"]http://naughty-cats.com/models.html[/b[/URL]]
η Denisa είναι σιγουράκι...{τώρα λείπει...}
150€/60λεπτο... πάρε τηλ στο κιν και θα σε ενημερώσει ο Κώστας για τις υπηρεσίες της κάθε κοπέλας...ειμε παρθενοσ χιστισ,δεν εχο πιτσιλισι ποτε cg!το τελευτεο κερο μου καρφοθικε για cg!
πιτσιλαο μονο σε ντεκαντανσ τσαρδια με τουσ σοφαδεσ να πεφτουν στιν βαλανο μου!
αλλα θελο να πιτσιλισο και ενα cg τορα!
τι τιμεσ εχουν αυτοι οι χαζοχιστεσ??
θα δοκιμασω γιατι τα ειπες ωραια και με επεισες....
Sashenka Sashenka στον πούτσο παίρνεις ΔΕΚΑ
συνάντηση σήμερα με Σασένκα....
Η γκόμενα είναι εμπειρία ... από τις παλιές καλές εποχές που τα ct ιδρωναν την φανέλα (γιατί εγώ την κατατάσω εύκολα εκεί και όχι στα cg)
Οποιος έχει απωθημένο να συναντήσει επιτέλους καβλωμένη την Μόνικα Μπελούτσι σε Ρουμάνικη version ας σπεύσει και θα με θυμηθεί...
1,78 χωρίς παπούτσι με βυζί 4άρι, κωλάρα για πολλές σφαλιάρες ,piercing στην γλώσα ,γλωσσόφιλα μέχρι το λαρύγγι, πίπα στις αμυγδαλές ,fisting στο μουνί με λύσα μέχρι να χύσει ,μαλούρα μελαχροινή με εκφυλόφατσα που στο δρόμο στον σπάει τον σβέρκο με 150 ευρώ δεν βρίσκεις ....
Η γκόμενα είναι μια κατηγορία μόνη της , περαστικά μας...
ΥΓ : Κάποιοι εχθές μου μίλησαν για την Μόλυ....επειδή εχω δοκιμάσει και τα δύο δεν υπάρχει σύγκριση καμία
θα δοκιμασω γιατι τα ειπες ωραια και με επεισες....
θα γραψωψ και εγω και ελπιζω να συμφωνησουμε....αρκει να ειναι εδω μεχρι την αλλη εβδομαδα
Η γκόμενα είναι εμπειρία ... από τις παλιές καλές εποχές που τα ct ιδρωναν την φανέλα (γιατί εγώ την κατατάσω εύκολα εκεί και όχι στα cg)
Οποιος έχει απωθημένο να συναντήσει επιτέλους καβλωμένη την Μόνικα Μπελούτσι σε Ρουμάνικη version ας σπεύσει και θα με θυμηθεί...
1,78 χωρίς παπούτσι με βυζί 4άρι, κωλάρα για πολλές σφαλιάρες ,piercing στην γλώσα ,γλωσσόφιλα μέχρι το λαρύγγι, πίπα στις αμυγδαλές ,fisting στο μουνί με λύσα μέχρι να χύσει ,μαλούρα μελαχροινή με εκφυλόφατσα που στο δρόμο στον σπάει τον σβέρκο με 150 ευρώ δεν βρίσκεις ....
ΥΓ : Κάποιοι εχθές μου μίλησαν για την Μόλυ....επειδή εχω δοκιμάσει και τα δύο δεν υπάρχει σύγκριση καμία
Σόρρυ Ωραίε αλλά δεν την πάτησα!!!!Εδώ ακόμα και ο Geopaς την πάτησε με τις χαζές φωτό! Παιδιά το συμπέρασμα είναι ότι αν δεν δει κανείς με τα μάτια του δεν πρέπει να βγάζει συμπεράσματα.