Lucent51
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 151
- Πόντοι
- 2.046
Υ.Γ. Η Αλεξάνδρα δεν ήταν ούτε θα γίνει μούναρος....έχω γράψει κριτική!!!!
Τα παραλες μου φαινεται!!
Υ.Γ. Η Αλεξάνδρα δεν ήταν ούτε θα γίνει μούναρος....έχω γράψει κριτική!!!!
To αν απολαμβάνω τις κοπέλες με τις όποιες πάω δεν έχει σχέση με την ενημέρωση που πρέπει να κάνω....
Αν έπρεπε να αποδείξω πόσο καλός γαμιάς είμαι θα έγραφα σε άλλο φόρουμ....στο "σούπερ γουάο γαμιάδες"!!!!
Αλλά σήμερα έμαθα ότι δεν τρέχει κανένας σοβαρός λόγος να το κάνω!!!
Εσείς το ονομάζεται "γκρίνια"....εγώ το ονομάζω "απαιτήσεις"!!!
Άλλωστε δεν είναι τυχαίο που φτάσαμε εδώ...πότε ο Έλληνας είχε απαιτήσεις για αυτό που πλήρωνε?
Φοβόταν μην τον πουν γκρινιάρη....
Ξάδερφε δεν μου ανέβασες πίεση!!!!
Δεν με ξέρεις ακόμα καλά, ρώτα το αδέρφι πόσο γουστάρω τέτοιες καταστάσεις!!!!
Και πάντα τα διαχωρίζω από όλα τα άλλα, αν με καταλαβαίνεις!!!
Δεν είπα δεν θα βάλω κριτική, άλλωστε τα μίσα τα έγραψα ήδη....
Όμως τώρα πλέον δεν βρίσκω τον λόγο να ξαναγράψω κριτική για καμία πλέον και χτες το βράδυ μου το δώσατε να το καταλάβω και εσύ και ο Δάσκαλος πολύ καλά!!!!
Και πάντα ακούω τους εμπειρότερους ειδικά αν τους εμπιστεύομαι κιόλας!!!!
Όσον αφορά τα αποσπάσματα από τις κριτικές μου, όσον αφορά την Άλεξ δικαιώθηκα σε μεγάλο ποσοστό αν κρίνω από τις μετέπειτα κριτικές που ξεπέρασαν τις 20 και όσον αφορά την Άνια, δεν γράφω πουθενά ότι την προτείνω αλλά γράφω όσο γίνεται πιο αναλυτικά εμφάνιση και σέρβις και αφήνω τους συναγωνιστές με βάση αυτά να αποφασίσουν αν τους κάνει η γκόμενα ή όχι!!!!
Το να γράφω κριτικές για να αποδείξω στους προηγούμενους ή στους επόμενους πόσο καλός γαμιάς είμαι δεν με ενδιαφέρει!!!!
Έγραφα κριτικές για να ενημερώσω και όχι για να αποδείξω ότι οι γκόμενες ήταν "ειδικών χειρισμών" και την κατάφερα και άρα όλοι οι υπόλοιποι είστε γαμιάδες γιαλατζί!!!!
Πάντα είχα μια αρχή, να ενημερώνω και όχι να πικάρω και από την στιγμή που αυτό δεν ισχύει για την πλειοψηφία των παιχτών εδώ μέσα και οι περισσότεροι θέλουν να το χρησιμοποιούν για να αναδυκνείουν τα όποια χαρίσματα έχουν στον χαρακτήρα τους και στο σώμα τους, εμένα δεν με ενδιαφέρουν!!!
Μπορεί στο παρελθόν να έπεσα στην παγίδα και να έκανα το ίδιο αλλά χτες διαπίστωσα ότι δεν θέλω πλέον να το κάνω.....για μένα η φιλία και οι ανθρώπινες σχέσεις είναι πάνω από όλα!!!!
Εγώ όταν πρωτομπήκα πριν περίπου 2 χρόνια στο φόρουμ, έπεσα πάνω στις κριτικές σου, έκατσα και τις "ξεκοκκάλισα" και ήταν αυτές που με έκαναν να ξεκινήσω να γράφω και εγώ....ήταν ο "οδηγός" μου!!!
Μετά "περπατώντας" στον δρόμο, σε μια περίεργη στροφή έπεσα πάνω σε μιά "μπουλντόζα" που κράταγε φωτογραφική μηχανή και έλεγα από μέσα μου "αυτά δεν υπάρχουν"!!!!
Και στην πορεία γνώρισα "όλους τους ΛΑΟΥΣ της γης"!!!!!
Θέλω αυτοί που με γνωρίζουν να με καταλαβαίνουν και αν όχι προσπαθώ με όλες μου τις δυνάμεις να με καταλάβουν!!!
Τις καλημέρες μου...θα είμαι πάντα "εδώ"!!!!
Η Άννα πάντως είναι μια μέτρια νταρντάνα. Επαγγελματίας, που έχει ξαναδουλέψει στη Ρουμανία αρκετούς μήνες.Ο κώστας μου είπε ψέμματα ότ το κάνει το επάγγελμα πρώτη φορά. Κρίμα Κώστα για το ψέμμα. Έτι κι αλλιώς η κοπέλα δεν αξίζει βέβαια. Μέττρια σε όλα!
το βυζί το έβαλε ο bro (δεν ξέρω που το βρήκε αλλά αυτό είναι και κατά τον Γεο είναι πεσμένο)
Φίλε Redy προφανώς χρησιμοποιούμε διαφορετικά μέτρα στους χαρακτηρισμούς μας για τις κοπέλες, και σίγουρα έχουμε άλλα γούστα. Για το υποκειμενικό του χαρακτηρισμού "νταρντάνα" δεν έχω κάτι να πω, για μένα οι νταρντάνες έχουν άλλα χαρακτηριστικά. Για μένα η κοπέλα είναι κορίτσαρος και πολύ όμορφη. Η κοπέλα έχει ξαναδουλέψει και αλλού (αν και Ελλάδα πρώτη φορά) και αυτό φαίνεται από την πολύ καλή και επαγγελματική (σε μένα τουλάχιστο) συμπεριφορά της. Δεν χρειάζεται να την καθοδηγήσεις σε κάτι, σε πιάνει και έχει αυτόματο πιλότο και πάει μόνη της εκεί που θες χωρίς πολλά-πολλά. Δύσκολα βρίσκουμε τόσο νέες κοπέλες με τέτοια συμεριφορά. Τώρα αν σου είπε ο Κωστάκης ότι είναι πρωτάρα στο επάγγελμα κακώς το έκανε και έχεις δίκιο να διαμαρτύρεσαι. Εγώ πάντως το έγραψα ξεκάθαρα ότι είναι έμπειρη. Τώρα από την άλλη για το αν αξίζει ή όχι είναι επίσης υποκειμενικό : η γνώμη μου είναι πως βρήκες κάτι κατώτερο (για τις προδιαγραφές σου πάντα) από αυτό προσδοκούσες και έτσι σου χάλασε εξαρχής η συνάντηση, και πιθανώς δεν το κυνήγησες όσο θα έπρεπε. Εγώ ήμουν πιο τυχερός, βρήκα κάτι καλύτερο από αυτό που περίμενα (πρακτικά πήγα στα τυφλά), την πήρα με το καλό και όσο με έπαιρνε, και πέρασα εξαιρετικά. Τι άλλο να πω, απλά εύχομαι καλύτερη τύχη την επόμενη φορά.Η Άννα πάντως είναι μια μέτρια νταρντάνα. Επαγγελματίας, που έχει ξαναδουλέψει στη Ρουμανία αρκετούς μήνες.Ο κώστας μου είπε ψέμματα ότ το κάνει το επάγγελμα πρώτη φορά. Κρίμα Κώστα για το ψέμμα. Έτι κι αλλιώς η κοπέλα δεν αξίζει βέβαια. Μέττρια σε όλα!
Δεν είναι αυτή αλλά το βυζί είναι σχεδόν ίδιο!!!!ποτε προλαβε να παει Σαντορινη αυτη??
Δεν είναι αυτή αλλά το βυζί είναι σχεδόν ίδιο!!!!
Λες και τις γέννησε η ίδια μάνα!!!!